De kus

()

Rudi was teruggekeerd van zijn wandeling doorheen de duinen. Ook hij was nog bekenden tegengekomen waarmee hij een praatje had gemaakt. Nu het onze beurt was om even naar het water toe te lopen en even verkoeling op te zoeken trok Chris even snel haar bikinibroekje aan. Zij is het niet gewoon om helemaal bloot te lopen dus; wij met zijn twee op pad. Zij vertelde me dat ze ons al een tijdje in de gaten hield en vroeg of ik er van genoten had. Zij vertelde ook dat de hitte van de zon op onze naakte lichamen, de gemoedstoestand en het idee haar ook wel een beetje had opgewonden. Aangekomen bij het water en na er een verfrissende duik in te hebben genomen wandelden we terug richting duinen. Aan onze rechtopstaande tepels kon je goed zien dat het water nog behoorlijk koud was. Terug aangekomen op onze plaats vleiden we ons terug op onze handdoeken naast onze mannen. Zij waren druk bezig te vertellen wie Rudi allemaal was tegengekomen tijdens zijn wandeling. Daar Jef hiervan ook verschillende personen kent wilde hij ook eens een babbeltje met hen maken. Beiden vertrokken ze weer richting strand.

Het merendeel van de druppels van onze duik in het water was al opgedroogd. Chris vroeg me of ze mijn rug moest inwrijven met een nieuwe laag zonnemelk. Uiteraard kon ik hierop geen neen zeggen. Ik was op mijn knieën gaan zitten met de rug naar haar. Eerst wreef ze nog enkele korrels zand van mijn schouders en ik voelde haar langs achter dichterbij komen. Zo dicht zelfs, dat ik dacht dat haar borsten mijn naakte rug raakten. Ze nam de zonnemelk van me over en opende de tube waarna ze flink wat zonnemelk in haar hand spoot. Ze plaatste de tube terug in het zand en verdeelde de zonnemelk. Dichterbij komend voelde ik dat Chris me een zoentje gaf op mijn linkerschouder en vervolgens verder ging met kussen richting nek. Het voelde zo lekker aan dat ik mijn hoofd naar rechts legde zodat ze verder kon gaan met wat ze bezig was. Gaandeweg werden de kusjes zoenen en toen ze nabij mijn oor kwam leek het erop dat ze er een zuigzoen op wilde plaatsen. Ik schoof wat dichterbij en voelde haar naakte borsten tegen mijn rug aan. Haar handen met zonnemelk schoven onder mijn armen door zodat ze bij de voorkant kon. Ik voelde plots haar handen op mijn beide borsten en buik en ronddraaiende bewegingen om de zonnemelk gelijktijdig te verspreiden. Zodra ze bij mijn borsten kwam kon ze het niet nalaten om even stiekem in mijn rechtopstaande tepels te knijpen.

Stilletjes begon ik te kreunen en dit moet ze hebben verstaan als ‘de weg is vrij’. Verder en langzaam verplaatste ze haar linkerhand lager. Ik vermoede dat ze op zoek ging naar mijn grotje. Ik trachtte met mijn rechterarm tussen mijn rug en haar voorkant te geraken. Hiervoor gaf ze me de ruimte om even haar borsten te bereiken. Ik voelde dat haar stevige tepels zich oprichten en kon het niet nalaten om hierin even flink te knijpen. Ondertussen had Chris met haar linkerhand mijn grotje gevonden. Mijn schaamlippen vulden zich met bloed en werden groter. Ik voelde ook dat ik snel opgewonden werd en mijn poesje vochtig aan begon te voelen. Even ging ze op zoek naar mijn klitje en vervolgens duwde ze haar middenvinger bij me naar binnen. Het voelde enig!

Chris had na onze zwempartij nog steeds haar bikinibroekje aan. Na haar buik en borsten zo goed ik kon te hebben gestreeld, trachtte ik ook toegang te krijgen tot haar intiemste plekje. Ze schoof wat verder van me vandaan zodat de toegang makkelijker leek. Ik trachtte mijn hand langsheen het elastiekje van haar broekje naar binnen te raken. Eens ik de rand van het broekje open had leek alles snel te gaan. Chris zat ook op haar knieën achter me en opende hierbij lichtjes haar benen zodat ik makkelijker toegang kreeg. Ik passeerde haar landingsstrip en bereikte haar gezwollen schaamlippen die netjes geschoren waren. Het voelde er vochtig aan het kostte geen moeite om eerst met één en daarna met twee vingers naar binnen te raken. Gelijktijdig zaten we daar, ik met mijn rug naar haar toe, elkaar een mooie tijd te geven en te krijgen.

Ik voelde haar licht aan mijn schaamlippen trekken, op zoek was naar mijn steeds groter wordende clitoris. Ze verhoogde het tempo van rondjes draaien en ik voelde dat het niet meer lang zou wegblijven. Bij haar leek ook de grootte van clitoris toe te nemen en ik trachtte nog een derde vinger bij haar naar binnen te werken. Haar poesje was behoorlijk nat en ik voelde dat ik zou klaarkomen. Ik zakte door mijn benen om haar hand te klemmen terwijl ik een heerlijk orgasme kreeg. Zo kon Chris met haar hand mijn clitoris en schaamlippen blijven bekoren. Al schokkend kwam ik klaar in haar hand waarna de sappen op mijn handdoek druppelden. Door mijn orgasme leek het bij haar ook behoorlijk dichtbij. Al schokkend en draaiend met haar heupen op mijn vingers begon ze steeds harder te kreunen. Tussen duim en wijsvinger trachtte ik de clitoris van Chris te omvatten. Dit leek ze te waarderen want ik voelde haar hand nog steeds op mijn rechterborst en voelde haar steeds harder in mijn rechtertepel knijpen. Schokkend en draaiend voelde ik haar op mijn vingers klaarkomen terwijl ik toch extra aandacht hield om haar clitoris niet te vergeten.

Even bleven we stil tegen elkaar aanhangen. Na dit heeft Chris ook haar bikinibroekje nog uitgetrokken en zijn we lekker naast elkaar op onze handdoeken gaan liggen. De mannen waren er nog niet maar lang zouden ze niet meer wegblijven.

Liefs,

Grizzly

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *