De behandeling van Marloes

()

“Een moment, ik kom zo” zegt ze en loopt een van de ruimtes van de fysiotherapie praktijk in. Lekker, denk ik, het is laat in de middag en ik zit al een tijd te wachten. Terwijl de fysiotherapeute door de deur gaat, kijk ik haar na; leuke vrouw, sportief type: lang, smalle heupen, half lang haar, stralende lach.
Een minuut later komt ze weer naar buiten: “Marloes”, stelt ze zich voor. “Flavio”.
“Kom mee naar binnen. En neem je jas mee, ik ben hier nog als enige en de deur is open. Je bent de laatste cliënt van vandaag” Ik loop achter haar aan de behandelruimte binnen. Hoog plafond, een bureau met een computer en twee stoelen, een behandeltafel. Marloes wijst op een stoel voor het bureau. “Ga zitten, eerst even wat informatie verzamelen”.

Ze zit tegenover me, leesbril op haar neus. Staat haar goed, beetje streng. “Wat kan ik voor u doen?” Ik vertel van een val op mijn elleboog op het kunstijs, nu een maand geleden. “Het doet nog steeds pijn.”
“Nog geschaatst sindsdien?” vraagt Marloes. Jazeker. Haar vriend schaatst ook, vertelt ze. “Welke bewegingen doen pijn?”, vraagt ze. “Roeren in een pan, tas met boodschappen tillen.” Antwoord ik. “Heel specifieke bewegingen dus”, zegt ze. Ze vraagt wat voor werk ik doe, of ik veel achter de computer zit. “Valt mee, ik praat meer dan ik typ”. Een flauwe glimlach. Ze beweegt mijn arm in verschillende richtingen, vraagt steeds wat ik voel. We praten over werk, vakantie. Ze heeft warme handen, stevige, getrainde vingers. Op-en-top fysiotherapeute, een hele leuke.
“Zijn er nog meer bewegingen die pijn doen?”, vraagt ze. Ik aarzel even: ik heb een behoorlijk grote libido, en ik kan mijn sekspartner maar weinig zien, zodat ik regelmatig de hand aan mezelf moet slaan. En juist die beweging…

“Er is nog een beweging, heel belangrijk voor veel mannen”, zeg ik wat aarzelend. Ik zie haar niet begrijpend kijken. “Masturberen”, verduidelijk ik. Verbeeld ik het me, of zie ik haar ogen even glinsteren achter haar bril? Ze zegt niets, maar typt verder op de computer. Dan staat Marloes op, doet haar bril af. “Ik ga even kijken, komt u maar mee.” Ze loopt naar de behandeltafel, legt papier op het hoofdkussen. “Gaat u maar liggen”, wijst ze. “Op uw rug”, als ik vragend kijk. Marloes pakt mijn arm en duwt op verschillende plekken om de pijnlijke spier te vinden. Zo nu en dan piep ik als ze de plek raakt. Ik zie haar gezicht, heel geconcentreerd. Ze heeft mooie ogen, mooi haar, donkere huid.

Ze draait en strekt en drukt. “Ik zal de spier masseren”, zegt ze. Ze beweegt haar vingers stevig over mijn onderarm. Ondertussen kletsen we verder over werk, 5G, vaccineren. Door de heerlijke ontspannende massage zweef ik een beetje weg. Dan stopt Marloes. “Goed oefenen thuis”, zegt ze: ze doet voor welke bewegingen ik moet doen, en hoe ik mijn arm zelf kan masseren. Ik bedank haar en wil overeind komen. Ze gebaart me nog even te blijven liggen en loopt de ruimte uit. Ik hoor de voordeur op slot gaan. Even later is Marloes terug. “Dat was de ene spier”, glimlacht ze: “Ik schat in dat die andere ook aandacht moet krijgen.” Ik kijk haar niet begrijpend aan. Ze legt haar hand op m’n kruis, mijn pik reageert direct. Ze wrijft er zachtjes over met haar hand. Dan maakt ze mijn broekriem los, knoopt mijn spijkerbroek open en trekt met een stevige ruk mijn broek en mijn slip naar beneden. Mijn pik is al aardig gegroeid.

Marloes kijkt er gefascineerd naar. “Mooie pik”, fluistert ze. Naast haar staat een fles met massageolie, ze laat de olie over haar vingers lopen en begint mijn pik en ballen kundig te masseren. In minimum van tijd is die groot en hard. Ze duwt even haar lippen tegen mijn eikel, maakt met haar tong rondjes. Ik voel golven door mijn lijf. Nu neemt ze mijn pik stevig tussen haar vingers en begint me af te trekken. Met haar duim drukt ze stevig onder mijn eikel. Ik lig te kronkelen van genot, dit is zo geil. Mijn adem gaat sneller, ik voel dat ik bijna ga komen, wil nog niet. “Stop”, kreun ik.

Marloes stopt, haar ogen glinsteren. Ik trek haar naar me toe, vloek inwendig vanwege de pijn in mijn arm. Ze valt voorover op me. We zoenen elkaar gretig, wild, haar haren kriebelen in mijn gezicht. Ik trek haar trui omhoog, maak de haakjes van haar beha los, doe mijn handen om haar kleine, stevige tieten. Haar harde tepels schuren tegen mijn handen. “Ik wil je”, zeg ik. “Graag”, antwoordt ze. Ze komt overeind, haar knieën naast me. Ik rits haar spijkerbroek open. Haar slip is nat. Ik trek de slip naar beneden, graai met mijn vingers in haar kletsnatte kut. Ze kreunt, pakt haar tieten vast en begint ze te kneden, terwijl ik met mijn vingers haar afwisselend neuk en haar klit masseer. Ondertussen duw ik met mijn andere hand haar strakke broek verder omlaag. Ze tilt een voor een haar knieën op en na veel wurmen glijdt haar broek over haar laarsjes op de grond. Daar zit ze, naakt, met alleen een omhoog gestroopte trui om haar nek, een slip en laarsjes.

We zijn allebei heel geil. “Ik vind je mooi, ik wil je, nu” schreeuw ik. Ik trek haar slip met een harde ruk kapot, pak haar heupen en duw haar naar achteren, over mijn stijve, dikke pik. Ze is heel nauw, maar gelukkig heel nat, zodat ik redelijk soepel in haar glij. Ze kreunt van pijn en geilheid als ik in haar dring. Diep in haar blijf ik even stil liggen om haar te laten wennen aan de enorme dikke staaf in haar. Ze ademt diep, buigt voorover, haar tietjes hangen vlak boven mijn mond, ik lik aan haar harde tepels. Dan begint ze me te neuken, eerst langzaam en voorzichtig, dan steeds sneller. Haar gespierde benen bewegen als een machine, snel, niet te stoppen. Haar tieten zwaaien voor mijn gezicht. Mijn pik schuurt, voelt rauw. We kreunen allebei van pijn en genot. Vlak voor ik zal komen til ik haar hardhandig van me af. “Omdraaien!”, commandeer ik. Ze doet het gewillig. Met mijn handen pak ik haar heupen stevig vast en trek haar naar me toe. Haar billen en druipende kut hangen boven me. Ik begin haar kut te likken, met stevige halen over haar lippen, klit, dan omhoog tussen haar billen.

Marloes kreunt, zucht, schreeuwt, haar heerlijke geil loopt over mijn gezicht. Ik lik stevig door. Dan klemt ze haar getrainde bovenbenen tegen mijn lijf, duwt haar kut tegen mijn gezicht en komt heftig. Ze valt voorover, van de wereld, haar wang tegen mijn keiharde pik. Ik voel haar zacht, nat, warm op me liggen. Na een paar minuten komt ze weer bij, begint zachtjes aan de stam te likken. Ik hou het niet meer: ik duw mezelf onder haar vandaan, laat haar zachtjes voorover op de tafel glijden en ga achter de tafel staan. Ik pak haar heupen, en trek haar over mijn pik en begin haar stevig te neuken Ze krijst van genot, terwijl ik haar haren vastpak en haar zo naar me toe trek. Ze klemt haar benen om mijn lijf, ik voel de hakjes diep steken in mijn billen. Ik stoot zo hard en diep als ik kan. Terwijl ik bezig ben, sla ik een paar keer keihard op haar smalle billen. Het kletst geweldig in de hoge ruimte. Bij elke klap spant ze haar lijf. Na een paar klappen kleuren haar billen felrood. Het maakt me nog geiler en met een luide kreet spuit ik mijn zaad in haar.

Vijf minuten later zitten we weer aangekleed aan haar bureau. Marloes zonder slip: die zit in haar tas, te gevaarlijk om die hier weg te gooien. Ik bedank haar voor de behandeling. “Beide spieren goed blijven oefenen, Flavio,” zegt ze met een brede lach. “Wanneer kun je komen voor de volgende afspraak?”
Flavio
Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *