Floor heerlijkheid

()

De telefoon gaat, ik vraag me nog even af of ik hem zal laten gaan of dat ik hem op zal nemen. Het is vroeg in de middag en vandaag zou je bijna een vrije dag kunnen noemen, weinig drukte, een paar zaken die afgerond moeten worden en een mild zomers weertje. Meestal word ik wakker met een heerlijke geile pik en ondanks dat dit weer het geval was, liep ik naar de douche en stond, zonder mij in warme geneugten te begeven heel snel en alweer redelijk aangekleed in mijn kamer. Het was Floor die ook een weinig bezette dag genoot en lief aan mij gedacht had.

Achtentwintig lentes jong, een vrije geest en erg mooi op een speciale manier, ranke gelaatstrekken, een heerlijk atletisch buikje, lekker klein kontje, een rug waar je meer dan u tegen zegt en mooie dunne armen, ah…, vrouwen zijn zo’n overheerlijke wezens. De dualiteit in harmonie blijft mateloos interessant bij de geslachten van Venus en Mars. Ik hou van ze… haar, huid, bewegingen, beminnelijkheid, het lijkt alsof ik nooit genoeg van ze krijg.

Floor wilde langskomen, leuk, ik had haar al een tijd niet gezien, een aangename verassing op deze mooie dag was het zeker. De laatste keer dat ik haar had gezien was ook op een zonnige dag herinner ik mij. Eerst gezellig bij gekletst een beetje gelachen, gek gedaan, tot dat ze uit het toilet kwam met de knoopjes van het shirt met korte mouwtjes voor meer als de helft open. Wat een heerlijkheid, ze had een strakke jeans aan en haar strakke buikje kwam ondeugend onder het korte shirt vandaan.

“Floor, ondeugd, je bent zo lekker, echt lekker.” Ze ging voor mij staan en ik zat quasi onschuldig naar dat heerlijke buikje te kijken. Langzaam ontknoopte ze de jeans, ze zei niets. “Floortje van me, je gaat me geil maken” zei ik, genietend van de langzame bewegingen van haar mooie slanke handen. Ze stroopte haar jeans tot halverwege haar kontje op en ik zag dat ze het slipje al thuis gelaten had. “Floor, je bent zo lekker…” ik zag een klein streepje haar en de rest was geschoren. De jeans zat sexy laag op haar heupen. Ik zat bijna op ooghoogte gevaarlijk dichtbij dat lekkere geschoren poesje. Ik wreef over mijn pik om hem in toom te houden. “Floortje, je bent zo super lekker” zei ik weer toen mijn tongetje over haar roze klitje ging. Ze rook heerlijk schoon met al wat geile geurtjes van geilheid, haar klitje was al gezwollen en glom van het vocht van haar poesje. Mijn tongetje wat lekker heen en weer rondjes draaiende op het supergeile klitje van Floortje. Ik wreef weer hard over mijn pik die nog steeds in mijn jeans zat, supergeil en nog steeds ingepakt. Met dat lekkere natte klitje kan ik nog wel uren doorgaan. Ik keek omhoog en opende de rest van de knoopjes terwijl ik haar geile klitje door likte.

“Die kleine tietjes maken me zo geil Floor, zo heerlijk geil,” en ik wreef weer hard over mijn pik. Mijn overhemd stond nog half open toen Floor een halfuur later voor de deur stond. Mijn donkerbruine ogen begonnen al te fonkelen. Floor, lieveling, ik neem je, ik kus je, maak je warm van buiten, maak je heet van binnen, ah… spookt het door mijn hoofd. Met een vurige blik kijk ik Floor aan, het sportslipje en dat korte rokje is exact wat mij buiten zinnen drijft, ze weet het en lacht me ondeugend toe. Ik kus je en ga met mijn tong over je lippen Floor, kleine kusjes op je zachte mond, zachte kusjes op tegen je wang en ik streel je mooie heerlijke haar, ontbloot je hals en zoen. Ik zoen je hals Floor, lieve geilheid, speel met je haar en draai er rondjes mee tussen mijn vingers. Mm… je huid ruikt overheerlijk, nog een zachte zoen in je hals en één met mijn warme tong, een wilde kus op je heerlijke mond, weer draai ik rondjes met mijn vingers door je haar, zoen je, snuif je op om met je te versmelten.

Mijn pik staat op knappen, de grote paarse eikel is een genot om te aanschouwen, fuck wat ben ik geil Floor, ik kijk je aan met mijn grote donkerbruine ogen. Floor lacht zonder enige woorden maar de energie en de genotvolle glinstering spreekt… Kijk me in de ogen Floor, smelt met me, als één. Kleine geile tietjes en een heerlijk roze en nat poesje daar heb ik zin in. Heerlijkheid. Het geil loopt al bijna mijn geile pik uit. Ik ruk mijn pik af en kijk langs mijn eigen neukstaaf, naar kleine heerlijke borstjes, roze hard geworden tepels half uitgepakt terwijl ik mijn pik afruk en hem langzaam dichterbij je tepels breng, je lacht als ik je aankijk. Ik strijk zachtjes mijn pik tegen je lekkere tepeltjes aan en neuk een druppel voorgeil over je lenteknopje. Ik ga je met je tepel neuken in het geile natte paarse spleetje van die harde eikel waar alweer een geile druppel uitkomt.

Ik neuk mijn pik tegen je geile roze zuigknopje aan en mijn transparante voorgeil smeer ik over je heerlijke kleine borsten. Ik ruk die pik af dichtbij je geile kleine roze tietjes en neuk mijn paarse eikelspleet zachtjes je harde tepeltje in, fuck wat is dat geil, fuck wat ben ik geil Floor, fuck wat ben ik geil, ah… Die harde paarse pik en zo dicht bij je mondje… zo dicht bij je mondje… Ik zou eigenlijk nu al die hete pik in je mondje moeten neuken en het geile zaad voluit dat geile mondje in moeten spuiten, Floor kreunt alleen nog maar. Ze houdt het bijna niet van geilheid, je geile natte roze spleetje houdt het bijna niet Floor.

Je wil die paarse harde pik in je, in je warme mondje, in je natte geile roze kutje. Ik ruk die pik nog steeds af op je tepeltjes en nu wel weer dicht bij je mondje…die paarse staaf in mijn hand…ik word gek van geilheid lekkertje en je natte kutje explodeert bijna, je komt al bijna klaar van geilheid. Floor ligt heftig ademend te kreunen. “Neuk me!…Neuk me! In mijn geile mondje. Het transparante voorvocht staat al weer op die kloppende paarse eikel en zonder die staaf in je mondje te neuken ruk ik die geile pik af dicht bij je lippen en smeer ik het geil van die paarse geile pik over je mond, je ruikt mijn geilheid ah… wat zijn we heet Floor, fuck wat zijn we geil. Je ruikt die geile pik, dichtbij, je wilt die paarse pik, in je mondje, in je warme natte spleetje, tegen je harde roze tepeltjes.

Je slipje is nog aan en supernat, een beetje opzij geschoven heb je al genot genomen met je heerlijke lange vingers, Floor, ik hou het niet meer, kijk me aan! Ik hou het niet meer, fuck wat ben je geil, fuck wat zijn we geil, alle twee worden we bijna gek. Nu!… Ik neuk mijn paarse pik in je warme mondje, ah… Je voelt die paarse staaf om je lippen heen, die warme staaf in je natte gulzige geile mondje, ah… Fuck wat is dat lekker, ik neuk hem erin Floor wat is dat lekker, nu! Ik haal snel die kloppende paarse pik uit je warme mondje, wacht een paar tellen…en ik neuk die hete geile staaf je mondje weer in. Ayayai…snel stoot ik in je warme geile mondje, ah, ah, ah, en trek meteen die supergeile paarse heftig kloppende pik er net zo snel weer uit…afgelopen…na… ah…

Fuck wat is die pik geil, de absolute warme natte geilheid zelve, wat is die paal toch geil. En Floor wat ben je toch lekker, je roze tepeltjes zijn nog steeds hard, je kleine borsten over geil, je vingert jezelf weer bijna klaar en ik zie je roze lippen trillen, ik wil je geile spleetje likken, snel richt ik mij naar beneden en ik weet dat het geil al bijna je poesje uitdruipt, heerlijkheid, Floor. Heerlijk warm ruik ik je, ahhhh, je heerlijke geilspleetje, ik hou het bijna niet, je bent zo lekker Floor, je maakt me zo geil, je spleetje is warm, nat en bovenal zo geil als boter. Ik hits mijzelf op en terwijl het transparante voorvocht mijn paarse pik alweer uitdruipt. De druppel die uit mijn geile eikelspleetje komt wil ik zelf, ik laat je hem zien en lik gretig het geile voorvocht van mezelf op, terwijl ik de rest op mijn lippen smeer, dit is voor mij heerlijke Floor zeg ik. Ayayai, de ultieme versmelting van twee geliefden, huid, haar, zintuigen, energie en een fantastische rauwe bijna dierlijke geilheid.

Waar was ik ook weer gebleven lieve? Weet je het nog? Ik weet nog precies waar mijn lippen stil hielden, ik ruik je, en geef kleine geile kusjes op je warme vochtige geile spleetje, ayayai. Die geile paarse pik staat alweer op knallen en jij wordt nu weer helemaal gek, Floor je bent zo lekker. Zonder je aan te raken steek ik alleen mijn lekkere tong uit en begin je geile klitje heerlijk te likken. Rondjes met mijn tong heel zachtjes, kusjes op je warme natte kutje, alleen kusjes met mijn lippen over je heerlijke spleetje tongzoenend ga ik in je, ah… Romig en geurend als een wilde bloesem, mijn tong gaat in je, mijn mooie geile mond zoent je kutje. Floor, we zijn zo ongelofelijk geil samen. Mijn pik is van staal, onhoudbaar van geilheid… ah, Nu! Ik snuif je op terwijl ik mijn mond van je natte spleetje haal, ik ga het doen! Je bent klaar en zo ongelofelijk geil romig en nat, het is tijd.

Ik lik al het geil uit je kutje, diep tongend ga ik in je, al het geile sap van je heerlijke neukspleetje wil ik in mijn mond, op mijn lippen, ik neuk je zo geil met mijn mond en tong dat je heerlijke geile kutje overstroomt, ah… Floor. Ik smeer alles over mijn mond, lippen, mijn wangen, alles… en stop… afgelopen… ik trek mijn supergeile mondje terug, maak je gek, maak mezelf gek, mijn pik houdt het niet meer. Nu!… Lekkere vrouw, ga ik je hartstochtelijk geil zoenen, met al het romige geil wat ik uit je kutje heb gelikt en gezoend en over mijn lippen en mond heb uitgesmeerd, mijn paarse neukstaaf houdt het niet meer.

Zoenen liefje, hartstochtelijk zoenen, zoenen met mijn tong in je mondje en al het geil uit je kutje op mijn mond, jouw mond, wangen, Floor we zijn zo onnoemelijk geil. Ik zoen je, supergeil, ons geil.

Heerlijkheidje.

Frankie

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *