Wolfslinde

()

Het was midden september en hij moest voor het werk naar een seminarie in het rijke deel van Antwerpen. Hij was er nog nooit geweest, maar wist dat het zou gaan om een mooi kasteel met aangesloten een seminariecentrum. Om van het ene naar het andere te gaan, zo had de secretaresse gezegd, moest je een parkje door. Al snel sloeg zijn verbeelding op hol en hij had haar gevraagd om hem stiekem te komen opzoeken tijdens de late avonduren. Zo’n vraag had ze nog nooit gehad, maar het leek haar wel wat en ze zei ja. De opzet was eenvoudig: tijdens de eerste dag van het seminarie zou hij de omgeving verkennen en kijken hoe hij haar ongezien het kasteeltje zou kunnen binnen krijgen.

De eerste seminarie dag verliep dan ook professioneel vlekkeloos. Hij had de ene vergadering na de andere maar slaagde er wel in om de omgeving voldoende in zich op te nemen om een plan uit te werken. Weliswaar waren er een paar moeilijkheden, want het kasteel was bijzonder beveiligd door camera’s en personeel. Hij had echter gezien dat achter de haag – naast het vijvertje in het park – een klein hek was dat alleen maar langs de kant van het kasteel kon geopend worden. Dat zou dus de ingangsroute worden! Na een tweede stukje park zouden ze dan over de schaars verlichte parking met camera’s moeten. Dat was minder een probleem, want de bomen aan de rechterkant zorgen voor voldoende bescherming tegen het licht om ongezien het stuk te kunnen overbruggen. De grootste moeilijkheid was ongetwijfeld de balie voorbij raken, want hoe je het ook draaide of keerde, daar moest je altijd langs. De kamer bevond zich op de tweede verdieping dus een ingang langs het raam was uitgesloten. De lift nemen zou op dat uur van de dag geen probleem vormen: hij ging ervan uit dat tegen middernacht iedereen al zou slapen en de gangen leeg waren.

Toen ze het plan las dat hij via WhatsApp doorstuurde, had ze een dubbel gevoel. Dit had ze nog nooit gedaan. En ze wist ook niet of dit voor haar niet té spannend zou zijn. Anderzijds voelde ze zich ook wel opgewonden bij de gedachte aan het stiekeme in de hele zaak. Tegen 23.00 uur was ze klaar. Ze had zich helemaal gewassen en opgemaakt, maar ze wist nog niet welk kleedje aan te trekken. Het blauwe kleedje met wat kant of het zwarte. Dit laatste was zonder kant maar paste wel strak om haar lichaam en vond ze zelf stijlvol en sexy. Ze raakte maar niet uit de keuze en besloot om hem een berichtje te sturen en te vragen welke kleedje hij wilde dat ze aantrok.

Ook hij kwam net van onder de douche toen hij het bericht zag binnenkomen. Hij wist niet goed hoe hij erop kwam, maar kreeg het idee om nog een pikant elementje toe te voegen ‘waarom trek je niet gewoon je halflange beige trenchcoat aan en zwarte schoenen met hoge hakken? Verder niets!’ Dit was mijlenver buiten haar comfortzone en ze stuurde direct terug. ‘Ben je gek?’ En na enkele seconden nog kort ‘dat doe ik niet hoor’. Na enkele minuten echter dacht ze ach, we zijn nu toch al zover dus waarom niet “all te way” vanavond? Ze moest glimlachen terwijl ze zich aankleedde en bedacht: aan de ene kant ben ik doodsbang en aan de andere kant besef ik dat ik nog nooit zo snel aangekleed was voor een avondje uit. “Wel praktisch” zei ze hardop en lachte zenuwachtig.

Ze sloot de voordeur van het huis en stopte haar sleutels in haar tas, terwijl ze haastig naar de wagen liep. Wat als de buren haar zouden zien? Anderzijds, de jas sloot wel mooi aan en niemand kon eigenlijk zien dat ze eronder volledig naakt was. De weg was op zich lang, maar het leek alsof ze er bijna direct was. Aanvankelijk voelde het raar aan om zo in haar wagen te zitten, maar na een tijdje gaf het haar een opmerkelijk gevoel van zelfvertrouwen. Een kort ogenblik liet ze haar vingers tussen haar benen glijden, maar ze besefte dat dit tijdens het rijden ongetwijfeld geen goed idee was.

Toen ze bij het seminariecentrum aankwam reed ze de parking op. Ze hoorde de steentjes knisperen onder de wielen van haar auto toen ze tot stilstand kwam. Ze schakelde de lichten uit en als een echte spion verkende ze met haar ogen de omgeving. Het was raar want het gevoel van angst dat ze eerder had, maakte eigenlijk plaats voor een lichte spanning in haar. Ze stuurde hem een berichtje: ‘ik ben er!’ Toen ze zag dat de kust volledig vrij was verliet ze de auto. Het was niet gemakkelijk om het plein met kleine keitjes, over te lopen met haar hoge hakken. Maar ze probeerde het op een toch min of meer elegante manier voor elkaar te krijgen. Heel even vergat ze er zelf door dat ze onder de jas naakt was! Het parkje dat voor haar lag was niet echt verwelkomend: het lag er donker en onverlicht bij.

Toen het berichtje bij hem binnenkwam, wachtte hij haar al op aan het hekje. Waar ben ik toch aan begonnen dacht hij bij zichzelf. Maar hij hield wel van een spannend spelletje en dit was ongetwijfeld het meest spannende wat hij ooit had gedaan. Eigenlijk had hij niet eens verder gedacht of gepland dan haar binnen te smokkelen. Hij hoorde geschuif van op de steentjes en daar stond ze dan opeens. Zelfs in het halfdonker kon hij zien dat ze zich precies zo gekleed had als hij gevraagd had. Wat een prachtmeid!

“Wat laat ik me toch allemaal aanpraten door jou” zei ze bijna geïrriteerd. Maar hij besefte dat het haar vooral om de zenuwen ging. Hij legde zijn vinger op haar lippen en zei stilletjes. “Shhhht, volg me nu maar!” Ze bekeek hem even en vond dat hij er goed uitzag in zijn strakke grijze werkpak met wit hemd. Zonder aarzelen volgde ze hem. Het park van het kasteel was al heel wat meer verlicht en best mooi vond ze. Ze liepen voorbij een vijvertje met riet en ze zag de ganzen slapen. De septemberavond was zwoel voor de tijd van het jaar en ze vond het best aangenaam. Heel even staken ze hun hoofden boven de haag uit om de parking te verkennen en toen ze zagen dat ook deze helemaal leeg was liepen ze rechtsom onder de bomen door het duister richting het kasteel. Hier zouden de camera’s hen niet kunnen zien. Nu pas zag ze hoe mooi het witte kasteel wel was. Het was helemaal verlicht “s nachts en de torentjes staken scherp af tegen de donkere nacht.

Ze stonden nu onder de bomen te kijken naar de ingang van het kasteel dat voor hen lag. “Dit is het dan” dacht ze bij zichzelf. Ofwel, ga ik nu terug naar huis. En we lachen er later beiden over. Ofwel, gaan we door. En verleg ik vanavond al mijn grenzen. Vanwaar ze stond, keek ze de lobby binnen en ze zag het prachtige interieur van het kasteel. Dit was heel smaakvol ingericht en paste perfect binnen het kader. De vloer was afwisselend hout en blauwe steen en de muren waren ofwel bekleed met retro behangpapier of heel donker geverfd. Overal was indirecte verlichting aangebracht die een heel uitnodigende sfeer creëerde. “Je ziet er perfect uit” zei hij. Dit bracht haar helemaal terug tot de realiteit. “We gaan ervoor!” Zei ze. Ze stond op, nam zijn hand en ze renden samen zo goed als haar hakken het toelieten, over het plein naar de ingang van het kasteel. Ook zij dacht: ‘ik weet niet hoe dit zal eindigen vanavond, maar morgen heb ik een herinnering voor de rest van mijn leven.’ Ze kwamen in de lobby en ze voelde het bonzen van haar hart in haar keel. “Hier is niemand,” zei ze. En ze werd zich bewust van de opwinding die zich van haar had meester gemaakt.

Deze omgeving, dit hele plannetje en de man achter het idee bij haar, wie had ooit gedacht dat ze zoiets zou meemaken? Ze liepen langs de sofa’s die op dikke tapijten de bezoekers opwachtten. Ze zag ook het natuurhout dat links en rechts was aangebracht als decoratie toen ze beiden zenuwachtig op de lift afliepen. Op het ogenblik dat ze voorbij de receptie kwamen, zag hij een plaatje staan dat zei: “A.u.b. nummer 797204 bellen indien u na middernacht toekomt”. Het grote horloge achter de receptie toonde 00.14 uur. En hij besefte: ‘we zijn alleen!’

Hij stopte voor de receptie en in een vlaag van pure opwinding trok hij haar naar zich toe en kuste haar passioneel op de lippen. Deze avond overtrof nu al zonder enige twijfel zelfs zijn wildste fantasieën. Terwijl hij haar kuste, liet hij zijn hand tussen haar benen glijden en voelde dat ze bijzonder nat was. Hij raakte alle zelfcontrole kwijt. In een vloeiende beweging draaide hij haar om met het gezicht naar de receptie en leunde haar zachtjes voorover. Hij maakte zijn kostuumbroek onhandig open en haalde er zijn lid uit dat ondertussen in een enorme erectie stond. Met beiden handen gleed hij over haar benen omhoog onder de jas en schoof deze voorzichtig omhoog. Hij hield haar mooie ronde billen vast en schoof zijn harde lid voorzichtig maar zeker via het ‘foute’ kanaal bij haar naar binnen.

Haar hart bonsde nog steeds toen hij haar zachtjes omdraaide en voorover op de balie duwde. Dit had ze nooit van hem verwacht, maar eigenlijk vond ze het fantastisch. Even onverwacht voelde ze opeens zijn harde lid anaal bij haar binnengaan. Het werd haar wazig voor de ogen toen hij in en uit haar begon te gaan en in de beweging duwde ze enig papierwerk van de balie op de grond. Ze vond het zo onverwacht opwindend dat ze bijna onmiddellijk tot een climax kwam waarbij ze een kleine hoge kik amper kon onderdrukken. Ze duwde hem zachtjes uit haar, draaide zich om en kuste hem hard terwijl haar bekken nog na schokte. Dit had ze nooit meegemaakt!

Hij zag hoe ze na enkele stoten al klaarkwam en het deed hem plezier om te zien dat hij niet de enige was die door de situatie enorm opgewonden was. Hij onderbrak de passionele kus, keek haar glimlachend in de ogen en zei zachtjes “kom, we gaan naar de kamer.” De lift liet een zachte “ping” horen en ze stapten naar binnen, de lobby achterlatend met het papierwerk nog op de grond. Hij stond achter haar en hield haar in zijn armen terwijl ze zich in de grote spiegel bekeek. Ze schoof de beige jas wat open en ontblootte haar borsten en glimlachte: “voor 40 jaar mag ik er heel aardig wezen” besefte ze. Zonder het van elkaar te beseffen dacht hij net hetzelfde: “Hieraan kunnen veel jonge meiden niet tippen. En hij streelde zacht haar borsten.

Nadat de lift aankwam liepen ze hand-in-hand snel de smaakvolle gang door tot aan de kamerdeur. Terwijl hij moedig zijn zenuwen probeerde meester te blijven om de kaart in de gleuf te steken, begon ze al stilletjes aan zijn riem te friemelen. Uit moest het ding! Hij kreeg uiteindelijk de kamerdeur open en ging snel naar binnen. Toen hij zich omgekeerde zag hij haar staan op de gang. Ze keek hem uitdagend aan, terwijl ze van op de gang traag haar jas uit deed. Poedelnaakt met hakken poseerde ze even voor hem van op de gang om dan traag maar zeker de kamer binnen te gaan. De kamer was zoals je het van een dergelijk hotel zou verwachten: smaakvol ingericht en op de juiste temperatuur om de klant op te wachten. Ook hier was de decoratie een mix van modern en oud in zachte tinten. Het bed was perfect opgemaakt en verlicht door twee wandlampjes, die een aangenaam licht verspreidden.

Hij kleedde zich snel uit en tilde haar op, een arm onder haar knieën de andere onder haar armen en legde haar achter op het bed. Met zijn riem bond hij haar handen vast aan één van beide lampen achter het bed. Ze vond het fijn hoe hij haar vastbond en haar nadien begon te kussen. Eerst op de lippen, daarna de hals, onder de armen – het kittelde wat – en op haar borsten. Ze nam zijn lid in de mond en begon hem te pijpen. Hij stond recht op het bed en genoot van het moment. Haar lippen voelden zacht en warm en hij voelde hoe ze haar tong zachtjes om zijn lid liet glijden iedere keer als hij in haar mond gleed. Wat een genot! Na enkele minuten stilte hoorde hij haar zeggen: “Nu ik!” Ze voelde hoe hij haar buik kuste en langzaam tussen haar benen verdween. Ze was nog steeds vastgebonden maar dat maakte niet uit. Zijn tong wist perfect waar hij moest zijn. Hij gleed langs haar clitoris en met zijn tanden beet hij af en toe in haar schaamlippen. Het ritme was precies juist en ze sloeg haar benen met nog steeds de hoge hakken rond zijn middel en zei “neem me, nu!”. Hij aarzelde geen moment en drong zo in haar natte grot binnen. Beide waren wild van opwinding en al snel voelde zij hoe hij zijn warme zaad in haar spoot. Op dat ogenblik kwam ze met een korte gil eveneens klaar.

Terwijl zijn gsm nog net een berichtje ontving maakte hij haar stilletjes los. Kussend en strelend lagen ze in elkaars armen en na een tijdje vielen ze samen in slaap waarbij hij zijn warme hand boven haar vagina hield alsof hij haar wilde beschermen tijdens de nacht. ‘s Ochtends stonden ze op bij het afgaan van de wekker. Hij moest terug naar het seminarie. Ze nam een douche en kleedde zich aan wat weinig tijd in beslag nam. Net voor ze vertrok, keek hij toch even naar zijn gsm en zag een bericht van zijn collega in de aangrenzende kamer: “Snoeper, ben je porno aan het kijken 🙂?” Ze lachten beide en ze namen gepast afscheid! Daarop verliet ze de kamer, hij zou pas enkele minuten later volgen. Om zeker te zijn deed ze toch nog even haar zonnebril op. Ze besefte hoe geweldig ze zich voelde op het moment dat ze de gang op stapte en de deur achter zich toetrok. Op datzelfde ogenblik hoorde ze ook de deur van de nabijgelegen kamer opengaan en daar kwam zijn collega naar buiten.

De man keek haar verbaasd aan en wist duidelijk niet wat zeggen. Ze liet haar zonnebril wat zakken en keek hem strak aan met haar grote ogen en zei: “De film was super!” Hierop glimlachte ze met een knipoog, zette de bril terug, keerde zich om en liep weg. Een levenservaring rijker en zelfverzekerder dan ooit tevoren!

Dorien Vercammen (Alias Jeanne Powis de Tenbossche)

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *