Van het eene naar het andere…

()

Hallo allemaal. Ik ben een getrouwde vrouw van 30 jaar zonder kinderen en 3 jaar getrouwd met Geert. Ben blond, lang blond haar tot halfweg mijn rug en volgens mijn man heb ik een leuk verguurtje. Een paar niet te grote borsten net een hand vol en een beetje preuts dat wil zeggen; ik ben getrouwd en verder nog niets meegemaakt tot voor kort.

Op een avond vroeg Mieke (mijn vriendin) mij om “s avonds eens de beesten uit gaan hangen?” Mieke leeft samen met Johan en is veel vrijer van opvatting dan ik. Ik verdenk haar er van dat ze vreemd gaat.

“Wat ben je dan van plan” vroeg ik.

“De mannen zijn toch naar de voetbal dan kunnen wij lekker de stad in en een beetje gaan dansen.” Ik had daar een beetje mijn twijfels over want ik was nog nooit zonder Geert weg geweest. Maar naar een paar pilsjes stemde ik toe.

“OK, dan ga ik me eerst even omkleden” en ging naar boven. Ik zocht in de kast een paar leuke dingen bij elkaar en begon me aan te kleden eerst een klein doorzichtig slipje toen een wit T-shirt zonder BH en daar over een minirokje zonder panty’s met hoge naaldhakken.

Toen ik beneden kwam begon Mieke te fluiten waarop ik begon te blozen.

“Goh! Wat zie jij er sexy uit draai je eens om.” Ik deed wat ze vroeg en vond het toch wel leuk die belangstelling van haar. Mijn tepels begonnen te groeien en staken door mijn T-shirt naar buiten.

“Kom op dan gaan we” zei Mieke.

“Waarnaar toe?

“Dat zal je wel zien” zei ze. We gingen lopen en na een minuut of 20 kwamen we bij een herenhuis. Ze belde aan en er werd opengedaan door een man die Mieke gelijk begroeten en ons binnen liet.

Binnen gekomen kwamen we bij een bar met een dansvloer. Wat mij het meest opviel was dat er alleen maar mannen waren. Maar tja, wat maakt dat uit dacht ik.

Mieke die hier al meer geweest was bestelde iets te drinken en sprak even met de barvrouw over iets wat ik niet verstond. We liepen met onze drankjes naar een tafel in de hoek een gingen zitten. Na een poosje begon ik me wat warmer te voelen maar niet onprettig. Toen ging het licht uit en scheen een schijnwerper op een podium dat ik nog niet gezien had. Er kwam een vrouw op en die begon een stripact. Op de maat van de muziek klede ze zich helemaal uit. Eerst kwamen er twee grote borsten tevoorschijn en toen haar broekje uit ging zag ik tot mijn verbazing dat ze zichzelf had geschoren. Mieke had me de hele tijd in de gaten gehouden en vroeg wat ik er van vond.

“Prachtig” zei ik.

“Er komt nog veel meer. Wacht maar af.”

Terwijl de vrouw bleef verder dansen kwamen er twee naakte mannen het podium op en begonnen de vrouw te strelen. Eerst haar borsten toen haar heuveltje en achterwerk. De vrouw liet zich ook niet onbetuigd. Ze begon de mannen te masturberen en daarna te pijpen. Wow! Wat een pikken hadden die mannen. Ondertussen was er een matras neergelegd en gingen ze er op liggen. Een van de mannen ging op haar liggen en stopte zijn grote vooral lange penis in haar terwijl ze de andere pijpte.

Ik voelde een beetje geil mijn slipje nat maken en mijn tepels stonden recht naar voren in mijn T-shirt.

Ik had het niet gemerkt. Maar er twee mannen bij ons aan tafel komen zitten. Ze begonnen mij te strelen en te kussen. Eerst wou ik me verzetten maar ik was zo opgewonden dat ik het toeliet. De ene begon mijn tieten en tepels te verwennen, de ander stak zijn hand onder mijn rokje en begon mijn intieme lipjes te bewerken. Ondertussen hadden ze op het podium ook niet stil gezeten. De vrouw kreeg nu een penis in haar vagina en een in haar sterretje. Dat was iets wat ik nog nooit gezien of gedaan had. Zij vond het zo te zien heel lekker want haar tepels staken fier vooruit en tussen haar benen liep een straaltje vanuit haar opgevulde vrouwelijkheid door haar bilnaad zo op de roede die in haar anus zat. Er was dus genoeg natuurlijk glijmiddel. De beide heren zaten tot aan hun ballen in haar twee meest intieme gaatjes.

De beide mannen die met mij bezig waren gingen over op een andere tactiek. De een had mijn T-shirt over mijn borsten omhoog geschoven en zat aan mijn tepels te zuigen. De andere had mijn slipje opzij gedaan en zat met twee vingers binnen in mij te spelen. Heerlijk was dat, om door twee man tegelijk behandeld te worden. Dit had ik nooit kunnen dromen dat me dat zou overkomen.

Ik keek naar mijn vriendin en zag dat die met zichzelf aan het spelen was. Ze had haar rokje uitgedaan en zat nu zonder slipje zichzelf te vingeren. Er waren ondertussen nog een paar mannen bij ons aan tafel gekomen.

Toen ik even bij tijd kwam en schuchter rond keek, zag ik dat iedereen naakt was. Er waren nog meer mensen bij gekomen ook een paar koppeltjes.

Het trio op het podium kwam op dat moment klaar en de vrouw werd door de een in haar gezicht gespoten en de ander spoot zijn sperma over haar borsten en heuvel. De man die mijn borsten had bewerkt duwde zijn penis in mijn mond en ik begon hem te pijpen. Zo maar!  Iets wat ik bij mijn man nog nooit gedaan had. Ik vond dat altijd maar vies maar wat nu bleek dat het best mee viel. De man stootte zijn eikel helemaal naar binnen tot in mijn strot waarvan ik moest kokhalzen. Maar, ik bleef door gaan, zo lekker vond ik het.

De andere die ook met mijn clitoris speelde, haalde zijn vingers uit mijn spleet en penetreerde met vier vingers die er gemakkelijk ingingen, zo nat was ik. Vervolgens probeerde hij het met zijn hele hand, wat eerst niet lukte, maar na een beetje doorstoten verdween zijn hele hand in mijn vagina en ik werd voor het eerst in mijn leven met een vuist bewerkt in mij. Heerlijk gewoon.

De man die ik aan het pijpen was daarvan voelde ik dat die klaar ging komen. Nu ik toch al zo ver was gegaan wilde ik voor de eerste keer in mijn leven sperma proeven. Dus ik bleef hem heftig pijpen tot hij klaar kwam. Hij spoot zoveel dat ik het met slikken alleen niet kon verwerken en het sperma liep zo mijn mond uit liep. De vlekken op mijn T-shirt nam ik er graag bij.

Mieke was ondertussen met een neger bezig die een penis had zo groot als een kinderarmpje. Net op dit moment zette hij zijn eikel tegen haar schaamlippen en stoten in een keer naar binnen. Ze gilde het uit maar niet van de pijn maar van genot. Ik zag het aan haar gezicht. Er lag een uitdrukking van triomf om haar mond. Ik wist niet dat een vrouw zoveel kon hebben. Mijn man is normaal niet onaardig geschapen. Maar zo’n knots! Daar wist ik niet eens het bestaan van.

Ik werd nog geiler en wou nu echt gebruikt worden. Dat zei ik tegen de twee mannen en die kleden me eerst helemaal uit.

“Wil je echt?” Vroegen ze.

“Ja! Ik ben zo het als de pest.

“Goed dan” zeiden ze en namen me mee naar het podium. Ik werd op het bed gegooid en een van de twee ging op z’n rug liggen met zijn knuppel recht omhoog. “Kom maar boven op me liggen en laat mij maar in je glijden.”

Ik ging over hem heen liggen en pakte zijn penis die ik naar mijn grotje leidde. Ik hiel mijn schaamlippen open om hem binnen te laten en liet me langzaam zakken tot zijn eikel tegen mijn schaamlippen zat. Ik voelde zijn eikel naar binnen gaan en liet me in één ruk zakken zodat zijn gerief ineens helemaal in mij zat. Wow! Deze was flink wat groter dan die van mijn man. Hij vulde me volledig op en ik voelde me dan ook helemaal gevuld. Hij begon in mij te pompen ondanks dat ik op hem lag. Opeens voelde ik iemand bij ons komen. Het was de man die ik eerder gepijpt had. Zijn vriendje stond weer stijf en nu zag ik dat hij een lange maar verder normale penis had. Hij stak hem weer in mijn mond en vroeg mij hem goed nat te maken. Ik vroeg, waarom dan wel? Je wilt toch seks? Dan zullen we je die geven.

Ik wist niet wat hij bedoelde maar deed het toch. Na een poosje trok hij hem uit me mond en ging achter me staan.

“Wat ga je doen?”

“Doe je billen van elkaar” zei hij.

“Neen! Niet in daar. Ik ben daar nog maagd.”

“Niet lang meer,” zei hij. Hij trok mijn billen van elkaar en zetten z’n eikel tegen mijn sluitspier.

“Dit wil ik niet!” Maar daar had hij geen oor meer naar en hij drukte in één keer door. Zijn keiharde penis was geen partij voor mijn kontje temeer omdat de andere knots net een stoot tegen mijn baarmoeder gaf en ik daardoor mijn sluitspier losliet. Daardoor was mijn anale ontmaagding een feit. Hij ging gelijk voor de helft naar binnen en bleef toen even wachten. Het deed geen pijn maar het was wel een raar gevoel om iets naar binnen te voelen gaan waar normaal iets uitkomt.

Na een tijdje begonnen ze me met z’n tweeën te pompen en de penis in mijn kont ging steeds dieper. O, heerlijk! Door 2 pikken tegelijk genomen te worden. Dit had ik al veel eerder moeten doen. De een zat bijna in mijn baarmoeder en de andere stak zover in mijn darm dat ik dacht dat hij er van boven weer uit kwam. Ik kwam luid schreeuwend klaar en voelde de penis in mijn spleet zijn sperma tegen mijn baarmoeder spuiten. Even later kwam de man in mijn achterwerk ook klaar. Dus was ik aan twee kanten gevuld. Zo veel geil kon ik niet verwerken dus het geil liep er traag terug uit.

Toen kwam Mieke naar me toe en begon me af te likken.

“Heerlijk al dat sperma. Hoe vond je het?”

“Heerlijk! Ik had dit veel eerder moeten doen.”

“Is dit de eerste keer nadat je getrouwd bent?

“Ja, maar niet de laatste. Dit is me goed bevallen.”

Voldaan gingen we naar huis. Wat we nog niet wisten was dat dit avondje uit een onverwacht vervolg zou krijgen. En dat, heeft My beloofd, kunnen jullie morgen hier ook lezen.

Evelien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *