Uitwisselingsstudente

()

Dankzij mijn uitstekende studieresultaten kwam ik in aanmerking voor een beurs om in de USA te gaan studeren. Ik was daar dolblij mee en een half jaar lang zat ik in de papiermolen voor een uitwisselingsprogramma tussen Amerikaanse en Nederlandse studenten.

Toen alle formaliteiten afgehandeld waren vertrok ik vol goede moed met een aantal medestudenten naar een universiteit in de V.S.

Al gauw had ik het daar goed naar mijn zin. In het begin was het ietwat wennen en aanpassen, maar gelukkig had ik niet al te veel last van heimwee. Voelde ik me toch een keer eenzaam of alleen, dan pikte ik een goed uitziende jonge knul op in een bar en dook met hem het bed in. Na een wilde nacht en een stevige vrijpartij kon ik er dan weer een tijdje tegen en het was een prima remedie tegen het verlangen om naar huis terug te keren.

Al snel was ik geaccepteerd door mijn nieuwe omgeving en had ik een eigen plaats in het studentenleven verworven. Hoewel ik me er goed in thuis voelde, merkte ik toch dat ik ergens altijd een buitenstaander bleef en hoe lang ik ook in de Verenigde Staten zou blijven. Ik zou nooit echt een van hun worden.

Aan de andere kant was het feit, dat ik uit Europa kwam een voordeel. Ik werd daardoor sneller geaccepteerd omdat mijn studiegenoten graag pochten dat ze kennis hadden met een meid die van de andere kant van de oceaan vandaan kwam.

Op mijn beurt vond ik het erg leerrijk om dit allemaal mee te mogen maken. Vooral hoe de Amerikanen leefden en met elkaar omgingen vond ik vreselijk intrigerend. Het was zo enorm anders dan wat ik gewend was thuis en ik vond vooral de tegenstelling erg boeiend.

Dat ze op de ene manier vreselijk sentimenteel konden zijn en op een ander gebied, meestal het financiële vlak, soms onmenselijk hard.

Deze interesse ontwikkelde zich natuurlijk niet zomaar, maar sloot precies aan bij mijn studie psychologie.

Toen ik er zo over na dacht, kreeg ik opeens een goed idee. Mijn medestudenten waren een uitstekend onderwerp voor mijn scriptie die ik moest schrijven over mijn studiejaar in de USA.

Dit idee kreeg vaste vorm nadat ik getuige was van het volgende tafereel op een studentenfeestje bij een van mijn medestudenten thuis.

We waren altijd met een vaste club meiden en deden op allerlei gebieden dingen samen. Van het groepje waren er drie, die er eigenlijk tussenuit sprongen.

Brenda: Daar begin ik mee, want die stak boven iedereen uit. Zij was onbetwist de leidster en overal dominant aanwezig. Zij was van nature de baas en niemand die haar leiderschap betwistte. Ze had ook alles mee. Fysiek bijzonder aantrekkelijk, vriendin van Bill, de tofste en knapste jongen van het rugbyteam, intelligent en de leidster van de cheerleaders. Ze had klasse en stijl en daarbij leek het wel of alles haar kwam aanwaaien.

Huiswerk maken deed ze amper. Toch was ze bijna de beste van onze klas. De pasjes, waar andere cheerleaders uren op moesten oefenen, had zij zo onder de knie. En jongens kon ze krijgen bij de vleet. ’n Knipoog en de jongens zwermden al om haar heen.

Ze was dan ook mateloos populair. Maar haar karakter had ook een keerzijde.

Ze was bijzonder arrogant.

Ze was zich er zeer goed van bewust, dat ze een ‘winner’ was en dat uitte zich soms in hebberig en irritant gedrag. Als je niet tot haar favorieten behoorde, kon ze genadeloos hard zijn. Ze zette moeiteloos iemand in de zeik waar iedereen bij was en brandde die dan meedogenloos tot aan de grond af met taalgebruik dat zo grof was dat de honden er geen brood van lustten.

Dat was ook de reden waarom ik haar geen fijn gezelschap vond en haar liever ontweek. Ik vond haar een typisch voorbeeld van een Amerikaanse vrouw. Ze had het moeiteloos gemaakt in het leven en daarbij trapte naar alles wat zich “onder” haar bevond.

Susan: Zij was een meisje van eenvoudig afkomst die alles deed om omhoog te komen. Daarbij verloochende ze zichzelf en ze slijmde met iedereen en alles. Ze knapte graag het vuile werk voor Brenda op, gewoon om er maar bij te mogen horen. Maar als je goed oplette, zag je dat ze gedoogd werd, omdat ze zo gemakkelijk te gebruiken was en niet omdat ze zo aardig of innemend was.

Ik zelf: Omdat ik een buitenlandse was en daardoor een vreemde eend in de bijt.

Op een avond waren we met een heel stel meiden bij elkaar om te bespreken, wat we op het afsluitende bal aan het einde van het studiejaar zouden gaan doen. We hadden al aardig wat drank op en het was erg gezellig. Zoals gewoonlijk hing iedereen aan de lippen van Brenda en bijna alles wat zij voorstelde, werd klakkeloos aangenomen.

Maar, zoals ook gebruikelijk als er drank in het spel komt veranderen de verhoudingen wel eens. En verrassend, had Susan het hoogste woord. Het leek wel of ze Brenda de loef af wilde steken. En vooral op het gebied van de jongens probeerde Susan iedereen te overtroeven. Ik was net even in de WC en hoorde, hoe ze zelfs op een gegeven ogenblik beweerde, dat ze op het feest alle jongens kon krijgen die ze wilde en toen de naam Bill viel, zei ze. “Dat wordt weer één van mijn veroveringen.”

Blijkbaar ving Brenda dat ook op en ze ontstak in blinde woede, want Bill was haar vriend, hij was van haar. Zo te horen was ze pisnijdig. Furieus snauwde ze tegen Susan.

“Dat mocht je willen. Al ging je naakt voor hem liggen met dat lompe lijf van jou, dan wil hij je nog niet neuken. Je zou hem niet eens aan mogen raken, trut. Wat! Je mag zijn reet nog niet eens aflikken, ook al had hij net gescheten. Wat verbeeld jij je wel. Veroveringen. Poeh. Volgens mij is het omgekeerd en is er geen enkele jongen, die jou op zijn lijstje van “te veroveringen,” wil zetten. Volgens mij ben jij nog zo maagdelijk als een pasgeboren baby.”

Met gespitste oren luisterde ik mee en haastte me om mijn spleet droog te vegen want ik wilde het geheel op de voet volgen. Susan sputterde nog wat tegen en gaf Brenda zelfs een grote bek terug. Ik liep net de gang in, toen ik Brenda fel hoorde redetwisten en net toen ik de kamer weer binnen wilde gaan, hoorde ik haar zeggen.

“Kom op meiden. Grijp haar vast. Ze is werkelijk nog maagd. En dat zullen we eens even controleren ook. Vooruit. Kleed haar uit.”

Ik bleef staan en sloeg het tafereel discreet gade door het raam van de kamerdeur naar de gang.

Brenda greep Susan vast en met drie andere meiden werd ze opgepakt en op de bank gelegd. Ze probeerde zich te verzetten, maar tegen de vier andere  had ze geen schijn van kans. In een minimum van tijd was haar rok omhoog en haar slip van de kont gescheurd.

“Hou haar goed vast,” zei Brenda. “Ik zal eens voelen of er nog een maagdenvlies in zit.”

Susan schreeuwde van “nee,” maar Brenda stak een vinger in haar mond, likte die nat en stak hem zo een eindje in de kut van Susan.

“Verdomme. Ik had gelijk. Ze is echt nog maagd, zei Brenda opgewonden.” Susan huilde. Omdat ze zich schaamde dat ze met haar naakte lijf te kijk lag voor haar medestudenten waarvan zij dacht dat het haar vriendinnen waren. Omdat ze zich vernederd voelde nu ze onbedekt wijdbeens werd vastgehouden en iedereen haar intiemste delen kon zien. Ze viel door de mand en ging af, want nu bleek dat alles bluf was geweest en ze alleen maar een grote bek had en nog nooit moedig genoeg was geweest om zich echt te laten neuken. Ze huilde vooral omdat Brenda met een vinger in haar kut zat en ze het bange vermoeden had dat die door zou drukken met haar vinger en haar zo zou ontmaagden.

Haar angstige voorgevoelens bleken uit te komen, maar het ging anders dan ze dacht. Brenda zei.

“Houd haar goed vast. Ik zal haar eens flink te grazen nemen. Het hoort toch niet, dat een meid van haar leeftijd nog maagd is.”

De anderen meiden durfden Brenda niet te weigeren en hielden Susan stevig vast. Tegen het meisje in wiens huis we waren, zei Brenda. “Haal een vibrator of een dildo en bel Bill op.”

Ik schoot de WC in om niet gezien te worden en even later kwam de vriendin weer terug van boven en ik hoorde haar langs lopen. Ik nam mijn plaats weer in bij de deur en zag dat er een dildo gehaald was.

Ik stond nog steeds ademloos toe te kijken en had totaal geen neiging om in te grijpen of om me er mee te bemoeien. Ten eerste zou dat niet helpen en ten tweede wilde ik wel eens zien, hoe dit af liep. Daarbij kwam ook nog dat het geheel me mateloos opwond.

Brenda nam de dildo over en stak die even in haar mond, alsof ze hem pijpte. Toen drukte ze hem zonder meer diep in de kut van Susan, die het uitschreeuwde.

“Neen! Ik wil niet ontmaagd worden.”

“Vuile trut. Gil niet zo,” stomme teef, snauwde Brenda, “de eerste keer doet altijd zeer.”

Toen Brenda de dildo terug trok zat er bloed aan en ook aan de schaamlippen van Susan kwam bloed te zitten.

“Zo,” zei Brenda wreed lachend, “die is geen maagd meer. Nu zal ik haar eens lekker klaar maken.”

Ze begon de dildo in en uit te laten gaan alsof ze Susan naaide, maar die vond het helemaal niet lekker en was daarvoor natuurlijk ook totaal niet in stemming.

Op het laatst kronkelde Susan alle kanten op, maar niet omdat ze het lekker begon te vinden, maar omdat het behoorlijk pijnlijk begon te worden. Ik vond het haast tijd worden om in te grijpen, maar op dat moment hoorde ik de tuindeur en via de keuken kwam Bill binnen.

“Wat zijn jullie aan het doen?”

Brenda legde de situatie uit aan haar vriend en zei tot slot.

“Nu ben jij aan de beurt. Jij mag haar aan de achterkant ontmaagden. Je bent toch altijd zo gek op kontneuken. En ik wil wedden, dat ze daar ook nog nooit in genomen is, tenslotte was ze in haar kut ook nog nooit genaaid.”

“Neen. Afblijven van mijn kont,” jammerde Susan. “Zijn lul is er veel te dik voor.”

“Geile konthoer,” zei Bill, ik zal je eens laten genieten. Ik zal je leren hoe je lekker genaaid kunt worden.”

“En goed knijpen,” zei Brenda “laat hem goed voelen hoe nauw je bent.”

Waar ze zo gauw glijmiddel vandaan haalden, kreeg ik niet goed mee, maar even later lag Susan in de greep van drie meiden op haar buik op de bank en haar kontgaatje werd flink ingesmeerd met glijmiddel. Ze probeerde zich eraan te onttrekken, maar ze kreeg geen kans.

Brenda zoog publiekelijk de lul van Bill en maakte hem keihard, tot hij haast klaar kwam. Toen smeerde ze hem in met glijmiddel en bracht hem voor de kontopening van Susan. Zonder mededogen drukte hij zijn pik in de endeldarm en Susan gilde het uit.

” Oh, nee, niet zo diep, je lul is veel te dik. Au, au, au.”

Ruw en met lange halen naaide Bill Susan in haar reet en drukte telkens zo ver door dat zijn schaamhaar geplet werd tegen haar billen.

Susan verging haast van de pijn, maar niemand die dat iets kon schelen of er iets van durfde te zeggen.

“Knijpt ze goed?” Vroeg Brenda aan Bill.

“Ja, lekker strak.”

“Dan is dat kreng toch nog ergens goed voor,” zei Brenda.

Bill naaide ruw verder.

Brenda pakte opeens de dildo beet en stopte die in de kut van Susan.

“Ik zal eens laten voelen, hoe het is als je tussen een broodje ligt,” zei ze gemeen. “Is het niet heerlijk?”

Susan huilde bitter en schreeuwde het uit, toen Brenda de dildo in haar kut stopte. Ze hoopte maar, dat de nachtmerrie gauw over zou zijn. Opeens drukte Bill zijn pik zo diep mogelijk naar binnen en stopte met bewegen. Hij gromde en kwam zichtbaar genietend klaar. Hij trok zich terug en ramde opnieuw naar voren. Dit herhaalde hij keer op keer en net zo lang tot zijn zaadvoorraad op was. Toen trok hij zijn lul uit de kont van Susan en zakte na genietend achterover.

Zijn sperma stroomde uit de openstaande aars van Susan en Brenda stak twee vingers diep in de endeldarm. Ze haalde met de vingers zaad uit de reet van Susan en liet het haar toen opslurpen. Hoe Susan ook kokhalsde en haar hoofd opzij draaide. Brenda bracht telkens weer zaad uit haar reet in haar mond en vroeg toen.”Lekker?”

“Neen,” schreeuwde Susan, “hou op. Ik ga kotsen. Ik vind het zo ontzettend vies.”

“Wat nee?”, vroeg Brenda bits, “wat is vies?”

Bang knikte Susan van ‘ja’ en zei zacht, “het is lekker.”

“Ik zal je nog meer bezorgen,” zei Brenda.

Tegen Bill zei ze. “Ga jij eerst je lul eens schoonmaken, want ik wil haar stront smaak niet in mijn mond.”

Even later kwam Bill terug uit de keuken. Hij had daar blijkbaar zijn pik gereinigd.

Op aangeven van Brenda nam hij de plaats op de bank in van Susan die nog steeds vast gehouden werd.

Brenda instrueerde de andere meiden en beval dat Susan tussen de benen van Bill geplaatst werd.

“Doe jij het maar eens op zijn Grieks met je tong,” beet ze Susan toe.

Susan snapte er niets van en kreeg toen van Brenda te horen, dat dit inhield, dat ze de aars van Bill moest likken.

“Heb jij geen helemaal voorlichting gehad?” vroeg Brenda sarcastisch. “Daarstraks ben jij op zijn Grieks geneukt, maar daar zul je ook wel nooit van gehoord hebben. Je kunt er nu in elk geval over meepraten hoe het aanvoelt. Je mag immers toch zo graag over van alles en nog wat meepraten.”

Met zichtbare tegenzin begon Susan aan de aars van Bill te likken en de meiden, die haar beet hadden moesten van Brenda in de gaten houden, dat ze het goed en een beetje naar de zin van Bill deed.

Brenda begon Bill af te zuigen en ik verbaasde me er over hoe ver ze de lul in haar keel kon laten verdwijnen. Bijna de hele pik zat in haar mond en haar hals werd telkens zichtbaar dikker als de pik in haar keel zat. Dit duurde maar even. Bill drukte zijn heupen omhoog en spoot zijn lading zaad in de mond van Brenda. Die drukte tijdens het spuiten niet zo ver door en even later bleek waarom.

Ze verzamelde het zaad in haar mond en toen Bill uitgespoten was, trok ze Susan aan de haren achterover, wrikte haar vingers tussen diens kaken en spuugde het zaad in haar mond.

Susan ging haast over d’r nek en het laatste restant van het zaad slikte Brenda zelf door.

“Heb je nu genoeg gehad?” Siste ze tegen Susan.

Maar voordat die antwoord kon geven, greep Brenda haar beet en gooide haar het huis uit.

“Oprotten! En laat ik je nooit weer in mijn buurt zien of in de buurt van mijn vriend. Ik wil je zelfs niet over hem horen praten.”

Ik had genoeg gezien en wilde niet betrapt worden. Ik rende terug naar de WC en trok in de haast de deurklink kapot. Maar ik had eerst wel wat anders aan mijn hoofd. Ik was bloedgeil en scheurde daarom snel mijn onderbroek van mijn kont. Ik leek wel betoverd door een onbewust, diep verborgen verlangen dat niet Susan daar had gelegen op de bank, maar dat ik degene was, die vastgehouden was en in mijn kont verkracht. Mijn kut was kletsnat en ik ging wijdbeens op de WC bril zitten. Snel ging mijn vinger in en uit mijn natte spleet en ik wreef zo hard en zo snel mogelijk over mijn kittelaar. Binnen twee minuten zat ik trillend klaar te komen en perste mijn dijen verkrampt tegen elkaar.

Toen hoorde ik vanuit de kamer gezegd worden.

“Waar is die vreemde luis trouwens gebleven. Zou ze er tussenuit geknepen zijn?”

Ik zag het kapotte slot en besloot om misbruik van de situatie te maken.

“Hier ben ik,” riep ik met een benepen stemmetje. “Ik zit opgesloten in de WC. Ik zit hier al een hele tijd en kan er niet meer uit.”

Gelukkig was Bill er nog en die zag kans om me te bevrijden.

Toen ik in de gang stond, zei Brenda scheinheilig.

” Liefje. Je weet niet half wat je gemist hebt!”

Zo onnozel mogelijk zei ik van “ja?”

Ik kreeg een uitgebreid verslag van wat er zich afgespeeld had en ik hield me zo goed mogelijk van de domme.

Maar toen ze mijn mening over het geheel vroegen gaf ik een ontwijkend antwoord. Elk woord zou namelijk fout geweest zijn en zou tegen me gebruikt worden vroeg of laat. Daarbij had ik geen zin om er iets over te zeggen of erbij betrokken te raken.

Maar wat ik die avond gezien had, bevestigde wel het beeld, dat ik al een hele lange tijd had van de Amerikanen. Namelijk dat het een apart slag volk is. Een reden temeer om het hele voorval in mijn scriptie te verwerken.

Evelien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *