Trio bij verrassing

()

Nahijgend en bezweet zit Monica op het bankje in de kleedkamer van de sportschool. Zij en haar vriendin Anja hebben een uurtje intensief bewegen achter de rug en verlangen naar een verfrissende douche. Ze kleedt zich langzaam uit en loopt naar de douchecabines, terwijl ze een snelle blik werpt op het fraaie lichaam van Anja. Wat een heerlijke grote borsten, denkt ze, en die mooie benen en volle billen. Een echte E cup, weet ze van het winkelen in lingeriezaken. Ze zijn beiden 20 jaar, studeren en al jaren gaan ze als echte hartsvriendinnen met elkaar om. Ze hebben nauwelijks geheimen voor elkaar, maar lichamelijk is er altijd die afstand, alsof ze bang zijn om elkaar aan te raken. Anja lijkt alleen maar oog te hebben voor haar vriend Dieter, een goed gebouwde student aan de sportacademie. Monica kan zich voorstellen, dat Anja helemaal weg van hem is. In een intieme bui vertelt Anja wel eens wat die twee allemaal met elkaar doen.

Vanuit de douchecabine kan Monica net een glimp opvangen van haar vriendin die schuin tegenover haar de warme stralen over haar fraaie lichaam laat stromen. Ze kan haar ogen er bijna niet vanaf houden en als ze haar eigen borsten inzeept, merkt Monica dat ze dat anders doet dan normaal. Ze aait teder over haar stevige C cup en bewerkt haar tepels meer dan noodzakelijk met shampoo. Die worden direct hard en er sluipt een bekend gevoel door haar lichaam als ze steels naar Anja gluurt, die nu bezig is haar kale venusheuvel te wassen. Haar handen gaan nu ook naar beneden, maar echt wassen is het niet dat Monica doet, ze wrijft zachtjes over haar spleetje en met een duim drukt ze even op haar clitoris. Onmiddellijk volgt weer die scheut van genot door haar lange slanke lijf. Ze kijkt nog even snel naar Anja en doet een stap naar achteren. Met de douchekop dicht op haar kutje zodat de harde straal warm water er gevoelig overheen stroomt, begint ze zich te vingeren. Ze houdt het beeld van Anja voor ogen en dat maakt het gemakkelijk om snel en intens klaar te komen. Luchtig babbelend en grappend, drogen de twee vriendinnen zich af en kleden zich dan aan. Monica laat niets merken van haar opwinding van enkele minuten geleden, maar krijgt sterk de neiging dat mooie lijf van Anja even aan te raken. Al was het maar een klein kusje op die forse borsten.

“Ik ga vanavond nog even snel op en neer naar Dieter”, zegt Anja met een geil gezicht, lachend om de woordspeling. Monica weet dat Dieter in een andere plaats woont, ongeveer drie kwartier met de trein, dus Anja zal niet veel tijd hebben voor haar net uitgesproken daad.

Monica zit met alleen een shirtje en een slip aan op bed in haar kamer. Ze zapt wat langs de televisiezenders, maar er is weer eens niets dat haar interesseert. Bovendien gaan haar gedachten steeds naar die middag in de sportschool en het lichaam van Anja dat haar zo’n lekker orgasme bezorgde. Anja, die nu waarschijnlijk heerlijke seks bedrijft met Dieter, terwijl zij zich hier in haar eentje ligt te vervelen. Ze sluit haar ogen en probeert zich voor te stellen wat Anja en Dieter aan het doen zijn. De laatste tijd vraagt Monica zich steeds vaker af, wat nu haar voorkeur heeft, een vrouw of een man. En steeds vaker komt ze tot de conclusie dat ze biseksueel is. Ze heeft wel een paar vriendjes gehad en bij ene was de seks beter dan met de andere, maar ze genoot er wel van. Een jaar of vijf geleden heeft ze ooit gezoend en een beetje gevoeld met een ander meisje, dat toen veel ouder was, maar tot echte seks was het nooit gekomen, hoewel ze het toen wel prettig vond. Ze wrijft over haar borsten en voelt haar tepels weer hard worden. Haar andere hand streelt haar kutje, dat nat aanvoelt door de stof van haar slipje heen. Ze staat op, zet de tv uit en pakt een vibrator uit het nachtkastje.

Als ze naakt op bed ligt, laat ze de trillende staaf langs haar borsten gaan en wrijft er even mee over haar klit. Ze sluit haar ogen weer en langzaam brengt ze de vibrator bij zichzelf binnen. Ze heeft Dieter ’s geslacht nog nooit echt gezien, maar de bobbel in zijn zwembroek, waar ze af en toe wel eens heimelijk naar keek, beloofde een aardig formaat. De heen en weer schuivende vibrator doet haar in gedachten denken aan die harde pik en tegelijk ziet in haar droom de borsten van Anja heftig op en neer gaan. Ze fantaseert dat Anja bovenop Dieter zit en dat hij zijn paal in haar stoot op het ritme van de vibrator in haar eigen vagina. Het windt haar enorm op en ze droomt dat haar andere hand die van Anja is, die haar borsten aan het kneden is en de tepels rollend bewerkt. Ze zucht steeds harder en als ze klaar komt, drukt ze de vibrator diep in haar kutje met de schacht hard tegen haar kloppende klitje. Zo blijft ze een tijdje liggen, tot ze weer wat ontspannen is.

Monica haalt een kop thee en een broodje en kijkt de kantine rond of er een plekje is. Dan ziet ze Anja zitten en meteen gaan haar gedachten terug naar een paar avonden geleden, toen ze heerlijk met zichzelf heeft liggen spelen. Ze glimlacht teder naar Anja en loopt naar haar tafeltje. Even aait ze zachtjes met de rug van haar hand over de blote armen van Anja en gaat zitten. Het lijkt of Anja rilde bij die aanraking, maar ze kijkt haar verder neutraal aan. Anja zegt dat ze de volgende dag naar Dieter gaat, maar dat die eerst ‘s middags moet basketballen.

“Fijn, dan ga ik toch mee”, hoort Monica zichzelf zeggen, “gaan we lekker shoppen”. Anja knikt, maar Monica kan zien dat ze koortsachtig nadenkt hoe ze dat Dieter moet uitleggen, want die wil natuurlijk Anja voor zich alleen het weekeinde.

Als Dieter de deur van zijn appartementje opent, ziet Monica de verschrikte blik in zijn ogen. En later bij een kop koffie beeldt ze zich in dat hij voortdurend naar haar zit te kijken. Het zal wel schijn zijn, denkt ze later als ze met Anja gearmd over straat loopt op zoek naar leuke lingeriewinkels. Hij is gek op Anja en besteedt nooit veel aandacht aan haar. Ze stappen een luxe winkel binnen en gaan meteen op zoek naar uitdagend ondergoed. Zijzelf met een zwart en Anja met een rood setje bijna niets verhullende lingerie lopen ze richting paskamers. Er is er nog maar één vrij, maar Monica gaat er binnen en wenkt Anja, dat ze best met zijn tweeën kunnen passen.

Als ze voorover buigt om het slipje aan te trekken, kan ze de verleiding niet weerstaan even met haar borsten de blote rug van Anja te raken, haar tepels reageren direct. Weer denkt ze te voelen dat er een huivering door Anja gaat. De setjes passen bij allebei prachtig, de minuscule beha van Anja laat het grootste deel van haar ferme borsten onbedekt en weer kan Monica zich niet beheersen. Ze vertelt Anja dat ze die borsten elke keer als ze ziet weer erg mooi vindt, terwijl ze ondertussen de voorkant van de beha iets omlaag schuift. Ze ziet de harde tepels van Anja tevoorschijn floepen en geeft een zacht kusje op de een, aan de ander zuigt even. Anja trekt niet terug en dat stimuleert Monica heel even een aaitje geven aan de voorkant Anja ‘s rode slipje.

“Pas maar op, anders word je nieuwe string nat,” zegt ze snel en ze draait zich om en kleedt zich aan.

Als ze over straat lopen, wordt er niet meer gesproken. Monica voelt een sensuele spanning, maar durft er verder niet over te praten. Pas later als ze ergens iets zitten te drinken, maakt ze min of meer haar excuses. Ze kon het even niet laten, zegt ze. Tot haar verrassing reageert Anja anders dan ze dacht door te zeggen dat ze het eigenlijk niet onprettig vond. Ze lachen even naar elkaar en besluiten via wat andere winkels terug naar Dieter ‘s flatje te lopen.

Als Anja in de badkamer is verdwenen, loopt Monica naar de slaapkamer van Dieter, waar een groot tweepersoonsbed staat. Ze kleedt zich snel uit, pakt de vibrator uit haar rugzak en gaat op haar rug op bed liggen. De situatie van die middag met Anja heeft haar aardig opgewonden en daar wil ze nog wel even langer van genieten. Ze spreidt haar benen en met trage halen verdwijnt de vibrator in haar kutje. Monica sluit haar ogen en droomt alweer dat de vibrator de penis van Dieter is, en dat is nog fijner nu ze op zijn bed ligt. Ze kneedt haar borsten en voelt zich langzaam naar een hoogtepunt komen.

Ineens opent ze haar ogen en ze ziet Anja staan, met één hand strelend over haar nieuwe rode string. Ze wenkt haar vriendin en zegt dat ze het nieuwe setje beter uit kan doen en bij haar kan komen liggen. Als de beha uitgaat en de grote borsten hun vrijheid begroeten, voelt ze een rilling door haar onderlijf gaan. Anja kruipt naast haar en Monica draait haar mond naar haar toe. Hartstochtelijk zoenen de beide vriendinnen elkaar en Anja begint over de stevige borsten van Monica te aaien. Die voelt een orgasme naderen, maar wil nog even wachten. Ze haalt de vibrator uit haar spleetje, draait zich op één zij en slaat haar been hoog om Anja ’s lijf. Met haar kruis begint ze tegen het onderlijf van Anja te schuiven. Hun lijven kronkelen tegen elkaar aan, Monica draait zich zo dat ze Anja kan vingeren en voelt dat Anja ‘s kutje al heel nat is. Ze schuift van haar af en gaat omgekeerd op haar liggen met haar mond naar dat natte spleetje. Ze merkt dat Anja direct haar kutje gaat likken en vingeren en dat ze het niet lang meer zal volhouden. Monica komt klaar met een lange zucht en probeert te blijven likken bij Anja, maar lang hoeft ze dat niet te doen, want haar vriendin komt nog geen 10 seconden later met kreunende geluiden en een dichtgeknepen kutje ook heerlijk klaar. Strelend en likkend blijven de twee met gesloten ogen nagenieten. Ze aaien alle vitale lichaamsdelen nog eens en fluisteren zachtjes lieve woordjes in elkanders oren.

Plotseling schiet Anja overeind en rolt Monica op haar buik. Ze kijkt even opzij en ziet dan Dieter staan met zijn stijve pik in zijn hand en zijn broek aan zijn voeten. Ze vraagt hoe lang hij daar al staat en als Dieter zegt dat hij stond te genieten van het liefdesspel van zijn vriendin en haar, aarzelt Monica geen moment en vraagt ze of hij erbij komt. Ze bestudeert zijn pik als Dieter zich verder ontkleedt en constateert dat ze er in haar dromen niet zo ver naast zat.

Dieter kruipt tussen de twee meiden in en terwijl Anja direct aan de stijve paal van haar vriend begint te trekken, kruipt Monica achter hem en kneedt zijn ballen. Ze ziet de dikke glimmende eikel, waar het voorvocht al op zit en wordt er snel weer opgewonden van.

Met één hand aan zijn ballen en de andere met twee vingers in het kutje van Anja voelt ze de warme gloed van een opkomend orgasme door haar lichaam razen. Ze moet nu wel snel handelen en klimt op Dieter met haar gezicht naar Anja toe, die achter Dieter ’s hoofd is gaan zitten met haar ook al weer vochtige kutje boven diens hoofd. Ze pakt Dieter ’s hard pik beet en leidt die in één beweging naar binnen. Zodra zijn eikel de hete schaamlipjes voelt ramt hij de rest hard naar binnen.

Monica begint op en neer te bewegen, terwijl ze intussen Anja begint te likken, die haar kutje recht voor haar mond heeft gebracht. Ze voelt de sappen uit het drijfnatte spleetje komen. Er hangt onmiskenbaar een drievoudig orgasme in de lucht, de vraag is alleen wie zich het langst kan beheersen.

Dieter niet in ieder geval, want die geeft een harde schreeuw en Monica voelt zijn warme zaad ver haar vagina binnen stromen. Ze drukt haar kruis hard op zijn lul en wekt met die beweging een heftig tweede orgasme bij zichzelf op. Ze heeft haar tong weggetrokken bij Anja, maar onder zich ziet ze dat Dieter haar taak al overgenomen heeft en zijn vriendin vakkundig klaar likt.

Monica schuift van Dieter af en zuigt de laatste resten sperma uit zijn nog harde staaf.

“Hier hebben we al tijdje op gehoopt”, hoort ze Anja en Dieter bijna in koor zeggen. Ze richt zich op, kijkt naar de twee, die heerlijk liggen te zoenen en vertelt dan wat ze die week met hulp van haar vibrator al had gedroomd.

Anja kijkt haar aan, laat Dieter ’s mond los en zegt lachend: “Daarom was je vanmiddag zeker al zo geil op me.”

Evelien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *