De nieuwe zaak

()

Dat er vreemde ideeën in je hoofd worden geboren. Zo verging het Chris. Hij was al lange tijd zonder werk en zonder perspectief voor de toekomst. Tot die conclusie was ook zijn vrouw Sofie gekomen en omdat ze niet van een leven vol kommer en zonder kansen hield, had ze haar koffers gepakt en verdween uit het leven van Chris. Dat was natuurlijk niet zo mooi van haar en Chris zat er de eerste maanden dan ook veel over te tobben. Op een ochtend ontwaakte Chris met een idee, hoe dat zo ineens kwam wist hij niet. Het zal wel zijn gekomen nadat hij gisterenavond was wezen stappen in de Rosse buurt. Hij had met een wulpse jonge meid flink liggen rommelen. Zij aan zijn pik en hij aan haar tietjes en kutje. Toen was hij al gaan denken over de toekomst en het seks-uitstapje was wat de seks betreft een sof geworden. Waarom zou ik niet een seksclub beginnen had hij onderweg bedacht. Maar even later had Chris bij een seksshop de seks-dingen eens bekeken en ook de jonge meid die in de winkel hielp. Het was eigenlijk wat onpersoonlijk; die jonge meid deed geen enkele moeite om wat te verkopen.

Onderweg naar huis bedacht hij dat het wel anders zou kunnen. Zo’n shop is prima maar met vlotte geile meiden erin en dan een paar leuke vlotte meiden die de klanten die op de advertenties hadden gereageerd gingen bezoeken en de artikelen meteen te demonstreren. Misschien dat er dan ook nog seks tussen haar en de klant zou gebeuren wat dan weer extra geld opbracht. Chris ging met zijn laatste spaargeld diverse seksartikelen kopen en tevens een advertentie plaatsen voor een verkoopster. Binnen enkele dagen had hij al veel seksartikelen in huis om de verkoop te kunnen starten. Nu nog een vlotte verkoopster dacht hij en het kon beginnen. Hij verwachte van de advertentie voor een verkoopster eigenlijk niet veel. In de advertentie had hij duidelijk laten weten waar het om ging. Hij bladerde de catalogus nog eens door om te kijken of er nog meer artikelen besteld moesten worden. Toen ging de huisbel.

Op de stoep stond een jonge blonde vrouw die hem op het eerste gezicht wel beviel. “Ben ik hier bij de firma die een verkoopster zocht”.

“Ja,” zei Chris, “dat klopt.”

“Nou ik had een groot firmabord verwacht maar dit is een particuliere woning” zei de blonde vrouw. “Trouwens ik heet Evie”.

Chris reageerde onmiddellijk en zei “klopt, maar de zaak wordt verbouwd en we zitten binnenkort in de binnenstad en over een maand is alles klaar. Ik heb een deel van de handel thuis” ging Chris voort. “Je kunt dus meteen zien waarmee je de boer op moet. Maar kom binnen dan kunnen we verder doornemen en bekijken”.

Toen Evie binnen kwam was haar eerste reactie “ik zie het al, condooms, dildo ‘s met en zonder spuitinrichting, kunstlullen en opblaasbare poppen voor mannen die te gierig zijn om naar de hoertjes te gaan”. Ze zei het vrij onaangedaan terwijl ze enkele dildo ‘s oppakte en ze aan alle kanten bekeek. “Hoe een vrouw daar tevreden mee is begrijp ik niet ik heb liever reine natuur.”

“Je schijnt er heel wat van te weten” zei Chris.

“Een goed begin is het halve werk en ik weet heus wel wat er op seksgebied te koop is; ik loop niet achter” was Evie ‘s reactie. Ook Chris reageerde meteen.

“Maar alles wat je hier ziet en wat er nog bij komt zal je moeten demonstreren als je het wilt verkopen aan mannen en vrouwen”.

“Moet ik alles laten zien, ik bedoel laten zien hoe het gaat, bv. Met een vibrator in m’n kutje?”

“Zou je het aan kunnen” vroeg Chris. Evie knikte.

“Dan moet je nu maar op je eigen manier een demonstratie geven nu” zei Chris.

“Best, ik moet die baan hebben” was haar antwoord.”

“Doe dan maar heel goed je best en geneer je niet” zei Chris.

“Krijg ik die baan als ik het goed doe?”

“Ja, antwoorde Chris “maar ik waarschuw je, voor jou heb ik hier diverse meisjes gehad die ook dachten geschikt te zijn maar ze brachten er niets van terecht”.

“Dan zal ik jou eens laten zien dat ik de beste ben en het heel goed kan” zei Evie resoluut. “Mag ik de spulletjes gebruiken?” vroeg Evie.

“Natuurlijk” zei Chris, “als je het maar net zo doet als straks bij een klant en die wil wel wat zien”. Evie aarzelde niet en pakte een nogal flinke vibrator. Ontdeed zich van haar rok en slipje en vroeg zoals ze het ook bij een koper zou doen met de vraag “wilt u dat ik deze demonstreer?” Chris speelde het spel mee en antwoordde “ja, als dat niet te moeilijk is”.

“Nou ja, hij is wel groot maar een beetje behoorlijk kutje heeft geen moeite met zo’n ding”. Dat bleek wel toen ze zittend op een stoel met haar benen wijd uiteen haar schaamlippen van elkaar deed. Hiermede trakteerde ze Chris op een heerlijk uitzicht. Ze had zo te zien een mooi kutje met volle schaamlippen, een echt geile neukspleet bedacht Chris. Evie opende met haar vingers de lippen en Chris kon zo in haar lusthof kijken. Het bezorgde hem meteen een flinke paal in zijn broek. Evie bracht de vibrator tussen haar schaamlippen en bewoog hem heen en weer en Chris keek gespannen toe, want het was wel een monster van een vibrator. Maar Evie had er schijnbaar geen moeite mee want het monster gleed mooi naar binnen.

“Zo goed” vroeg ze lachend “ ik zal hem even in werking stellen mijnheer” ging ze verder.

“Ik hoop niet dat het je erg heet maakt” zei Chris fijntjes.

”O, dat is dan meegenomen” zei Evie “en misschien komt er nog wel iets anders in m’n kutje. U mag rustig uw broek uittrekken, zo te zien heeft uw pik het knap benauwd zo” was haar antwoord.

Ze had gelijk en dus trok Chris zijn broek en slip uit. Evie kon nu vaststellen dat Chris ‘s pik niet veel onderdeed voor de vibrator die zoemend in haar kutje zat. Chris liep op haar toe en bleef belangstellend naast haar staan. Geïnteresseerd keek Evie naar de zaadstengel en nam hem resoluut in haar hand. “Oei! Wat vibreert dat ding in m’n spleet ik krijg warempel zin om te neuken. Hoe denk jij daarover dan kan dat ding er tenminste uit” zei Evie met een zwoele stem.

“Laat dat ding maar in je kut zitten” zei Chris. “Ik kom dan lekker tussen je bolle billen.” “O! neen, geen kontje neuken” riep Evie verschrikt. “Dat is pervers, dat doen we niet. Steek dan maar een dunne kunstpik daarin en neuk jij me in m’n kutje.”

“En als ik nou met alle geweld in je lekkere reet wil” zei Chris.

“Hoe kan een man dat lekker vinden” was haar antwoord.

“O, er zijn zat vrouwen die het ook heerlijk vinden” zei Chris.

“O ja, dat kan ik mij niet voorstellen, maar goed, dan de achterdeur maar open, bij mij komen de gasten altijd langs voor, maar goed ieder zijn meug” zei Evie. Ze trok de voorhuid enkele malen over de eikel en friemelde aan Chris ‘s ballen.

“Zo nu maar eerst even in mijn mond met je lul ik ben ook dol op zuigen” zei Evie. “Dan wordt die lul die lul lekker soepel. Het liefst zou ik iedere dag een stuk of wat lullen willen klaar zuigen”. Ze nam Chris ‘s paal tussen haar lippen en zoog hem naar binnen tot haar lippen achter de eikel zaten en begon toen met haar tong wilde draaiende bewegingen te maken. Chris werd er wild van want haar zuigwerk was ongekend. Chris greep haar hoofd vast en bewoog het snel heen en weer zodat zijn lul in en uit haar mond glibberde. “Maak me leeg” riep Chris. “Zuig me leeg, toe maar, toe meer ga door zuig alles uit m’n zak lekker geil dier” riep Chris. Abrupt hield Evie op met zuigen en liet Chris ‘s pik uit haar mond glijden en keek hem fronsend met haar geil schitterende ogen aan.

“Wat nou, ik dacht dat je mijn kontje wilde ontmaagden. En wat hoor ik nu, mijnheer wil het allemaal in m’n mond spuiten” zei ze.

“Maar het is zo lekker tussen je lippen en je tong maakt me stapelgek” was Chris ‘s reactie.

“We gaan het lekker doen zoals je het eerst wilde” antwoordde Evie. “Jouw pik in m’n kontgaatje en de vibrator in m’n kut. Ik wil nu wel eens meemaken dat mijn andere gaatje geneukt wordt”.

“Zoals je wilt Evie” zei Chris. Evie ging op handen en knieën voor Chris zitten stak hem haar blanke achterwerk toe en zei hitsig. “Kom er maar in. Ik sta al open zoals je kunt zien”. Chris keek met wild bonkend hart naar haar billen met die diepe kloof ertussen, waarin haar lichtbruine aars lokte. Zijn speer trilde en schokte zo graag wilde hij in een van de beide gaatjes porren. Evie werd vlot bediend door Chris die langzaam zijn lul in haar anus schoof en de vibrator in haar schede. Het ging allemaal een beetje moeilijk zowel in de kut als in haar kontgaatje hetgeen door haar houding werd veroorzaakt. Maar Chris duwde de beide dikke palen langzaam door tot ze er beiden voldoende diep in zaten. Chris zette de vibrator aan, zeer tot tevredenheid van Evie. Chris probeerde haar nu in haar kontje te neuken wat nog wel wat stroef ging. Maar geen bezwaar vond hij, hij hield wel van nauwe gaatjes. Het ging steeds soepeler en de vibrator zoemde er ook lustig op los. Evie kreunde en rilde van genot toen ze in twee gaatjes werd bediend hetgeen ze niet verwacht had. Had die Chris toch gelijk dat er vrouwen waren die het lekker vinden.

“Lekker Evie” vroeg hij even later.

“O ja, maar je lul wint het van de vibrator. Hij kan dan wel lekker trillen maar er gaat niets boven een levende lul ongeacht waar die in steekt.”

“Haal die staaf er dan uit” stelde Chris voor. “Ik heb wel zin om beide gaatjes te bedienen met mijn harde pik”. Evie haalde meteen de vibrator er uit. Toen die eruit was voelde ze haar kutsap langs haar schaamlippen lopen. Haar kutje bleef voor de te ontvangen neukpaal mooi openstaan als een hongerige mond.

“Toe steek die lul er heel diep in,” kreunde Evie.

“Dat kan” zei Chris en hij duwde nu de harde lul in haar kut. Hij begon haar nu in een flink tempo daar te neuken tot hij voelde dat het tijd werd weer in het andere gaatje te gaan. Dat ging nu ook gemakkelijk want zijn paal was goed nat door de sappen van haar. Steeds enige halen in haar kontgaatje en dan weer in haar kutje. Evie kronkelde zo erg dat Chris haar tegen moest houden anders schoot zijn paal er steeds uit ongeacht in welk gat hij zat. Hij hield haar billen stevig vast en trok deze gelijktijdig met iedere stoot ver uit elkaar. Evie ‘s gaatjes kwamen daardoor ruim vrij en het was voor Chris een heerlijk gezicht. Iedere keer als de lul uit een neukgat ging kreunde Evie hevig en het zelfde als de paal in het andere gat naar binnen ging. Ze was helemaal in de zevende hemel. Oh! Wat was dit een lekkere neukpartij. Zo’n werkgever krijg je niet elke dag. Ze hoopte maar dat ze zou worden aangenomen als verkoopster. Het zou een lekkere geile baan worden.

Chris neukte door maar voelde dat zo dadelijk zijn sperma zou komen. Hij twijfelde nou in welk gat hij het spuiten zou. Hij besloot dat het in die uiterst geile kut van haar moest. Evie was bijna van de kaart door het afwisselende en hevige naaien van Chris. Op het moment dat hij zijn lading in haar kut spoot kwam ze zelf ook hevig klaar en gleed voorover op haar buik op de vloer. Chris ‘s lul floepte er meteen uit en uit Evie ‘s kutje vloeide het sperma op de vloer. Ze bleef roerloos liggen, ze was uitgeput door deze naaipartij. Na enige tijd stond ze op en ging met Chris samen op de bank zitten.

“Zo daar zitten we dan beiden naakt op de bank, ik als sollicitant en jij misschien als mijn baas.”

“Maar jij bent een lekker wijf en je bent aangenomen”

“Daar ben ik blij om. Als het bij alle mannelijke klanten zo gaat dan is dat wel vermoeiend. Met de vrouwelijke klanten weet ik wel raad; die stuur ik wel door naar jou.” Was de reactie van Evie.

“Prima” zei Chris “maar wees zo verstandig om indien de mannen dit zo willen ze er voor moeten betalen. Dan wordt jij er zelf ook beter van en wie weet komen er zo meer meisjes. In dat geval gaan we verkopen en een club beginnen. Wat vind je ervan Evie?”

“Ik doe mee met deze geile boel.”

Graf von Graaf

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *