Evolutie

()

Wat zit de natuur toch vernuftig in elkaar. Neem nu de voortplanting. Bij elk levend wezen heeft moeder natuur weer iets anders bedacht om zichzelf te vermenigvuldigen. Elke soort heeft zijn eigen specifieke manier gevonden om het uitsterven van zijn soort te voorkomen en door de millennia heen heeft de evolutie er voor gezorgd dat al deze manieren verder zijn geperfectioneerd. En misschien ligt in deze evolutie wel de oorzaak van het succes van een specifieke soort; De Mens.

Er valt ook voor veel andere voortplantingssystemen dan de onze wel wat te zeggen. Zo zijn er bijvoorbeeld organismen die zich zonder tussenkomst van een tweede exemplaar kunnen vermenigvuldigen door celdeling of zelfbevruchting. Deze laatste methode wordt overigens door veel andere soorten gekopieerd, echter met weinig succes. Zelfs bij de mens komt dit kopieergedrag veelvuldig voor maar tot nu toe is het nog nooit gelukt om door middel van zelfbevrediging voor voortplanting te zorgen. Maar ik moedig het ten zeerste aan om toch vooral met het experimenteren hiermee door te gaan. Wie weet brengt dit ooit succes en tot die tijd beleven we er een hoop plezier aan. J

Ook schijnen er levensvormen te zijn waarbij bepaalde individuele organismen zich kunnen muteren naar een ander geslacht en zodanig een overvloed van een bepaald geslacht kunnen omzetten naar een gelijkmatige verdeling zodat voortplanting verzekerd is. Hier kunnen wij als mens alleen maar met enige jaloezie kennis van nemen. We proberen wel om op kunstmatige manieren geslachtsveranderingen te bewerkstelligen, maar een natuurlijke zelfregulerende manier hebben we met al onze kennis nog niet kunnen bewerkstelligen. Begrijp me echter niet verkeerd, ik trek geenszins in twijfel dat er mensen zijn die in het verkeerde lichaam zijn geboren en eigenlijk tot het andere geslacht behoren. Alleen is het de mens nog niet gelukt om deze ‘fout’ van moeder natuur op een gepaste natuurlijke manier ongedaan te maken c.q. terug te draaien.

Maar hoeveel verschillende methoden er ook mogen zijn, er is er niet een zo succesvol als die van de mens. En het succes van de mens is volgens mij geheel terug te voeren op het feit dat wij mensen in staat zijn tot empathie, namelijk het vermogen om zich in de gevoelens van anderen in te leven. En bij empathie komen onder andere twee dingen heel sterk naar voren, te weten liefde en lust.

Over al deze verschillende voortplanting methoden wil ik het graag met jullie hebben. Mijn fantasie slaat namelijk helemaal op hol als ik bedenk wat er zoal mogelijk zou zijn als wij over al deze mogelijkheden zouden beschikken die moeder natuur heeft bedacht met betrekking tot voortplanting, of als we het terug beredeneren naar menselijke begrippen, gewoonweg SEKS!

Want wat zou je er van denken als wij mensen daadwerkelijk zouden kunnen muteren van man naar vrouw en vice versa? En dan moeten we Vice Versa in deze context dus heel letterlijk nemen, in het Latijn betekent dit namelijk ‘nadat de beurt is omgedraaid’. Van dit soort teksten alleen al slaat mijn fantasie op hol. Wat zou er een wereld voor ons open gaan op seksueel gebied als we gewoon naar behoeven konden muteren naar het andere geslacht. Laat ik jullie meenemen naar de wereld van mijn illustere erotische fantasieën.

De winter staat voor de deur en het is vies en guur buiten. Het weekend is begonnen maar nodigt niet uit om enige activiteit te ontplooien die ook maar iets met ‘buiten zijn’ te maken heeft. Echt zo’n dag om thuis heerlijk met de kachel aan en een boek in de hand op de bank gezellig tegen elkaar aan te kruipen. Uren verstrijken en wij, mijn vriendin en ik, zitten wat te mijmeren over wat we vandaag verder nog zouden kunnen gaan doen. En zo lekker dicht tegen elkaar aan wakkert bij mij altijd direct de lust aan. Als we even niet weten wat we moeten gaan doen komt er bij mij vaak maar een activiteit naar boven, en dat is lekker vrijen en uiteindelijk belanden we dan meestal wel verstrengeld in elkaar op de een of andere plek in huis om lekker met elkaar de liefde te bedrijven.

Maar, mijn vriendin is sneller dan ik en ze komt met het geweldige idee om eens lekker een dagje naar de sauna te gaan. Even moet ik mij herpakken, want ik was met mijn gedachte al in een geweldige vrijpartij beland, maar het idee van een lekkere warme en relaxte saunaomgeving sprak mij toch ook wel aan. En het mooie van zo’n dagje sauna is dat we, vaak onbewust en opgewarmd door de warmte en alle mooie naakte lijven, na afloop toch wel thuis eindigen in een extatische vrijpartij. Dus ik ben snel om en voor we het weten zitten we in de auto naar het luxe saunacomplex op ongeveer een uurtje rijden net over de grens in Duitsland.

Een paar keer per jaar gunnen we ons de luxe om hier een dagje te verpozen. Het complex bestaat uit een binnen- en buiten-gedeelte en diverse sauna’s, stoombaden en zwembaden liggen verspreid over het enorme gebouw en terrein. Hoewel het op sommige dagen redelijk druk is, valt het vandaag gelukkig mee. De parkeerplaats is nog niet voor een derde bezet en in de omkleedruimte zijn slechts enkele van de vele honderden kluisjes bezet. Dit belooft een heerlijk relaxed dagje te worden. Snel bergen we onze kleding op in de kluisjes en met alleen een badjes aan en voorzien van een grote saunahanddoek begeven we ons naar binnen.

Zoals al verwacht straalt ook hier alles rust uit. Slechts enkele mensen slenteren door de sfeervol verlichte ruimte of zitten ontspannen in de daarvoor gecreëerde zitjes. Er hangt een heerlijk geur van wierook die her en der verspreid brandt bij de over het hele complex verspreide staande altaartjes en Boeddha beeldjes. Gewoontemensen als we zijn, nemen we altijd eerst een sauna die niet al te warm is zodat we langzaam kunnen wennen aan de hoge temperatuur. Zo gaan we de hele middag door, nemen aan aantal sauna’s en stoombaden, voeren het temperatuurniveau langzaam op en genieten van enkele lekkere gietingen.

Aan het einde van de middag eten we iets lekkers in het bijbehorende restaurant en daarna zoeken we de rustruimte op. Hiervoor moeten een verdieping naar boven alwaar diverse grote en wat kleinere ruimtes zijn waar rustbedden zijn opgesteld in een schaars verlichte omgeving. Slechts een aantal ligbedden zijn bezet en het lijkt nu nog rustiger dan het vanmiddag al was. We zoeken een lekker tweepersoons waterbed waarvan er enkele in een soort van grotachtige kamer zijn opgesteld. Het is hier nog rustiger omdat de ruimte zelf met een deur kan worden afgesloten zodat zelfs het zachte altijd aanwezige geroezemoes verstomt. Nadat ik een beetje gewend ben aan het diffuse licht zie ik dat we niet alleen zijn. Een ander koppel ligt stilletjes in een hoekje op eenzelfde waterbed. Ze schenken zo te zien geen enkele aandacht aan ons. De man ligt op z’n rug en de vrouw ligt op haar zij met een been over die van de man en ze kroelt met haar handen door zijn borsthaar. Ze hebben beiden een badjas aan maar die zijn opengevallen en zitten eigenlijk alleen maar strak om de schouders, en voor de rest is hij bij alle twee losjes om het lichaam gedrapeerd. Omdat het nogal schemerig is in de ruimte, die slechts verlicht is door een paar gedimde spotjes en enkele kaarsjes, kan ik niet goed schatten hoe oud ze zijn. Maar mijn eerste indruk zegt mij dat ze waarschijnlijk van middelbare leeftijd zijn, ergens tussen de veertig en vijftig schat ik. Zo te zien hebben ze beiden mooi geproportioneerde lichamen. De man is licht gebruind, heeft donkerblond haar en zoals al eerder gezegd met behoorlijk veel borstharen op zijn torso. Die zijn echter in tegenstelling tot zijn hoofdhaar niet blond maar grijs. In het schemerlicht lichten deze goed op en geeft het een bijna ‘glow-in-the-dark’ effect. Zo te zien is hij niet heel erg groot, maar zeker niet klein, wat natuurlijk moeilijk is in te schatten als iemand ligt. De vrouw heeft korte zwarte haren. Zij heeft een iets lichtere huid dan de man, wat haar geheel een uitstraling van een aantrekkelijk kinky Française geeft. Omdat haar badjas losjes over haar lichaam is gedrapeerd kan ik nog net een indruk van haar borsten krijgen. Zo te zien zijn deze niet heel erg groot maar wel mooi gevormd. Want ondanks dat ze op haar zij ligt, blijven haar borsten mooi in model met een klein maar nadrukkelijk aanwezig donker gekleurd tepelhofje. De plek waar wij liggen biedt mij precies een goed uitzicht op het koppel en onbewust zonder er bijzonder veel aandacht aan te schenken valt af en toe mijn blik op het mooie koppel. Loom en opgewarmd door de sauna’s vallen mijn ogen dicht en doezel ik weg op het rustige wiegen van het waterbed.

Als ik langzaam weer een beetje waker wordt, ik weet niet waarvan en ook niet hoelang ik geslapen heb, zie ik dat ook mijn vriendin met haar ogen dicht en een prachtige glimlach op haar gezicht, naast mij ligt en dus waarschijnlijk in een gelukzalige droom is aanbeland.

Alsof ik het mij plotseling herinner dwaalt mijn blik af naar de hoek waar ik zojuist het andere koppel had gezien. Wat ik dan zie kan ik bijna niet geloven. Geschrokken draai ik mijn hoofd even weg en kijk dan nogmaals in hun richting. Ik droom niet meer en toch zie ik iets wat ik normaal alleen maar in mijn stoutste droom zie. Het oorspronkelijk koppel heeft gezelschap gekregen, en hoewel de waterbedden ruim zijn, lijkt het hele bed nu bedekt met mooie gebruinde en bezwete lichamen waarbij het lichaam van de vrouw die ik in eerste instantie zag, ik zal haar maar de Française noemen, oplicht door haar veel lichtere huid dan al de andere personen die op het waterbed in elkaar vestrengeld lijken. Ondanks dat ze zo op een kluitje liggen zit er bijna geen beweging in het kluwen van lichaamsdelen die ik zie. Slechts een lichte beweging is waar te nemen, alsof ze in slow-motion bewegen op de golven van het waterbed. Daardoor maken ze ook zo goed als geen geluid, alleen af en toe een zacht geluid van het klotsen van het water in de matras valt op, als ik tenminste geconcentreerd luister. Doordat het nog steeds schemerig is in de kamer kan ik maar moeilijk orde scheppen in alle lichamen die ik op het bed zie liggen en is het lastig om te ontdekken welke lichaamsdelen bij welk hoofd horen. Nu heeft in elk geval niemand meer een badjas aan.

Het lichaam van de Française heb ik snel compleet omdat ze zo’n lichte blanke huid heeft. Even later herken ik ook het bezwete lijf van haar partner met zijn grijze borstkast en alle daarbij behorende lichaamsdelen. Ik kom uiteindelijk tot de conclusie dat er toch maar vier personen op het bed moeten liggen, ondanks dat het lijkt alsof het er veel meer zijn. Maar meer dan vier hoofden heb ik niet kunnen herkennen. Maar wat wel opvalt, is dat ik volgens mij wel drie mannen zie en maar een vrouwenlijf. Ik kan me niet herinneren dat ik de twee andere personen eerder vandaag al heb gezien, wat op zichzelf wel vreemd is want zo druk was het niet en dan kom je normaal gesproken op zo’n dag toch altijd snel dezelfde mensen tegen in de sauna’s. Nu moet ik zeggen dat deze twee personen ook niet een heel opvallend voorkomen hebben. Dat het mannen zijn is slechts een vage gok wat ik afleid uit hun lichaamsbouw, hoewel ze niet erg masculien zijn, maar hun gezicht is nog minder specifiek. Er zijn weinig specifieke gelaatstrekken en ze hebben vooral een heel glad en zacht voorkomen, eerder androgyn te noemen dan dat ik met honderd procent zekerheid kan zeggen dat het mannen of vrouwen zijn. Door hun rustige en vloeiende bewegingen en het gedimde licht is het moeilijk te zien wie wat en waar doet, maar duidelijk is wel dat ze verwikkeld zijn in een intens erotische vrijpartij.

Ik zie wel duidelijk dat de man van het koppel een enorme erectie heeft en door een van de androgyne personen met de tong en mond wordt bevredigd. Dit gaat echter in zo’n rustig tempo dat er nauwelijks enige beweging is te bespeuren in het hoofd waarmee dit gebeurt. Alleen de van vocht glinsterende tong en penis van de man zie ik af en toe oplichten door het flakkerende kaarslicht.

De vrouw en de andere androgyne persoon zijn ook innig met elkaar bezig. Ze liggen bijna dwars over het bed en met de benen half over het andere koppel. De vrouw ligt bovenop de andere man, die zijn hoofd heeft verborgen in haar kruis en zich lijkt vastgezogen te hebben op haar kutje en zachtjes zijn hoofd op en neer beweegt. En het lijkt wel of hij hierbij geholpen wordt door de vrije hand van haar man die het hoofd van de vierde persoon vast duwt in het kruis van zijn vrouw.

Verbaasd maar vooral stil genietend lig ik zo een tijdje naar dit geile schouwspel te kijken. En hoewel er vrij weinig actie is omdat alles zo traag beweegt, blijf ik gefascineerd door dit erotische schouwspel. Maar na enkele minuten begint mij iets op te vallen. Het enige wat ik tot nu toe gezien heb is dat alleen het koppel, de man en vrouw, diegene zijn die verwend worden. Het valt me nu pas op dat de twee andere figuren nog helemaal niet aan hun trekken zijn gekomen, sterker nog, ik heb nog geen enkele actie met betrekking tot hun geslacht waargenomen. Ik probeer me in het zwakke maar sfeervolle licht iets meer te concentreren om te zien of hier toch niet iets gebeurt. Maar hoe meer ik mij concentreer, des te meer wordt mij duidelijk dat ik zoek naar iets wat helemaal niet voorhanden is. Ik kan bij beide figuren geen enkele indicatie of aanzet tot iets wat op een geslacht lijkt ontdekken. Natuurlijk is mijn uitzichtpositie niet ideaal, maar bij de andere twee personen heb ik duidelijk hun geslacht kunnen zien. De mooie grote lul van de man glinsterde fier in het kaarslicht en ook het kale natte kutje van de vrouw heb ik duidelijk verwend zien worden.

Verbijsterd door deze ontdekking ben ik even helemaal uit het veld geslagen. Ik voelde de absurde behoefte om net als in een tekenfilm mij eens flink door de ogen te wrijven om zodoende een heldere blik te krijgen. Maar helderder dan dit wordt het helaas niet.

Net als ik me bijna niet meer kan beheersen om van dichtbij poolshoogte te gaan nemen, lijkt er op het bed iets te gebeuren. Opeens krijgen we positiewisselingen, dit gaat echter in het zelfde trage tempo als alles wat ik tot nu toe heb zien gebeuren op het bed in de hoek. Ik besluit om nog aandachtiger te kijken en wat er dan gebeurt is bijna niet te geloven. Ik heb nu bijzonder goed uitzicht op de persoon die de vrouw zojuist met zijn mond heeft bevredigd. Hij heeft zich langzaam onder de vrouw uitgewerkt en rijst nu een beetje boven haar uit. De vrouw beland op haar rug op het waterbed. Gehurkt, maar verder recht overeind torent het androgyne figuur boven haar uit. Hij zit precies zo gedraaid dat ik frontaal uitzicht op hem heb. En wat ik langzaamaan al begon te vermoeden zie ik nu bewaarheid worden. Het is volledig geslachtsloos. Er is geen piemel of kut te bekennen, en zelfs een aanzet tot, is er niet. Volledig glad en kaal is het kruis van deze figuur, alsof ik naar een barbiepop kijk die geen kleren aan heeft. Dan richt ook de vrouw zich een klein beetje op met haar hoofd tot kruishoogte van het androgyne figuur.

Ze pakt hem met beide handen ter hoogte van zijn heupen vast en begint voorzichtig met haar tong over de plek te likken waar normaal gesproken het geslachtsorgaan moet zitten. Dit doet ze voorzichtig en teder met het puntje van haar tong. En tot mijn verbazing zie ik een bobbel ontstaan op de plek waar je die zou verwachten. Verbijsterd zie ik hoe deze bobbel in een gestaag tempo uitgroeit tot een grote, goed dooraderde dikke lul. Vreemd is wel dat er geen bijbehorende ballen meegroeien. Hierdoor lijkt de toch al enorme lul nog groter. Het ziet er vreemd uit maar ook wel weer heel mooi en steriel. De vrouw is nu gestopt met likken en pakt hem met een hand stevig vast en begint hem voorzichtig af te trekken. Ik bespeur haar verlangende blik in haar ogen en vrees dat ze zichzelf niet lang meer kan beheersen. Mijn vermoeden klopt en ze dirigeert de figuur langzaam zo in positie dat hij haar gemakkelijk kan penetreren.

Ze spreidt haar benen en terwijl de figuur naar voren begint te leunen verdwijnt zijn lul in de natte warme kut van de vrouw. Dit alles gebeurt op het zelfde trage tempo als voorheen. Ze maken bijna geen geluid en het enige waardoor je opmerkt dat de vrouw enorm geniet van de kloppende paal die zo juist bij haar is binnengedrongen, is het feit dat er licht stuiptrekkende schokjes door haar lijf lijken te flitsen. Bij elke langzame stoot van de(nu mannelijke) figuur kan ik bijna meevoelen wat voor genot die stoten bij haar teweeg moeten brengen. Hij lijkt steeds dieper te stoten en ik vraag mij echt serieus af of die lul van hem niet toch nog steeds binnen in haar kutje groeit.

Ik was zo gefocust op de vrouw dat ik helemaal niet in de gaten had dat ook de man ondertussen samen met zijn bedpartner van positie zijn gewisseld. Blijkbaar is er bij zijn bedpartner het omgekeerde gebeurt. Ik zie namelijk dat hij gulzig bezig is om een grote natte kut te likken. Het is een perfect gevormde roze kut boven op een mooie gladde venusheuvel. De buitenste schaamlippen zijn mooi naar binnen gekeerd en alleen in het midden van het natte spleetje steken net twee kleine puntjes van de binnenste kleine schaamlipjes naar buiten. Ik zie hoe de man met het puntje van zijn tong ruimte maakt tussen die zachte schaamlippen en vervolgens de puntjes van de kleine schaamlipjes naar buiten zuigt.

Het is verbazingwekkend hoe deze twee figuren zo hebben kunnen transformeren van onopvallende androgyne wezens naar deze bloedgeile naar seks beluste man en vrouw. Want dat zijn ze inmiddels wel geworden. Waar eerst geen enkele specifieke mannelijke of vrouwelijke vormen zichtbaar waren, zijn nu bij beide figuren heel duidelijk alle eigenschappen van beide seksen duidelijk aanwezig. Bij de figuur waar de kut is gegroeid zijn nu zelfs borsten verschenen. En net als de lul van de man zijn deze ook enorm groot en prominent aanwezig. Hierbij vallen de borsten van de andere vrouw op het bed totaal in het niet, en deze waren ook al niet slecht maar wel een stuk kleiner. Bij de mannelijke figuur is een mooie mannelijke torso ontstaan met een lichte vleug van donker donzig borsthaar.

Er wordt vaker gewisseld van standje maar nog steeds is elke actie die wordt ondernomen op het waterbed traag en zwoel. Armen grijpen andere ledenmaten vast en benen glijden bijna vloeiend over elkaar heen en haken zich vast op plekken waar ze op dat moment maar houvast kunnen krijgen. Handen tasten naar erogene zones en glijden van de ene persoon naar de andere. Borsten worden gestreeld, billen worden gelikt en geslachtsdelen verdwijnen in onduidelijke holtes en in andere gaten die vanuit mijn positie niet allemaal even waarneembaar zijn. Het is nu niet meer duidelijk wie met wie bezig is. Het lijkt wel of de beide androgyne figuren alle geslachtsdelen bezitten en op die manier hun partners van het moment naar believen kunnen verwennen en voorzien van datgene waar die persoon op dat moment behoefte aan heeft. Eerst verdwijnt er een piemel in de kut van de Française, dan weer zie ik dat de Française bij de zelfde figuur aan een paar prachtige borsten likken en zuigen. De man neukt eerst een gladde kale kut en krijgt vervolgens van de zelfde figuur een enorme erectie aangeboden die hij gulzig tot zich neemt met zijn mond. De Française likt een sappige kut en wordt gelijktijdig geneukt door haar eigen man die op zijn beurt weer anaal wordt genomen door een lange maar smalle lul van een van de androgyne figuren.

Hoe ze dit allemaal klaarspelen is voor mij een raadsel. Zeker omdat alles in stilte gebeurt. En nog steeds in een tempo waarvan ik zou denken dat het vertraagd wordt weergegeven, alsof ik het beeld met een afstandsbediening vertraagd kan laten afspelen.

Het lijkt of ik zelf meedein op de bewegingen die worden gemaakt op het andere waterbed. Maar dit idee wordt snel tenietgedaan omdat ik merk dat het niet hun bewegingen zijn die ik voel, maar de beweging wordt veroorzaakt door mijn eigen vriendin die naast me langzaam ontwaakt en zich naar mij omdraait. Ik lig nog met mijn rug naar haar toe en voel hoe ze een arm om mijn middel slaat en zich tegen mij aan vleit. Geschrokken en een beetje beschaamd omdat ik zo lig te genieten draai ik mij snel naar haar om en geef haar een zoen op haar mond. Ze heeft haar ogen nog gesloten maar de glimlach die ik op haar gezicht verschijnt, is de zelfde als toen ze zojuist sliep. Ik wordt weer opslag verliefd op haar, kruip dicht tegen haar aan en geef haar een uitgebreide knuffel. Fluisterend vraagt ze of ik lekker heb geslapen en ze geeft zelf al het antwoord.

“Volgens mij wel, zo te voelen heb je héérlijk gedroomd.” Hierbij waarschijnlijk verwijzend naar mijn erectie die ze nu voelt omdat ik hem door mijn knuffel ferm tegen haar onderbuik duw. Ik excuseer mij snel en weet even niet wat ik moet zeggen. Eigenlijk hoop ik dat haar aandacht ook wordt getrokken door de activiteiten die op het waterbed aan de andere kant van de kamer plaats vinden. Om dit mogelijk te maken draai ik mijzelf nu op de rug zodat ze een beetje over mij heen kan kijken en haar blik vrij is richting het andere bed. Ik houd haar ogen goed in de gaten om te kunnen zien hoe ze reageert, maar tot mijn verbazing zie ik wel dat ze de ogen open heeft, maar er totaal geen enkele reactie zichtbaar is in haar blik. Ik wend mijn blik nu ook weer richting de andere kant van de kamer en verbouwereerd stel ik vast dat het bed aan de overkant helemaal leeg is. Het ligt er leeg en opgemaakt bij en er is geen spoor meer zichtbaar van wat ik zojuist toch echt denk te hebben gezien. Ik begin nu echt aan mezelf te twijfelen en besluit om nu maar even niets tegen mijn vriendin te zeggen over dat wat ik zojuist heb gezien.

Ze vraagt hoe laat het is en tot onze schrik is het al bijna half tien. Dan hebben we langer hier gelegen dan ik eigenlijk had verwacht, maar ik heb er wel van genoten, zeg ik met een zo onschuldig mogelijke lach op mijn gezicht tegen mijn vriendin. Gelukkig is de sauna tot half twaalf geopend en kunnen we best nog even een saunaatje pakken voordat we huiswaarts keren.

We keren terug naar de benedenverdieping en nemen eerst nog even een douche. Gelukkig is mijn erectie al weer afgenomen. Voor ik onder de douche stap merk ik dat ik toch wel behoorlijk opgewonden was, want mijn piemel is behoorlijk nat van het voorvocht. Daar heb ik toch al altijd veel last van, als ik alleen al gewoon een geile fantasie heb, nog niet eens een erectie, begin ik daar beneden al gelijk te ‘lekken’. Nadat we lekker hebben gedoucht nemen we nog een lekkere warme sauna. Terwijl we naar de sauna lopen scan ik de omgeving of ik misschien iemand van de personen herken die ik zojuist boven heb gezien. Maar helaas, veel mensen zijn er niet meer en ik kom dan ook geen bekend gezicht tegen. Toch wel een beetje teleurgesteld gaan we de sauna in en we genieten samen nog even van de lekkere warmte. De sauna is verder leeg. We kletsen een beetje en mijn vriendin vraagt aan mij wat ik nu eigenlijk gedroomd had, waardoor ik zo maar opeens met een enorme harde paal naast haar lag. Als het niet zo warm zou zijn in de sauna, zou ze vast opgemerkt hebben dat ik zit te blozen, maar gelukkig heb ik nu het excuus van de warmte in de sauna. Ik antwoord haar dat ik gewoon lekker geslapen had en het een mooie ochtenderectie was zoals ik die wel vaker heb als ik wakker wordt. En ik beloof haar dat ik die straks als we thuis zijn wel weer voor haar tevoorschijn wil toveren. Met een knipoog en een zoen op mijn wang herinnert ze mij er aan dat belofte schuld maakt. Ik wil haar nu in elk geval nog niets vertellen over mijn ervaring. Ik wil er eerst even achter proberen te komen of mijn ervaring nu gewoon een erotische droom was, of dat het misschien toch echt gebeurd is en ik getuige was van een mystieke wereld waarvan ik tot nu toe geen weet had. Hoe ik daar achter moet komen weet ik ook nog niet, maar het is in ieder geval het onderzoeken waard.

Na de laatste sauna gaan we terug naar de omkleedruimte waar we ons rustig omkleden en klaar maken voor vertrek naar huis. Eerst nog even langs de kassa om af te rekenen en daarna lopen we over de parkeerplaats naar onze auto. Als we bijna bij de auto zijn kruisen er opeens twee personen ons pad. Mijn vriendin ziet ze als eerste en tot mijn verbazing groet zij ze uitgebreid en wenst ze nog een fijne avond en nacht toe, dit alles terwijl we gewoon verder lopen. Omdat ik druk bezig ben met mijn zoektocht naar de autosleutels sla ik niet direct acht op deze personen, maar na de hartelijke begroeting van mijn vrouw ben ik toch nieuwsgierig wie het is. De schrik slaat mij om het hart als ik zie dat de twee personen dezelfde individuen zijn als de twee androgyne figuren die ik vanavond heb geobserveerd op het waterbed. Ik stop subiet met lopen en verbaasd kijk ik mijn vriendin aan.

“Huh, waar ken jij die van?” Vraag ik haar verbaasd.

“Oh, ik ken ze niet echt goed,” antwoord ze, “maar ik kwam ze tegen toen ik naar het toilet ging toen jij nog lag te slapen. En ik ken ze nog van vroeger voordat ik jou leerde kennen. Het waren kennissen van vrienden uit mijn vriendengroepje. Ik heb nog even een praatje met ze gemaakt en het lijken mij best aardige mensen. Weet je wat, als ik ze weer eens zie zal ik ze eens uitnodigen, volgens mij vind jij ze ook wel aardig.” We lopen weer verder naar de auto en als ik eindelijk mijn autosleutels heb gevonden stappen we snel in en rijden naar huis. Al onder het rijden vertrouwt mijn vriendin me toe dat ze het een heerlijke dag heeft gevonden en genoten heeft van de lekkere warme sauna’s. Mij aankijkend stuurt ze een knipoog mijn kant op en zegt dat ze zo meteen thuis deze dag nog wel goed wil eindigen want ze is behoorlijk ‘opgewarmd’ door alles wat ze vandaag weer heeft gezien, en terwijl ze dat zegt legt ze een warme hand in mijn kruis.

Onbewust druk ik het gaspedaal een stukje verder in om zo snel mogelijk thuis te komen, maar ondertussen vraag ik mij wel af: wat weet mijn vriendin over deze twee androgyne figuren…?

Exhibitio

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *