Naaktstrand

()

Met het aanhoudende goede weer van de laatste tijd besloot ik even mijn beste vriendin op te bellen om te vragen of zij en haar man zin hadden om een dagje aan zee samen met ons te beleven. Jammer genoeg kon Rudy niet mee want hij moest nog werken zodat wij met zijn drietjes naar zee trokken. Na haar thuis te hebben opgepikt en de nodige materialen te hebben ingeladen reden we richting kust. Omdat wij naturisten zijn en telkens naar hetzelfde strand trekken stonden we er even niet bij stil dat mijn beste vriendin Chris hiervan niet op de hoogte was. Zij hadden wel een vermoeden maar hebben het er met hun nooit over gehad. Nietsvermoedend reden we dus naar het naaktstrand. Toen we richting Bredene reden zag Jef, mijn man verbaasde blikken in Chris haar ogen, die achteraan in de wagen zat. We parkeerden de auto, namen onze spullen uit de koffer en wandelden richting strand. Daar er een gekleed strand kort nabij is dacht Chris misschien dat we daar wilden vertoeven. Doch we draaiden de andere richting uit en we zagen Chris twijfelen. Verbaasd als ze was draaide ze toch mee onze richting uit. Er verscheen een lichte lach op Jef zijn lippen. Ook ikzelf was wel benieuwd naar haar eerste naaktervaring.

Na even wat te hebben rondgekeken waar we de meest rustige plaats konden vinden vooraan in de duinen konden we eindelijk onze handdoeken ontvouwen. Al snel trok Jef zijn singlet over zijn hoofd en begon zijn jeansshort los te maken. Chris stond hem met goedkeurende ogen gade te slaan. Ook mijn handdoek lag al open in het zand en ik opende mijn jeanskleedje met knopen. Omdat ik wist waar we naartoe gingen had ik geen bh aangetrokken. Jef had ondertussen zijn short en onderbroek uitgetrokken. Hij was zich met zonnemelk al aan het insmeren. Ik kon zien in mijn ooghoek dat Chris Jef stond gade te slaan.

Chris opende haar handdoek en koos een plaatsje naast de mijne. In een korte beweging trok zij haar T-shirt over haar hoofd. Een mooie kleurrijke bh droeg waardoor haar borsten goed zichtbaar waren. Chris had wel haar bikini meegenomen en twijfelde nog even of ze deze zou aantrekken of niet. Ik vertelde haar dat ze niets moest vrezen en dat zij er van zou genieten. Ik zag de twijfel in haar ogen verdwijnen en haar handen gingen achter haar rug om haar bh te ontsluiten. Twee mooie en grotere borsten dan de mijne werden ontbloot. Jef was reeds klaar met de zonnemelk en hij wandelde naar beneden om even zijn voeten nat te maken. Ook ik had ondertussen mijn slipje uitgetrokken en was mij aan het insmeren met de zonnemelk. Na mijn armen en benen te hebben ingesmeerd volgden mijn borsten, billen en de rest van mijn lichaam. Chris zou me wel helpen met het insmeren van mijn rug. Jef was ondertussen nog steeds weg en in een snel tempo ontdeed ze zich ook van rok en slipje. Ze beval me om op mijn buik te liggen zodat zij mijn rug kon insmeren. Ik voelde de koude zonnemelk op mijn rug lopen en hoorde haar zeggen.

“Oeps sorry!” Overvloedig had zij natuurlijk zonnemelk op mijn rug gespoten. Niet erg zij ze, want ik heb ook nog zonnemelk nodig zo dadelijk. Eerst de overvloedige zonnemelk terug van mijn rug verwijderend door met haar beide handen over mijn rug te wrijven en deze vervolgens over haar borsten te smeren. Ik voelde een kleine rilling toen ze met beide handen mijn rug begon in te smeren. Lekker masserend en zij vergat niet de zijkanten van mijn lichaam en mijn kontje. Ik merkte dat ze hiervoor de nodige tijd nam. Ze was met gespreide benen over mijn benen gaan zitten zodat ze een mooie kijk had op mijn onderlichaam. Lekker masseerde zijn mijn kontkaken en ik merkte dat ze deze ook af en toe even stiekem opende om zogezegd overal beter bij te kunnen. Af en toe voelde ik haar vingers rakelings passeren langsheen mijn sterretje. Dit bezorgde mij dan weer een aangenaam gevoel en ik stootte lichtje mijn kontje naar boven terwijl zij er heel dichtbij passeerde.

Zij moet toen wel een aangenaam vreugdekreetje van tussen mijn lippen hebben waargenomen. Ik vind het steeds aangenaam dat Jef hieraan extra tijd besteed tijdens het liefdesspel. Een stevige klets op mijn poep meldde dat mijn massagetijd voorbij was. Pas daarna kon zij de overdadige zonnemelk die zij op haar borsten had gesmeerd uitsmeren. Ik zag terwijl zij haar armen, benen en lichaam aan het insmeren was dat haar borsten waren uitgerust met mooie tepelhoven en daarop grote opstaande tepels. Even later melde Jef zich terug en plaatste zich op zijn handdoek meldend dat de temperatuur van het zeewater best aangenaam was. Chris plaatste zich met haar buik op haar handdoek en vroeg me of ik haar rug ook wilde insmeren. Niet zo overvloedig als ik bij jou deed lachte ze nog even. Ik smeerde de zonnemelk uit op haar rug en ook vergat ik niet de zijkanten en het kontje van haar. Al bij de eerste aanraking van mijn handen op haar naakte lichaam hoorde ik haar grommen. Grommen van de deugd. Al van de eerste keer dat ik overging van de bovenbenen naar haar kontje, hoorde ik een stiekem kreetje. Ook opende ze haar benen iets verder van elkaar zodat ik een glimp kon opvangen van tussen haar benen. Zij leek het best te appreciëren en ook ik durfde het aan om af en toe even haar billen te openen en haar aarsgaatje spontaan te beroeren. Omdat zij met de benen verder uit elkaar lag, kon ik ook stiekem even haar grote schaamlippen beroeren. Dit was voor mij de allereerste keer dat ik zo intiem met mijn beste vriendin ben geweest. Ook zij leek te genieten door mijn aanraking. Ondertussen was Jef reeds goed aan het indommelen zodat we ons gesprekje rustig konden verderzetten.

Chris was verbaasd dat Jef helemaal kaal was maar had dit nooit eerder gezien. Ook ik ben helemaal kaal hoor, melde ik haar. Wij laten ons elke zes weken volledig ontharen bij een schoonheidsspecialiste. Verassend sprong ze recht en kwam even een kijkje nemen of dit wel klopte. Jef had zich ondertussen omgedraaid en lag op zijn rug. Zo had ze ook een mooie kijk op Jef zijn geslachtsdelen. Met een diepe zucht zakte Chris neer op haar handdoek. Zo kon ik zien dat zij netjes was geschoren. Een mooi streepje sierde haar onderbuik en tussen haar benen was ze volledig kaal. Graag wilde ze ook weten of dit niet pijnlijk was want het had natuurlijk weer een leuk uitzicht ook natuurlijk. Ik voelde bij mezelf reeds een lichte opwinding opkomen maar trachtte deze te onderdrukken. Eigenlijk heb ik niet enkel een beste vriendin maar ook wel een mooie vriendin.

Na ons even eerst in het zweet te hebben gelegen door de te warme zon moesten we af en toe toch even afkoelen in het zilte water van de zee. Af en toe moesten we ons natuurlijk opnieuw insmeren met zonnemelk. Telkens opnieuw smeerden Chris en ik elkaars lichaam in en vergaten niet de meest strategische plaatsjes.

Tegen de avond keerden we terug naar huis en zij vertelde ons dat ze best had genoten van haar eerste ervaring als naturist. Hopelijk kan volgende keer Rudy ook mee naar het strand en staat hij open om ons drieën ook te vervolgen.

Grizzly

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *