De presentatie I

()

Ik ben een man van 34 jaar met een leidinggevende functie binnen een Aziatisch bedrijf. In deze functie geef ik leiding aan vier vrouwen en drie heren. Voor een product lancering moest ik een keer naar Tokio en was er de mogelijkheid dat er ook nog drie anderen meegingen.

Om dit zo eerlijk mogelijk te laten verlopen heb ik dit door de medewerkers zelf laten beslissen. Deze vonden dat de eerlijkste manier was om dit met een verloting te doen. Zij hebben mij toen gevraagd om deze verloting te regelen.

Ik wou elke schijn van partijdigheid wegnemen en heb dit toen via de koffiemanager gedaan. Hierbij kun je een koffieronde aanvragen en de computer kiest dan iemand uit om koffie op te halen.

Iedereen vond dit een eerlijke manier. Aldus afgesproken heb ik een nieuwe groep aangemaakt met iedereen die zich aangemelde. Wat ze niet in de gaten hadden is dat je ook aan kunt geven wie er bij voorkeur koffie moet halen. Hier heb ik dus dankbaar misbruik van gemaakt.

Het was de afspraak dat ik een extra koffieronde zou aanvragen op een moment dat iedereen achter de computer zat te werken en de geïnteresseerden zouden dan reageren. Degene die dan koffie moest halen had het geluk dat hij of zij mee mocht naar Tokio.

De volgende ochtend zat iedereen rustig te werken en ik dacht dit is de tijd om er voor te zorgen dat Sari de eerste gelukkige wordt.

Sari is een leuke vrijgezelle meid van 28 jaar. Een beetje gezet met mooie borsten die ik wel een keer beter zou willen bestuderen en een lekker kontje. Ze heeft een aanstekelijke lach en meestal het bekje ook wel vooraan als er een schunnige opmerking gemaakt wordt.

Na de juiste instelling gemaakt te hebben zorgde ik voor een extra koffieronde. Wat een gezicht, iedereen direct reageren en met spanning naar het scherm kijken.

Wie moet er koffie halen?

Nog nooit heb ik iemand zo blij gezien dat ze koffie moest halen. Sari komt mijn kantoor binnengerend met de reactie.

“Ik ga mee!” Mijn koele reactie hierop was.

“Ik dacht dat je dan wel eerst voor koffie moet zorgen.” Weg was ze al en even later was ze er weer met acht kopjes koffie. Ze werd door iedereen gefeliciteerd en in de tussentijd had ik er al weer voor gezorgd dat de instelling weer op random stond. Er werd een paar keer die dag door andere mensen een extra koffieronde aangevraagd waarbij iedereen ook direct reageerde, maar helaas deze telden niet mee voor Tokio.

Tegen drie uur besliste ik dat het tijd werd om er voor te zorgen dat Queeny ook meeging.

Queeny is een mooie vrouw van 30. Al weer drie jaar gescheiden, volgens mij iets kleinere borsten dan Sari maar altijd verstopt in loshangende kleding en om die reden kon ik haar kontje dus ook niet goed inschatten. Ze heeft prachtig halflang donker haar wat ze vaak opgestoken heeft waardoor haar mooie nek prachtig uitkomt. Aldus de juiste instelling gemaakt en een extra koffieronde aangevraagd.

Door de grapjes van de eerdere extra koffierondes reageerden de meeste koel, totdat ze zagen dat ik de koffieronde aan had gevraagd.

Nadat Queeny zag dat zij koffie moest gaan halen stond zij rustig op en liep heel koel weg met haast een sip gezicht. Ik dacht van ‘wat heb ik gedaan, ik wou drie leuke meiden mee en deze heeft er geen zin in.’

Als Queeny even later met de koffie komt geeft ze iedereen de koffie waarbij ik als laatste de koffie krijg. Ik kijk haar verbaast aan en ze loopt mijn kantoor weer uit. Iedereen kijkt haar aan en dan gooit ze het dienblad omhoog en schreeuwt ineens “JOEPIE!”

Die had ons echt te pakken. Ik had er inmiddels voor gezorgd dat de instelling weer op random stond. De volgende ochtend tegen elf uur kwam Sari bij mij om te zeggen dat de anderen willen weten wie er nog meer mee gaat. Ze konden de spanning niet meer aan en er kwam weinig van werken omdat ook niemand bij de computer weg durfde te lopen. Ik kon dus niet anders als een extra koffieronde aan te vragen. Met haar naast mij kon ik dus niets meer aan de instellingen doen en moest ik dus maar afwachten wie nummer drie zal worden. Deze keer zat ik haast nog meer in spanning als de rest. Plotseling barst ik in lachen uit.

Ik moest koffie halen. Eigenlijk vond ik het ook wel spannend wie er nog meer mee ging dus besloot ik om direct daarna de volgende koffieronde te doen. Ik hoopte alleen dat het niet Gert of Klaar zou worden, beide eind veertig, begin vijftig en niet echt van die feestbeesten.

Ik had echter meer geluk, het werd weer een dame die ik mee wou hebben: Usha.

Usha is met haar 23 jaar de jongste op de afdeling en een leuke meid om te zien alleen wist ik niet van haar of ze een vriend had en of door haar de kans misschien verkeken zou zijn op een spannend avontuurtje. Nadat Usha de koffie gehaald had werd ze door iedereen gefeliciteerd. Sommige hadden een jaloerse blik en Klaar maakte de opmerking dat het leek of er vals gespeeld was.

Hierop liep Usha direct naar mijn computer om de koffiemanager te openen en onder de instellingen te kijken hoe deze ingesteld stond. Iedereen keek in spanning toe, inclusief ikzelf. Is het mogelijk om de vorige instellingen nog te zien? Gelukkig bleek dit niet het geval. Nu iedereen ervan overtuigd was dat het eerlijk gegaan was werden de dames opnieuw gefeliciteerd en na ze even te hebben laten gaan gaf ik aan dat het weer tijd werd om aan het werk te gaan.

Het duurde nog twee weken voordat we naar Tokio gingen er werd heel wat besproken wat ze zouden gaan zien.

Omdat ik van mening was dat wij onze afdeling goed moesten vertegenwoordigen heb ik een voorbespreking met de dames gehouden waarbij ik hun dit duidelijk gemaakt heb. Een paar spelregels moesten wel duidelijk zijn.

Niet te veel aanpappen met de klanten, Netjes gekleed en gepast woordgebruik zijn de belangrijksten hiervan. Hierbij liet ik het doorschemeren dat ik het zeer op prijs zou stellen dat de dames overdag in een jurk of rok zouden lopen. Doordat er een late aanmelding kwam van een Amerikaanse klant, moest ik een beslissing nemen; of de klant met zijn inkoper in het hotel; of wij.

Aangezien ik liever ’s avonds niet met klanten zit te praten was deze keuze gemakkelijk voor mij. Laat onze sales groep maar in het hotel bij de klanten, wij zoeken wel een ander hotel, dan hoeven wij de spullen ’s avonds ook niet op te ruimen en hadden wij een excuus om elke avond te doen waar we zin in hadden.

Op de dag van vertrek haalde ik iedereen op met mijn auto om naar Zaventem te rijden. Als eerste haalde ik Queeny op.

Zij stond al klaar en was erg zenuwachtig. Toen ik bij haar deur kwam deed zij de deze al open voor ik aan kon bellen. Wat ik toen zag maakte mij ook zenuwachtig. Heerlijk opgemaakt, een mooie zwarte strakke broek en een rode bloes. Dit was de eerste keer dat ik haar in kleren zag die haar lichaam zo mooi uit lieten komen. Doordat zij zich al weer om had gedraaid, om haar jas te pakken, kon ik haar lekkere kontje zien en werd ik helemaal sprakeloos. Gelukkig kon ik mij redden door de koffer te pakken die klaar stond en deze alvast in de auto te zetten. Ik hoopte alleen dat ik mijn aandacht bij het verkeer kon houden.

De volgende op de route was Usha. Op de weg hierheen begon Queeny honderduit te praten hoe blij ze wel niet was en dat ze dit nooit had verwacht. Ze was zelfs bang geweest dat ik nog op zou bellen dat het niet door zou gaan doordat er nog een klant bij was gekomen die onze kamers nodig had. Ik heb bijna geen woord gezegd, alleen zo af en toe de weg gevraagd naar Usha haar huis.

Hier aangekomen bleek dat Usha nog bij haar ouders woonde in een oud herenhuis. Om hier ook galant te zijn heb ik de koffer van Usha ook in de auto gezet en nadat zij haar ouders een kus gegeven had zijn we vertrokken.

Onderweg naar Sari zaten de dames met elkaar te praten waarbij Queeny half gedraaid in de stoel zat. Hierdoor kwam ik een paar keer tijdens het schakelen tegen haar knie. Na de eerste keer ging ze iets anders zitten wat ik jammer vond. Even later schoof ze ongemerkt weer iets naar voren. Bij de volgende bocht streek ik dus weer over haar knie waarbij zij een kleine glimlach op haar gezicht kreeg. Dit was genoeg om er voor te zorgen dat er in mijn broek iets begon te groeien. Ik kreeg al de wildste gedachten en had moeite om mijn aandacht bij het verkeer te houden. Hierdoor reed ik dan ook de straat waar Sari woont voorbij.

Usha lag in een deuk en zei tegen Queeny.

“Ga jij maar recht zitten anders komen we nooit in Tokio.” Queeny ging helaas ook recht zitten en zei met een rood hoofd hoe ik dan weer bij Sari haar huis kon komen.

Hier aangekomen moesten we nog op Sari wachten. Ze was nog niet klaar, had zich verslapen. In de vier jaar dat zij nu voor mij werkt was dit nog nooit gebeurd en nu wel. Toen zij uiteindelijk klaar was, moesten we nog behoorlijk gestrest rijden om op tijd op Zaventem te komen. Gelukkig zat het verkeer mee en waren we er nog ruimschoots op tijd.

Als grapje zei ik tegen Sari dat ik haar eigenlijk over de knie moest nemen want door haar hadden we ons moeten haasten en het risico van een bekeuring moeten nemen. Hier werd hartelijk om gelachen en Sari maakte de opmerking dat ik dat beter niet in de auto kon doen.

Nadat wij ingecheckt waren wilden de dames nog even gaan shoppen op Zaventem. Ik zei hun dat ze mij in de bizness launch konden vinden of anders bij de gate.

Op het moment dat het vliegtuig begon te boarden was er nog niets te zien van de dames. Nadat bijna iedereen was ingestapt ben ik ook aan boord gegaan, hierbij denkende van ‘als zij te laat zijn is het hun schuld maar ik moet er wel op tijd zijn.’

In het vliegtuig werd al gezegd dat wij nog op een paar passagiers moesten wachten en als ze er niet snel zouden zijn zou hun bagage uit het vliegtuig gehaald worden. Dat mij dit nou moest overkomen. Net nadat dit werd gezegd kwamen ze met een rood hoofd aan boord. Mijn reactie was een beetje gepikeerd en ik zei dus ook tegen dat ze zich wel moesten gedragen want ik wilde geen oppas zijn. Hierop zei Queeny.

“Of moeten we nu alle drie over de knie?” Ik zag het al voor mij en kon dus ook niets anders als lachen. Hierdoor raakte ik ook weer in een beter humeur. Gedurende de hele reis had ik het idee of ik met een stelletje pubers op stap was, de hele tijd giebelen en fluisteren met zo af en toe een opmerking naar mij toe dat ik niet zo serieus moest zijn.

In Tokio namen we een taxi naar ons hotel.

Bij het hotel aangekomen bleek deze een behoorlijk eindje van het centrum te liggen. Hier gingen mijn plannen om met z’n vieren wat van de stad te zien. Maar niet getreurd, mijn kamer was goed en ruim met zelfs een tweepersoons bubbelbad. Na ons even opgefrist te hebben zijn we naar beneden gegaan om in het restaurant te gaan eten. Zoals gewoonlijk is het dan weer wachten op de dames. Na mijn tweede pilsje zie ik in mijn ooghoeken een prachtige vrouw lopen. Die moet eens aan een nader onderzoek onderworpen worden dacht ik bij mij zelf.

Terwijl ik deze schoonheid van afstand bekijk draait zij zich plotseling om en blijkt het Queeny te zijn. Tevens duiken Usha en Sari in een keer achter mij op met de opmerking.

“Dat zagen we wel, stiekem gluren hé?”

Mijn reactie hierop was.

“Hoezo stiekem, jullie zagen het toch.” Toen Queeny bij ons kwam zei ik tegen haar dat ze zich eens om moest draaien om haar van alle kanten te laten bekijken. Ze had een prachtige zwarte jurk aan waar ze geen BH onder aan kon hebben door haar open rug. Haar figuurtje kwam hier fantastisch in uit. Ik was gewoon sprakeloos. Pas na haar bekeken te hebben keek ik eens naar de andere dames, deze waren ook volledig opgemaakt met mooie jurken aan. Daar sta je dan met drie prachtige dames perfect opgemaakt en aangekleed in een gemakkelijke broek met een overhemd zonder stropdas. Ik moest mij toen even excuseren om mij alsnog om te gaan kleden. Dit vonden ze echter niet goed, zij voelden zich soms ongemakkelijk als ik netjes in pak op het werk kwam terwijl zij gemakkelijke kleding aan hadden nu moest ik hetzelfde voelen. Wat doe je als je het op moet nemen tegen drie vrouwen? Juist toegeven.

Wij werden naar onze tafel gebracht waarbij ik zo neergezet werd dat ik de zaal niet in kon kijken. Dit vond ik wel jammer want ik zie graag wat er gebeurt maar helaas de dames waren vanavond de baas zolang ik de rekening maar betaalde. Tijdens het eten kwam het gesprek op het hotel en dat het toch wel jammer was dat het zover van het centrum af lag. Hierop zei ik dat ik het helemaal niet erg vond, een mooie grote kamer met een bubbelbad dat heb ik eigenlijk nooit. Dit had ik beter niet kunnen zeggen want alle drie hadden ze een middelmatige kamer met alleen een douche en een wastafel waarbij het zeer lastig was om de make-up te doen na het douchen. Mijn reactie hierop was dat ze mijn badkamer mochten gebruiken voor de make-up. Alle vier de kamers lagen naast elkaar dus ze hoefden maar een klein stukje over de gang. Hierop werd gereageerd dat ik dit zeker maar al te graag wou, halfnaakte dames in mijn kamer, dat ging mooi niet door. Ze reageerden alle drie, maar er was een bij die er blijkbaar anders over dacht want ik voelde plotseling een voet tegen mijn been omhoog kruipen. Aan de richting te voelen moest dat Queeny of Sari zijn. Hierdoor wist ik geen woord uit te brengen en konden de dames dus mooi door gaan met mij met mijn goedbedoelde opmerking te pesten.

Terwijl ik er achter probeerde te komen van wie die voet was. Terwijl ik mijn benen probeerde te sluiten om de voet te vangen was deze plots weg. Klungel dacht ik bij mezelf wie is het nu.

Het hoofdgerecht werd even later opgediend en ik werd door het eten uit de netelige situatie gered. Net terwijl ik een stukje vlees in mijn mond stop voel ik weer die voet, ik verslik mij haast en weet niet hoe te reageren. De voet is daardoor direct weer weg en terwijl ik kijk hebben zowel Queeny als Sari een rood hoofd gekregen. Wat is dit een complot of zo? Tijdens de rest van de maaltijd voel ik zo af en toe een voet tegen mijn been en ook een keer het been van Usha. Dit leek mij per ongeluk want ze trok hem direct weer terug. Ik kon nog steeds niet ontdekken of het nu Queeny of Sari was. Ik werd bijna gek, een van de dames van mijn afdeling zit mij op te geilen en ik weet niet wie. Ik dacht ook nog dat kan ik niet maken met een van de dames. Aan de andere kant had ik Queeny en Sari ook uitgekozen om ze eens wat beter te leren kennen. Maar zo goed had ik niet verwacht. Op een gegeven ogenblik dacht ik van ‘die hebben gewoon afgesproken om mij op te geilen en er gebeurt toch niets dus speel het spel maar gewoon mee.’

Na het dessert namen we nog een kopje koffie hierbij ging ik wat gemakkelijker zitten en zakte wat onderuit. Daar was die voet weer. Ik werd gek. Plotseling schoot mij wat te binnen. Ik sloot mijn benen en ging iets rechter op zitten. Daar schoof Queeny een stukje onderuit met een klein gilletje. Wat is er? Vroeg ik haar. Niets, ik gleed even weg.

Ja… ik wist wel beter, ik wist nu wie mijn plaaggeest was. Daar moest ik ook maar eens gebruik van maken. Mijn schoen ging uit en zachtjes zonder een van de anderen aan te raken ging mijn voet langs haar been. Ze verslikte zich direct in haar koffie. Ik wou direct opstaan om haar op de rug te kloppen maar zij gebaarde al dat ik moest blijven zitten. Het ging wel weer. Gelukkig maar, zo snel kon ik mijn schoen ook niet weer aankrijgen.

Dit kon nog wel een leuk weekje worden, ik moest er alleen voor zorgen dat de andere dames er niets van zouden merken. Hoe pak ik dat aan? Wie had eigenlijk de kamer naast mij? Wil ze echt? Hoe moet dat na deze week? Dit ging mij allemaal door mijn gedachten waardoor ik niet meekreeg dat Usha vroeg of wij aan de bar verder gingen of hier bleven zitten. Ze keken mij alle drie aan waardoor ik me betrapt voelde en niet wist wat te antwoorden. Het bleek dat zij de avond wel voort wilden zetten aan de bar. Na de rekening op mijn kamer gezet te hebben was het in mijn broek ook een beetje tot rust gekomen en kon ik dus veilig opstaan om achter de dames aan naar de bar te lopen.

Wat een prachtig uitzicht drie van die mooie dames, vooral Queeny. Dat mooie lichaam en die uitdaging dat had ik nooit van haar verwacht. Waarom kleedt ze zich altijd zo preuts op het werk? Maar de andere twee mogen er ook zijn. Bij de bar aangekomen gaan de dames aan een tafeltje zitten. Waarbij ik dusdanig ga zitten dat ik tussen Sari en Queeny in zit met een uitzicht op de bar. Ik hoefde maar een seintje naar de barkeeper te geven of hij stond al bij ons tafeltje waarbij hij zichtbaar van het uitzicht genoot. De dames namen nog een glas wijn en ik ging toch maar weer over op bier. Gelukkig dat ik dit allemaal kon declareren. Na nog wat gekletst te hebben moest mijn blaas toch geleegd worden. Terwijl ik naar de wc ging zag ik dat een van de heren opstond en naar ons tafeltje liep. Even afwachten dacht ik nog, maar de dames hadden hem met een opmerking direct weer terug naar de bar. Terwijl ik doorliep naar de wc dacht ik bij mezelf. Als ze nu eens alle drie, nee dat kan niet.

Toen ik weer het tafeltje aan kwam hadden de dames groot plezier en was de bewuste man al uit de bar vertrokken. Het verhaal werd mij direct in geuren en kleuren verteld.

De brave man was er aan komen lopen en na zijn eerste groet hadden ze hem alle drie laten weten dat ze al voorzien waren en hij maar niet moest denken dat een van hun in hem geïnteresseerd was. Hier moest ik ook wel om lachen helemaal nadat ze zeiden dat deze man al een tijdje aan zijn drankje had zitten nippen en toen hem in een keer had achterovergeslagen en weg was gegaan.

Ik zag nu eindelijk mijn kans schoon om eens te informeren of de dames nu nog echt vrij waren of dat ze al weer een relatie hadden.

Queeny reageerde als eerste.

“Bij mij in huis komt geen vent weer. Zoals mijn ex mij heeft behandeld. Nee nooit.”

Mijn reactie hierop was. “Dan heb je gewoon de verkeerde getroffen. Niet alle mannen zijn slecht.” Waarop zij direct reageerde met.

“Nee, ik zie het, kleed ik me een keer mooi aan komt er direct weer zo’n geile beer die zijn vrouw thuis heeft zitten. Voor mij hoeft het niet meer.” Het leek mij maar verstandig om hier niet verder op in te gaan dus richtte ik mij tot Sari, “en jij?”

Sari reageerde door aan te geven dat ze zo af en toe wel iets had maar al weer een tijdje droog stond.

Waarna ik Usha aan keek en zonder iets te vragen zei zij al dat ze geen vriend had en ook nog niet aan dat opgeslotene moest denken.

Waarschijnlijk dat we allemaal wat losser waren door de wijn en het bier want anders had ik ze dit nooit durven vragen en waarschijnlijk ook geen antwoord gekregen.

Wij zijn daar nog een tijdje blijven zitten en de nodige drankjes gehad. Waarbij we heel open over de privé situaties hebben gesproken. Hierdoor wisten zij ook dat ik momenteel geen relatie had en eigenlijk ook niet op zoek was.

Plotseling stond Queeny op, ik keek haar verbaasd aan en vroeg haar of ze nu al naar haar kamer ging. Maar nee, ze ging even naar het toilet. Zij kwam terug en ging naast mij zitten en pakte een zakdoekje uit haar tasje. Plotseling voelde ik wat op mijn schoot. Ik wist niet wat dat was, ik dacht haar zakdoekje. Ik keek haar een beetje verbaast aan en voelde wat het was. Geen zakdoekje, haar slipje. Ik hield hem in mijn hand onder de tafel en voelde er eens aan het voelde als een kanten string. Ik kreeg het benauwd en helemaal in mijn broek. Hoe moest ik deze nu wegstoppen, daar had ik geen ruimte voor en dat viel ook op.

Queeny redde mij door haar zakdoekje te laten vallen en direct op te rapen. Terwijl ze weer omhoogkwam voelde ik haar hand het slipje terugpakken en over mijn kruis gaan. Hoe moest ik nu zo snel mogelijk er voor zorgen dat wij naar onze kamers gingen en daarna kijken hoe ik Queeny op mijn kamer kreeg?

Terwijl ik hieraan zat te denken werd ik gered door Usha, zij gaf aan dat ze eigenlijk wel moe was en naar bed ging. Sari reageerde daarop dat ze ook meeging. Queeny en ik hadden ons glas nog niet leeg dus ik zei dat ik mijn glas nog even opdronk en dan ook zou gaan. Maar als de dames al naar de kamer wilden vond ik dat geen probleem, ik zag ze de volgende dag wel weer bij het ontbijt. Queeny zei dat ze haar glas ook nog even leeg wilde drinken maar dat ze wel al mochten gaan.

Sari en Usha stonden beide op en gingen naar hun kamer. Ik kon het niet laten om ze even na te kijken, zo mooi had ik ze nog niet eerder gezien. Toen Queeny dit zag zei ze.

Mooi hé, maar hier zit iets wat ook mooi is en alleen vanavond aan jou behoort.” Ik wist niet wat ik hoorde. Ze wilde echt en alleen vanavond. Het was dus niet alleen opgeilen maar dus echt. Ik wist niet hoe snel ik mijn pilsje op moest drinken. Maar Queeny zei “rustig aan we hebben nog tijd genoeg en we moeten niet te snel achter de anderen aan anders zien ze ons.”

Ik kon gewoon niet wachten maar Queeny dronk haar glas heel rustig leeg. Die vijf minuten leken mij wel een uur toe.

Toen ze eindelijk haar glas leeg had stond ze met een glimlach op en zei. “Zullen wij ook maar op bed gaan?” Ik was zo gehaast dat ik haast vergat om de rekening te tekenen. Gelukkig dacht Queeny hier nog wel aan. Na de rekening getekend te hebben liepen we naar de lift. Helaas was dit een glazen lift kon ik niets anders doen als alleen maar kijken. Bij mijn kamer aangekomen opende ik de deur maar Queeny liep door naar de volgende deur. Ik stond verbaast te kijken, zij keek mij eens aan en zei.

“De tussendeur.” Natuurlijk, er zaten deuren tussen de kamers dat je zonder over de gang te lopen naar de kamer ernaast kon. Ik ging snel naar binnen en opende de tussendeur. De deur aan Queeny haar kant was nog dicht. Deze ging even later open en daar was ze. Ik nam haar in mijn armen en kuste haar voorzichtig. Zij beantwoorde dit haast schuchter tot ze plots hartstochtelijk begon te tongzoenen. Ik denk dat we wel tien minuten in de deuropening hebben staan zoenen. Mijn handen verkenden geleidelijk aan haar rug en kontje. Ik voelde nergens een slipje, toen drong tot mij door dat die nog in haar tasje zat. Ik liet haar los en bekeek haar op een armlengte afstand. Ik werd wild, deze vrouw mocht ik verwennen.

Ik leidde haar verder mijn kamer in. In het midden van de kamer aangekomen ging ik achter haar staan. Zachtjes begon ik haar nek te zoenen naar haar oor toe. Heel even op haar oorlelletje sabbelen en daarna haar rug al zoenende verkennen. Wat een heerlijke vrouw en een heerlijk parfum. Terwijl ik bij het onderste gedeelte van haar rug kwam gleed ik met mijn handen langs haar benen omlaag. Heel voorzichtig gleden mijn handen onder haar jurk. Terwijl ik weer naar boven ging met mijn zoenen op haar rug schoof ik haar jurk mee omhoog. Zij stond daar alleen maar te genieten en te trillen op haar benen. Toen ik weer bij haar nek aankwam had ik mijn handen op haar kontje. Wat een heerlijk kontje, lekker glad en stevig met die echte vrouwelijke vormen. Ik stond daar haar nek te kussen terwijl mijn handen haar kontje aan het verkennen waren. Heel langzaam liet ik mijn hand door haar bilnaad gaan totdat ik de eerste aanzet van haar lipjes voelde. Toen weer terug.

“Ik wil je voelen,” zei ze.

Dit mocht van mij nog niet, ze moest eerst genieten, daarna mocht ze mij wel voelen. Mijn handen gleden om haar heupen heen naar voren. Zou ze zich geschoren hebben? Was ze kaal of een grote bos? Langzaam kwam ik bij de voorkant. In de lies voelde ik nog geen haar. Mijn hand gleed omlaag, haar ademhaling versnelde. Ik voelde haar lipjes nat en glad. Gelukkig, ik ben een liefhebber van netjes geschoren het liefste helemaal kaal. Zij kreunde.

“Ga door, ga door.” Mijn hand ging heel langzaam omhoog. Was ze helemaal kaal of niet. Nee, ze had een klein bosje laten staan. Ik zakte op mijn knieën en begon haar kontje te kussen. Ze kreunde zachtjes. Ik begon haar bilnaad te verkennen met kussen en zo af en toe een likje. Bij elk likje duwde ze haar kontje achteruit. Ik wist nu dat ik vanavond haar kontje niet over mocht slaan. Langzaam stond ik weer op en gleed met mijn handen over haar buik naar boven. Hierbij verkende ik haar naveltje. Deze was te gevoelig, moest ik later dus maar even overdoen met mijn tong. Heel langzaam gleed ik over haar jurk heen naar haar borsten. Plagend onder de borsten langs naar de zijkant en dan verder naar boven. Van boven gleed mijn hand in haar decolleté. Wat een prachtige vrouw en dat ik dat nooit gezien had. Plagend net niet bij haar tepel komend streelde ik haar borst. Ik trok mijn hand weer terug en gleed naar haar schouders. Daar aangekomen begon ik haar schouders te kussen en een bandje opzij te schuiven. Ze wilde zelf de andere al doen maar dit mocht niet van mij.

“Niets doen, allen genieten.” Zei ik.

Na haar nog even in de nek en achter het oortje gekust te hebben gleed ook het ander bandje opzij.

De jurk gleed niet naar beneden zoals ik verwacht had, maar bleef op haar borsten hangen. Ze begon met haar bovenlichaam te wiegen om de jurk te laten vallen. Ik zei haar dat niet te doen anders zou ik stoppen. Dat hielp, ze stond direct stil. Mijn handen gleden langs haar lichaam maar wel zo dat de jurk bleef hangen. Vanaf haar heupen gingen mijn handen weer omhoog hierbij haar jurk meenemend. Plotseling liet ik de jurk los, dit was voldoende hij gleed van haar lichaam en daar stond ze naakt.

Nog steeds had ik haar voorkant niet gezien. Ik deed een stapje achteruit en zei haar dat ze de ogen moest sluiten en alleen maar ontspannen en genieten. Daar stond ze naakt in haar pumps ogen dicht afwachtend wat er kwam. Ik liep zachtjes om haar heen en bekeek haar eens goed.

Mooie stevige borsten ik denk wel een C-cup, een strak buikje met daaronder redelijk hoog een klein driehoekje. Ze was een natuurlijke brunette. Ik keek verder naar beneden en zag haar lipjes al open staan. Haar benen kwamen prachtig uit doordat ze nog steeds haar pumps aan had. Ik kwam zachtjes naar voren en gaf haar een teder zoentje op haar navel. Ze trilde helemaal van de spanning. Heel stil kwam ik nog verder omhoog en kuste haar rechter tepel. Zij kreunde zacht. Vervolgens kuste ik haar linker tepel. Een volgende kreun was het gevolg. Ik zakte stil af en bekeek haar kutje eens goed. Haar lipjes stonden helemaal open en haar klitje stak naar voren als een klein pikje. Ik blies hier tegenaan. Zij begon te kreunen en zakte ineens door haar benen terwijl ze klaarkwam. Ik kon haar nog net opvangen en tilde haar toen op bed.

Dit had ik nog nooit meegemaakt dat een vrouw zo snel klaarkwam.

Ik legde haar op bed neer en toen zag ik dat ze mij met een verliefde blik aankeek. Ik keek haar ook aan en zij zei.

“Nog niet op bed, ik wil jou nog uitkleden.” Helaas voor haar mocht ze dat nog niet doen, ik was eerst nog iets anders van plan. Ik gaf haar een tedere tongzoen en zei dat ze daar nog even geduld mee moest hebben. Mijn kussen gleden van haar hals naar haar borsten. Wat een mooie borsten, daar kon ik geen genoeg van krijgen. Na even met haar borsten gespeeld te hebben gleden mijn kussen omlaag naar haar navel en daarna verder omlaag. Via haar venusheuvel naar haar lies en dan haar been omlaag. Bij haar voet aangekomen deed ik haar pump uit en kuste haar tenen. Dit had ik nog nooit gedaan maar het voelde goed en Queeny werd hier helemaal wild van.

Heel langzaam gleed ik via de binnenkant van haar been omhoog om net voor haar lipjes af te wijken. Over haar venusheuvel heen naar haar andere been. Ik rook haar geur, ik werd bijna gek. Zonder stimulering kwam ik ook al bijna klaar. Heel langzaam ging ik haar andere been omlaag tot halverwege de knie om bij verrassing een kusje op haar kutje te drukken. Dit was te veel voor haar en ze kwam klaar terwijl ze mijn hoofd gevangen hield tussen haar benen. Ik dacht dat mijn hoofd eraf geknepen werd. Gelukkig ontspande ze haar benen even later en kon ik mij terugtrekken.

Ik ging naast haar liggen met nog steeds al mijn kleren aan. Alleen mijn schoenen had ik uitgeschopt. Wij kusten elkaar en zij kwam langzaam omhoog. Ik probeerde haar al kussend te volgen, plotseling duwde ze mij achterover op het bed. Ze schopte haar pump uit, ging naast het bed staan en strekte haar armen naar mij uit. Nu ik.

Ik pakte haar handen vast en kwam omhoog om naast het bed te gaan staan. Ze trok mij mee naar het midden van de kamer. Nu moest ik daar gaan staan en mijn ogen sluiten. Wetende dat er een mooie naakte vrouw achter mij stond werd ik al bijna gek. Haar handen gleden onder mijn armen door om mijn overhemd knoopje voor knoopje los te maken. Toen ze bij mijn broek kwam gleden haar handen onder mijn overhemd over mijn borst.

“Hm… geen haar, lekker.” Hoorde ik haar ineens mompelen. Ik wou zeggen dat ik dat wegscheer, maar zij reageerde direct dat ik stil moest zijn met de ogen dicht.

Haar handen begonnen met mijn tepels te spelen, dan lekker zacht strelen en vlak daarna even er ik knijpen. Ik dacht dat ik gek werd, dit had ik nog nooit zo intens gevoeld. Heel langzaam daalden haar handen over mijn buik naar beneden. Bij mijn broek aangekomen deed ze mijn riem los. Ik dacht ga door! Maar nee, haar handen gleden weer naar boven om weer met mijn tepels te gaan spelen terwijl zij mij in de nek kuste. Eindelijk gleden haar handen weer omlaag. Ze trok mijn overhemd uit mijn broek om de laatste knoopjes los te maken. Haar handen gleden weer omhoog, ik dacht dat ik al bijna klaar kwam zonder dat ze nog maar in de buurt was geweest van mijn pik. Haar handen gleden over mijn armen naar beneden en in een keer waren ze beide bij mijn rechterarm.

Ze deed het knoopje los van mijn mouw. Vervolgens werd de andere knoop losgemaakt en liet ze mijn overhemd op de grond glijden.

Langzaam begon ze mijn rug te verkennen met haar mond. Het was net of haar handen overal op mijn borst en rug waren. Onder bij mijn rug aangekomen gleden haar handen naar de voorkant om mijn gulp open te doen.

Haar hand gleed heel even naar binnen om een kneepje in mijn op springen staande knuppel te geven. Ze kreunde goedkeurend en haar handen begonnen weer te strelen op mijn lichaam terwijl zij langzaam omhoogkwam een spoor van kussen op mijn rug achterlatend.

Terwijl zij achter mij stond voelde ik plotseling haar tepels heel zacht tegen mijn rug terwijl zij mij verder niet aanraakte. Haar handen gleden over mijn borst naar beneden om mijn knoop los te maken. Mijn broek gleed op de grond en daar stond ik in mijn boxershort, sokken en broek op de enkels. Haar hand gleed in mijn boxershort om mijn knuppel uit zijn benarde positie te bevrijden. Zij liet mijn boxershort ook zakken en zei mij om mijn voet en een voor een op te tillen zodat ze mijn sokken ook uit kon doen.

Ik stond daar nog steeds met mijn ogen dicht, luisterend waar Queeny was. Plotseling voelde ik een hand van achteren bij mijn benen omhooggaan om een spoor door mijn bilnaad te trekken. De andere hand was in een keer aan de andere kant en kwam omhoog richting mijn kruis. Net voor hij bij mijn kruis was week hij af en ging hij via mijn been naar mijn buik. Beide handen werden nu op mijn buik gelegd en gleden aan weerskanten van mijn erectie naar beneden. Toen ze bij de stam aankwamen bleven ze plotseling liggen, ik voelde de vingers bewegen alsof ze iets zochten. Aangezien ik mij ’s ochtends nog geschoren had was ik nog lekker glad en volgens mij had Queeny niet verwacht dat ik mijn schaamhaar ook wegschoor.

Haar handen gingen weer naar boven en waren in een keer weg. Ik hoorde haar om mij heen lopen en een klein zuchtje slaken. Ik ben niet klein geschapen en dat lijkt soms nog groter doordat ik geschoren ben. Helemaal als je zo opgewonden bent als op dat moment.

Plotseling voelde ik een kus op mijn tepel.

Direct daarna op mijn andere tepel. Ze sabbelde even op mijn linkertepel en liet hem toen gaan om er daarna tegenaan te blazen. Heerlijk. Plotseling voelde ik haar tong op mijn balzak. Ze gleed heel langzaam omhoog, over mijn stam totdat ze bij de eikel kwam. Hier begon ze met het puntje van haar tong met het pisgaatje te spelen.

Dit was te veel voor mij. Ik kwam intens klaar. Queeny voelde dit aankomen en nam hem net op tijd in haar mond. Ze bleef met haar tong spelen totdat er niets meer kwam. Normaal gesproken vind ik het al erg geil als ik in een vrouw haar mond mag komen. Maar dit was het toppunt. Queeny slikte het door terwijl ik het niet eens doorhad. Ik trok haar omhoog en gaf haar een innige tongzoen.

We schuifelden al zoenend richting bed. Daar aangekomen kropen we lekker dicht tegen elkaar aan om eens lekker te knuffelen. Al knuffelend gleed haar hand weer naar beneden en begon ze in mijn kruis te strelen. Hoewel ik net klaargekomen was reageerde ik toch wel weer. Mijn hand gleed over haar rug naar haar kontje om die lekker te strelen.

Geleidelijk aan ging mijn hand steeds iets verder en zat ik dus afwisselend met haar lipjes en haar kontgaatje te spelen.

Plots vroeg ze of ik mij al lang schoor. Aangezien ik dit al een jaar of vijf deed vond ik dat wel lang. Queeny zei hierop dat zij dat nog nooit gezien had dat een man zich schoor en dat ze mij daarom ook gepijpt had. Dit was namelijk de eerste keer dat zij iemand met plezier pijpte en ook de eerste keer dat zij het in haar mond had gekregen. Ik zei daarop dat het niet te merken was dat ze het heerlijk gedaan had en dat ik zelf een liefhebber van beffen ben en daardoor ook van een glad geschoren kutje hou.

Zij had van een vriendin gehoord dat die dat ook deed en die had haar er bij geholpen maar ze durfde niet helemaal kaal dan had ze echt het idee dat ze een meisjeskutje had. Hierop dacht ik dat dit een mooie uitdaging zou zijn om haar deze week nog van al haar schaamhaar te beroven.

Door al dat gespeel had ik eigenlijk wel weer zin gekregen en begon Queeny dus ook weer in de nek te kussen om geleidelijk aan af te dalen naar haar borsten. Na deze uitvoerig gekust en gestreeld te hebben, met zo af en toe zacht in de tepels bijten, zakte ik verder af naar haar naveltje en verder door naar haar grotje. Daar aangekomen ging ik even anders liggen zodat ik haar goed kon beffen.

Ik plaagde haar door op haar klitje te sabbelen maar op het moment dat ik vernam dat ze bijna klaar kwam ging ik alleen maar met haar lipjes verder totdat ze genoeg afgekoeld was om weer met haar klitje verder te gaan. Na een tijdje vroeg ze mij of ik ook condooms had want ze wou mij voelen. Deze had ik altijd bij me want je wist nooit wat er kon gebeuren. Na de condooms gepakt te hebben ging ik haar weer met mijn mond verwennen totdat ze zei dat ze het niet meer uithield, ze moest me nu voelen.

Ik heb toen snel een condoom omgedaan en liet mij in haar zakken. Het was heerlijk om in een strak en vochtig grotje te komen. Het was haast te lekker om lang vol te houden. Om deze reden ging ik dus ook lekker langzaam in en uit haar grotje. Mijn stam verdween er elke keer tot de bodem in. Na een korte tijd kwam Queeny dan ook schreeuwend klaar.

Ik kon mij nog net bedwingen om niet tegelijk met haar klaar te komen.

Nadat zij klaargekomen was trok ze mij in een keer uit haar. Ze moet gezien hebben dat ik verbaasd was want ze zei dat ik even moest wachten en draaide zich om met haar kontje naar mij toe.

“Neem mij op z’n hondjes” zei ze.

Dat liet ik mij geen twee keer zeggen, zeker niet met een op knappen staande pik. Ik liet hem langzaam in haar glijden en kon nu nog dieper komen dan eerst. Ik zag haar heerlijke kontje en kon met haar borsten spelen terwijl ik haar neukte. Op een gegeven ogenblik zei Queeny.

“Ontmaagd mij.” Ik dacht dat ik het verkeerd verstaan had, deze vrouw was gescheiden dus die was allang geen maagd meer. Ze herhaalde het daarna nog een keer toen vroeg ik haar wat ze zei.

“Ontmaagd mijn kontje, jij mag het doen.”

Nu was dat altijd al een wens van mij geweest maar ik had het nog nooit gedaan.

Ik trok mij terug uit haar en begon met mijn vingers geil van het kutje naar haar sterretje te brengen waarbij ik elke keer een vinger in haar kontje liet verdwijnen.

Nadat ik dacht dat ik haar voldoende met twee vingers opgerekt had ging ik weer achter haar zitten om mijn pik eerst in haar kutje te laten verdwijnen en daarna voor haar kontje te zetten.

Ik had het gevoel alsof het nog niet paste, net op het moment dat ik terug wou trekken gleed de kop erin. Queeny reageerde automatisch met haar kontje door deze dicht te knijpen. Het was bijna pijnlijk maar zeer lekker. Ik vroeg Queeny of ik wel door moest gaan maar zij wou mij helemaal voelen en begon haar kontje naar achteren te duwen.

Langzaam gleed ik verder en verder in haar. Toen ik helemaal in haar zat zuchtte zij diep en kreunde zachtjes. Ik vroeg haar nog of het pijnlijk was maar volgens haar was het lekker. Langzaam begon ik haar te neuken waarbij ik ook met haar borsten speelde terwijl zij zelf met haar klitje speelde.

Dit kon ik nooit lang volhouden. Ik voelde het al opkomen, probeerde het nog tegen te houden maar dat was een verloren zaak. Op het moment dat ik klaar kwam voelde Queeny het in haar kontje spuiten en kwam zij ook klaar.

Hierna zakte ik vermoeid op Queeny en rolden wij onze zij. Het was net of mijn pik het kontje niet wilde verlaten want hij werd maar heel langzaam kleiner. Toen ik mij uitrekte om de dekens over ons heen te gooien flipte hij er uit. Ik kon nog net op tijd het condoom er mee uittrekken. Deze heb ik in de prullenbak gegooid, ben lekker tegen de slapende Queeny aangekropen en viel ook direct in slaap.

Grad von Graaf 

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.  
Liefs
My  

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *