Durven of doen

()

Onlangs bezochten we samen met nog twee andere goed bevriende koppels een kerstmarkt net over de grens met Frankrijk. Met de vrouw van het ene koppel ben ik al sinds mijn jeugdjaren goed bevriend en kan haar een ‘echte vriendin’ noemen. Regelmatig bezoeken of bellen we elkaar en zien elkaar op vrij regelmatige basis. Ook hebben wij ons een zwijgplicht opgelegd als het om te persoonlijke zaken gaat.

Dus wij met zijn allen naar Frankrijk. Twee voertuigen, onze reiskoffer en speciale tasje wat we overal meenemen naar overal waar wij gaan voor vakantie. Deze is uitgerust met enkele attributen die we kunnen gebruiken voor speciale momenten.

Mijn man Jef en ikzelf hebben een spel wat we af en toe wel eens spelen terwijl we op stap zijn. Durven of doen genaamd. Vooraf wordt door betrokkene gekozen of het een durven of doen zal zijn. Ik koos voor een doen omdat dit al een tijdje geleden was voor mij. Dan gaan we een weddenschap aan en de verliezer moet uitvoeren wat de ander in gedachten heeft. Een hele tijd geleden vertelde ik Jef eens dat ik had gedroomd dat ik in een trio was terechtgekomen. Deze gedachte was blijkbaar in zijn geheugen blijven hangen. We hadden een weddenschap afgesloten wat ik jammer genoeg verloren had. Omdat ik vooraf had beloofd dat het een doen werd moest ik deze dus ook maar uitvoeren.

Na ons bezoek aan de stad waren de mannen onder elkaar druk bezig. Ze waren het één en ander te bespreken. Na de lunch wandelden we richting hotel. We hadden met zijn allen flink wat koude opgelopen en wilden eerst met zijn allen, per koppel apart natuurlijk een lekker verkwikkende warme douche nemen. Daarna zouden we elkaar terug treffen beneden in de bar van het hotel. We hadden drie kamers naast elkaar geboekt. Alvorens de douche in te kruipen zag ik al aan Jef zijn gezicht dat hij plannen had. En ja ik wist trouwens nog wel dat ik onze weddenschap had verloren met een doen. Ik stapte de douche in en toen ik de kamer terug inkwam had Jef al de riempjes waarmee we iemand kunnen vastmaken aan het bed bevestigd. Ook de blinddoek had hij al netjes op het hoofdkussen gelegd. Daarna sprong hij de douche in en ik had al in gedachten dat hij mij hierna nog eens flinke beurt zou geven. Het draaide anders uit dan gedacht.

Na het douchen gebood hij me op de rand van het bed plaats te nemen, hierna bevestigde hij de blinddoek voor mijn ogen en beval mij neer te liggen op het bed. Mijn armen werden beiden bevestigd met de riempjes. Daarna volgden eerst mijn rechter, daarna mijn linker been. Ik hoopte alvast dat hij zich snel met mij zou gaan bezighouden maar het draaide anders uit.

Ik hoorde dat hij bezig was zich terug aan het kleden. Hij gaf mij een lekker natte tongzoen en ik hoorde de kamerdeur sluiten. Het was stil in de kamer, te stil. Jef was naar beneden gegaan, naar de andere twee dames en heren toe. Daar heeft hij onze kamersleutel aan Bart en Rudy gegeven en heeft de dames verder vergezeld in de bar. Hij had de beide heren op de hoogte gebracht van ons spel en zij konden naar onze kamer toe. De dames wisten natuurlijk niet wat er te gebeuren stond maar de voldoening dat Jef bij hen bleef stelde hen gerust.

Het was niet erg warm in de kamer en ik voelde mij behoorlijk naakt zo op het bed liggen. De rillingen gingen door mij heen en voelde mijn tepels behoorlijk stijf worden van de koude en opwinding. Plots hoorde ik dat de deur werd geopend met de elektronische sleutel. Ik vermoede dat Jef terug was binnen gekomen en dat hij zich in snel tempo aan het ontkleden was. Ik werd gewaar dat hij zich aan de rechterzijde op het bed plaatse ter hoogte van het hoofdkussen. Enkele ogenblikken later dacht ik hem te voelen plaatsnemen aan het voeteneinde. Ik raakte in paniek en dacht, het zal toch niet Bart of Rudy zijn? Plots voelde ik twee koude handen aan mijn voeten die stapsgewijs richting knieën en bovenbenen gingen. Op datzelfde moment begon er iemand mijn borsten te strelen. Twee handen op mijn bovenbenen en twee op mijn borsten, dus zouden het dan toch die twee zijn? Blijkbaar zat Rudy onderaan en streelde mijn kale venusheuvel. Hij draaide rondjes met zijn vingers en ontzag enig contact met mijn kleine schaamlippen en clitoris. Ik begon al draaibewegingen te maken met mijn heupen om hem de richting in te duwen die ik verwachtte. Toch ontweek hij deze.

Bart die bovenaan zat was al kussend rondjes aan het draaien rondom mijn stijf opstaande tepels. Oh… ik verlangde er zo naar dat hij zijn lippen rondom mijn tepels zou sluiten en er lichtjes op begon te sabbelen. Jef had blijkbaar meegegeven dat ze in eerste instantie mijn tepels moesten mijden. Jef weet dat ik daar supergevoelig ben en mij de geilheid zo om de oren slaat. Hier word ik namelijk zo geil van. Rudy streelde de binnenkant van mijn dijen en ik trachtte mijn benen verder te openen voor hem en hem toegang te verlenen om binnen te treden. Ik voelde het geil uit mijn kutje lopen en het liep tussen mijn bilspleet. Plots voelde ik een warme adem in de buurt van mijn rechter tepel en Bart omsloot deze met zijn lippen. Met zijn nog vrije hand omklemde hij de linkerborst en rolde tussen zijn duim en wijsvinger aan mijn linker tepel. Stilaan kneep hij hierin en ik kon het niet laten om een vreugdekreetje te ontluiken van tussen mijn lippen. Hij likte, draaide met zijn tong rond en ondertussen draaide en kneep hij in mijn linker tepel. Dan hield hij plots op. Ik voelde hem naast mij komen zitten aan het hoofdkussen en voelde plots iets warms tegen mijn kaak. Ik draaide mij hoofd in die richting, opende mijn mond en Bart trachtte zijn stijf staande lid in mijn mond te steken. Rudy bleef niet bij de pakken zitten en ik voelde hoe hij zijn vingertop nat maakte met mijn geil dat behoorlijk uit mijn kutje vloeide.

Stilaan duwde hij eerst één vinger naar binnen al zoekend naar mijn G plek. Hij draaide wat rond en voelde vervolgens een tweede vinger mee op zoek gaan. Al likkend trachtte ik zoveel mogelijk van Barts pik in mijn mond op te nemen. Nog steeds lag ik met mijn benen en armen gebonden en kon geen kant uit. Bart verplaatste mijn hoofdkussen zodanig dat hij een groter stuk van zijn pik in mijn mond kon duwen. Ik trachtte zoveel mogelijk van zijn pik in mij op te nemen. Rudy intussen had zijn vingers teruggetrokken uit mijn overvloedig lekkende kutje en plaatste zijn mond netjes over mijn kutje. Hij sabbelde aan mijn schaamlippen, trachtte deze uit te rekken met zijn lippen en voelde de punt van zijn tong die op zoek ging naar mijn clitoris. Zodra hij deze beroerde sprong ik even op, meegevend dat daar het plaatsje was waar hij moest zijn. Ik kronkelde heen en weer, draaiend met mijn kontje en knikkend met Bart zijn pik in mijn mond.

Plots hoorde ik de kamerdeur opnieuw opengaan. Ik vreesde dat het An en Kris waren, de vrouwen van Bart en Rudy. Wat zouden zij denken als ze me hier bezig zouden zien met hun echtgenoten. Ik voelde ondertussen de opwinding stijgen en kondigde al kreunend aan dat door het likken van Rudy aan mijn kutje mijn hoogtepunt zich aanmeldde. Bart duwde ondertussen steeds zijn pik tegen mijn strottenhoofd aan. Nooit had ik al zijn grote pik in mijn mondje opgenomen. Met beide handen hield hij mijn hoofd vast en ik hoorde hem beginnen grommen. Teken dat ook zijn hoogtepunt niet ver meer is. Het tempo versnelde en plots haalde hij zijn pik uit mijn mond en voelde zijn sperma neerkomen op mijn borsten. Het voelde warm aan, alsook het opkomende orgasme dat ik van tussen mijn benen voelde opkomen.

Ik slaakte een kreet voor het opkomende orgasme en plots stopte Rudy met likken. Zonder extra stimulatie van mijn clitoris is het niet mogelijk om een spetterend orgasme te krijgen. Ook door mijn anders toeknijpende benen kon dit niet want ik lag hier nog steeds gebonden. Jef had zich ondertussen ook ontkleed, plaatste zich met zijn stijve pik ter hoogte van mijn rechterhand zodat ik zijn ballen kon kneden. Dit was zeker wel Jef die dat was. Dit kon ik voelen. Rudy was ook naast mij komen zitten en bleek zich te masturberen ter hoogte van mijn borsten. Al knijpend met zijn enen hand, al trekkend met zijn andere voelde hij zijn orgasme naderen en spoot vervolgens ook zijn lading op mijn borsten.

Ik hoorde nog even gefluister in de kamer terwijl beide heren zich terug aankleedden. Nog steeds lag ik gebonden en open op het bed. De deur opende en sloot weer opnieuw. Jef kwam terug op het bed zitten en startte met me te tongzoenen. Hij leek goed opgewonden te zijn en onze speeksel wisselden in onze monden. Met zijn hand vingerde hij mijn openstaande kutje. Al zoekend naar mijn stijve knopje draaide ik mijn kontje heen en weer. Plots stopte jij met zoenen en al kussend en likkend ging hij richting mijn borsten. Deze hingen nog steeds vol met het sperma wat Bart en Rudy. Jef likte en zoog hun sperma op met zijn mond om mij vervolgens opnieuw te tongzoenen. Knijpend in mijn harde tepels en al vingerend voelde ik een volgende orgasme opkomen. Ik smeekte hem mij te laten klaarkomen maar daar waren we nog niet aan toe. Dan weer stoppend, zuigend en likkend aan mijn tepels en draaiend met zijn vingers in mijn openstaande kutje kon het zo niet verder.

Plots ontdeed hij mij van mijn blinddoek, maakte mijn armen en benen los en zag ik zijn flink opstaande pik onderaan zijn buik. Het voorvocht druipend op het bed ben ik hem beginnen pijpen. Hij kondigde al snel aan dat het niet ver meer weg was, zijn orgasme. Op zijn knieën zittend pijpte ik hem, strelend tussen zijn aars en balzak waarin ik hardhandig mijn nagels plaatste. Hij bromde en kondigde aan dat het eraan kwam. Ik verraste Jef nog even door mijn wijsvinger plots in zijn aars naar binnen te duwen en zijn prostaat te beroeren. Hij schreeuwde het uit dat hij ging komen. Ik voelde zijn warme zaad in mijn mond terechtkomen en trachtte alles te bewaren in mijn mond. Het leek voorbij te zijn. Ik haalde zijn nog stijve pik uit mijn mond en plaatste me voor hem.

Met beide handen hield ik zijn hoofd vast en begon hem opnieuw te tongzoenen. Ik trachtte zijn goedje eerlijk te verdelen en we moesten beiden alles slikken zoals aangeboden. Hij was zo opgewonden door het hele spektakel dat zijn pik nauwelijks van omvang veranderde. Hiervan maakte ik uiteraard gebruik want mijn grote ontlading moest nog komen. Even maakte ik hem opnieuw helemaal stijf en plaatste mij op mijn rug.

Ik leidde hem naar mijn hete openstaande kutje en probleemloos gleed hij naar binnen. Met diepe stoten, snel en afwisselend traag voelde ik dat mijn orgasme naderbij kwam. Jef voelde dit ook en daarom dreef hij het tempo wat op. Al knijpend en trekkend aan mijn plakkerige opstaande tepels en met mijn vrije hand draaiend rond mijn clitoris riep ik het uit dat ik klaar zou komen… Jef bleef maar doorgaan met pompen en korte tijd later spoot hij zijn warme goedje in mij. Heerlijk hebben wij genoten. Of Bart en Rudy nadien tegen hun vrouwen An en Kris hebben gezegd waar zij hadden uitgehangen weet ik niet. Goed dat we vroeger die zwijgclausule hebben ingeroepen.

Grizzly

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *