Een slipje hier,tanga daar…

()

Mark loopt op zijn gemak door zijn geliefde park, vlak achter zijn grote huis ligt al jaren een mooi klein parkje. Als het mooi weer is wandelt Mark daar vaak in zijn eentje er zijn overal dieren te zien. Kleine vogels tot allerlei andere beesten, er lopen ook vaak honden door het park. Een aantal jaren geleden heeft Mark ervoor gezorgd dat iedereen de ontlasting van zijn hond opruimt. Er spelen ook veel kinderen in het park en als deze gewoon over het gras liepen kwamen ze altijd in aanraking met de ontlasting van de honden, nu de eigenaren van de honden het opruimen is het weer een stuk prettiger om in het park rond te lopen.

Op een bankje in het midden van het park aan de kant van de kleine vijver zitten een paar mensen, het is een iets oudere vrouw en haar net zo oude echtgenoot. Mark kent de mensen al heel lang, zij vonden het een heel goed plan van hem om het park weer helemaal op te knappen. Nu zaten ze er elke middag een poosje, meestal op hetzelfde bankje. Hij loopt achter het bankje langs en glimlacht even, de mensen zitten rustig de eenden wat brood te voeren.

Op het pad loopt een Marokkaanse vrouw met een kinderwagen, haar gezicht staat altijd vrolijk. Als Mark haar tegenkomt maakt ze altijd uitgebreid een praatje met hem. Nu loopt ze voor hem uit richting haar huis. Ze woont net buiten het park in een mooie nieuw appartementsgebouw.

Mark gaat de bocht om en komt zo aan de andere kant van de vijver uit, er is daar een bankje waarop hij graag zit. Het staat een beetje verscholen tussen de struiken maar je kunt wel het grootste deel van het park overzien. Mark gaat op het bankje zitten en sluit heel even zijn ogen, de zon laat een warme gloed op zijn gezicht komen. De stilte om hem heen zorgt ervoor dat hij zich rustig begint te voelen. Het werk en het leven zijn druk en als hij dan hier in het park kan zitten komt hij helemaal bij. Mark kijkt even rustig om zich heen, heel even denkt hij dat hij het verkeerd ziet. In een struik achter hem ziet hij een stukje stof hangen, als hij er goed naar kijkt neemt het de vorm van een stukje ondergoed aan. Mark staat op en loopt ernaar toe, als hij het van de tak af haalt ziet hij dat het een licht gekleurde string is. Er staat een stukje verderop een afvalbak waarin hij straks als hij er langs loopt de string weg zal gooien. Hij duwt hem even in zijn zak en gaat weer op het bankje zitten.

Een poosje later loopt hij rustig via de andere kant het park weer uit. Hij hangt thuis zijn dunne jasje in de gang aan de kapstok en loopt zijn woning in. Hij heeft een mooi huis, een aantal jaren geleden kon hij het van de woningbouwvereniging kopen. Hij huurde het al vele jaren en had er wel het een en ander in veranderd maar een grote verbouwing deed hij niet omdat het niet zijn huis was. Toen hij het kon kopen had Mark al snel de keuken verbouwd en daarna waren de kamer en de rest van zijn woning gekomen. Een half jaar geleden was de laatste verbouwing geweest, het huis zag er nu heel mooi uit. Hij woonde aan op de hoek van een blokje van vijf huizen, zijn buren waren mensen die hij nooit zag omdat die heel veel werkte. Aan de achterkant keek hij uit over zijn geliefde park, in de straat voor de huizen was genoeg plaats om auto’s te parkeren. Mark had naast zijn woning nog een garage laten bouwen. Hij pakt iets te drinken en gaat dan in de tuin zitten, hiervandaan kan je niet in het park kijken, aan de straatkant en de achterkant heeft hij een mooie schutting staan. Een poosje later staat hij op, er moeten nog een paar boodschappen gedaan worden. In de hal pakt hij zijn jasje en loopt terug de kamer in, als hij zijn portemonnee in zijn zak wil steken komt hij de string weer tegen. Lachend gooit hij hem in de wasmand die vol zit met wasgoed die, als hij terugkomt nog in de machine moet.

Na de boodschappen gedaan te hebben stopt hij het wasgoed in de machine en zet hem dan aan. De string is hij alweer helemaal vergeten, tijdens de maaltijd geniet hij buiten van de zon die altijd tot laat in zijn tuin staat. Na de maaltijd stopt hij de was in de droger en zet hem dan aan. Zodra hij klaar is met de vaat, gaat hij nog even in de tuin zitten. Later op de avond haalt hij zijn droger leeg en begint alles op te vouwen, de string valt tussen ander wasgoed vandaan en ligt stil op de tafel. Glimlachend pakt Mark hem op en vouwt de string dan ook gewoon op. Hij woont al heel zijn leven alleen dus wat er in zijn kast ligt aan lingerie en ondergoed maakt niets uit. Met het opgevouwen wasgoed loopt hij naar boven waar hij alles netjes in de kasten legt, de string krijgt een speciaal plaatjes in zijn eigen ondergoed lade.

De dagen erna komt Mark vaak op dezelfde plek maar vindt niets meer en er is ook niemand die de string zoekt. De zaterdag erna wandelt hij weer door het park en vlakbij het bankje hangt een beetje verscholen in de struiken weer een stukje stof. Zodra hij het uit de struiken haalt ziet hij dat het weer een string is, deze string is licht blauw. Zijn nieuwsgierigheid wint het deze keer. Hij stopt de string in zijn zak en loopt voorzichtig de struiken in, een stukje verder komt hij op een kleine opening die niet zichtbaar is vanaf het bankje. Tussen de struiken hangen hier nog een aantal strings, er hangt een rode een gele en nog twee witte. Een klein stukje verder ligt een zakje met een aantal bh’s erin. Mark pakt alles op, de strings stopt hij in het tasje en loopt ermee tussen de struiken vandaan. Hij gaat op het bankje zitten en kijkt in de rondte. Achter de struiken staan een aantal woningen, deze staan te ver weg om vandaar het zakje met ondergoed in de struiken te hebben gegooid. Even later loopt hij met het zakje in zijn hand terug naar zijn eigen woning, thuis legt hij alles bij de wasmachine, zodra hij een was draait zal hij alles mee wassen.

Een paar dagen later komt Mark wat later thuis, het begint al een beetje donker te worden als hij met zijn auto naast het huis rijdt tot vlak tegen de garage. Met dit weer zet hij de auto nooit binnen, als het vriest, is het anders. Maar, nu met dit weer is het nergens voor nodig. Hij loopt achterom zijn huis binnen, de deur naar de keuken laat hij open staan. Het is warm geweest en de warmte zit nog gevangen in zijn huis. Zijn werkspullen legt hij op de plaatsen waar het altijd ligt, dan maakt hij zijn lunch voor morgen alvast klaar. Als hij daarmee klaar is gaat hij naar boven om een opfrissende douche te nemen. Boven zet hij de ramen ook even open, het waait lekker door zo en de warmte verdwijnt al snel. Na het douchen, doet Mark de ramen weer dicht en wandelt naar beneden. Hij loopt even naar de voordeur om te zien of er nog post is gebracht. Er liggen verschillende enveloppe, een aantal van wat rekeningen, een reclame enveloppe. Er liggen ook een aantal reclame folders, er tussen ligt ook een brief het adres is geschreven met de hand. Hij kijkt er even naar en herkent het niet, de reclame dingen gooit hij gelijk weg, de rekeningen haalt hij uit de enveloppe en legt ze in het betaal bakje. Dan loopt hij naar buiten en gaat even zitten in een van de tuinstoelen. Het is nog steeds redelijk warm, het licht tegen de muur achter Mark zorgt ervoor dat hij de brief goed kan lezen. Hij opent hem en er komt een met de hand geschreven briefje uit, langzaam vouwt hij het papier open.

“Lieve lezer. Ik heb de laatste tijd wat lingerie weg moeten gooien. Mijn moeder wil niet dat ik in dat soort ondergoed rondloop, het heeft mij veel geld gekost om het te kopen. Ik heb gezien dat jij verschillende keren strings en later de plastictas vol mee hebt genomen. Nu heb ik een vraag aan je, heb jij al dat ondergoed weggegooid of heb je het bewaard? Dit is mijn e-mailadres, laat even iets weten als je wilt. Alvast bedankt, een treurig meisje.”

Lachend legt hij de brief neer en denkt er even over na, de jonge dame wil dus graag de lingerie terug hebben. Hij staat op en loopt het huis in, zijn computer staat aan omdat hij veel download van het internet. Hij opent zijn mailbox en bekijkt de mailtjes die erin staan even, dan maakt Mark een nieuw mailtje aan voor de jonge dame.

“Lieve dame, al de lingerie heb ik bewaard, het is netjes gewassen en ligt hier bij mij in de kast. Ik wil weten wat je ermee gaat doen en waarom je ouders niet willen dat je erin loopt. Vertel mij ook eerlijk hoe oud je bent en hoe je eruit ziet. Als we het eens kunnen worden krijg je alles van mij terug. Gr de lieve lezer.”

Lachend drukt hij op verzenden, een aantal download zijn bijna klaar, Mark drukt het scherm uit en gaat op de bank zitten en kijkt even naar de televisie. Na een poosje gaat Mark terug naar de computer en sluit de afgesloten download af. Onderin ziet hij ineens dat er een nieuwe mail is. Mark gaat even zitten en opent de mailbox, het is een antwoord van het meisje waar hij de mail naar toe stuurde.

“Lieve lezer. Ik ben heel blij dat je mijn lingerie niet hebt weggegooid. Ik mag dat soort dingen niet dragen van mijn ouders omdat ze het hoerig vinden staan. Ik moet altijd in degelijke onderbroeken en bh’s lopen. Een man mag niet van mijn ouders zien wat ik in huis. Ik ben achttien jaar en heb lang zwart haar, ik zal er een foto van mezelf bij doen. Ik zou graag de lingerie terug hebben maar weet ook dat ik het dan weer weg moet doen, is het mogelijk als ik uit ga dat ik eerst bij jou langs kom, mezelf verkleed en dan wegga. Als je dan nog wakker bent als ik thuis kom doe ik het andersom en anders kom ik het de volgende dag bij jou terug brengen. Ik hoor wel of je het iets vind, mijn naam is Lore. Kus.”

Mark drukt op de knop van beantwoorden nadat hij de foto heeft bekeken. Het is een heel mooi meisje en ze ziet er goed uit. Haar ogen stralen vrolijkheid uit, ook is het niet te zien of ze met heel veel mannen naar bed gaat.

“Lore, ik wil dat je morgenavond om acht uur bij mij voor de deur staat. Ik wil je eerst leren kennen voor ‘k vreemde dames in mijn huis laat. Ik zie je morgen of nooit meer. Gr Mark.”

De volgende dag is Mark vaak bij de mailtjes en de foto van de mooie dame, hij is heel benieuwd of ze ook echt zal komen. Hij is gelukkig op tijd thuis, na wat boodschappen te hebben gedaan gaat hij onder de douche. Zodra hij weer beneden is maakt hij zijn eten klaar, rond acht uur zet hij de koffie aan en wacht rustig af wat er gaat komen. Lore heeft geen mailtje meer gestuurd, om net iets over achten gaat de bel. Mark staat op en loopt naar de deur toe, als hij hem open heeft blijft zijn adem even in zijn keel stokken. Er staat een heel mooi meisje voor de deur, Mark herkent haar van de foto.

“Kom binnen, Lore.” Lore loopt glimlachend de kamer in, ze heeft een lange spijkerbroek aan die strak rond haar billen zit. Erop heeft ze een dun truitje, haar haren heeft ze in een golf over haar schouders liggen. Aan haar voeten draagt ze een paar schoenen met vrij hoge hakken.

“Wil je iets drinken? Ik heb koffie.”

“Lekker, doe maar een kop koffie met alleen suiker graag.” Even later komt Mark met de koffie de kamer ingelopen. Hij zet het kopje voor haar op tafel en kijkt haar nog even strak aan. In zijn buik voelt hij de vlinders heen en weer vliegen. Deze dame is een geschenk uit de hemel. Ze drinken langzaam de koffie. Lore kijkt de kamer rond en geniet van de aandacht die Mark haar geeft.

“Woon jij hier alleen Mark? Ik bedoel ben je niet getrouwd?”

“Ik woon hier alleen, ben nooit getrouwd. Eigenlijk heb ik geen tijd voor een vrouw, er zijn zoveel dingen die ik wil doen en ook vaak doe, als er een vrouw zou zijn dan kan ik dat allemaal niet meer.”

Langzaam kijkt Lore naar Mark die een beetje onzeker begint te worden van haar strakke donkere kijkers. Hij staat op en haalt nog een keer een kop koffie, Lore wil ook graag nog een kopje en kijkt Mark glimlachend na terwijl hij naar de keuken loopt. Ze weet dat ze hem een heel stuk rond haar vinger kan winden. Mark zet de kopjes weer op de tafel en gaat weer zitten, hij heeft zichzelf weer helemaal onder de knie, Lore voelt ook dat ze nu te laat is om hem om haar vinger te winden. Lachend kijkt ze Mark aan.

“Mijn ouders zijn erg christelijk, ik ben twee jaar geleden de pil gaan gebruiken. Mijn ouders weten dat niet omdat je alles wat God je geeft moet nemen. Nu wilde ik in die tijd samen met mijn toenmalige vriendje seks. Maar ik wilde zeker geen kind, ik ben toen naar mijn dokter gegaan en heb de pil van hem gekregen. Ik heb heel weinig seks omdat ik niet met iedereen naar bed ga, maar als ik seks heb wil ik wel gewoon kunnen genieten. Een half jaar geleden kocht ik op aanraden van een vriendin een string met bijpassende bh. Nou daar kwamen mijn ouders na verloop van tijd achter en toen was het huis te klein. Ik mocht niet meer weg en al die hoerenzooi moest het huis uit. Ik heb toen maar alles in de bosjes gegooid en was het al snel kwijt. Toen ik zag dat jij het park verliet met het plastictasje ben ik je gevolgd, ik heb er lang over nagedacht hoe ik het zou kunnen aanpakken met jou. Toen heb ik dat briefje maar geschreven, gelukkig heb jij alles bewaard en daar ben ik heel erg blij om.”

“Nu wil jij natuurlijk weten hoe ik er over denk dat jij jezelf komt omkleden bij mij voor je uit gaat.” Lore kijkt Mark bijna treurig aan en knikt even, in haar ogen staan een paar tranen.

“Ik weet niet hoe jij bent Lore, maar als je mij belooft dat je nooit iemand anders mee zal nemen naar mijn huis dan denk ik dat jij jezelf mag komen omkleden bij mij.” Lore begint te huilen van vreugde, ze staat op en gaat naast Mark op de bank zitten. Ze slaat haar arm om hem heen en geeft hem een dikke zoen. Als Mark haar aankijkt en de tranen uit haar ogen streelt met zijn vinger legt hij een arm om haar middel en trekt haar zachtjes tegen zich aan. De lippen van Lore zijn heel dicht bij die van hem, ze kijken elkaar even strak aan en laten dan hun lippen elkaar voor een lange warme tongzoen raken. Mark voelt de vonken door zijn lichaam schieten, het is alweer lang geleden dat hij een vrouw zo heeft mogen zoenen. Zijn handen strelen de rug van Lore, onder zijn vingers voelt hij dat zij zich helemaal ontspant. Haar lippen laten die van hem los, ze kijkt hem strak aan.

“Ik wil eerst even een setje van mezelf aantrekken, dit ondergoed wat ik nu draag is niet sexy.” Mark staat op en neemt haar aan zijn hand mee naar boven, in een aparte lade ligt al de lingerie die hij van haar heeft meegenomen. Zonder lang te zoeken haalt ze er een setje uit, een mooi donkerrood. Ze kijkt Mark even aan in haar vragende ogen ziet hij dat ze iets wil.

“Mag ik even gebruik maken van jouw badkamer? Kan ik me even een beetje douchen.” Mark pakt een grote handdoek en geeft die aan haar, samen lopen ze naar de badkamer.

“Ga je gang ik wacht beneden en hoor je wel als je zover bent. Maar je hoeft niets Lore, het is voor mij zalig als je meer wilt maar het is niet nodig.” Lore drukt een zoen op zijn lippen en streelt met een vinger even door zijn gezicht. Ze draait zich om en trekt haar kleren rustig uit, heel even kijkt ze over haar schouder, Mark kijkt in een paar heel stralende ogen. Hij draait zich om en loopt de badkamer uit, even later hoort hij het water op de grond vallen. Mark loopt even naar beneden en neemt een glas drinken. De deur naar boven heeft hij open laten staan, hij kan nu horen of Lore klaar is in de badkamer. Het is al even stil boven als Mark Lore zachtjes hoort roepen. Zijn glas wegzettend op de tafel loopt hij naar boven, Lore staat in zijn slaapkamer op hem te wachten, ze is gekleed in een heel mooi opwindend setje lingerie. De kleur donkerrood staat haar erg goed, haar getinte huid zorgt voor een heel mooie uitstraling. Mark blijft in de deuropening staan en kijkt Lore bewonderend aan.

“Jij ziet eruit om zo op te vreten schatje.”

“Ga je gang Mark, ik ben voor jou.” Hij loopt naar haar toe en drukt zijn lippen zachtjes op die van Lore, met zijn vingers streelt Mark haar rug. Als hij bij haar billen is stopt Mark, langzaam komt hij dan weer terug over haar rug omhoog. Er komen een paar dierlijke geluiden uit haar keel, Lore krimpt even een stukje ineen van het genot. Het lichaam van Lore komt steeds verder tot ontspanning, haar armen legt ze rond de nek van Mark en trekt hem strak tegen haar aan. Met een paar lichte bewegingen van haar vingers maakt ze de bloes van Mark los. Mark laat haar even los zodat de bloes van zijn schouders af kan glijden. Lore maakt gelijk zijn broek los en trekt die met de slip erbij uit. De pik van Mark is al redelijk hard geworden en wijst recht vooruit, de blanke eikel raakt de string van Lore wat ervoor zorgt dat hij helemaal groeit. Er komen een paar druppels voorvocht uit zijn gladde eikel, met een zucht van genot drukt hij zijn harde paal tussen de bennen van Lore. Met zijn vingers streelt hij zachtjes de borsten van Lore, ze kijkt hem aan en laat haar tong langs de lippen strelen. De ogen van Lore stralen alleen nog maar genot uit, de kleine string begint steeds natter te worden. De vochtigheid voelt Mark op zijn harde lul druppelen.

Zacht tilt Mark haar op en legt haar op zijn brede bed, even geniet hij van de aanblik van de mooie jonge vrouw, met haar handen streelt ze haar borsten. Mark drukt een natte zoen op haar buik en zakt dan langzaam naar onderen. Via haar benen gaat hij helemaal naar haar voeten. Lore ligt te kreunen en te genieten, waarschijnlijk heeft nog nooit een jongen haar zo verwend. Tussen haar benen komt hij weer langzaam omhoog, zijn handen strelen haar benen. Als hij met zijn vingers langs de zijkanten van haar string streelt begint ze hevig te kreunen. Ze probeert zijn vingers te vangen met haar natte kutje, Mark drukt ineens zijn lippen op de natte string.

“O! Mark dit heb ik nog nooit gehad, o, ja, ja, ik kom!” Schokkend komt Lore ineens klaar, haar string wordt nog natter door haar sappen die uit het kutje lopen. Mark zuigt haar broekje leeg en geniet van haar jonge lichaam.

Langzaam komt Lore weer tot rust, Mark is naast haar gaan liggen en streelt haar jonge lichaam, als hij met zijn vingers over de bh gaat draaien haar ogen weer langzaam weg. Met zijn vingers haalt hij haar borst uit de bh en streelt de harde tepel. Zijn lippen drukt hij op haar borst en likt langzaam over de harde tepel. Lore laat haar hoofd achterover vallen en geniet van de aanrakingen van Mark. De bh trekt hij langzaam van haar borsten, de beide harde tepels neemt hij een voor een in zijn mond en zuigt er even op. Zijn vingers strelen over haar buik en over het natte kleine broekje. Mark voelt zijn harde pik op springen staan, het is al een heel tijdje geleden dat hij seks had. Genietend likt hij ieder stukje van haar mooie gladde lichaam, ineens duwt Lore hem met zijn rug op het bed. Ze kijkt hem glimlachend aan en laat zich over zijn lichaam heen glijden. Haar lippen strelen zijn borst en zakken dan naar beneden, met haar kleine hand pak ze de grote harde paal van Mark beet. Zachtjes begint ze eraan te trekken, Mark begint onrustig te bewegen op het bed. Lore zakt langzaam naar onderen en laat dan de grote paal tussen haar lippen glijden. Met veel zorg en passie likt ze hem zachtjes van de ballen tot aan de eikel.

“O! Lore wat je doet is zo lekker, ik ga je mond zo volspuiten schatje mm…”

Lore kijkt hem even aan en lacht hem zachtjes toe, ze slikt de grote paal voor de helft in en laat haar tong krachtig langs zijn lul glijden. Mark drukt zijn billen van het bed af waardoor zijn lul verder in haar keel glijdt, heel even stopt ze om te wennen aan het gevaarte. Als Mark zich terug op het bed laat zakken komt zij met haar mond naar beneden. Ze zet haar tanden zachtjes in het blanke vlees.

“Ja, ik kom!” Is het enige nog wat Mark kan steunen, hij komt schokkend in de mond van Lore klaar, de stralen spuiten zijn zaad krachtig in haar. Ze blijft zijn paal met haar tong en mond verwennen. Heel even zakt zijn lul een beetje, door de liefkozingen van haar lippen en tong zorgen ervoor dat zijn paal weer snel groeit.

Langzaam laat ze hem uit haar mond glijden, ze gaat even naast het bed staan en trekt haar string uit. Dan gaat ze over Mark heen zitten en laat zijn harde paal heel langzaam in haar verdwijnen. Mark moet zich inhouden om haar niet met een harde stoot te nemen. Met ogen van genot laat Lore de paal helemaal in haar verdwijnen, als hij in haar zit blijft ze even stil zitten en knijpt met haar kutje een beetje in de pik van Mark. Ze gaat langzaam omhoog en laat zich met een snelle beweging weer zakken. Mark geniet van deze manier van geneukt worden, hij laat zijn handen over haar borsten glijden. Kreunend geniet Lore van iedere aanraking van Mark. Mark pakt haar beet en draait zich samen met haar in een keer om, Lore ligt onder hem en kijkt Mark met een paar glanzende ogen aan. Ze haalt haar benen omhoog en legt ze tegen de schouders van Mark aan. De pik van Mark kan nu nog verder in haar glijden, met rustige en stevige stoten begint Mark haar te neuken. Zijn vingers strelen haar harde knopje, schokkend ligt Lore te genieten. Haar ogen draaien langzaam weg, haar kutje begint hard in de pik van Mark te knijpen.

“Ja, Mark ga door, ik ga komen m… dit is lekker spuit me vol met je warme zaad o, ja, ik kom!” Lore komt voor de tweede maal schokkend klaar, haar kutje knijpt ritmische in de harde paal van Mark. Hij voelt zijn warme zaad langzaam naar boven komen.

“O! Lore ik ga je helemaal volspuiten, mm… hier komt mijn zaad schatje ja!” Schokkend komen beide lichaam weer tot rust, Lore laat haar benen van Mark af glijden. Zij lul verslapt langzaam waardoor hij uit haar warme kutje glijdt, Mark laat zich naast haar vallen en geeft Lore een lange warme tongzoen. Zijn vingers strelen zachtjes haar drijfnatte kutje, Lore legt haar benen een stukje verder uit elkaar en geniet van deze aanrakingen. Haar hoofd valt opzij waar een klok staat, Mark voelt haar schrikken.

“O! Ik moet naar huis, anders krijg ik straf ben te laat al bijna.”

Ze stap van het bed en loopt snel naar de badkamer, als ze even later is aangekleed loopt ze samen met Mark naar beneden. In de gang nemen ze afscheid van elkaar, Lore loopt naar buiten en rent dan de straat uit. Mark kijkt haar even na en weet dat er een mooie en leuke tijd aan gaat komen samen met Lore.

Graf von Graaf

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *