Warme nazomer

()

Heerlijk die laatste zomerdagen. Broeierig warm is het en eigenlijk telde je er niet meer op dat we nog zodanige hoge temperaturen zouden krijgen. Je hebt de zomerjurkjes alweer achter in de kast opgeborgen maar gelukkig kun je ze de komende dagen nog even naar voren halen. Tot dertig graden voorspelden ze voor de komende dagen, dus dat wordt genieten. Welke zal je vandaag aandoen. Het liefst zo luchtig mogelijk, maar dat met dat diepe decolleté, kan dat nog wel? Je twijfel betreft niet je decolleté, want die ziet er, al zeg je het zelf, nog best toonbaar uit, daar is niets mis mee. Maar of je het nog wel kunt maken om met dat jurkje te gaan werken, daar twijfel je aan. Normaal gesproken trek je onder je jurkjes geen bh aan. De bandjes op de rug komen altijd boven de laag uitgesneden rugpand uit, en dat vindt je ook bij anderen zo ontzettend lelijk dat je zelf dus nooit een bh onder je jurkjes aantrekt.

Je bedenkt nu toch dat je het naar uw werk niet kunt maken om er zo bloot bij te lopen. En zo aardig zijn je mannelijke collega’s niet dat je het hun gunt om zoveel van jou te zien. Dus neem je maar weer snel je normale werkkloffie uit de kast en trekt dit aan. Dan maar straks na het werk eerst naar huis en je dan even om te kleden. Want vanavond heb je afgesproken met je vriendin om in de stad het einde van de zomer te vieren. Het idee kwam spontaan bij je vriendin op toen ze je gisterenavond belde om weer eens samen, dus zonder de mannen, iets leuks te gaan doen.

Wat een hitte. Gelukkig mocht je iets eerder op je werk vertrekken zodat je nu ruim de tijd hebt om ook nog even een douche te nemen en leuke kleren voor vanavond uit te zoeken. Eenmaal thuis loop je gelijk door naar de slaapkamer en trekt zo snel als mogelijk je warme kleren uit. Als eerste de bh want daar heb je al de hele dag last van. Met dit weer knellen de bandjes altijd extra en onder je borsten is de bh al nat bezweet. Eenmaal uit, neem je met beide handen je borsten beet en masseer je ze eens lekker lang zodat ze weer soepel en droog worden. Zeker met dit warme weer voelt het heerlijk om jezelf zo te betasten. Of het nu de temperatuur is of dat het door je eigen massage komt, je weet het niet, maar je raakt licht opgewonden en dat merk je doordat de tepels opeens hard en groot worden. Even neem je ze tussen duim en wijsvinger en denkt aan de man die dat juist heerlijk vind om te doen en ze daarna steevast gelijk begint te likken met zijn warme tong. Stiekem bijt hij er dan ook wel eens in, maar dat heb je eigenlijk liever niet. Het ziet er wel geil uit maar het doet ook altijd een beetje pijn. Maar omdat het ventje er zo geil van wordt mag hij dit zo af en toe wel eens doen zonder dat je kwaad wordt.

Ondertussen trek je ook de rest van de kleren uit en loopt naar de badkamer. Daar bekijk je jezelf eerst nog eens in de spiegel en stelt trots vast dat je er best nog aantrekkelijk uit ziet. De borsten staan niet meer zo strak naar voren als vroeger, maar hangen doen ze toch ook nog niet. Daar zouden best nog wel wat vrouwen jaloers op worden (en een paar mannen aan willen zitten). Vrolijk stap je onder de douche en draait de warme kraan open, maar snel draai je er koud bij want je moet eerst even afkoelen.

Wederom zwellen je tepels op maar nu niet van de opwinding maar van de kou. Snel draai je de koude kraan weer een beetje dicht en nu is de temperatuur aangenaam.

Je begint jezelf in te zepen met de lekkere mousse die je voor de laatste verjaardag hebt gekregen van uw vriendin. Heerlijk zacht glijden je handen over het warme lichaam en opnieuw begin jij je borsten te kneden, net zo lang totdat de tepels weer hard worden en fier vooruit steken. Een hand dwaalt langzaam naar onderen af en zacht streel je over uw buik en nog iets verder naar onder totdat je bij de schaamheuvel blijft steken. Eigenlijk was de hand onderweg naar je poes om even met de vingers dat genotsknopje te zoeken, maar bij uw schaamheuvel aangekomen merk je verbaasd op dat het eigenlijk wel weer tijd is voor een scheerbeurtje. Je hebt echter geen zin om nu onder de douche vandaan te komen om de scheerspullen te pakken.

Gelukkig ligt het scheermesje van je man nog wel in de douche, hij scheert zich namelijk altijd onder het douchen, zo is hij sneller klaar zegt hij altijd. Het is een mesje om nat mee te scheren maar waar wel een batterij in moet. Schijnbaar beweegt de scheerkop dan en scheert dat gladder. Je hebt het nog nooit geprobeerd, je hebt tenslotte uw eigen mesjes van Gillette Venus. Je neemt nu een beetje scheerschuim van je man en wrijft dit uit over de venusheuvel en een stukje verder rondom uw kutje. Het prikkelt een beetje maar dat komt waarschijnlijk door het scheerschuim. Je pakt de bus met scheerschuim en leest wat er op staat. Het is een Italiaans merk, ‘Proraso’, en je leest dat er eucalyptus in zit. Je denkt dat de eucalyptus dan wel voor die prikkeling zal zorgen. Het is niet onaangenaam en zorgt bovendien voor een fris gevoel wat natuurlijk met deze temperaturen wel aangenaam is, bovendien ruikt het ook nog eens lekker fris, maar dat wist je natuurlijk al omdat uw man ook altijd zo lekker ruikt.

Je pakt nu het scheermesje weer en klikt hem aan. Je voelt het nu trillen en vraagt je af of dat nu zoveel beter scheert. Voorzichtig beweeg je het mesje over uw stoppelhaartjes en toch wel verrast merk je dat het scheren veel makkelijker gaat dan met uw eigen mesjes. Al snel zijn al de haartjes op je venusheuvel weggeschoren en voel je met een paar vingers hoe glad het is geworden. Toch bang voor het scherpe mesje ga je nu in de douche bak zitten, knieën een beetje opgetrokken en naar buiten gekeerd. Je neemt het mesje weer en begint nu ook langs uw schaamlippen te scheren. Voorzichtig trek je de huid bij uw lipjes strak zodat je jezelf niet kunt snijden. Gelukkig gaat alles goed en al snel heb je aan alle twee de kanten van uw spleetje alle haartjes verwijderd. Dan pak je de douchekop en spoelt met het warme water uw kruis schoon zodat er geen scheerschuim meer zit. Nog steeds voel je de lichte tinteling van het scheerschuim en opnieuw wrijf je nu met een paar vingers over uw schaamstreek om te voelen of je alles hebt gehad. Vrolijk constateer je dat alles super glad is en je spoelt nog eens met de douchekop over uw kutje. Je hand blijft nu op uw kutje liggen. Met een paar vingers duw je de schaamlippen een stukje van elkaar en met een andere vinger zoek je de clitoris. Die heb je sneller gevonden dan uw man dat normaal doet en je sluit uw ogen even en geniet van het moment van die eerste paar seconden dat uw vinger je clitoris heeft gevonden. Er gaat een siddering door je lijf, nog even de vinger op die clitoris en dan laat je de vinger een stukje bij jezelf naar binnen glijden. Een klein stukje maar en dan weer met je vinger over uw genotsknobbeltje. Gelukzalig leun je nu achterover zodat je met uw rug tegen de muur leunt.

Doordat je een beetje bent gaan verzitten voel je ineens het scheermesje liggen op de vloer en pak je het op met de bedoeling om het veilig weg te leggen. Maar op het moment dat je het mesje bekijkt krijg je ineens een idee. Je zet het schakelaartje om en het mesje begint weer te trillen. Maar, je draait het nu om en je houdt het op zijn kop vast zodat de ronde bolle onderkant naar voor steekt. Voorzichtig, zodat je jezelf niet snijdt aan het scherpe mesje dat nu in uw handpalm ligt, leg je de onderkant op uw venusheuvel. Het handvat van het scheermesje trilt nu in uw kruis en rustig voer je hem steeds verder naar beneden net zover totdat het handvat bij uw kutje is aangekomen. Je tilt hem nog even op en dan laat je het handvat tussen uw lippen door glijden. Je weet niet of je nog nat bent van het douchen of dat je al nat bent geworden van opwinding, maar als vanzelf laat je het handvat op en neer glijden door uw gladde natte kutje en over uw clitoris. Met je andere hand houd je de lippen een beetje uit elkaar en steeds verder en dieper glijdt het handvat naar binnen.

Je begrijpt nu ineens al die verhalen van je vriendinnen over hun vibrator. Je geloofde hun nooit als ze u probeerden te overtuigen er ook een aan te schaffen. Elke keer als ze het erover hadden weerlegde jij hun argumenten met de uitspraak dat niets of niemand kon tippen aan het apparaat van je mannetje. En daar sta je overigens nog steeds achter, maar je begrijpt nu dat een trilvriendje een goed alternatief is voor als uw mannetje er eens niet is. Maar de fantasie weerhoud je er niet van om nu aan uw mannetje te denken. Je sluit de ogen en fantaseert hoe de lul van hem nu de plaats inneemt van het scheermesje. Met steeds snellere bewegingen laat je het handvat over uw clitoris gaan en je voelt een orgasme aankomen. Je strekt uw benen voor je uit zodat uw lippen zich strakker om het handvat krullen en van genot trekt uw gezicht in een gelukzalige grimas. Met korte ademstootjes blaas je het orgasme weg en langzaam kom je weer bij je positieven. Nog even blijf je zitten om te genieten van het moment maar kort daarna sta je toch maar op om nog even af te douchen. Je hebt tenslotte zo meteen een afspraak met uw vriendin in de stad.

Je denkt bij jezelf; als dit zo de rest van de avond verder gaat, belooft het heel leuk te worden.

… Word vervolgd

Exhibitio

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Warme nazomer”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *