Voetbalfeestje

()

“Hoi Evelien.” Dirk staat voor de deur en kijkt me lachend aan. Ik woon sinds een jaar in een studentenflat en Dirk woont aan de andere kant van de gang. Hij is een leuke jongen, ziet er goed uit, heeft humor en ik kan goed met hem opschieten. Op een feestje hebben we wel eens lopen flirten, maar verder dan een beetje zoenen is het nooit gekomen. Nu staat hij weer voor mijn deur, zoals hij daar eigenlijk elke dag wel een keer staat. Dan weer om iets te lenen, dan weer om mij ergens voor uit te nodigen en zo soms gewoon voor een babbeltje.

“Hoihoi,” lach ik terug. “Kom even binnen, want ik ben net aan het koken.” Hij volgt mij de kamer in naar het kleine keukentje, waar ik wat eten aan het maken ben.

“Oeh, lekker. Spaghetti!”

“Blijf je eten?” Vraag ik.

“Nee, ik moet weg, dus ik ga er zo vandoor. Ik wil alleen even wat vragen. Jij hebt toch als barkeepster gewerkt?” Is zijn vraag. Ik beaam dat. Ik heb tijdens mijn eerste jaar op de universiteit, toen ik nog thuis woonde, in het weekeinde wat geld bijverdient als barmeid. Daar ben ik na mijn verhuizing mee gestopt.

“Heb je zin om zaterdagavond een paar uur als bardame te werken?” Vraagt hij. Hij legt de situatie uit. Met zijn voetbalelftal zijn ze afgelopen week derde geworden in de competitie. Ter afsluiting van het geslaagde seizoen is er zaterdagavond een feest voor het gehele elftal Hij heeft de kantine van de club gehuurd en zoekt nu nog één of twee dames voor achter de bar. Hij verzorgt zelf de barbecue, dus de bardame hoeft alleen maar voor de drank te zorgen. “We kunnen het bier goedkoop krijgen via de club,” legt hij nog uit. “Maar als we zelf gaan tappen, loopt dat zeker uit de hand. Dus ik zoek iemand die nuchter kan blijven. Een Bob, Bewust Onbeschonken Bardame dus.”

Ik moet lachen en zeg dat ik graag achter de bar kom staan. “Mijn vriendin Mia wil ook wel, denk ik,” voeg ik daaraan toe.

Hij legt uit dat ze niet veel geld hebben en vraagt of 100 euro voor ons samen genoeg is voor de avond. Het is niet veel geld, het feest loopt van een uur of vijf tot een uur of twee, maar ik accepteer zijn aanbod graag. Een beetje biertappen op een feestje, beetje lol maken en dan nog wat geld krijgen, het is mij al goed. Ik beschouw Dirk bovendien als een vriend. Hij vertelt mij de locatie van de club. Hij voetbalt nog in zijn oude woonplaats, op zo’n drie kwartier van de stad en de meeste jongens wonen daar nog. Hij geeft me een tik op mijn arm en neemt afscheid.

“Erg bedankt. Ik zie je zaterdag.”

Het feest begint voor de spelers om zes uur, maar Dirk heeft mij gevraagd om wat eerder te komen en te helpen bij het klaarzetten van het vlees, de salades en het stokbrood. Om vier uur meld ik mij bij Mia. Zij is een goede vriendin uit mijn middelbare schooltijd. We zijn beiden 21 jaar oud en op de middelbare school deden we vrijwel alles samen. Qua uiterlijk lijken we ook wel wat op elkaar. We zijn ongeveer even lang, hebben hetzelfde postuur, alleen heeft zij halflang lichtblond haar en ik heb lang donkerblond haar. Net als ik studeert zij in de stad. Ze woont wat meer in het centrum, maar we zien elkaar vaak. We gaan eigenlijk elke donderdag wel samen stappen en duiken regelmatig samen de winkels in.

Ik heb makkelijke kleding aangedaan. Gympen, een zwarte broek en een blauw T-shirt. Het is goed weer en veel meer kleding is niet nodig. Mia denkt er al net zo over. Zij draagt sportschoenen, een spijkerbroek en een witte blouse. We stappen in haar autootje en rijden naar de club. Het is gemakkelijk te vinden, al is dat vooral toeval omdat we langs een bordje rijden. We volgen de pijlen en komen in een bos terecht.

“Is het hier?” kijkt Mia mij verbaasd aan. Ze volgt het bospad zo’n 200 meter en dan staan we tot onze verrassing op een parkeerterrein. Er liggen twee voetbalvelden naast het terrein en een stukje verderop ligt een kleiner veld, ongetwijfeld een trainingsveld.

Dirk heeft ons aan zien komen en komt ons al tegemoet. Hij begroet mij hartelijk en stelt zich voor aan Mia.

“Wat ligt die club hier mooi,” zeg ik tegen Dirk. Hij knikt en leidt ons naar binnen. We babbelen even en dan vraagt hij of we het stokbrood willen snijden, terwijl hij zelf de grote barbecue buiten klaarzet. Wij pakken een mes en gaan aan de slag.

“Je hebt niets te veel gezegd,” grinnikt Mia. “Hij is echt leuk.” Ik lach en geef haar een por met mijn elleboog. Hij komt weer binnen en we helpen hem met de voorbereidingen. Rond kwart voor zes staat alles klaar.

Dat is mooi op tijd, want enkele minuten later druppelen de eerste spelers al binnen. Dirk stelt ze allemaal aan ons voor, maar de meeste namen ben ik zo weer vergeten. Het zijn in totaal zestien man, allemaal tussen de negentien en 25 jaar. Een echt vriendenteam.

“Voetbal speel je toch met elf,” lach ik nog tegen Dirk, die mij uitlegt dat ze natuurlijk ook wisselspelers moeten hebben en dat één van de jongens weinig heeft gespeeld vanwege een gebroken enkel. Het feest is de eerste uren vooral buiten, waar de barbecue staat en het eten gehaald kan worden. De jongens komen af en toe naar binnen voor wat bier, maar doorgaans neemt één speler direct een glas of tien mee. Mia en ik hebben het rustig en babbelen achter de bar zoals we altijd doen. We roddelen bovendien wat over de jongens, in de trend van “die mag wel eens de pizza komen bezorgen” of “daar wil ik wel eens een beschuitje mee eten”.

Het valt de jongens nauwelijks op dat we ze uitgebreid bekijken en af en toe lachen om onze eigen opmerkingen. Rond een uur of tien begint het wat donkerder en vooral frisser te worden en komt het elftal, of eigenlijk zestiental naar binnen. Daar gaan ze vrolijk verder met hun gesprekken. De jongens staan rond de grote biljarttafel in het midden van de zaal. Wij worden nu ook meer in het gesprek betrokken, wat steeds meer over het aankomende EK voetbal gaat.

Eén van de jongens, Dieter, komt een biertje halen en vraagt dan aan mij: “en, wie wordt er kampioen?”

Ik weet werkelijk niks van voetbal, maar heb op televisie wel gezien dat Frankrijk vrij goed moet zijn, dus ik noem de Fransen.

“Zij denkt ook Frankrijk,” roept Dieter naar de rest van de groep. “Dat is dus zeven stemmen voor de Fransen.”

Mia krijgt de zelfde vraag en noemt Nederland. Dieter draait zich weer naar de rest en meldt: “Plus één voor Nederland. Dat is dus zeven keer Frankrijk, vijf keer Nederland, vier keer Italië, één keer Engeland en eh, wie had jij ook weer, Ron?”

“Portugal,” is het antwoord van Ron.

Een andere jongen komt aan de bar zitten en gaat met pretoogjes verder. “En wie is nou de lekkerste voetballer?”

Mia antwoordt vrijwel direct: “Milan Baros.”

Ik weet zo snel geen goed antwoord en noem Patrick Kluivert. “Kluivert?” vraagt de jongen.

“Ja, Kluivert.”

“Maar die lijkt me allesbehalve betrouwbaar.”

“Je vroeg toch ook niet om de meest betrouwbare,” antwoord ik gevat. “Je vroeg om de lekkerste.”

“Ja, ja C, daar zit je dan,” roept één van de andere jongens hem toe. Ze noemen hem C, maar hij heet eigenlijk Cornelius.

Cornelius moet er zelf om lachen en loopt weer naar de andere jongens. Ze lachen nog wat en Mia komt naast mij staan.

“En wie is de lekkerste voetballer hier?” Fluistert ze in mijn oor. Ik lach en haal mijn schouders op. Ze wijst naar een jongen die tegen de biljarttafel geleund staat. “Die Gabriëll mag wel met mij mee naar huis,” grinnikt ze.

Ik kijk rond en wijs dan naar een donkere jongen, Juan. “Dan neem ik die wel mee,” lach ik terug.

“Hé hé, wat staan we te wijzen,” roept één van de jongens ineens.

Ik krijg een rood hoofd en voel me betrapt, maar Mia antwoordt bijdehand: “We kozen ook even de lekkerste speler in het clubhuis.”

Cornelius, ofwel C, loopt weer naar de bar en vraagt: ” Wie is de winnaar?”

“Voor mij is het Gabriëll”, antwoordt Mia direct.

Cornelius draait zich naar Gabriëll: “Hoor je dat?”

Gabriëll lacht verlegen, maar één van de andere jongens antwoordt gevat: “Zoenuh, zoenuh, maak me gek!”

De groep lacht. Cornelius draait zich naar Mia en zegt: “Ja! Zoenuh! Gabriëll heeft geen vriendin, dus even zoenen is geen probleem hoor.”

Mia kijkt Gabriëll aan. Hij staat nog steeds tegen de tafel te lachen.

“Wil jij even zoenen?” Vraagt Mia terwijl ze vanachter de bar naar hem toe loopt. De groep begint te joelen en Mia pakt Gabriëll beet. Ze trekt hem naar zich toe en geeft hem een kusje op zijn mond. Dan kijkt ze hem even aan. Hij trekt haar omhoog en uitgebreid beginnen de twee te tongen. Ik weet even niet waar ik moet kijken, maar stiekem blijf ik het tweetal bekijken. Zeker een halve minuut staan ze elkaar uitgebreid te zoenen en te betasten. De handen van Gabriëll hebben inmiddels de kont van Mia bereikt als zij zich weer los maakt.

“Hm…, dat was lekker,” lacht ze.

Cornelius heeft net als ik met open mond zitten kijken naar Mia, die zich nu omdraait en zich tegen Gabriëll aanvlijt. Met haar kontje wrijft ze langs zijn bovenbeen, terwijl hij zijn armen om haar heen slaat. Iedereen ziet dat het tweetal wel wat meer wil.

“Dat was een mooie voorstelling,” lacht C nu. “Komt er nog een vervolg, of blijft het hier bij?”

Mia lacht: “Wat had je in gedachte?”

“Volgens mij wil Gaby wel een blowjob,” antwoord Cornelius, die ruikt dat de weg naar een mooie voorstelling open ligt. Gabriëll krijgt een rood hoofd, maar ik zie aan Mia dat ze er geil genoeg voor is. Ik blijf verbaasd naar mijn vriendin kijken. Durft ze hier met publiek een showtje te geven? Mia draait zich om en pakt door zijn broek de lul van Gabriëll.

“Hm…, volgens mij wil jij wel,” hijgt ze opgewonden. De andere jongens staan net als ik verbaasd te kijken als Mia zich op haar knieën laat zakken.

“Nee nee,” roept Cornelius. Mia kijkt om.

“Het publiek wil ook wat zien.” Mia begrijpt de hint en staat weer op. Ze gooit haar schoenen en sokken uit en trekt langzaam haar broek omlaag. Bij het zien van de kleine witte string begint de groep weer te joelen. Mia wordt er alleen maar geiler van en gooit haar broek met een sierlijke boog naar één van de jongens. Ook haar blouse verdwijnt van haar lichaam. De jongen raapt alles op en legt de schoenen, sokjes, broek en overhemd netjes op de bar. Mia werpt hem ook haar witte kanten bh toe. In alleen haar string vraagt ze: “Is het zo beter?”

Het publiek laat joelend en juichend de goedkeuring blijken en Mia draait zich weer naar Gabriëll. Ze zakt op haar knieën en maakt zijn broek los. Gabriëll doet zelf zijn shirt uit en toont een goed gespierd lichaam. Mia kreunt en likt uitgebreid over zijn buik. Ondertussen wurmt ze zijn broek en boxer omlaag. Zijn lul staat al fier omhoog en ze laat zich zakken. Ze begroet zijn pik met een kusje, maar zet er dan vaart achter. Ze begint hem direct diep te pijpen en ik zie aan Mike dat ze er talent voor heeft. Hij kreunt en zoekt met zijn handen steun op de biljarttafel. Mia heeft haar handen in zijn zij gezet en gebruikt alleen haar mond om hem te verwennen. Ik zie hoe haar hoofd fel op een neer gaat, terwijl ze af en toe kreunt van genot.

“Oh, wat heerlijk, ik ga komen.” Gabriëll geeft al vlot aan dat hij gaat spuiten. Mia blijft hem pijpen en zuigt met kracht aan zijn lul.

Steunend en kreunend spuit Gabriëll zijn zaad in haar mond.

“Wij willen het bewijsmateriaal zien,” roept Cornelius.

Mia blijft nog even zitten en zuigt de laatste druppel uit Mike”s pik. Dan draait ze zich om en haar mond opent zich. Ik zie een flinke witte plek op haar tong. Ze draait haar hoofd en toont alle bewonderaars het zaad. Dan slikt ze met gesloten mond alles in één keer door.

“Heerlijk,” kreunt ze geil. Ze draait zich om en likt Gabriëll nog even schoon ook.

Ligt het aan mij of is de tempratuur door de voorstelling van Mia flink opgelopen? Veel tijd om er over na te denken krijg ik niet. Cornelius draait zich naar mij toe en vraagt: “zo, en wie was jouw winnaar?”

Ik kijk even met grote ogen naar hem. Hij wil van mij toch niet hetzelfde?

“Wie heb je gekozen, of zal ik iemand aanwijzen?” vraagt hij opnieuw. “Ikke uh, ja. Uh.” Ik durf niets te zeggen.

“Goed, dan wijs ik iemand aan,” gaat C onverstoorbaar door. Hij wijst naar een leuke jongen die wat achteraan staat en naar ons kijkt.

“Dat is Pieter. Hij was afgelopen seizoen onze topschutter en verdient ook wel wat lekkers.”

Ik kijk met grote ogen de kring rond. Mia kijkt me lachend aan. Ze staat weer tegen Mike aangeleund, met alleen haar slipje nog aan. Ze geeft me een knipoog en loopt naar de bar, gevolgd door Mike, die zijn broek weer heeft aangedaan. Ze gaat op een kruk voor de bar zitten en Pieter neemt de plaats van Mike tegen het biljart over.

Ik besluit de sprong ook te wagen en loop naar hem toe. Ik kijk hem gespannen aan. Ik zie dat hij ook nerveus is, hij trilt zelfs een beetje. Het feit dat ik niet de enige ben die het eng vind stelt me wat gerust. Ik lach naar hem en geef hem dan een kusje. Ik draai me om en besluit eerst maar eens mijn kleding uit te doen. Eén van de jongens staat al klaar en ik geef hem mijn shirt. Ik doe mijn schoenen uit en laat mijn broek zakken. Ik heb nu alleen nog een string boxer en een bh aan, maar die laatste verdwijnt ook als sneeuw voor de zon. Ik doe mijn handen even omhoog en toon zo mijn lichaam. Het gejuich doet me goed. Ik draai me om en richt nu al mijn aandacht op Pieter, die nog altijd tegen het biljart geleund staat. Ik kus hem vol op zijn mond en voel zijn tong bij mij naar binnen glijden. We zoenen even heerlijk. Hij mag dan wat verlegen tegen het biljart aan staan, hij is zeker geen nieuwkomer in de wereld van het zoenen.

Ik maak voorzichtig de knoopjes van zijn overhemd los en trek het shirt uit. Ik gooi het ding op het biljart. Al die tijd draai ik wat met mijn kontje, zodat de rest ook wat te zien krijgt. Dan zak ik langzaam op mijn knieën. Ik maak zijn broek los en trek zijn onderbroek in één ruk naar beneden. Zijn paal springt me tegemoet en treft me bijna in mijn gezicht. Ik open mijn mond en vang zijn lul op. Ik begin hem direct hard te zuigen en bewerk met mijn tong de eikel. Af en toe laat ik zijn lul uit mijn mond schieten en lik ik de stam en de eikel. In hoog tempo blijf ik hem zuigen. Hij heeft ondertussen zijn handen op mijn hoofd gelegd en kreunt instemmend. Ik blijf hem zuigen en likken en het duurt niet lang voor hij komt. Net als Gabriëll kondigt hij zijn orgasme aan: “Ik ga komen Evelien, oh godver.”

Dikke stralen zaad spuiten mijn mond in. Ik moet mijn best doen om alles binnen te houden, maar het lukt me net. Ik draai me om en doe mijn mond open. Een goedkeurend gegrom komt me tegemoet. Ik sluit mijn mond en ogen en geniet even van de dikke lading sperma in mijn mond. Dan slik ik het heerlijke goedje door.

“Wat een geil wijf,” hoor ik één van de jongens zeggen.

Als ik mijn ogen weer open doe, zie ik dat Mia al een stapje verder is. Ze zit op een kruk, terwijl twee jongens uitgebreid aan haar tietjes likken. Ze heeft mooie borsten, niet groot, maar wel mooi gevormd. De rechtertepel heeft een piercing. Dat wist ik al, want die heeft ze samen met mij laten zetten. Ik nam een piercing door één van mijn schaamlipjes, zij nam een tepelpiercing. Ik zie hoe één van de jongens met zijn tanden aan het ringetje door haar tepel trekt en hoor Mia kreunen. Een derde jongen ontdoet haar inmiddels van haar string. Dan valt me pas op dat een flink aantal jongens zich inmiddels heeft ontkleed. Ik zie om mij heen zeker zes dikke, blote lullen en schrik even. Dit was niet gepland. Maar ik ben zo geil dat ik niet in staat ben om te weigeren of weg te lopen.

Pieter tilt me van achter op en dan moet ook ik eraan geloven. Terwijl Pieter mij vasthoudt, wordt mijn string boxer uitgetrokken. Eén van de jongens drukt zijn mond op mijn linkertepel, terwijl een andere speler mijn rechterborst kneedt. Ik kijk naar Mia, die me toevallig net aan kijkt. Ze lacht en kreunt naar me. Ik realiseer mij dat we met twee meiden zestien jongens gaan bevredigen, want geen van de jongens zal het nu nog in zijn hoofd halen om vroeg naar huis gaan. Ik sluit mijn ogen en geniet even van de vier paar handen op mijn lichaam en de gedachte aan wat nog komen gaat.

“Kom op, neuk me,” hoor ik Mia zeggen. Ik doe mijn ogen weer open en zie hoe ze voorovergebogen over een kruk heen staat. Achter haar staat een van de jongens, Ron die naam heb ik wel onthouden, klaar om haar te neuken. Hij duwt zijn lul naar binnen en begint langzaam te stoten. Voor het gezicht van Mia staan Dieter en een andere jongen met hun lul richting haar mond. Mia pakt één lul met haar hand en één met haar mond en begint te zuigen. Ik neem het gehele tafereel eens in mij op. Drie jongens bewerken Mia, terwijl ik zelf met vier gasten bezig ben. De andere negen staan er naakt tussen, te wachten op hun beurt. Ik geniet van de blote lichamen, de lullen en de geur van seks.

Dan word ik omgedraaid. Op het biljart zit één van de jongens al klaar.

“Pijp me,” hijgt hij. Ik pijp hem. Ik buig me naar hem toe en begint te zuigen. Mijn kont wordt beetgepakt en ik voel een lul langs mijn schaamlipjes glijden. Dan word ik hard gepenetreerd. Ik kijk even om en kijk in het lachende gezicht van Cornelius, die mij met flinke halen neukt.

Ik concentreer me weer op de pik voor me, maar voel de harde stoten van Cornelius door mijn lichaam trekken. Na een minuut of twee trekt Cornelius zich terug. Ik kijk even om en zie hoe een volgende jongen zijn lul bij mij naar binnen duwt. Het tafereel herhaalt zich. Hij neukt me twee minuten stevig en trekt zich dan terug. Juan is de derde jongen die mijn kut induikt. Hij neukt me hard en ik begin te schokken.

“Ze komt,” fluistert de jongen op het biljart. En inderdaad kom ik, en hoe.

Na mijn orgasme trekt ook Juan zich terug. Ook de jongen op de tafel staat op. Een andere knul neemt zijn plek over, terwijl er ook een andere lul in mijn kutje verdwijnt. Ik kijk niet meer om, maar laat me gewoon heerlijk nemen. Telkens trekt de lul in mijn kutje zich na een minuut of twee terug, maar het is genoeg om mij nog twee keer te laten komen. Juan was nummer drie, maar ook nummer vijf en acht laten mij komen. Nummer negen blijkt de laatste. Ik heb op dat moment ook al drie man op de tafel gepijpt en realiseer me dat ik met Pieter al dertien lullen in mij heb gehad. De jongens wisselen van dame, dus de kans is groot dat ik dertien verschillende lullen in mij heb gehad. Bij Mia zal het niet anders zijn. Van het idee alleen word ik nog geiler.

De jongens draaien me om en ik zie Mia. Een jongen ligt onder haar op de grond en neukt haar kutje. Een andere jongen zit achter haar en neukt haar in haar kontje. Een derde jongen zit op zijn knieën voor haar neus en voert haar zijn lul. Met drie pikken in haar lichaam zie ik Mia genieten. De jongen in haar kont neukt haar behoorlijk hard, waardoor ook de jongen in haar kutje het naar zijn zin heeft. Het pijpen gaat een stuk moeizamer. Mia doet haar best, maar heeft door het geweld in haar onderlichaam moeite om de pik in haar mond te houden. De spelers proberen mij in dezelfde positie te dirigeren, maar ik wil het iets anders. Ik ga met mijn rug naar Ron, die op de grond ligt, staan en haal mijn vingers door mijn kutje. Ik breng ze naar mijn kontje en masseer met mijn eigen vocht mijn aarsje. Ik herhaal het spelletje nog een keer en zak dan langzaam door mijn knieën. Hij heeft mijn plan door en richt zijn lul op mijn aarsje. Ik zak langzaam op zijn pik en wen even aan het gevoel in mijn kontje. Langzaam zak ik steeds een stukje verder, tot de lul van Ron geheel in mij verdwijnt.

Ik ga zachtjes heen en weer. Als ik gewend ben aan de vulling van mijn kont, gebaar ik één van de jongens om dichterbij te komen. Ik pijp hem kortstondig en zeg hem dan dat hij me moet neuken. Ik ga achterover hangen en hij duwt zijn pik bij me naar binnen. Ik word nu aan twee kanten gevuld en kreun. Ik kijk naar Mia en zie hoe zij geniet. De jongens wisselen in haar kont, terwijl de jongen onder haar lekker blijft liggen. Bij mij is het precies andersom. Na anderhalve minuut stapt de jongen van me af en komt een andere jongen mijn kutje neuken. Cornelius neukt nu het kontje van Mia en kreunt: “ik hou het niet meer, ik ga komen.”

Hij haalt zijn lul uit haar kont en verrast mij volledig door op te staan, in twee snelle stappen naar mij toe te lopen en zijn pik in één keer in mijn mond te steken. Ik schrik even, maar laat hem diep in mijn mond glijden. Ik proef de kont en het vocht van Mia, maar tijd om te wennen is er niet. Cornelius bleek niet te liegen en komt luid kreunend klaar.

“Oh fuck, ja. Laat me in dat heerlijk smoeltje komen, Evelien, laat me. Godver wat zijn jullie lekker.”

Hij spuit zijn zaad diep in mijn keel en ik slik voor de tweede keer een kwak door.

Mia ziet het en lacht naar me.

“Toe maar meid, geniet er maar van.” Kreunt ze. Ik lach alleen maar en lik ook het zaad uit mijn mondhoeken op. Dan staat Dirk ineens voor me. Hij lacht.

“Nog bedankt voor de hulp. Je hebt ook een fijne vriendin meegenomen.”

“Als je me echt wilt bedanken,” antwoord ik. “Mag je me wel eens klaar neuken.”

Mijn taalgebruik windt hem duidelijk op en hij zakt door zijn knieën. Hij duwt zijn lul naar binnen en begint me heerlijk te naaien. Hij neukt me stevig en ik voel mijn orgasme komen. Het giert opnieuw door mijn lichaam en ik kijk hijgend naar Dirk. Die houdt het ook niet lang meer en spuit dan zijn lading diep in mijn kutje. Als hij zijn lul uit mij terugtrekt, loopt ook een deel van zijn zaad uit mijn kutje. Het is geen belemmering voor het team. De volgende staat al klaar en duwt zijn lul soepel mijn kleddernatte poesje in.

Bij Mia is inmiddels ook een van de jongens gekomen, want haar hele gezicht zit onder het zaad. Ook daar maakt het niemand uit, want met klodders zaad op haar wang en kin pijpt ze vrolijk verder. De jongen in haar kont komt ook, maar spuit zijn lading op haar rug. Ron, die nog altijd in mijn kont zit, geeft ondertussen aan dat hij ook echt wil neuken. Nu ligt hij er vooral werkeloos bij, afhankelijk van het neuken van de anderen. Ik stap van hem af en hij staat op. De volgende jongen gaat al klaar liggen, maar ik loop op Mia af. Ze ziet aan mijn ogen wat ik wil en laat de lul uit haar mond schieten. Ik buk me en lik met twee lange halen het zaad van haar kin en wang. We delen de lading, die we gulzig doorslikken. Vooral de tongzoen wordt door de groep gewaardeerd en met gejoel ontvangen. We tongen nog even door, terwijl Mia stevig wordt geneukt door twee man.

Ik loop terug naar de liggende jongen en laat me langzaam op hem zakken. Ik zit nu met mijn gezicht naar hem toe, in dezelfde positie als Mia dus, en zak zachtjes over zijn lul heen. Ik ga enkele keren lekker geil op een neer, maar krijg al snel een duwtje in mijn rug. Een andere jongen heeft het op mijn kontje voorzien en duwt me wat voorover. Ik lig nu plat op de buik van de jongen onder me, met mijn knieën naast zijn onderlichaam. Ik voel een lul in me glijden. Langzaam begint de lul in mijn kontje me te neuken. Ik sluit mijn ogen en geniet van het heerlijke gevulde gevoel.

“Fuck, ze vindt het echt heerlijk. Wat een geil sletje,” steunt de jongen onder me.

Ik doe mijn ogen open en kijk hem strak aan.

“Neuk dat sletje maar eens lekker hard dan,” fluister ik naar hem.

Hij begint me, voor zover de positie dat toelaat, wat harder te neuken. Ook de jongen in mijn kont neukt me wat harder. Ze neuken me in een gelijk tempo en ik voel de pikken door mijn onderlichaam glijden. Zeker twee minuten word ik zo heerlijk genomen. Dan verdwijnt de pik uit mijn kontje. Maar niet lang. In geen tijd verdwijnt een nieuwe lul in mijn aarsje. Ik geniet met volle teugen en blijf de jongen onder mij strak aankijken. Ik heb zin om hem gigantisch te tongen, maar ik denk niet dat hij dat wil, gezien het feit dat ik al flink wat zaad van zijn ploeggenoten over mijn tong heb laten glijden. Ik houd me in en hijg slechts zachtjes in zijn oor. Na een minuut of twee, drie wordt er weer gewisseld in mijn kont, waarna ik weer twee minuten heerlijk als neukpoppetje word gebruikt.

Nog wat later wordt er weer gewisseld. Ik voel een nieuwe lul zachtjes mijn aarsje in glijden. Het gaat allesbehalve soepel en ik gil het uit: “Ah, stop.”

Ik kijk om en zie het beteuterde gezicht van één van de jongere spelers. Ik kijk naar beneden en mijn ogen worden groter. Ik zie een lul van zo’n 25 centimeter, bovendien enorm dik. Ik kijk hem weer aan. Hij kijkt me vragend aan. Hij wil neuken, maar ik durf hem toch niet in mijn kont te nemen. Ik gebaar hem om naar me toe te komen. Hij loopt om me heen en ik buk me naar de jongen onder me.

“Dag bink,” fluister ik in zijn oor terwijl ik hem nog even geil aankijk. Ik ga rechtop zitten en neem de enorme lul eens in me op. Het is eigenlijk geen gezicht. De jongen is weliswaar vrij lang, maar mager en dus gezegend met een enorm dikke paal. Ik pak hem beet en begin hem zachtjes wat af te trekken. “Ik wil je eerst even goed nat maken,” hijg ik. Ik heb besloten dat ik die paal toch zeker in mijn kontje wil voelen, maar pas als ik daar echt klaar voor ben.

Ik laat zijn eikel in mijn mond glijden. Normaliter kan ik een pik toch wel redelijk weg krijgen, maar nu zit mijn mond al snel vol. Ik lik de eikel en begin ondertussen de jongen onder me te neuken. Zachtjes wip ik op en neer, af en toe schuif ik heen en weer. Al die tijd blijf ik de grote paal, die ik vanzelfsprekend enkele keren van de zak tot het puntje van de eikel lik, bewerken. Het duurt niet lang voor de jongen in mijn kutje komt. Hij spuit zijn zaad diep in mijn kutje. Ik pijp nog even door en houd de andere jongen al die tijd in mijn kutje. Dan ben ik er ook klaar voor.

Ik sta op, stap van de jongen onder mij af en draai mijn kont richting de knul met de enorme lul terwijl ik weer op mijn knieën ga zitten. Hij gaat achter mij zitten. Ik zet mij schrap en voel de eikel opnieuw tegen mijn aarsje drukken. Nu er niemand in mijn kutje zit, gaat het wel. Hij glijdt langzaam naar binnen, trekt zich steeds weer een stukje terug en glijdt dan weer wat dieper in me. Na een minuut of twee zit de gehele dikke paal in mijn kontje. Hij begint me te neuken. Hij weet precies hoe hij zijn lul moet gebruiken. Hij trekt hem helemaal terug, tot alleen de eikel nog in mijn kontje zit, en duwt hem dan weer diep naar binnen.

Ondertussen is Juan voor mij komen staan. Ik open mijn mond en hij glijdt diep mijn keel in. Ik probeer zo veel mogelijk van zijn lul te genieten. Hij hijgt en ik kijk hem aan. We kijken elkaar geil in de ogen en ik zie dat hij niet lang meer nodig heeft. Hij komt diep in mijn keel en ik slik gulzig zijn zaad door. Hij trekt zijn lul uit me en bukt zich voorover. Hij geeft me een teder kusje op mijn voorhoofd. Voor hem alleen hoorbaar fluister ik: “dank je wel, Juan.” Hij kijkt me lachend aan, maar lang kan ik mijn blik niet om hem gericht houden. De jongen in mijn kont komt ook klaar en spuit zijn zaad diep in mijn kont.

Ondertussen is weer een andere knul voor mij komen staan. Ik slok zijn lul gulzig op en begin weer te pijpen. De jongen met de grote lul trekt zich terug uit mijn kontje en Gabriëll komt achter me zitten.

“Neuk mijn kutje,” fluister ik. Er zit weer een orgasme aan te komen en het duurt niet lang tot ik kom. Gabriëll neukt door en komt ook vlot. Een nieuwe golf zaad wordt in mijn kutje gespoten. De jongen in mijn mond gaat achter me zitten en steekt zijn lul mijn poesje in. Met enkele ferme stoten komt ook hij klaar. Hij trekt zich terug en ik voel het zaad uit mijn kutje stromen.

Ik word omhoog getrokken en tegen het biljart gezet. Ik sta voorover gebogen tegen het biljart, en steek mijn kontje in de lucht. Ik kijk op en zie Cornelius opnieuw staan. Hij begint me weer heerlijk te neuken. Hij wil komen en ik ben slechts het gereedschap. Hij neemt me hard en komt vlot. Ik voel opnieuw golven zaad mijn kutje in spuiten. De volgende jongen neemt het vrijwel direct van Cornelius over en neukt me ook al hard.

Ik dien nu louter nog als lichaam om de jongens die nog een keer willen komen te laten spuiten. Nummer twee neukt me hard, draait me ineens om en duwt me omlaag. Ik neem zijn lul in mijn mond en hij begint direct te spuiten. Ik slik weer een lading zaad door. Ik kijk omhoog, maar de jongen stapt al opzij. Dieter pakt me beet en zet me weer voorovergebogen over het biljart heen. Hij kiest voor mijn kontje en neukt zich klaar.

Ik word alsmaar geiler en wil nog een orgasme.

Dieter komt in mijn kont en stapt ook opzij. Een nieuwe lul wordt mijn kutje ingeschoven. Ik word weer hard genomen en kom zelf klaar.

“Neuk me, neuk me, toe, neuk me, godver ja” kreun ik. Hij neukt me en komt diep in mijn poesje. Mijn orgasme wordt nog wat versterkt. Hij houdt me stevig vast en houdt me zo in evenwicht. Dan draai ik me om. Er staan geen jongens meer om me te nemen.

Ik kijk naar Mia en zie hoe zij op haar rug door één jongen wordt geneukt.

“Je bent de laatste joh,” hijgt ze lachend tegen hem.

Ik zak op mijn knieën, kruip naar haar toe en begin haar uitvoerig te tongen. Ik kijk even rond en zie dat de andere jongens allemaal voldaan op de banken of krukken zitten. Ik breng mijn hand naar Mia”s klitje en wrijf daar even hard over. Gierend komt ze klaar.

“Oh, trut. Ik lig hier al klaar te komen en dan begin jij ook nog eens,” lacht ze naar me. Ik geef haar een kusje op haar neus. De jongen in haar kut neukt haar onverstoorbaar verder.

“We moeten Evelien belonen,” gaat Mia verder. “Als je komt, spuit dan maar op mijn buikje, dan kan geile Evelien het oplikken.”

Ik kijk haar aan en lach. De jongen geeft vrijwel direct gehoor aan de opdracht, trekt zijn lul terug en spuit zijn lading over de onderbuik van Mia. Hij kijkt me daarna vragend aan. Ik buk me richting de witte strepen op de buik van Mia en lik ze met enkele flinke halen op. Ik slik alles door en lik Mia”s onderbuik schoon. Dan kruip ik even naar de jongen, die ik nog even schoon zuig. Dan laat ik me voldaan naast Mia op de grond vallen.

We kijken elkaar aan en moeten lachen. We kunnen allebei niet geloven wat we zojuist gedaan hebben.

Vanuit de groep horen we de opmerkingen: “wat een geil stel”, “godver, dit was lekker” en “kijk ze er eens voldaan bijliggen”.

Cornelius voert weer het hoogste woord: “Jullie zullen wel flink verdienen als jullie dit elke keer doen als je ergens achter een bar staat.”

Hij moet eens weten. Tot vanavond heb ik pas met drie jongens seks gehad, maar op één avond heb ik dat “even” opgevoerd tot negentien man.

Genietend lig ik nog even in de armen van Mia, waarna we ons in één van de kleedkamers kunnen opfrissen.

Evelien

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *