Soms gebeurt het gewoon

()

Mijn naam is Evelien en ik werk al sinds 10 jaar bij een financieel adviesbureau net buiten een klein dorp. Er werken 12 mensen bij het bureau allemaal in de leeftijd van 20 tot 40 jaar. 4 vrouwen en 8 mannen. Ik ben 30 jaar jong, heb donker blond haar en een lekker figuurtje. Ben al 5 jaar getrouwd en heb nog geen kinderen.

M`n seksleven met m`n man is goed en ik kom niets tekort. Kijken vaak een ondeugend filmpje en vrijen daarna lekker met elkaar. Soms gebruiken we ook wat speeltjes om het vrijen spannender te maken. Ik ben van nature een rustig persoon maar heb m`n mondje ook bij me als dat nodig is.

Het was vrijdag. Eindelijk weekend. Ik had een rot week achter de rug en een hoop gezeur gehad van diverse klanten. Het is dat ik gezellige collega`s heb anders was ik al lang gestopt met dit werk. De dag kroop voorbij en ik werd er niet gezelliger op. Ik begon ook m`n collega`s af te snauwen. De normaal geplaatste opmerkingen en pesterijen schoten verkeert. Normaal lachte ik erom en maakte een flauwe of harde opmerking terug. Soms liet een collega een pen vallen als hij zag dat je een kort rokje aan had en vroeg of ik hem kon oprapen al dat soort flauwe geintjes.

De andere keer deed ik een wit stikkertje onder z`n muis zodat hij deze niet kon gebruiken en dacht hij dat z`n muis kapot was. Al dat soort flauwe geintjes.  Maar vandaag had ik een rot humeur. Er waren een 3 tal collega`s op vakantie waardoor het ook nog eens drukker was dan anders. Mijn baas was ook op vakantie waardoor iedereen de meeste dingen aan mij kwam vragen. Ik moest nog 3 hele weken wachten voordat ik op vakantie kon.

M`n collega`s hadden natuurlijk in de gaten dat mijn humeur niet al te best was en gingen gewoon door met hun grollen om proberen me op te vrolijken, maar met weinig succes. Ik was gewoon aan vakantie toe. Het was eindelijk 5 uur en het kantoor ging sluiten.

Op vrijdag doen we altijd gezellig na borrelen dat is een vaste traditie hier. De deur ging op slot en iedereen kon een verdieping hoger in een aparte kamer wat drinken, darten of gezellig met elkaar kletsen. Ik was als enige nog niet klaar met m`n werk en kon helaas nog niet meedoen met de gezelligheid. Ik hoorde m`n collega`s al gezellig kletsen en lachen. Ik liep langs de deur van de kamer en struikelde met m`n hoge hakken over een bierdop die iemand had geprobeerd naar iemands kop te gooien. Ik liet een map met documenten vallen, vloekte hier bij en bukte om ze op te rapen. Ik was door mijn humeur vergeten dat ik een lekker klein rokje had aangetrokken en hoorde aan het gefluit uit de kamer dat mijn collega`s dit ook niet ontgaan was. Met al een paar drankjes op kon je de sfeer aanvoelen. Ik besefte dat ze direct uitzicht hadden op m`n string die ik vanmorgen aangetrokken had. Dat kleine stringetje verborg weinig dus ze hadden direct uitzicht op een paar kaalgeschoren lipjes.

“Welke eikel heeft dat bierdopje gegooid,” vroeg ik. En kreeg als antwoord; dat het moeilijk gooien was met je eikel.

Iedereen moest hier wel om lachen, maar ik op dat moment nog niet. Ik maakte eindelijk die dag een flauwe opmerking terug.

“Daar hebben jullie gelijk in, jullie eikels zijn zelfs te klein om een bierdopje erop te hebben.” Zo die zat dacht ik. Maar een van de collega`s reageerde.

“Te klein? Ik heb er een tatoeage op gezet,” zei Harry “met de letters PK.”

“Waar staan die letters dan voor?” Vroeg Myriam aan de bar.

“Als hij uitgerekt is” zei Harry “staat er; “PAS OP EXTRA DIK”.”

Iedereen moest weer hard lachen en ik baalde wel een beetje van deze geplaatste opmerking. 2-1 dacht ik.

Gelukkig, namen de dames het voor me op en Nele zei,”laat maar zien dan.”

“Oef” dacht ik “daar heb je niet van terug Harry.”

Maar Harry was geslepen vandaag en antwoordde, “alleen als jullie 3 dames samen hem op maximum lengte krijgen anders kan je de tekst nog niet goed lezen.”

De overige 5 heren hadden partij voor Harry gekozen en stonden lachend achter hem.

“Ja, wat nu?” dacht ik. Ik wou me gewonnen geven en weer verder gaan met m`n werk maar zag dat Myriam door haar knieën ging en dat Nele haar volgde. Ze gingen met hun handen naar de rits van Harry. Ik kon niet meer terug en moest ook door de knieën want ik kon de dames niet afvallen. Ik dacht; “och die deinzen direct terug.”

De heren achter Harry stonden nu verbaasd te kijken, maar niet Harry die wist al wat er ging gebeuren en bleef gewoon staan en liet ons onze gang gaan.

Myriam deed zijn rits naar beneden en knoopte zijn knoop los. Zijn broek werd door Nele naar beneden gedaan. Hij stond daar in z`n slip waar een grote bobbel in schuil ging.

“Dit gaat fout,” dacht ik. Maar het idee dat de heren zojuist m`n kaal geschoren lipjes hadden gezien en het aanzien van de bobbel in Harry z`n broek maakte me toch wat nieuwsgierig. Harry keek lachend naar beneden en zei.

“Ja dames wat nu?”

Myriam keek boos en trok z`n slip naar beneden. Een joekel van een lul kwam te voor schijn. Wauw. Waar staan de letters dan vroeg ik hem direct.

“Ik zei toch dat je hem op lengte moest maken voordat je de tekst kon lezen.”

“Oh ja” zei Nele en pakte zijn enorme apparaat en nam hem richting haar mond. Mijn hemel dacht ik. Nele is pas 20 jaar en net een jaartje bij ons in dienst en nam direct het initiatief in deze. Ze pakte de paal van Harry en nam zijn eikel in z`n mond. Myriam was ook wat verbaasd en pakte nu ook met haar handen de staaf vast om er wat aan te trekken. M`n mond viel open van verbazing. Ik moest op dat moment heel wat verwerken. Eerst de grote van Harry z`n lul op m`n netvlies en daarna het initiatief wat Nele nam. Ik zat nog wat te dagdromen waardoor de andere heren ook hun broeken naar beneden hadden gedaan en naast ons kwamen staan. Ze konden ook moeilijk Harry afvallen.

Ik pakte in een opwelling twee pikken beet en begon hier aan te trekken.

Niet dat het m`n bedoeling was maar het ging automatisch. Ik had dit nog nooit meegemaakt, maar vond de situatie ontzettend geil. Peter kwam bij me staan en stopte ze half slappe leuter in m`n mond. Ik begon direct lekker te zuigen aan z`n lul en voelde deze direct lekker opzwellen en hard worden.

Ik voelde dat m`n rokje door een van de andere heren los werd gemaakt en zachtjes naar beneden werd geschoven. M`n slipje hielden ze nog even aan. Ik nam nu de lul van Benno in m`n mond en pompte verder aan de lul van Peter. Ik voelde iemand m`n slipje opzij duwen en een tong over m`n klit gaan. Het vocht in m`n klit was al aardig toegenomen en ik voelde m`n klit langzaam overstromen. Dit werd direct weggelikt door de tong van Erik.

Als ik gedacht had aan m`n thuis situatie was ik meteen gestopt maar de lust nam controle over m`n lichaam. Heerlijk de gedachte dat je gelikt word en dat je tegelijk bezig bent om 2 andere lullen klaar te maken.

Ik zag dat Myriam en Nele ook ontdaan waren van hun kleding op hun ondergoed na. Myriam is bruin wat steviger dan ik en ongeveer 1.60 lang. Ze had een mooi glimmend zwart setje aan met halfronde cups waar haar tieten mooi uit staken. Ze had een mooie volle D-cup en aan haar tepels te zien had ze het ontzettend naar haar zin. Ze staken fier vooruit en er werd mee gespeeld door de grote handen van Harry. De slip van Myriam was al verwijderd en je zag haar mooi geschoren glimmende kutje van het vocht.

Nele echter was 1.80 lang had kastanje rood haar en had een sexy donker rood korset aan met eveneens een string eronder. Ze had een mooie C-cup die mooi tot z`n recht kwam door haar korset. Het was een opwindend gezicht zo`n mooie jonge meid die zo bedeeld was.

Nele werd ook van haar string ontdaan en ging op de bar zitten en vroeg aan Jelle of hij haar kale kutje wilde likken. Hier zei Jelle geen nee tegen. Hij ging op een barkruk zitten en begon heerlijk haar spleet te verkennen. Tom was ook om de bar gekropen en hield zijn lul zo voor Nele haar gezicht dat ze hem lekker kon pijpen.

Harry ging als eerst op z`n rug liggen en zag Myriam op hem kruipen.

“Dat gaat pijn doen!” Riep ik naar Myriam.

“Dat zien we dan wel.” Zei Myriam, ging met haar 1.60 boven Harry staan en liet zich rustig zakken over zijn enorme lul. Harry had wel gelogen dat er geen letters op stonden maar over extra dik had hij niet gelogen.

Myriam zakte rustig over z`n lul en begon langzaam beetje bij beetje naar binnen te rijden. Na een paar minuten zat z`n lul helemaal in haar en begon ze luid te kreunen telkens als ze zakte op z`n lul.

“Ik word gek van die dikke lul diep in me!” Riep ze tegen Harry. “Hij vult heel m`n kut.” Ze begon steeds harder te keer te gaan op de stam van Harry. Witte klodders geil bleven achter op z`n lul, zodat je goed kon zien wat deze lul met haar kut deed. We waren allemaal een beetje van slag om te zien wat Myriam aan het doen was. Ik riep om een gegeven moment.

“Hé! Ik wil ook lekker geneukt worden!”

Ik voelde gelijk twee handen van achter m`n heupen pakken en een eikel werd tegen m`n opening gezet.

Peter ramde in 1 keer z`n volledige lul in m`n klets natte kut. Heerlijk! En ik moedigde Peter aan om nog harder in me te stoten. Ik pakte de lul van Benno en begon deze weer lekker te pijpen.

Erik kroop tussen de benen van Peter door en begon m`n klit weer te likken. Goede genade wat was dit lekker. Ik kon het wel uit gillen maar de lul van Benno voorkwam dat.

Nele was ook zo nat als het maar zijn kon er stapte van de bar af en gebood Tom op de grond te gaan liggen. Ze nam plaats op z`n lul en begon hem direct op een lekker tempo te berijden. Ik dacht als ze in dit tempo door gaat is Tom de eerste die zijn zaakje leegt in haar. Tom had duidelijk moeite met het tempo van Nele.

Na een paar minuten riep Nele dat ze er nog een lul bij wilde hebben in haar kut. Deze meid kon mij niet meer verbazen ze wist precies wat ze wilde. 20 Jaar jong en al zo`n geile slet. Benno kwam achter haar en duwde zijn lul naast die van Tom en begon ook te stoten in haar natte kut.

Tom voerde het tempo nu ook op en begon eveneens hard in haar te stoten. 2 Lullen had ze in zich die tekeer gingen als beesten. Het was te veel voor Tom en ik zag z`n gezicht verkrampen en heerlijk klaar komen in de kut van Nele met de lul van Benno er nog steeds naast. Benno haalde zijn lul uit haar en z`n lul zat onder het zaad van Tom. Benno wist niet wat hij moest zeggen, maar Nele stapte af van Tom en draaide zich om vervolgens Benno z`n lul weer lekker schoon te likken. Het restant van Tom z`n zaad liep langs haar benen naar beneden.

Myriam zag dit en kroop af van Harry en kroop tussen Myriam d`r benen en begon haar klit schoon te likken.

Ik werd nog steeds heerlijk vanachter genomen door Peter en heerlijk gelikt door Erik.

Nele ging op haar knieën zitten zodat Myriam heerlijk haar klit kon likken. Myriam lag nu op haar rug terwijl ze in haar kut gepakt werd door Benno. Wat een lekker schouwspel was dit om te zien.

Peter stopte met stoten in me en ging over Nele heen staan en stopte z`n lul in de spleet van Nele die op dat moment ook gelikt werd door Myriam.

Ik kroop richting Myriam om te zien hoe Benno in haar kut bezig was. Benno stopte even met stoten en haalde z`n lul uit haar kut en hield hem voor mijn mond. Ik nam hem in m`n mond en proefde de sappen van Myriam. Heerlijk maar ook vreemd de eerste keer dat ik zoiets proefde.

Ik voelde wederom wat tegen mijn opening gezet worden maar dit voelde anders. Het was Harry die achter me gekropen was en probeerde z`n gigantische lul bij mij erin te duwen.

“Ah!” Riep ik en Harry stopte even en duwde daarna langzaam iets verder. Wat een gevoel.

“Ah! Ja!” Nogmaals. Steeds verder ging zijn stam bij me naar binnen. Het pijnlijke “Ah” ging over in “Oh, O! Wat een enorme lul heb je” zei ik tegen Harry.

“Ik werk al zolang hier en je hebt hier nooit geintjes over gemaakt jij smeerlap. Je wist wat onze reactie zou zijn zodra we je lul zagen.”

Harry lachte en begon zachtjes harder te stoten. Ook mijn kut begon witte stukken op Harry z`n lul achter te laten.

Erik was voor Nele gekropen en werd heerlijk gepijpt door haar.

Het was 1 grote orgie van neukende mensen. Overal werd gelikt gestoten en gehijgd. Nele kroop wat vooruit en ik nam plaats boven Myriam. Ik had het nog nooit gedaan met een vrouw. Het voelde heel apart ik likte het klitje van Myriam en zij likte mijn klitje terwijl we beide in ons grotje werden geneukt door twee lullen.

Nele was bezig met de ander 4 heren. Ze kon ze gemakkelijk aan zo te zien. Ze werd gebruikt als sandwich en pijpte 2 lullen. De jongste van het stel nota bene.

Toen begon ze toch echt te schokken en heerlijk klaar te komen. Op dat moment werd het ook te veel voor de heren en ze spoten haar gezicht vol. Ze probeerde driftig alles op te likken maar ze zat helemaal onder. Ook de beide heren in haar begonnen te kreunen en ik zag Erik z`n lul legen in haar darmen. Ze kroop van Peter af en zoog deze ook leeg.

Ik voelde ook een trilling door de enorme staaf die nauw in me beukte en voelde warme klodders sperma m`n kut ingeschoten worden. Door dat gevoel kwam ikzelf ook ontzettend lekker klaar. Harry bleef nog even doorstoten terwijl ik m`n orgasme beleefde. Het duizelde voor m`n ogen. Wat een lul.

Benno stopte nu z`n lul tussen de tieten van Myriam en begon haar heerlijk te neuken ertussen. Wat een geil gezicht en ook Benno kwam snel en spoot haar tieten onder.

We waren allemaal uitgeput en liepen het keukentje in om al het geil van onze lichamen te halen. Ik was mijn slechte humeur direct kwijt. We hebben wel afgesproken dat dit tussen 4 muren bleef en dat er een kleine kans was dat dit weer zou gebeuren.

Misschien als volgend jaar precies dezelfde mensen op vakantie gaan? Ik had er een lekker gevoel aan over gehouden en ik kom de komende 3 weken wel weer door. Ik hou nog steeds ontzettend van m`n man, maar het was op dat moment de lust die controle over m`n lichaam nam.

Evelien

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *