Boodschappen betalen?

()

Ik besluit mijn boodschappen bij elkaar te zoeken en al snel sta ik bij de kassa om af te rekenen. Er is nog één klant in de winkel. Ze staat voor me bij de kassa. Het is een oogverblindend mooie meid. Eveneens ongeveer jaar of 25, strak in het vel, een stralend gezicht en heel mooi halflang blond haar, wat ze opgestoken draagt. Ze heeft een strakke, zwarte stretchbroek aan, met een strak topje met korte mouwen. Ze heeft een heerlijk kontje om te zien en niet al te grote borsten. Alles bij elkaar zeker de moeite waard. Hm… Maar goed… Hm…

Ik sta dus achter haar in de rij. Het winkelmeisje, Anja volgens het naamplaatje op haar linkerborst, komt naar de kassa toe om met ons af te rekenen. Het meisje voor me vraagt nog naar scheermesjes. Blijkbaar bewaren ze die achter de toonbank, vanwege het diefstalrisico. Anja zegt.

“Ja, die hebben we. Welke wil je, voor je oksels, je benen, of voor je… hm…”

Terwijl ze hapert, werpt ze een snelle blik op mij en kijkt direct weer terug naar de blonde schoonheid. Het blonde meisje volgt de blik van Anja en kijkt even over haar schouder naar mij. Ik kijk terug en het valt me op dat ze inderdaad erg knap is. Ik geef haar een knipoog en ze glimlacht terug. Ze draait zich weer naar Anja en zegt. “Nee, die voor mijn kutje wil ik. Dat is wel weer eens nodig.” Ik zie dat Anja een lichte blos op haar wangen krijgt. Ze duikt onder de toonbank om de goede mesjes op te zoeken. De blonde stoot kijkt nog een keer naar mij, glimlacht weer, geeft me een knipoog en likt even langs haar lippen.

Als Anja weer van onder de toonbank opduikt, bloost ze nog steeds een beetje. Ze legt de mesjes naast haar andere boodschappen. Ik besluit me erin te mengen.

“Wat ga je daarmee doen, dan?” Vraag ik de blonde. Ze draait zich half om en antwoord lachend.

“Wat denk je zelf, mooie jongen? Waar zijn ze voor? Ik ga mijn poesje scheren, dat is alweer even geleden en het is zo’n fijn gevoel. Mm…” Ze draait zich terug naar de toonbank en vraagt aan het winkelmeisje.

“Heb jij dat ook wel eens geprobeerd?” Anja bloost nog dieper, werpt weer even een blik op mij en stamelt.

“Neen.”

“Nou, dan moet je dat eens een keer doen,” zegt de blonde, ”Het is echt een fantastisch gevoel. Eerst om je te scheren, je hele kut super glad en kaal, en om je dan te laten verwennen rond, op en tussen je kale pruimpje. Ik kom al drie keer klaar tijdens het scheren alleen. Echt super!”

Anja reageert niet, dus besluit ik dat te doen.

“O ja? Nou, dat wil ik wel eens meemaken dan. Controleren of dat geen grootspraak is. Jij niet, Anja?” Zeg ik met een nadrukkelijke blik op haar naambordje.

“Nou, dat is goed. Graag.” Is de directe reactie van het blonde meisje. Ze keert zich terug naar Anja en zegt.

“Je kunt vast wel wat scheerschuim uit de winkel missen. En er is vast ook wel een kamertje achter. En een spiegeltje?”

Anja kijkt haar nog eens aan, vervolgens mij en neemt dan een besluit.

“Nou oké! Haal maar schuim uit de winkel en loop vast naar achteren, dan doe ik even de deuren op slot.”

Het blonde meisje trekt me mee door de winkel. Ze zoekt scheerschuim op en loopt vervolgens met me naar een kamertje achter de winkel. Er staat een tafel met drie rechte stoelen en een oude tweezits bank. Ze zet de spullen op de tafel en begint zich meteen uit te kleden. Voor ik het goed en wel in de gaten heb, staat ze helemaal naakt voor me. Ze heeft een geweldig lichaam. Lang, slank en stevig gebouwd. Inderdaad heeft ze niet al te grote borsten, maar ze staan er wel lekker stevig bij. Haar tepels staan al stijf. Ze heeft een heerlijke strakke platte buik, die uitloopt in een geweldig mooie venusheuvel. In haar kruis staat een lekker bosje blond schaamhaar, niet al te veel, wat er op wijst dat ze zich inderdaad wel vaker scheert. Daar onderuit steekt een fantastisch stel lange slanke benen. Ze ziet mijn blik gaan en draait een rondje voor me. Haar achterkant is minstens even geweldig, met een mooie gladde rug en twee heerlijk strakke ronde billen met een volmaakt gleufje ertussen. Ze draait weer terug en poseert nog even verder. Ze plaatst een been op de dichtstbijzijnde stoel en leunt voorover op haar knie, zodat ik langs achteren een goed zicht heb op haar heerlijke kutje.

Dan komt Anja binnen. Ze is verbaasd over wat ze aantreft, dat het blonde meisje al helemaal bloot is. De blonde komt ter zake.

“Nou, als jullie je nu ook uitkleden, dan sta ik tenminste niet alleen in mijn nakie en kunnen we van elkaar zien wat voor vlees we in de kuip hebben. Hoewel ik mijn strakke kutje niet graag als een kuip zou willen betitelen. En, o ja. Ik ben Monique.” Anja en ik stellen ons ook voor en beginnen ons dan ook uit te kleden. Ook Anja heeft een heerlijk lichaam. Ze heeft grotere borsten dan Monique en ook haar tepels staan fier overeind. Een heerlijk platte buik. Ze draagt een rood kanten lingerie-setje. Als ze haar slipje uittrekt komt er een heerlijk kutje tevoorschijn. Ze is flink behaard, met donkere krulletjes. Ik kan mijn ogen niet van deze twee heerlijke meiden afhouden, en ik ben dan ook als laatste klaar met uitkleden.

Monique staat het allemaal op haar gemak te bekijken. Ze glimlacht verleidelijk naar me en maakt keurende geluidjes als eerst Anja en dan ik ons uitkleden. Beide meiden hebben nu alle aandacht voor mij en ze kreunen van begeerte als tenslotte mijn stijve lul tevoorschijn springt uit mijn onderbroek.

Ik sta nu ook helemaal naakt in het kamertje en nu keuren de meiden mijn lichaam. Blijkbaar bevalt het hun wat ze zien. Monique scheurt met moeite haar blik los uit mijn kruis, waar mijn dikke staaf als een mast omhoog staat en zegt.

“Goed, dat komt straks wel. Eerst ter zake!” Ze drukt mij de scheerschuim in handen en zegt.

“Ga jij me eens lekker inzepen?”

Uiteraard kan ik niet weigeren. Ik stap op haar toe, neem een handvol schuim en eerst nog een beetje aarzelend steek ik mijn hand in haar kruis. Ik masseer het schuim in haar kut haartjes en als Monique vervolgens mijn dikke lul beetpakt om er wat mee te spelen, durf ik ook. Ik laat eerst één en dan twee vingers tussen haar lipjes in haar kutje glijden. Het is een opgewonden standje, deze dame, want ze is al flink nat daar. Ik strijk met mijn vingertoppen langs haar klitje en ze kreunt van genot. Dan opeens steek ik mijn middelvinger diep in haar kutje en begin haar met mijn vinger te neuken. Tegelijk speelt mijn duim met haar clitoris.

Monique slaakt een gilletje en begint te bewegen met haar onderlijf. Eerst zachtjes, maar al snel heviger. Ik ga door en even later komt ze gierend voor de eerste keer klaar. Ik voel haar sappen over mijn hand stromen en haar kutje knijpen en krampen. Als ze wat rustiger is, laat ik haar los en zeg.

“Zo, dat is ingesmeerd. Nu jij weer.”

Monique kan nog nauwelijks op haar benen staan en wankelt naar de bank. Ze gaat helemaal onderuit zitten en trekt twee stoelen bij. Ze doet haar beide benen helemaal wijd en legt ze ieder op een stoel. Anja en ik hebben het volledige zicht op haar kutje. Haar lipjes staan iets open en het scheerschuim zit overal. Dan pakt ze het scheermesje en ze begint zich geconcentreerd en voorzichtig te scheren. Eerst scheert ze de haartjes boven haar kutje weg. Al snel is haar hele venusheuvel volledig kaal en zit er alleen nog haar op haar kutje zelf. Dan scheert ze voorzichtig ook de haartjes op haar hete kutlipjes weg. Zodra ze het mesje op haar kutje zet, begint ze weer te kronkelen met haar bekken. Al na twee of drie halen van het mesje moet ze ophouden om zich niet te snijden. Haar vingers nemen de plaats in en vakkundig maakt ze zichzelf voor de tweede maal klaar. Het orgasme giert door haar lijf en ze zakt helemaal onderuit.

Na een tijdje komt ze weer wat bij en haalt ze met behulp van de spiegel de rest van alle haartjes weg, tot helemaal achteraan. Heel voorzichtig, om zich niet te snijden. Af en toe kijkt ze even op en werpt een geile blik op haar publiek. Langzamerhand wordt haar neukholletje weer zichtbaar. Ze speelt het klaar om zichzelf niet te snijden en als ze klaar is, staat er geen haartje meer tussen haar benen. Ze blijft zitten met haar benen wijd, streelt zichzelf tussen haar benen en kijkt ons aan. Ze streelt haar kale kutje en drukt een middelvinger in haar neukgrotje. En geloof het of niet, maar ze komt voor de derde keer spetterend klaar. Dan zegt ze.

“Zo, gelukt. Is dat niet mooi? En het voelt zo lekker. Kom eens voelen, Anja, dan wil jij straks ook. Mm…, ik ben er helemaal geil van geworden.”

Nou, dat ben ik ook wel. Door het schouwspel tijdens het scheren is mijn pik maximaal stijf geworden en druipen er al druppels voorvocht uit. Maar blijkbaar moet ik nog even wachten. Anja gaat naast Monique zitten en streelt het blonde meisje over haar kale pruimpje.

 “Oh, dat voel echt heel glad!” is haar reactie.

“Lekker hè? Maar weet je wat nog lekkerder is? Neuken en andere geile dingen doen met dit kale kutje.” Ze pakt de hand van Anja die tot nu toe alleen oppervlakkig heeft gestreeld en drukt die nu vol op haar kut.

“Voel eens hoe nat ik ben.” Anja aarzelt even en begint het blonde meisje dan heel intiem te verwennen. Tegelijk drukt Monique Anja ’s benen uit elkaar en grijpt bij haar in het kruis. Binnen de kortste keren zijn de twee meiden elkaar hevig aan het verwennen. Ik zie twee, drie vingers van Anja in het sappige kutje van Monique verdwijnen terwijl Monique hetzelfde grapje uithaalt bij Anja. Ze weten precies hoe ze elkaar moeten stimuleren, want in geen tijd klinkt er alleen nog maar gehijg en gesteun van genot in de kamer. De twee meisjes kruipen over elkaar heen en manoeuvreren zichzelf in 69-positie. Ze happen in elkaars kruis en likken elkaars kutje uit. Ik kijk nu recht in het flink behaarde kruis van Anja. Haar glanzende kutlipjes staan iets open van opwinding. Monique steekt weer enkele vingers diep in het kutje van Anja, knijpt met haar andere hand zachtjes in haar klitje en streelt dan weer over Anja ’s kutlipjes. Na nog een paar minuten begint Monique weer te schokken met haar onderlijf.

“Ja, ah, ga door, Anja. Ik kom weer!” En met nog meer gekreun komt ze voor de vierde keer schokkend klaar. Dan volgt Anja haar voorbeeld, en met een diepe zucht laat ze haar sappen de vrije loop. Monique likt alles op en dan zakken de meiden in elkaar op de bank, uitgeput van het heftige orgasme.

Dan houd ik het niet meer. Ik loop naar de bank toe.

“Hé, nu wil ik wel eens.” Monique werkt zich onder Anja uit en staat op.

“Mm…, ja… een lekker dikke lul, diep in mijn kutje, dat lijkt me wel wat!” Ze pakt mijn dikke staaf beet en smeert het voorvocht uit over mijn eikel. Langzaam trekt ze er nog een beetje aan, zodat mijn pik nog stijver wordt. Dan gaat ze op het randje van de tafel zitten, spreidt haar benen en wenkt me. Ze pakt mijn dikke neukstaaf weer beet en drukt hem tegen haar opening. Ik duw door en soepel glijdt mijn dikke lat in haar nauwe kutje. Ze is fantastisch strak en nauw. Haar kutje omsluit mijn dikke pik heerlijk. Als ik helemaal in haar zit, knijpt ze me vast met haar spieren. Ze slaat haar benen om me heen en sluit haar enkels achter mijn rug.

“Zo, ga je me nu nog een keer klaarmaken, dit keer met je lekkere lul?” Vraagt ze geil. Ik pak haar tieten beet en kneed ze. Ik knijp en trek zachtjes aan haar tepels en sluit mijn mond op de hare voor een lekker zoen. Tegelijk begin ik in haar neukgrotje te bewegen. Eerst langzaam, maar beetje bij beetje voer ik het tempo op. Ik neuk haar steeds steviger en dieper. Wat is ze strak zeg. Ze knijpt heerlijk met haar kutspieren en stimuleert zo heerlijk mijn schuivende pik. Ik duw haar achterover op de tafel. Ik pak de rand van de tafel beet, zodat ik nu echt goed kan toestoten.

“Oh, ja, ah… neuk me hard en diep…” fluistert Monique. Ik ga flink tekeer in haar nauwe, hete tunneltje en stoot mijn dikke harde lans steeds weer diep in haar hete grotje. Dan richt ik me weer op en ik verlaag mijn neuktempo. Ik ga met mijn hand op zoek in haar kale kruis. Ze voelt inderdaad heerlijk glad. Zacht streel ik haar kutje, voor zover ik erbij kan. Ik wrijf over haar kutlipjes en ze kreunt luider. Dan glijdt een vinger tussen haar lipjes en vindt haar stijve klitje. Ik wrijf er flink over en prompt begint Monique weer te schokken. Ze perst haar bekken omhoog en naar voren zodat ik beter bij haar klitje kan en tegelijk dieper in haar kutje kan stoten met mijn harde lul. Ik houd mijn bewegingen vol en al snel komt Monique opnieuw hevig schokkend en kreunend klaar. Een zinderend orgasme trekt door haar geile lijf.

Ze knijpt met haar kutspieren stijf rond mijn pik en doordat ik haar blijf neuken houdt haar orgasme lang aan. Ik buig me weer over haar heen en geef haar een zoen. Dan hap ik een tiet in mijn mond om uitgebreid aan haar stijve tepel te likken en te zuigen. Tegelijk blijf ik in haar kutje pompen. Ik voer mijn tempo weer op. Anja voegt zich bij ons en knielt tussen de wijd open gespreide benen van Monique. Ze hapt in het kale kutje en likt de strak gespannen kutlipjes van het blonde meisje. Iedere keer als ik mijn stijve lul terugtrek, likt ze over mijn schacht. Met één van haar handjes kneedt ze mijn ballen en de andere zoekt het klitje van Monique. Zo verwent ze ons beiden en al snel raken we beiden erg verhit. Monique hijgt en kreunt luid en ik voel dat het er bij mij ook zit aan te komen. Als Anja tegelijk het klitje van Monique stimuleert en mijn ballen masseert komen we samen tot een ontlading. Monique schreeuwt het uit als een nieuw orgasme bezit van haar neemt. Tegelijk voelt ze mijn lul harder en dikker worden en dan spuit ik haar kutje vol. Met dikke, hete stralen schiet mijn zaad in haar grotje. Ik vul haar helemaal op en onze gezamenlijke sappen persen zich naar buiten uit het strakke kutje van Monique. Anja likt zoveel mogelijk op. Als ons orgasme is uitgewerkt komen we overeind. Monique hijgt: “Mm… lekker… wat heb je me heerlijk klaargemaakt met je lekkere lul… mm…” Ik reageer.

“Nou, jij kunt er anders ook wel wat van, met dat geile, strakke kutje van je.”

Anja staat inmiddels te popelen van ongeduld.

“Nu wil ik,” roept ze.

Monique pakt het scheerschuim en drukt het mij weer in handen.

“Nou, je weet wat je ermee moet doen. Een beetje meer dan bij mij, omdat Anja zoveel haar heeft staan.” Ik pak de scheerschuim aan en manoeuvreer Anja zo dat ze met haar benen gespreid tegen de tafel leunt. Ik neem een flinke dot schuim en begin mijn werk in haar kruis. Ik begin veilig door haar haren op haar venusheuvel in te zepen. Langzaam zak ik naar beneden met mijn hand. Ik glijd tussen haar benen en zeep haar kutlippen in. Mijn hand glijdt heerlijk over haar kutje en haar hele kut is al snel ingezeept. Dan streel ik steeds dieper tussen haar lipjes. Mijn middelvinger vindt een stijf knobbeltje en Anja slaakt een zucht als ik er over wrijf. Ik neem nog een hand scheerschuim en vervolg mijn werk. Plompverloren steek ik twee vingers zo diep mogelijk in Anja ’s kutje. Een gilletje is het gevolg, met daarna een luid gehijg als ik mijn twee vinger heen en weer beweeg. Ik kan er niets aan doen, maar mijn lul richt zich weer in volle glorie op.

Monique ziet het en grijpt hem meteen vast om er wat mee te spelen. Afwisselend wrijf ik het kutje van Anja en vinger haar dan weer diep in haar gleuf. Ze hijgt steeds luider en sneller en als ik weer haar klitje masseer komt ze kreunend klaar. Ze staat te trillen op haar benen en grijpt zich aan me vast om niet te vallen. Dan trek ik mijn hand terug en zeg.

“Zo. Ingezeept, nu mag jij scheren, Monique.”

De blonde laat mijn lul los en leidt Anja naar de bank. Ze duwt haar benen uiteen en zet twee stoelen onder haar voeten. Anja zit nu wijdbeens onderuitgezakt op de bank, net als Monique even geleden. Haar ingezeepte kutje staat opwindend ver open. Als Monique het mes pakt fluistert ze, een beetje zenuwachtig.

“Doe je voorzichtig?”

“Natuurlijk doe ik voorzichtig, ik zou zo’n mooi en lekker kutje toch niet willen beschadigen. Ontspan je maar,” is de reactie van Monique. Dan begint ze Anja te scheren. Ze begint bovenaan en als ze het mes op haar huid zet trekt er een huivering door Anja ’s lichaam.

“Rustig maar, ontspan je, ik doe voorzichtig,” stelt ze Anja nogmaals gerust. Rustig en voorzichtig werkt ze door. Al snel is haar hele venusheuvel kaal. Dan zakt Monique af tussen de benen van Anja. Heel voorzichtig scheert ze ook de haren rond en op de kutlippen van Anja weg. Al snel is het kutje van de winkelbediende net zo kaal als dat van haar geile klant. Als Monique zich opricht en het mes weglegt, ontspant Anja zichtbaar.

“Zo, geen schade! En hoe voelt dat?” Zegt Monique.

Voorzichtig en onwennig streelt Anja over haar kale poesje. Het is een fantastisch gezicht. Ze heeft een prachtig kutje, met vrij ver vooruitstekende schaamlippen, die nu uitnodigend open staan en waartussen vocht en restjes schuim glinsteren. Anja streelt met een wijsvinger over haar kale venusheuvel en langs haar kale kutlipjes. “Mm… lekker glad” mompelt ze. Monique schuift nu ook een hand tussen de wijd gespreide benen van Anja. Zachtjes streelt ze de dijen en het kutje van Anja. Ze glijdt met een vinger tussen de kale lipjes en beroert Anja ’s hete tunneltje. Anja kreunt zachtjes en Monique gaat door. Ze schuift langzaam en zachtjes een middelvinger in het hete grotje van Anja en brengt ook haar andere hand naar het kutje. Ze knielt voor Anja neer en streelt haar nu overal in haar kruis. Intussen pompt ze rustig met haar vinger in het neukgrotje van Anja. Anja hijgt en kreunt en masseert haar eigen tieten en knijpt in haar tepels. Zo te horen wordt ze heerlijk verwend. Ze kreunt luider en luider en beweegt steeds meer met haar onderlijf. Ze drukt haar poes zover mogelijk naar voren en duwt haar kontje ritmisch omhoog. Monique leeft zich uit en likt nu afwisselend aan het heerlijke kutje van Anja. Dan schuift ze opnieuw een vinger in het hete kutje en tegelijk drukt ze met een andere vinger tegen Anja ’s strakke sterretje. Langzaam duwt ze door. Anja slaakt een kreetje als Monique ’s vinger in haar kontgaatje schiet. Nu ze in twee gaatjes gevuld en bewerkt wordt duurt het niet lang meer. Anja kreunt nu luid en kronkelt met haar heupen. Sneller en sneller gaat haar ademhaling en dan verkrampt ze helemaal. Haar lichaam spant zich helemaal en ze schokt met haar heupen. Een luide kreet ontsnapt aan haar lieve mondje en ze beleeft de extase intens. Haar orgasme trekt door haar lijf en houdt lang aan, terwijl Monique bezig blijft in haar kutje en kontje. Dan, langzaam, komt ze terug op aarde. Ze zakt onderuit op de bank, opent haar ogen en glimlacht naar Monique.

“Mm… Lekker doe je dat… bedankt!”

Dan kijken de beide meiden naar mij. Ik heb tegen de wand geleund staan genieten van het uitzicht. Anja wijdbeens onderuit op de bank, met de blonde Monique er op haar knieën tussen, met haar kontje uitnodigend achteruit gestoken. Mijn pik staat uiteraard als een mast overeind.

“Hé, durf je niet? Zit ik hier een beetje een kwartier met mijn open doosje klaar voor je dikke lul, stop je hem er niet eens in. Je denkt toch niet dat je al weg mag, hè? Ik wil ‘m minstens nog een keer in mijn buik voelen spuiten. En Anja hier heeft ook nog iets tegoed. Dus kom maar eens hier.”

Ik loop naar de bank. Monique grijpt meteen naar mijn dikke pik. Het voorvocht druipt er al weer uit, zo stijf staat hij. Ze kreunt een beetje.

“Wil je ‘m nu in mijn lekkere doosje stoppen en me lekker diep en stevig neuken? Daar ben ik zo aan toe…” Ze duwt al knielend haar kutje weer zover mogelijk naar achter en zet haar knieën nog wat verder uit elkaar. Ik kniel tussen haar benen en zet mijn dikke lat zonder pardon tegen haar hete gleuf. Ik grijp de blonde nimf bij haar heerlijke heupen en druk mijn harde neuker in één stoot diep in haar hete pruim. Monique uit een kreet van genot als mijn lul diep in haar strakke, hete kutje schuift.

“Ja, ah…” steunt ze, “dat bedoel ik… Neuk me nu!” Ik zet me schrap en begin een wilde rit in het nauwe tunneltje van Monique. Ik neuk haar met lange, diepe halen, steeds maximaal diep doorstotend en dan weer bijna helemaal eruit. Ik houd een flink tempo aan en al snel hangt Monique hijgend en kreunend met haar hoofd op de bank. Ze werkt flink mee door haar heupen steeds zover mogelijk achteruit te duwen en met haar vaginale spieren te spelen.

Intussen heeft Anja een manier gevonden om zich onder Monique uit te werken. Ze heeft zich omgedraaid en werkt zich weer onder het kronkelende lijf van het blonde meisje. Ze ligt met haar billen op het randje van de bank en biedt zo haar kale kutje wederom aan de tong van Monique aan. De blonde heeft het te druk met zichzelf en mijn beukende lul in haar nauwe kutje om zich volledig aan een befbeurt van Anja te wijden, maar ze probeert het toch.

Anja sluit haar benen achter het hoofd van Monique en die likt diep door de hete spleet van de verkoopster. Ze weet een hand vrij te maken en drukt drie vingers in één keer ruw bij Anja naar binnen. Anja ’s adem stokt, ze slaakt een kreetje maar als Monique haar met die vingers begint te neuken, slaat dit snel om in kreunen van genot.

Anja ligt met haar gezicht onder het kruis van Monique en streelt met haar handen de strakgespannen kutlipjes van Monique en ook mijn ballen. Ze zoekt het knopje van Monique en zodra ze het aanraakt trekt er een hevige rilling door het geile lijf van Monique en komt ze spetterend klaar. Ze knijpt stevig met haar kutspieren, maar omdat ik al twee keer klaargekomen ben, weet ik me nu in te houden. Ik blijf haar stevig neuken.

Dan ziet Anja twee lege colaflesjes op de grond liggen, waar ze net bij kan. Eén ervan geeft ze aan Monique en voordat ze het goed en wel beseft heeft de blonde het flesje diep in haar hete kutje geduwd. Een nieuwe kreet is het gevolg, omdat de fles erg koud aanvoelt daarbinnen, maar ook dit verandert in genot als de fles opwarmt en Monique hem heerlijk in en uit haar kutje pompt.

Anja roept naar Monique. “Omruilen” en reikt haar het andere flesje aan. Ze krijgt de fles terug die ze net in haar kut had zitten en kreunt weer luid als er een nieuwe koude fles diep in haar hete buikje wordt geramd. Ze reikt mij het natte flesje aan en fluistert zachtjes. “Haar kontje.”

Ik pak het flesje aan en plaats het zonder pardon tegen het strakke kontgaatje van Monique. Als ik langzaam de druk opvoer neemt haar kreunen toe. Dan schiet haar kontje open en met een kreet van Monique verdwijnt de hals van de fles in haar strakke kontje. Ik laat haar even wenen aan het gevoel en begin dan de fles te bewegen, terwijl ik ook mijn neukbewegingen in haar poesje volhoud, maar op een iets lager tempo. Het is verbazend, maar de fles gaat steeds dieper in haar nauwe kontje. Ik stem de beide bewegingen op elkaar af en Monique wordt nu in haar beide gaatjes stevig geneukt. Ze kreunt steeds luider en luider en kronkelt heftiger met haar heupen.

Anja laat zich inmiddels ook niet onbetuigd en streelt het strakke kutje van Monique en masseert en kneedt en streelt afwisselend mijn ballen. Langzaam, werken we naar een climax en als Anja weer het klitje van Monique vindt, luidt dat de climax in en bijt de blonde de spits af. Monique gaat helemaal door het lint. Ze huilt van genot, kronkelt als een gek met haar heupen om mijn pik en het flesje zo diep mogelijk te krijgen en knijpt als een razende met haar kutspieren. Ik word gek en moet wel klaarkomen. Mijn beukende lul groeit nog een slag verder en spant het nauwe kutje van Monique helemaal op. Dan voel ik mijn hete zaad omhoog slingeren en kolkend ontlaad ik me, diep in het hete buikje van Monique. Haar kutje vult zich met mijn hete zaad en vermengd met haar eigen geil zoekt het een uitweg naar buiten, omdat haar grotje eenvoudigweg te krap is om alles te bevatten. Anja ligt met wijd open mond onder Monique en vangt zoveel mogelijk van onze geile sappen op. Ze smakt en likt langs haar lippen. Monique is helemaal stuk en zakt diep onderuit. Ik trek mijn lul langzaam terug uit haar kutje en ze zakt omlaag, met haar kut op het gezicht van Anja. Die neemt haar kans waar en likt zoveel mogelijk zaad uit haar kutje. Wat een geil gezicht, terwijl die colafles nog diep in haar kontje steekt.

Anja pakt hem beet en beweegt hem zachtjes. Langzaam maar zeker trekt ze de fles terug uit het kontje van Monique en als ze hem er helemaal uit heeft, blijft het sterretje van de blonde openstaan, omdat het zover opgerekt is. Het is een heerlijk geil gezicht!

Als Anja het kutje van Monique heeft uitgelikt duwt ze haar van zich af en komt overeind. Monique blijft uitgeput tegen de bank hangen. Anja zegt, met een blik op mijn halfslappe lul.

“Nu wil ik nog, hoor? Jullie gingen zo in elkaar op dat Monique vergeten heeft mij klaar te likken. Dus heb ik nog wat tegoed.“ En met een nieuwe blik op mijn pik.

“Maak je die nog een keer hard, dit keer voor mij?” Ze loopt heupwiegend op me af, duwt me achteruit tegen de tafel en drukt me dan achterover tot ik op mijn rug op de tafel lig. Ze bukt zich over me heen en hapt direct mijn halfslappe lul in haar mond. Ze begint een fantastische pijpbeurt, ze likt mijn pik vakkundig en zuigt afwisselend mijn hele geval in haar mond. Tegelijk streelt en kneedt ze mijn ballen en al snel voel ik mijn pik weer reageren. Langzaam groeit hij in het warme mondje van Anja en na een tijdje steekt hij superstijf tot in haar keel. Ze pijpt de hele lengte en zuigt dan weer aan mijn eikel. Als Anja het idee heeft dat mijn lul voldoende stijf staat laat ze ‘m uit haar mond schieten.

“Zo, daar kan ik wat mee,’ zegt ze geil glimlachend. Ze pakt een kussen van de bank en schuift dat onder mijn billen, zodat mijn lul echt hoog in de lucht prijkt. Dan klimt ze op de tafel en hurkt over me heen. En terwijl Monique uitgeput op de vloer ligt, zakt Anja op haar hurken zittend naar beneden en geleidt mijn dikke harde lul in haar warme grotje. Ze is heerlijk strak en ze moet een paar keer op en neer wippen om mijn grote lul helemaal in haar kutje te krijgen. Dan zucht ze.

“Wat is dat toch heerlijk, een dikke pik diep in je kut. Helemaal opgevuld. Oh…” Vervolgens begint ze me te berijden. Langzaam drukt ze zichzelf omhoog tot mijn lul bijna uit haar grotje ontsnapt. Dan zakt ze weer langzaam en diep over mij heen en drukt zo haar neuktunneltje maximaal over mijn stijve lans heen. Ze knijpt erg geraffineerd met haar spieren en masseert mijn stijve neukstaaf diep in haar grotje. Tegelijk gaan haar vingers op zoek in haar kruis om haar kale kutje nog extra te verwennen. Ik voel haar vingers langs de wortel van mijn lul gaan als ze haar strakgespannen kutlipjes streelt. Afwisselend masseert ze haar klit en streelt ze haar kutlippen, terwijl ze mijn lange en dikke lul langzaam en diep berijd. Het voelt heerlijk en dat geldt ook voor Anja, te horen aan haar kreunen en kreetjes. Ondertussen is Monique opgestaan van de vloer en naar de tafel toegekomen. Ze knielt naast ons op de tafel en gaat met haar handen naar het kruis van Anja. Vier handen verwennen nu het pas geschoren kale kutje van de winkelbediende. Terwijl ik achterover lig te genieten van het heerlijke gevoel van het superstrakke gleufje rond mijn dikke lul en tegelijk de heerlijke tieten van Anja masseer en in haar tepels knijp, wordt het kutje van Anja vakkundig klaar gevingerd door vier vaardige handen. Monique gaat met één hand op zoek naar het nauwe kontgaatje van Anja en met haar andere hand stimuleert ze het stijve klitje. Ze laat even los om geknield boven mijn hoofd te gaan zitten, zodat ze zelf ook verwend kan worden.

Ik moet de tieten van Anja loslaten, maar in plaats daarvan krijg ik nu de beschikking over een heerlijk strakke en kaal kutje van de blonde schoonheid. Monique bukt diep en probeert met haar mond in het kruis van Anja te komen.

Anja leunt wat achterover en Monique speelt het klaar om aan haar klitje te likken. Tegelijk voelt ze een vinger van de blonde nimf in haar kontje schuiven en een andere vinger haar strakke kutlippen strelen. Het is voldoende voor haar om een daverend orgasme te beleven. Ze kreunt en hijgt en wipt wild op mijn stijve stamper op en neer terwijl ze een intens orgasme beleeft en heftig klaarkomt. Ik voel haar kutje samenknijpen rond mijn stijve lul.

Ze houdt op me te berijden en zodra ze weer wat bijgekomen is trekt ze zich langzaam terug en schuift van mijn strak rechtopstaande lul af. Monique grijpt meteen haar kans en hapt mijn dikke lul diep in haar warme mondje. Intussen zit ik niet stil in haar kruis, ik heb drie vingers in haar strakke neukgrotje geschoven en streel met mijn andere hand haar sterretje. Mijn tong verwent haar stijve klit en als ik een vinger langzaam in haar kontgaatje duw, explodeert ze alweer en beleeft ze haar zoveelste spetterende orgasme.

Wat een geile griet is dit, ze heeft al zo’n beetje tien orgasme gehad in korte tijd en nog steeds zijn ze even intensief als in het begin. Ik roep hard ‘auw’ als ze in het huiverende genot van haar climax haar tanden in mijn lul zet. Ze laat mijn lul snel los en hijgt.

“Sorry, maar dan moet je me niet zo laten klaarkomen.”

Nu mijn lul weer vrij is, neemt Anja haar kans waar. Ze grijpt mijn stijve staaf met haar handje vast en duwt Monique van me af. Ze trekt me overeind van de tafel en knielt voor de bank. Ze drukt haar kutje uitnodigend naar achteren en spreid haar knieën maximaal. Haar schaamlipjes staan nu uitnodigend open. Ze kijkt achterom en wenkt me met een geile blik. Ik neem snel plaats, zet mijn dikke lul voor de ingang van haar nauwe grotje en schuif in één harde stoot de volledige lengte van mijn dikke pik in haar nauwe tunneltje. Anja gilt het uit als mijn dikke lul haar kutje oprekt, maar al gauw verandert het weer in zwaar hijgen van genot. Ik ga nu flink tekeer in haar nauwe grotje en stoot hard en diep toe. Monique werkt zich op haar rug onder Anja en begint in haar kruis te likken, afwisselend haar kutlipjes, mijn ballen, haar klitje en mijn stijve stam. Ze maakt ons beiden helemaal gek ermee en al snel kunnen we ons niet langer inhouden.

Anja begint de dans, ze schokt met haar heupen als haar orgasme zich aandient. Haar kutspieren spannen maximaal aan en mijn dikke lul wordt bijna afgeknepen. Ik stoot ruw en hard door in haar gleuf en ze schreeuwt haar genot uit als ze heftig klaarkomt. Ook ik kan het niet uithouden door het likken van Monique en het heerlijke knijpen en schuiven van Anja ’s hete kutje. Mijn lul maakt zich op voor een nieuwe explosie en zwelt maximaal op. Anja voelt het en kreunt het uit als mijn hete zaad in dikke harde stralen in haar nauwe grotje spuit. Terwijl ons beider orgasme langzaam weg deemstere, blijven we neuken. Dan trek ik mijn lul langzaam uit haar kutje terug. Mijn stam glimt van alle geil en haar lipjes blijven enigszins open staan, waardoor een klein straaltje geil uit haar kutje lekt, rechtstreeks in het mondje van Monique die eronder ligt om alles op te vangen.

Monique trekt Anja van de bank af en manoeuvreert haar in 69 houding bovenop haar. Ze begint haar volle kutje van het winkelmeisje helemaal uit te likken en slobbert al mijn zaad en het geil van Anja eruit. Anja zelf is haar orgasme een klein beetje te boven en buigt zich nog maar een keer in het kruis van de blonde schoonheid. En al gauw is er niets anders te horen dan slurpgeluiden en het hijgen van twee opgewonden vrouwen.

Ik zit met mijn rug tegen de bank toe te kijken, terwijl mijn vakkundig geleegde pik slap tussen mijn benen hangt. Het duurt een tijdje, maar het effect is er niet minder om. Na een tijdje komen beide vrouwen tegelijkertijd heftig klaar, terwijl ze hijgen en kreunen dat het een lieve lust is. Ze zakken in elkaar over elkaar heen en een tijdje blijven ze zo liggen. Dan kruipen ze overeind en komen naast me zitten tegen de bank, ieder aan een kant. Anja haalt snel even wat te drinken uit de koelkast en we genieten van een koele dronk.

Monique giechelt als ze mijn slappe lul ziet hangen.

“Wat is dat nou, is hij aan zijn einde? Dat kan niet hoor, we hebben nog minstens één ding te doen.”

Ze zet haar colaflesje weg en staat op. Ze trekt me overeind en dirigeert me naar de bank.

Dan haalt ze de bus scheerschuim van de tafel en geeft die aan Anja.

Graf von Graaf

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *