Casting

()

Een tijdje terug vertelde ik jullie al hoe Shanna, de zus van mijn ex, haar ultieme fantasie mocht beleven. Zoals afgesproken was het nu mijn beurt. Maar wat moest ik kiezen? Het zou trouwens onze laatste seksuele uitspatting worden. Shanna wou haar relatie niet verder op het spel zetten en wou nu liever afsluiten in schoonheid. Het moest dus een spetterend einde worden.

Sinds ik hier al die fantastische verhalen gelezen heb van BDSM droom ik ervan om dat ook eens te beleven. De macht en controle volledig uit handen geven. Niet weten wat gaat komen, de spanning die wordt opgebouwd. Wie? Wat? Waar? Wanneer? Het ondraaglijke. Het lijkt mij fantastisch. Maar dit was misschien niet echt het ideale moment om dat te proberen?

Langs de andere kant droom ik ook al lang van een castinggesprek voor een pornofilm. Een ietwat onschuldig ogende meid filmen terwijl ze uit de kleren gaat om ze dan wat te laten masturberen. Later moet ze je dan voor de camera pijpen en zich in verschillende standjes laten nemen. Om af te sluiten spuit ik mijn goedje dan half in haar mond en half op haar gezicht. Alleen dat zicht al. Zalig.

Maar er was ook nog een derde mogelijkheid. Een triootje met 2 dames. Maar dan wel een echt triootje, zo eentje waarbij de vrouwen elkaar ook verwennen. Shanna had laten verstaan dat ze geen taboes had, alles binnen het fatsoenlijke was toegestaan. Misschien moest ik dit wel opvatten als een subtiele hint.

Die bewuste dag melde ik mij ruim op voorhand aan in het afgesproken hotel. Ik installeerde eerst mijn computer, fototoestel en camera om vervolgens nog even onder de douche te springen. De resterende tien minuten liep ik zenuwachtig te ijsberen. Ik speelde het hele verhaal nog eens af in mijn hoofd, maar elke keer veranderde er wel iets. Enkele klopjes op de deur verlosten mij uit mijn lijden.

Showtime.

Ik ontving Shanna plechtig alsof we elkaar nog nooit gezien hadden. Ik liet ze plaats nemen in de zetel en bood haar eerst iets aan om te drinken. Ze zag er trouwens weer verrukkelijk uit in dat zomerse kleedje. De zonnebril die in haar weelderige blonde krullen stak en de hoge hakken maakten het beeld compleet.

We keuvelden even over het weer en het verkeer toen er weer op de deur geklopt werd. Shanna ’s blik verstijfde en ze sloeg helemaal wit uit. Ook mijn hartslag bereikte ongekende limieten. Dit was het moment. Misschien wel de allerbelangrijkste seconden van de hele dag. Dit moment maakte of kraakte mijn fantasie. Met klamme handen opende ik de deur.

Het was Sophie, de inmiddels 20 jarige meid uit mijn massageverhaal. Haar advertentie voor het geven van massages heeft ze na enkele dagen van het net gehaald. Het was haar ding niet. Maar dat wil niet zeggen dat ik er niet meer van mag genieten. We spreken nog geregeld af voor een leuke babbel en een lekker etentje. En als dessert geven we elkaar dan een overheerlijke massage. Het rare hierbij is echter dat we nog geen enkele keer geneukt hebben. Maar als alles goed verliep kwam daar vandaag hopelijk verandering in.

Sophie zag er trouwens weer ontzettend, tja hoe zou ik het noemen, onschuldig uit. Ze had haar haren in 2 staartjes gedaan en droeg een redelijk klassiek grijs geruit rokje met witte blouse. Door haar jonge leeftijd leek het echt of ze kwam zo van de schoolbanken. Het deed mij denken aan Britney Spears in haar eerste clipje. Hit me baby one more time.

Met een bibberende stem stelde ik de meisjes aan elkaar voor. Shanna was nog steeds het noorden kwijt en stammelde iets dat leek op welkom. Sophie had duidelijk ook last van de zenuwen want ze reageerde met dezelfde begroeting.

“Ook welkom.”

Nadat ik Sophie ook van een drankje had voorzien nestelde ik mij tegenover hen. Ik startte rustig met een inleidend gesprek.

We babbelden een beetje over onze levens, vooral dan over onze hobby’s en het werk. Ik deed mij voor als een talent scout die op zoek is naar nieuwe modellen. Ik zoek daarbij niet echt naar piepjonge meisjes voor op de catwalk of in modeblaadjes. Mijn zoektocht focust zich eerder op dames die de leeftijd van achttien jaar gepasseerd zijn. Meisjes die er geen probleem mee hebben om hun lichaam te tonen aan de wereld. Er is een hele grote vraag naar modellen die naakt willen poseren, maar het aanbod is echter heel laag. Dat zorgt er dan ook voor dat ze voor zo’n shoot veel betalen. Naargelang de opdracht konden ze van enkele honderden euro’s tot meer dan duizend euro per dag verdienen. En dat gewoon om een beetje plezier te beleven voor de camera.

Ze toonden allebei nog steeds interesse en dus ging ik verder met mijn verhaal.

Om te beginnen stelde ik voor om enkele test foto’s te nemen. Gewoon om te zien hoe ze op foto overkwamen. Ik liet ze even poseren voor de lens en toonde dan de foto’s op mijn computer. We bespraken de resultaten waarna ik hen enkele tips gaf. Zo deden we een tweede, derde en zelfs vierde ronde. Telkens gaf ik hen ook een opdracht mee. Eerst moesten ze poseren met een zwoele verleidelijke blik. Dan met een blik waar genot uitstraalde. Als laatste liet ik hen een orgasme nabootsen.

Het was best leuk om doen, een luchtige en vooral heel leuke start. De foto’s waren redelijk hilarisch en zorgden ervoor dat de meesten zenuwen verdwenen.

Het werd tijd om een stapje verder te gaan. Voor de volgende reeks foto’s vroeg ik hen om in lingerie te poseren. Als we alleen zijn gaan ze allebei snel uit de kleren, maar nu merkte ik toch enige vorm van schroom op. Aarzelend trokken ze hun kleren uit, ondertussen stiekem glurend naar de ander om toch maar niet de eerste te zijn. De sfeer werd direct een heel stuk serieuzer. Daar waar ze enkele minuten geleden bijna de slappe lach kregen als ze poseerden stonden ze nu een beetje preuts en aarzelend voor de lens. Vooral de gezichtsuitdrukkingen waren dag en nacht verschil.

Bij de start van elke reeks foto’s verdween nu een stukje textiel. Eerst even topless poseren, dan volledig naakt. Ik nam rustig mijn tijd en liet ze eerst wennen aan het naakt zijn. Om af te wisselen pakte ik ook even de camera en filmde ik hoe ze door de kamer wandelden of gewoon samen iets zaten te drinken. Allemaal heel onschuldig, maar eigenlijk ook wel leuk om te doen en te zien.

Het werd echter ook tijd om terug een stapje verder te gaan en dus toonde ik hen op mijn PC enkele foto’s die ik van het net geplukt had. Het waren meer expliciete beelden. De dames hadden de benen gespreid en gaven een mooie inkijk in hun intieme delen. De lipjes werden opengetrokken en de roze grotjes werden mooi in beeld gebracht.

Tot nu toe had ik mij redelijk goed kunnen bedwingen, maar toen ze daar allebei voor mij lagen met hun benen gespreid had ik het toch moeilijk. Ik voelde mijn paal kloppen in mijn broek, smachtend om vrij gelaten te worden en binnen te dringen in die heerlijke kutjes. Het stond op de planning, maar mijn lul begreep niet dat hij nog even moest wachten.

Ik zag dat ook de dames in de juiste stemming raakten. Ze raakten steeds meer en meer gewoon aan elkaars gezelschap en onderwierpen zich volledig aan mijn bevelen. Ik vroeg hen om even met hun poesjes te spelen zoals ze dat thuis ook zouden doen. Wat hierbij opviel was het verschil in techniek, misschien ook deels te maken met de leeftijd. Shanna bleef redelijk rustig en bewerkte vooral haar klitje. Met twee vingers maakte ze mooie cirkeltjes terwijl haar duim en wijsvinger van de andere hand speelden met haar stijve tepels. Sophie was veel onstuimiger. Zij kneep hard in haar borsten om dan met beide handen af te zakken naar haar geslacht. De vingers die in haar gleufje verdwenen zorgden voor een mooi soppend geluidje.

Toen we ook die beelden even bekeken op mijn PC merkte ik hoe aandachtig de vrouwen waren toen de andere in beeld was. De geilheid droop uit hun ogen en dus stelde ik vlug voor om weer verder te doen.

Ik vroeg hen om recht te staan en elkaar te kussen. Ze keken mij allebei even aan om te zien of ik dat meende, maar toen ik knikte deden ze toch wat ik vroeg. Ze namen een aarzellende start, maar na enkele seconden zoenden ze toch met volle overtuiging. Ik liet ze even doen voor ik hen nieuwe aanwijzingen gaf. Het zicht van twee kussende dames voor jouw neus is gewoon super zalig.

Ik vroeg hen om elkaar een beetje te betasten. Handjes op de kontjes, borsten en tenslotte de poesjes. Terwijl ze bleven tongen gleden de handen over elkaars naakte lichaam. Het leek wel een jong stelletje dat elkaar liefkoosde. Ik had het zo mooi niet kunnen dromen. Ik stond achter mijn camera te genieten van het prachtige schouwspel. In mijn broek was mijn paal aan het schreeuwen om vrijgelaten te worden, maar ik kon en mocht nu niet storen. De meisjes moesten hun aandacht volledig op elkaar kunnen richten.

Het was weer tijd om ook dit stukje af te spelen op de PC. De meisjes bloosden toen ze de beelden zagen en geconfronteerd werden met hun eigen genot. Dit hadden ze zelf nooit verwacht, en het beste moest dan nog komen. Ik vroeg hen namelijk of ze elkaar oraal wilden verwennen. Deze keer geen geaarzel, want beide dames wilden als eerste likken. Soixante neuf dan maar…

Shanna lag bovenaan en dus had ik op haar poesje het beste zicht. Sophie ’s tong gleed heerlijk langs die vochtige lipjes en lieten ze lekker glanzen. Ik zoomde in zodat ik het topje kon volgen toen het dat vlezige roze gleufje binnengleed en via de bovenkant van de tunnel terug naar buiten kwam. Dan drukte ze gans haar mond tegen Shanna ’s geslacht. En ze zoog al het vocht op dat vrijkwam.

Langs de andere kant kroop ik tussen Sophie ’s benen en volgde ik Shanna ’s gelik van dichtbij. Ze keek mij aan en knipoogde even. Ze zei het niet luidop, maar haar lippen maakten duidelijk dat ze “dank u” zei. Ze moest eens weten hoe dankbaar ik haar was.

De pijn in mijn broek was ondertussen niet meer te harden. Ik moest ruimte maken voor mijn kloppende paal en dus zat er niets anders op dan zelf uit de kleren te gaan. Shanna richtte zich op en hapte mijn eikel direct in haar mondje. Even had ik het moeilijk om de juiste combinatie te vinden tussen genieten en filmen. Vooral in het begin leek ik wel te sukkelen, maar na een tijdje kon ik het toch mooi in beeld brengen.

Het is best raar om dit zo mee te maken. Ik stond zo heet dat ik dacht dat ik het amper twee minuutjes ging volhouden. Maar op één of andere manier kon ik mijn orgasme super lang uitstellen. Ik genoot van de verwenning, maar moest mij ook concentreren op het filmen. Daar zag ik diezelfde verwenning weer, maar het besef dat dit mijn lul was drong daarbij niet tot mij door.

Even later wisselden we van positie en was het Sophie ’s beurt om haar pijpkunstjes op beeld te laten vereeuwigen. Ze had ontzettend veel geleerd sinds onze eerste ontmoeting. Ik had het haar als het ware geleerd zoals ik het zelf graag heb. Ze wisselde het zuigen af met lange tonghalen over de schacht van mijn lul. Dat neemt bij mij altijd de druk even weg, zeker als ze ook mijn ballen even in haar mond neemt.

Shanna en Sophie zaten allebei op hun knieën voor mij en ik realiseerde mij dat dit de kans was om hun gezichtjes onder te spuiten. Ik liet hen dicht tegen elkaar aankruipen en Shanna trok mij naar een eerste hoogtepunt. Mijn sperma schoot in enkele stevige stralen door de lucht en belande deels op hun gezichtjes. Delen belanden echter ook in hun haar en op de grond, maar dat maakte mijn genot niet minder.

Om te bekomen bekeken we ook deze beelden. Alleen hitste het de sfeer alleen maar op. Toen ik Sophie ‘s kutje zag blinken op mijn PC kon ik mij niet meer beheersen. Hier zou zo dadelijk mijn geslacht in verdwijnen.

Ik liet haar plaats nemen op haar knieën en vroeg aan Shanna of zij Sophie ’s blik wou filmen als ik mijn paal in haar kutje stopte. Het was een beeld dat ik niet wou missen. Ik gaf een kusje op mijn hand en bracht het naar mijn donkerrode eikel. Hier had hij zo naar uitgekeken. Ik duwde hem tegen de ingang van die roze smalle pijp. Sophie kreunde al van bij de eerste aanraking tegen haar lipjes. Heel zachtjes gleed ik naar binnen. De eerste keer stopte ik halverwege, maar bij de volgende stoten ging ik telkens een beetje verder. Ik keek naar beneden en zag mijn fierheid steeds verder verdwijnen in dat heerlijke jonge poesje.

Shanna was ondertussen met de camera in mijn richting gekomen en filmde hoe mijn ballen tegen Sophie ‘s heerlijke billen kletsten. Ik voelde mij geweldig, ik was de koning ter rijk. Ik kreeg zo’n boost van vertrouwen dat ik het gevoel had dat ik kon blijven doorgaan. Sophie bereikte ondertussen hen ene orgasme na het andere. Ze schreeuwde het uit.

Shanna tikte tegen mijn schouder en wees naar haar poesje. Het stond in brand en moest zeer dringend geblust worden. Ik ging in op haar vraag en liet de dames wisselen. Zelfde standje, maar wel een ander poesje. Van het moment dat ik mijn lul in haar kutje duwde viel mijn oog eigenlijk al op dat roze sterretje. Bij Sophie was mij dat eigenlijk niet opgevallen, maar van zodra Shanna die geweldige kont in mijn richting steekt valt mijn oog erop. Ik liet er al wat speeksel op druppen en masseerde dat in met mijn duim. Geregeld liet ik die al even verdwijnen om de weg al een beetje vrij te maken.

Terwijl Sophie dit schouwspel filmde keek ze mij vragend aan. Ze wou weten of ik dit ook bij haar ging doen. Ik knikte even waarop er een ware schokgolf door haar lichaam ging. Alleen het gedacht was blijkbaar genoeg om haar een nieuw orgasme te bezorgen.

Ik trok mijn drijfnatte en glinsterende paal uit Shanna ’s kutje en liet hem langzaam in haar kontje glijden. Ik hoorde Shanna ’s gekreun toen ze de aanwezigheid van mijn fierheid in haar endeldarm verwerkte. Maar ze was duidelijk niet de enige. Sophie leefde en kreunde mee van achter de camera. Ze was duidelijk onder de indruk en liet haar emoties de vrije loop. Ik nam de camera weer zelf vast en liet Sophie nog even Shanna ’s kutje bewerken. Ze kroop onder ons door en een half minuutje later hoorde ik hoe Shanna begon te brullen. De dubbele verwenning deed haar duidelijk deugd.

Ik voelde ook bij mij iets opborrelen, maar ik moest mijn orgasme nog even uitstellen. Ik trok mij dus terug en vroeg de meisjes nogmaals om te wisselen.

Ik drukte mijn lul eerst nog even in Sophie ’s natte poesje om hem extra te bevochtigen voor ik in haar kontje gleed. De eerste keer ging heel stroef, maar ik herhaalde deze beweging tot mijn eikel vlotjes in haar kontje verdween. De oerkreet van Sophie bevestigde mijn aanwezigheid.

Shanna bewerkte op haar beurt Sophie ’s poesje. Iets wat ook nu weer snel het gewenste resultaat opleverde. Ik hield het zelf ook amper twee minuten vol en met mijn laatste krachten gebood ik de meisjes om weer op hun knieën voor mij te zitten. Met enkele stevige snokken bracht ik mezelf naar een nieuw hoogtepunt. Ik spoot de laatste restjes uit mijn lijf en viel uitgeput neer in bed.

Wat is de realiteit toch zoveel beter dan de fantasie. Super Zalig.

Toen we achteraf de beelden bekeken hadden vertelde ik aan Shanna wie Sophie eigenlijk was. Ze konden het duidelijk ontzettend goed met elkaar vinden. Zo erg zelfs dat Shanna gevraagd heeft aan Sophie of zij een fantasie heeft die we met z’n drietjes kunnen waarmaken. Dus wie weet komt er wel nog een vervolg op dit verhaal…

Fred

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *