Een ‘specialeke’

()

Onlangs verkeerde ik in een erg geile bui. Ik had dringend nood aan een goede beurt, maar als vrijgezel is dat niet altijd zo evident. In het weekend kan je uitgaan en iemand versieren met hetzelfde gedachtegoed, maar op een doordeweekse dinsdag zwemmen er heel wat minder vrouwen in die vijver der gewilligheid.

Ik probeerde het eerst op te lossen door eens goed te masturberen, maar dat bleek slechts te werken op korte termijn. Een half uur nadat ik enkele klodders in wat keukenpapier gelost had kreeg ik immers weer last in mijn boxershort. Dus toch maar voor een duurzame oplossing gaan.

Ik nam de telefoon en belde Brigitte. Zij is, spijtig genoeg, geen seksvriendin. In tegenstelling zelfs. Zij is de bazin van een escortbureau. Ik heb haar het laatste jaar al wel vaker aan de lijn gehad. Er heerst dan ook een gevoel alsof we elkaar goed kennen. Belachelijk eigenlijk, want we hebben elkaar nog nooit gezien. Maar allé, Brigitte zorgt er altijd voor dat ik op mijn wenken bediend wordt. En ik zorg er van mijn kant voor dat de meisjes correct ontvangen en behandeld worden. En juist betaalt natuurlijk.

Toen ik haar vroeg wie er die avond beschikbaar was, zei ze dat ze een “specialeke” had voor mij. Er was een meisje die zich eenmalig wou aanbieden aan een vreemde man. Ze had echter twee eisen. Als eerste wou ze de hele tijd geblinddoekt zijn, want anders had ze niet het gevoel dat het om een onbekende man ging. Haar tweede eis ging eerder om haar veiligheid, want ze wou dat Brigitte de hele tijd aanwezig was in de kamer. En aangezien de prijs hetzelfde bleef hoefde ik niet lang te twijfelen.

Niet veel later vertrok ik richting het afgesproken hotel. Het idee dat Brigitte zou toekijken leek in het begin super opwindend, maar nu ik meer tijd had om na te denken deed het mij eigenlijk twijfelen. Brigitte was immers een pro en dus waarschijnlijk wel wat gewoon. Een amateur als ik zou haar dan ook alleen maar aan het lachen brengen.

Toen ik de parking opdraaide stond ze mij al op te wachten. Leuk mantelpakje met nylons, lange blonde haren, stevige boezem, mooi opgemaakt. Een echte vamp, net zoals ik haar altijd voorstelde. Na de hartelijke begroeting gingen we naar de kamer, waar het meisje reeds op ons wachtte. Brigitte ging als eerste naar binnen, waarna ze mij binnenliet en direct naar de badkamer stuurde zodat ik eerst kon douchen. Niet veel later klopte ze op de deur om te zeggen dat ze klaar waren.

Ik was best zenuwachtig toen ik de kamer binnenging. Normaal loop ik altijd over van zelfvertrouwen en staat mijn paal lekker stijf. Maar nu niet. Ik was onder de indruk van de situatie en leek te bezwijken onder de druk. Het gedacht dat die blonde vamp ging toekijken was bijzonder intimiderend. Normaal zou ik altijd naakt buiten gaan, geslacht lekker bloot en vooruit. Nu was ik heel bedeesd en ik sloeg een handdoek rond mijn middel. Mijn paal was eerder een klein pikje.

Toen ik buitenkwam wachtte er echter een leuke verrassing op mij. Brigitte had haar vest en rokje uitgedaan en stond daar in een mooi maar vooral sexy lingerie setje. Bovenaan had ze een witte bustier die haar borsten stevig bijeen drukte, onderaan droeg ze pumps, nylons met jarretelle en een minuscuul wit slipje. Terwijl ze op mij afstapte gaapte ik haar aan. Ze zei dat ze haar dresscode even had aangepast aan de situatie en vroeg mij of ik het mooi vond. Ik knikte, maar kon geen woord uitbrengen.

“Mag ik” vroeg ze, terwijl ze de handdoek rond mijn middel vastpakte en eigenlijk ook reeds wegtrok. Weer ontbrak aan reactie van mijn kant. Ze onderwierp mij even aan een onderzoekje, vooral om te zien dat mijn jongeheer proper gewassen was. Haar aanrakingen gaven tintelingen over mijn ganse lichaam. Met het nodige resultaat, want in haar warme handen groeide mijn geslacht uit van een slapjanus tot een stoere jongeheer. Haar bewonderende blik gaf mij een enorme boost van zelfvertrouwen. Ze nam mijn eikel even tussen haar lippen en liet hem zachtjes in haar mond glijden.

Ik zou het bijna vergeten, maar in bed lag nog een naakte jongedame te wachten op mij. Ik keek haar aan, van onder naar boven.

Twee schattige voetjes, teennagels niet gelakt. Verder naar boven, heel slanke kuiten die opvallend wit waren van kleur. Het slanke en witte kwamen trouwens nog veel terug, want ook haar benen en buik hadden deze kenmerken. Tussen die twee in was er een mooi kaalgeschoren poesje. Haar benen waren toe waardoor er enkel een streepje te zien was, maar het zag er daar duidelijk veelbelovend uit. Nog wat hoger bevonden zich twee mooie borsten met hele kleine tepels. Haar maat kon ik zo moeilijk schatten, maar later zou blijken dat het om een b-cup ging. Een grote zwarte blinddoek verborg de helft van haar gezicht, maar liet haar mond, neus en haren vrij. Die fijne lippen en dunne neus deden me trouwens denken aan Lies, een collega van mij. Net als dat korte donkerblonde haar.

FUCK. De schrik sloeg mij om het hart. Dit kon toch niet waar zijn. Lies!

Ik keek nog eens. En nog eens. Hoe meer ik keek, hoe duidelijker het werd. Dit was gewoon mijn collega die daar poedelnaakt voor mij lag. Mijn hartslag, die ontzettend de hoogte in ging, was te voelen tot in mijn paal. Brigitte liet hem los en vroeg of alles OK was. Ze dacht even dat ik al ging klaarkomen.

Ik stotterde met trillende stem dat er geen probleem was. Amper een paar woorden, maar aan de reactie van Lies te zien genoeg om mij kenbaar te maken. Althans dat vermoedde ik toch, want ik zag dat zij reageerde op mijn stemgeluid. Plots kreeg ze kippenvel over gans haar lichaam. Haar tepels veerden helemaal op en staken fier naar boven.

“Maak maar kennis” zei Brigitte, “ik zie dat jullie er nood aan hebben”.

Aarzelend kroop ik op bed, eigenlijk niet goed wetende wat ik moest doen of hoe ik het moest aanpakken. Kon ik hier wel mee doorgaan? Dit was immers een collega. Langs de andere kant. We waren hier beide uit vrije wil. En laat ons eerlijk zijn, Lies is best wel een lekker ding. Uiterlijk is ze volledig mijn type, maar tot nu toe hield ik de boot of omdat ik haar onderbracht in de categorie “te braaf.” Na mijn vorige relatie zocht ik immers iemand met meer pit.

Onder druk van Brigitte ‘s ogen die priemden in mijn richting, stak ik mijn hand uit en streelde heel lichtjes over Lies haar benen. Bij de minste aanraking trilde haar hele lichaam. Ik dacht eerst dat het van de schrik was en wou eigenlijk stoppen. Maar dan merkte ik dat haar mond een lichte kreun liet ontsnappen. Ik aaide haar nogmaals waarna ze nu diep uitademde. Had ze mij dan toch niet herkend?

Mijn hand schoof verder naar boven en streelde de binnenkant van haar dijen. Haar benen gingen lichtjes open, geen spreidstand, maar gewoon enkele centimeters om mij te vertellen dat de aanwezigheid van mijn hand niet ongewenst was. Terwijl ik de omgeving van haar geslacht bleef bewerken liet ik mijn hoofd zaken naar haar borsten toe. Ik stak mijn tong uit en liet het zachtjes kennis maken met het puntje van haar tepel. Ze schrok en trok zich even weg, maar duwde luttele seconden later haar lichaam weer in mijn richting. Haar ademhaling was ondertussen al serieus versneld, het leek zelfs of ze al op de rand van een orgasme zat.

Ik nam haar tepel tussen mijn tanden en beet heel zachtjes. Ongeveer gelijktijdig baande mijn wijsvinger zich een weg tussen haar twee schaamlippen. Ze krulde haar rug en duwde haar borst verder in mijn mond. Haar ademhaling veranderde in gekreun. Ik liet mijn wijsvinger rustig rond haar lippen glijden, afwisselend tussen de binnen en de buitenkant. Telkens ik tussen haar lippen ging duwde ze haar bekken vooruit, alsof ze wou dat mijn vinger in haar natte grotje gleed. Ik gaf toe aan haar vraag en liet een vinger in haar schede gaan. Het werd een blijde intrede want enkele tellen later kwam ze een eerste keer klaar.

Ondertussen had ze zelf ook de weg naar mijn paal gevonden. Eerst gewoon met haar handen, maar al snel bood ik hem ook aan voor haar mondje. Gretig slokte ze hem binnen, waarna ze als een bezetene heen en weer ging met haar hoofdje. De opgebouwde spanning eiste ook bij mij zijn tol. Amper twee minuten later voelde ik mijn zaad opborrelen en zich een weg banen naar de buitenwereld. De afspraak met Brigitte ’s meisjes is dat klaarkomen in de mond niet mag, dus uit gewoonte maakte ik kenbaar dat ik bijna ging komen. Lies herkende weer mijn stem, maar deze keer geen kippenvel als reactie. In tegendeel. Ze nam mijn paal nog wat steviger in haar mond en deed het woord ‘zuigen’ alle eer aan. Enkele tellen later schoot ik alles tot diep in haar keel, waarna zij alles doorslikte zonder ook maar één druppel te morsen.

Nadat ik even iets genomen had om te drinken konden we starten met ronde twee. Ik ging weer op het uiteinde van het bed zitten en baande mij terug een weg van onder naar boven. Deze keer al kussend. Ik opende haar benen en legde haar enkels in mijn nek. De binnenkant van haar dijen blonk mooi van haar sappen en verspreiden een ongelooflijke lekkere geur. Van een lekkere bloemetje gesproken. Ik drukte mijn lippen op de hare en liet mijn tong kennis maken met haar kabbelende beekje. Ik likte gretig over haar lipjes en sabbelde aan haar knoopje. Ze genoot, zonder gêne en met volle teugen.

Na een tijdje voelde ik plots hoe Brigitte mijn paal begon te bewerken. Ik moet eigenlijk eerlijk toegeven dat ik haar aanwezigheid bijna helemaal vergeten was. De oase waarin ik momenteel vertoefde was dan ook overheerlijk. Brigitte zorgde ervoor dat mijn paal weer op volle sterkte kwam te staan, waarna ze een rubbertje in haar mond nam en hem professioneel over mijn eikel drapeerde.

Ik schoof vooruit tot mijn eikel tegen Lies haar grotje kwam te staan. Ik sloeg hem eerst enkele keren tegen haar poesje aan, iets wat telkens een luide kreun uitlokte bij Lies. Zachtjes duwde ik mijn kloppende eikel tussen haar lippen. En ik liet hem binnenglijden. Er was inmiddels al genoeg vocht gevloeid om alles vlot te laten verlopen.

Brigitte was ondertussen op het bed komen zitten om alles van dichtbij te kunnen volgen. Terwijl ik heel zachtjes bleef stoten verwenden Brigitte Lies haar klitje met haar handen. Door haar houding keek ik vol tegen haar stevige en wiebelende boezem aan. Ik kon het mij niet laten en sloeg mijn hand rond haar borsten. Ze keek mij even aan en nadat ze mijn bewonderende blik gezien had deed ze haar bustier toch maar uit. Twee heerlijk grote en stevige tieten sprongen als het waren uit de veel te kleine verpakking. Het waren duidelijk bijgewerkte exemplaren, maar ik moet toegeven dat het door een vakman gedaan was. Lies was ondertussen al een keer of twee klaargekomen, maar door mijn eerdere orgasme leek ik het nu veel langer vol te houden.

We wisselden van positie waarbij ik Lies nu op z’n hondjes zou nemen. Brigitte deed ondertussen ook haar slipje uit en ging voor Lies op het bed zitten. Heel zachtjes begeleidde ze Lies haar hoofd in de richting van haar poesje. Vol spanning keek ik toe, benieuwd hoe haar reactie zou zijn en of ze effectief wel zou beginnen likken. En ja hoor, als een volleerde slet stak mijn anders zo stille collega haar tong in Brigitte ’s kale grotje. De blik van die geile veertiger met valse borsten die verwend werd door Lies was zo heerlijk dat ik toch weer moest toegeven aan moeder natuur.

Ik stootte nog enkele keren hard door waarna ik mijn resterende zaad netjes in de condoom achterliet. Brigitte werd ondertussen ook naar een hoogtepunt gebracht zodat we niet veel later alle drie uitgeput op bed vielen.

Enkele minuten later kwam Brigitte haar zakelijke kant weer naar boven. Het uur was bijna voorbij, en dus werd er mij gevraagd om mij terug aan te kleden. Het financiële plaatje werd geregeld, waarna ik nog twee heerlijke tongkussen kreeg voor ik weer de baan op ging.

De volgende dag was ik extra vroeg op het werk, net als Lies trouwens. Toen we elkaar zagen schoten we spontaan in de lach, waarna we afspraken om het die avond allemaal nog eens te herhalen.

Maar dan wel zonder blinddoek. En zonder Brigitte…

Fred

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *