Chinese hap

()

Gulzig nam ik zijn stijve paal in mijn mond en zoog op de eikel alsof het een lolly was. De ballen liet ik speels door mijn vingers glijden en af en toe gleed ik pardoes met mijn vinger richting zijn sterretje. Mijn vriend kreunde van genot, en om mij enigszins te bewerken probeerde hij, niet georiënteerd met zijn rechterhand de bult in mijn 501 te bewerken.

Het was een week na onze eerste uitbarsting en we hadden de smaak flink te pakken gekregen. Geen dag was er voorbij gegaan waarop wij ons niet bezondigd hadden aan pijp en trekpartijtjes, en wanneer de gelegenheid het toeliet, elkaar vanachter flink te verwennen. En nu hadden we het rijk helemaal voor ons alleen, mijn ouders waren op vakantie en mijn zusje was bij een vriendin. Het was rond etenstijd en in plaats van in de koelkast te kijken welk vlees we konden bereiden, besloten we eerst elkaars vleeslollies goed onder handen te nemen. En we namen het er goed van, mijn vriend had inmiddels mijn Levi’s ook open weten te krijgen en wreef uit alle macht over de bult in mijn boxer. Om mijzelf ook een beetje tegoed te doen, hielp ik hem een handje en kleedde mij, al aan zijn pik zuigend, verder uit. Ik verplaatste mijn onderlijf een beetje zodat hij mijn harde staaf ook kon proeven, en zo lagen we dus heerlijk aan elkaars tampeloeressen te sabbelen. Met mijn tong maakte ik iedere vierkante centimeter van zijn eikel lekker nat, en ook de rest van zijn lul kreeg een behandeling, net zolang tot ik zijn pik helemaal nat gelikt had. Met mijn duim en wijsvinger maakte ik een ring en schoof deze over zijn pik heen, zodat die loodrecht overeind stond doordat ik zijn voorhuid helemaal strak trok. Nu was het helemaal een genot zijn lat te bewerken en met het puntje van mijn tong begon ik zijn spuitgaatje te bewerken, het koste wat moeite de minilipjes uit elkaar te spreiden, maar het lukte, met mijn tong zat ik erin.

Dat het mijn vriend niet onberoerd liet bleek wel, want ik werd steeds harder en dieper afgezogen, hij begon zelfs te brommen, en die bromvibraties hadden hun effect. Ik kon mijn onderlijf niet stil houden en zachtjes duwde ik mijn pik steeds verder in zijn mond. Ik besloot het brommen ook bij hem toe te passen, en nam zijn pik weer diep in mijn mond en maakte zoemgeluiden, met een flinke bas. ‘Hamming’ is de Amerikaanse term voor deze techniek; neem pik in je mond en zeg hammmmmmmmmm, de vibraties werken dan door in de penis van de ander, zalig! En onder het ‘hammen’ door begonnen we elkaars sterretje langzaam op te wrijven, en naarmate we ons hoogtepunt voelde naderen steeds sneller en dieper. Toen ik merkte dat mijn vriend bijna zover was begon ik hem in een snel tempo te trekken met zijn eikel nog in mijn mond. Hij deed hetzelfde bij mij, totdat we het allebei niet meer hielden, met een stoot duwde ik mijn ejaculerende apparaat diep in zijn keel en tegelijkertijd voelde ik zijn warme goedje over mijn smaakpupillen walsen.

Aa… ah… wat geil zeg, een week geleden waren we nog een beetje eng van sperma, het in een keer slikken was er nog niet bij, maar nu namen we het helemaal tot ons. We gingen rechtop zitten en ik likte eerst zijn pik nog even schoon en hij de mijne, om daarna over te gaan in een innige tongzoen. We vleiden achterover op de opgehoopte stapel kussens en het dekbed, en heel teder verwenden we elkaar met onze tongen. Het was als in een droom zo lekker. Rond een uurtje of zeven, we hadden allebei gedouchte en waren inmiddels ook weer aangekleed, deden we uiteindelijk de koelkast open;… niets!

We hadden geen trek in droog brood, dus besloten we chinees te bestellen. Ik bestelde nasi met biefstuk, en Joris nam een uitgebreide rijsttafel, van alles lekker veel en lekker vet dus. Meteen bestelden we er 2 Six packs Heineken bij, zodat we voor het stappen van vanavond een goeie bodem konden leggen. Na een half uurtje arriveerde het eten en ik deed open. Voor mij stond een kleine maar knappe Chinese jonge man van een jaar of twintig, bepakt met vele witte plastic tasjes met daarin het eten dat wij besteld hadden. Ik nam er onhandig een paar aan, maar toen dat niet echt werkte, liep ik met een paar tasjes vast naar boven in de bedoeling weer naar beneden te gaan om de rest te halen. Ik zette ze bij Joris naast de salontafel, en bij het trapgat liep ik de Chinese jongen weer tegen het lijf; wat aardig, hij kwam ze helemaal naar boven brengen.

“Dit hebben wij helemaal niet besteld,” riep Joris een tikkie verontwaardigt vanuit de huiskamer. Snel liep ik met de bezorger in mijn kielzog de kamer in. Met een blik van ‘wat moeten we hier nou weer mee’ zagen we Joris de etenswaren uit het tasje halen. Kunstwerken gesneden uit wortel, vogelnestjes, ijs met slagroomtoetjes; hij haalde het er allemaal uit. In plaats van een Six pack zaten er 12 flesjes bij. Ook goed. Semi-verontwaardigd vroegen we aan de Chinees wat we nou met deze situatie aan moesten.

“Solly meneel”, wende hij zich tot Joris, ‘el moet iets zijn fout gegaan bij de noteling van de bestelling, het spijt mij, ik zal het goedmaken”. Even keken Joris en ik elkaar samenzwerend aan, om ons vervolgens tot onze Chinese vriend te wenden.

“We zijn de kwaadste niet, we willen hier best voor betalen,” zei ik toeschietelijk.

“Dank U wel, meneel, ik ben U eeuwig dankbaar,” zei de Chinese jongen op verontschuldigende toon.

“We hebben nu alleen geen geld op zak, maar wij weten we een andere manier,” zei Joris, mij een zeer vette knipoog gevend. “Je mag wel mee-eten als je dat wilt”.

“Glaag”, antwoordde de jongen, en zo zaten we twee minuten later met zijn allen te eten, Joris en ik op de tweezitter, de Chinees op de zetel. Joris zat te eten alsof zijn leven ervan afhing en ik zag dat hij een flinke hap nasi op zijn kruis had gemorst. Ik zette mijn bord op tafel en bracht mijn hoofd naar zijn kruis om de nasi met een grote en gulzige hap in een keer van zijn broek af te happen. Joris, die net weer een hap naar zijn mond bracht, kantelde zijn vork een kwartslag en een nieuwe hap nasi kwam op zijn kruis. Weer begon ik deze op wilde wijze tot mij te nemen, en merkte onderwijl dat er een flinke bobbel in zijn broek zat. Ik knoopte de broek open en nam zijn lul uit zijn broek, meteen kwakte Joris er wat nasi op en ik hapte deze er net zo snel weer vanaf, alleen nu kwam daar die heerlijke smaak van zijn pik bij. Ik at alles op en begon hem te pijpen. Terwijl ik aanstalten maakte keek ik even opzij.

De Chinese jonge man zat doodstil in de zetel met voor Chinese doen wijd open gesperde ogen. Hij zat er met de intentie zijn vork naar zijn mond te brengen, terwijl iemand plotseling de tijd had stilgezet. Het was een grappig gezicht.

“Ook een hapje?” zei Joris, terwijl hij nonchalant weer een vorkje nasi op zijn pik liet vallen. De Chinees zette zijn bord neer en al snel zaten we met zijn tweeën aan Joris zijn pik te zuigen en te likken, met zo nu en dan een portie nasi erbij. De jongen had het blijkbaar al vaker gedaan, hij genoot er zichtbaar van, en ik voelde ook hoe hij als eerste met zijn hand over mijn kontje wreef. Toen hij met zijn hand mijn broek inkwam en mijn door mijn bilspleet begon te wrijven werd het mij teveel. Ik liftte op een duwde het bord uit Joris zijn handen en begon hem hartstochtelijk te tongen en te trekken. Joris op zijn beurt wilde mij in toom houden en duwde mij met mijn rug tegen de zitting, terwijl hij mijn blouse openscheurde en wild mijn tepels begon te likken. De Chinese jongen stond er wat verloren bij.

“Stop, stop, stop!” zei ik zacht, en Joris hield halt. Ik keek naar al het eten op tafel en naar de Chinese jonge man, die inmiddels met zijn broek op zijn knieën stond en een behoorlijke paal toonde.

“Ik begin namelijk steeds meer trek in ‘Chinees’ te krijgen,” zei ik terwijl ik opstond en de jongen bij zijn pols pakte. Joris keek mij lachend aan en begreep wat ik bedoelde. Ik begeleidde de jongen, die Ioxiu heette zoals we later kwamen te weten, naar de achterkamer waar de eettafel stond. Ik beval Ioxiu zich uit te kleden en met gespreide armen en benen op tafel te gaan liggen. Joris kwam inmiddels met het eten aanzetten, en we kieperden al het eten over Ioxiu heen. Zijn hele buik en borst lag vol met nasi en zijn kruis bedekten we met de salades. Op de nasi over zijn borst legden we wat stokjes saté en bedekten hem overvloedig met satésaus.

Ik pakte drie flesjes bier, maakte deze open, en proostte op een gezellige en voedzame avond. Joris knielde op de tafel boven de jongen, drukte zich plat tegen de jongen aan, zodat het eten zich over beide lijven uitsmeerde, en gaf hem een lekkere tong. Ik pakte een stokje saté en kwatste deze door Joris zijn spleetje. Ik duwde het vlees tussen zijn billen en Joris kneep ze samen, zodat ik makkelijk het satéstokje ertussen uit kon trekken, en de stukken vlees nog tussen zijn billen zaten. Ik likte de saus met lange halen uit zijn kontje en hapte de stukjes vlees ertussen uit. Nooit gedacht ooit een jongenskontje te likken, maar zo werd het wel erg lekker.

Joris en Ioxiu waren inmiddels bezig elkaar te tongen, en de nasi en saté tussen hen in maakten een lekker geil en soppend geluid. Ze lagen met hun lullen tegen elkaar en ik trok beide pikken tussen hun benen vandaan en begon ze allebei af te zuigen en te likken. Mijn handen onderhielden intussen allebei de kontjes, die ik allebei insmeerde met nasi.

Op een gegeven moment kwam Joris weer overeind en ging naast mij staan, drukte zich even tegen mij aan zodat ik ook een nasi stempel had. Ik pakte een kunstwerk gesneden uit wortel tussen het eten vandaan, en stopte de stam hiervan in Joris zijn mond. Tegen Ioxiu zei ik dat hij op handen en knieën op tafel moest gaan staan. Met zijn spitse kontje naar ons toe bewoog ik de wortel die uit Joris zijn mond stak naar het strakke Chinese kontje. Met mijn vingers die nog onder de pindasaus zaten smeerde ik het kontje lekker glad en de wortel gleed soepel het kontje in. Langzaam zag ik Joris zijn gezicht heen en weer in het kontje bewegen, Ioxiu maakte kreunende geluiden, en naarmate de oranje wortel sneller heen en weer bewoog in het strakke onbehaarde kontje (spleetje) kermde de jongen ook steeds harder.

Terwijl Joris het kontje van Ioxiu bewerkte met de wortel, ontfermde ik mij over Joris zijn kontje. Ik likte de laatste resten saus eruit, en nu zijn kontje flink nat was van mijn likkende tong, bracht ik mijn harde lul naar zijn gaatje en stootte hem in een keer naar binnen. De Chinees kermde even want door mijn stoot schoot de wortel die Joris in zijn kontje beroerde heel diep en hard naar binnen. Langzaam begon ik Joris te neuken, ik legde mijn handen op zijn zij, zodat ik mij goed kon afzetten, en naarmate ik langer neukte zette ik mij ook steeds harder af, steeds harder en dieper en sneller. Joris daarentegen bewoog de wortel steeds harder en sneller in het kontje van Ioxiu terwijl deze zichzelf nu aan het aftrekken was. Het was een geile boel. Op een gegeven moment draaiden we de rollen om. Ioxiu ging op zijn knieën op de grond zitten en ik neukte hem in zijn kont, terwijl ik op mijn beurt weer door Joris werd geneukt.

De beleving neuken en geneukt worden was echt fantastisch. We hijgden en kreunden alsof het een wedstrijd was wie het hardste kon hijgen en kreunen. Terwijl ik hem neukte trok ik aan Ioxiu zijn lekkere pik, en al snel voelde ik het warme zaad over mijn hand stromen. Ik hield mijn ondergespoten hand omhoog en voelde dat die meteen door Joris werd afgelikt, hij pijpte als het ware mijn vingers, en dat maakte mij weer zo geil dat ik meteen klaar wilde komen. Ik trok mijn pik uit de Chinees en draaide hem om, Joris trok zijn pik uit mij en beide trokken we ons af boven het Chinese gezicht die met open mond klaar lag om ons hete sperma te ontvangen. Terwijl wij onszelf trokken gaven Joris en ik elkaar een diepe tong en met onze lullen tegen elkaar voelde we dat Ioxiu ons allebei tegelijk in zijn mond nam en tegelijkertijd spoten hem helemaal onder.

Samen likten Joris en ik zijn gezicht helemaal schoon, onze tongen elkaar laten kruisend, zo zalig! We wilden hem niet laten gaan, Ioxiu, de Chinees, hij lag er nu zo lekker bij dat we hem meteen vastbonden en aangezien we door de nasi heen waren bedolven we hem onder het slagroomijs toetje. Samen aten we de slagroom van zijn goed geschapen pik. Met een leeg flesje bier(met luchtgaatje!) beroerden we zijn kont. Joris trok hem hard af terwijl ik hem vingerde en hij Joris pijpte, en ik hem later neukte. We tongen en de Chinees kermde. Hij vond het heerlijk en wij hadden het ook fantastisch.

Later liet ik mij vast binden, de wortel stopten ze in mijn mond zodat ik geen geluid kon maken. Joris neukte mij als nooit te voren terwijl Ioxiu mij helemaal onderspoot, het was fantastisch! Toen Ioxiu weg was neukte Joris mij nog een keer en nadat hij en ik waren klaargekomen vielen we in slaap terwijl zijn pik nog in mijn kont zat.

Ik ben nog nooit zo lekker wakker geworden als de volgende ochtend…

George

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *