Nooit geneukt

()

Het merkwaardige van mijn verhaal vind ik eigenlijk dat ik met mijn beste minnares, de vrouw van wie ik in de liefde meer geleerd heb dan van alle andere vriendinnetjes bij elkaar, nooit geneukt heb. Ik leerde haar kennen in de universiteitsbibliotheek van Leuven, waar wij beiden studeerden. We raakten bij toeval aan de praat, het klikte en ze ging nog diezelfde namiddag met mij mee naar mijn kamer. Pas toen we elkaar de kleren van elkaars lichaam gerukt hadden en heftig zoenend op mijn wollen vloerkleed terecht waren gekomen, vertelde ze mij dat ze getrouwd was. Met een aanzienlijk oudere man, met wie ze een rustig, maar bevredigend huwelijksleven had en die stilzwijgend instemde met haar escapades. Zij deed van haar kant de concessie dat ze met andere mannen van alles deed behalve de uiteindelijke volledige lichamelijke vereniging. Vaginale penetratie, zoals zij het noemde, bleef aan haar wettige echtgenoot voorbehouden. Ik had daar geen bezwaren tegen, omdat deze beperking slechts het exploreren van andere mogelijkheden stimuleerde. De meeste van die alternatieven droeg zij zelf aan.

Haar favoriete variant (en spoedig ook de mijne) was die waarbij mijn sperma, dat nu eenmaal niet in haar schoot geloosd mocht worden, via de orale weg toch in haar kut terecht kwam. Ze legde mij uit dat ze, als ik in haar mond was klaargekomen, mijn geil niet doorslikte. Zodra ik weer een beetje op adem was gekomen, zou ze het via een lange en heftige tongzoen in mijn mond overbrengen. Vervolgens moest ik proberen het in haar kut te spuiten; dichter bij een geslachtsdeel konden we, onder de gegeven omstandigheden, niet komen. Ik reageerde op haar voorstel blijkbaar wat aarzelend, want ze voegde er meteen aan toe dat ze heel goed begreep dat ik even moest wennen aan het idee. Eenmaal over de drempel zou ik er bepaald geen spijt van krijgen, volgens haar.

“Er is toch niets verkeerds of smerigs aan? Ik ken geen mannen – en ik heb er tot nu toe veel gekend – die pijpen niet tot de allerlekkerste seksuele handelingen rekenden die ze kennen. En waarom zou je wel van een vrouw verwachten dat ze iets doet, wat je niet zelf kunt opbrengen?”

Tegen die argumenten had ik geen verweer, temeer daar ze onmiddellijk de daad bij het woord voegde. De dame had blijkbaar veel geoefend; ze wist exact wat te doen. Het duurde dan ook niet zo heel lang voordat ik met heftige stoten klaarkwam. op het scherpe randje van genot en pijn beleefde ik een orgasme als nooit tevoren. Ze bleef na mijn zaadlozing rustig op mijn pik sabbelen tot hij weer helemaal in ruste was. Even later boog ze zich over mijn hoofd, nam mijn onderkaak zacht tussen haar handen en zette haar mond op de mijne. Haar lippen weken een klein stukje van elkaar, net genoeg om het puntje van haar tong door te laten, waarmee ze mijn lippen en tanden voorzichtig van elkaar deed. Plotseling duwde ze haar tong diep in mijn mond en meteen vulde mijn mondholte zich met dikke klodders bitterzoet spul. Ondanks dat ze me uitgelegd had wat er ging gebeuren, overviel het me toch. Van schrik wist ik niets anders te doen dan een paar keer heftig te slikken. Ze keek gespeeld beteuterd en zei.

“Nu kun je het niet meer aan mij terug geven. We zullen het binnenkort nog eens over moeten doen.”

Enkele dagen later diende die volgende gelegenheid zich aan. Weinig tijd werd er verloren aan het voorspel. Mijn minnares zoog afwisselend zachtjes en bijna onverdraaglijk hard aan mijn eikel, terwijl ze heel voorzichtig met haar nagels mijn kloten betastte. Ter variatie ging ze af en toe met haar duim en middelvinger langs mijn schacht heen en weer of bewoog ze haar tong tergend traag van boven via mijn ballen tot in mijn bilspleet. En als ze het puntje van haar tong een stukje in mijn anus drukte, schoot er een elektrische stroom door mijn lijf. Hoewel ik dapper probeerde een orgasme zo lang mogelijk uit te stellen, kan het niet meer dan een minuut of tien geduurd hebben voor ik mij gewonnen moest geven aan haar toverkunsten. Deze zaadlozing was mogelijk nog heftiger dan de eerste keer en leek niet alleen vanuit mijn tenen maar zelfs vanonder mijn schedeldak te komen. Ik lag volstrekt uitgevloerd achterover, maar mijn heks kende geen genade. Haar gezicht – bezweet maar stralend – verscheen boven het mijne en ze roerde enthousiast met haar tong door de inhoud van haar mondholte. Met haar blik gebood ze mij mijn mond open te sperren. Vanaf een afstandje van zo’n centimeter of 15 liet ze in enkele langgerekte slierten mijn geil, dat zichtbaar vermengd was met haar speeksel, op mijn tong druipen.

Nu hield ik alles in mijn mond en ik duwde mijn hoofd tussen haar dijen om mijn lippen tegen haar lippen te drukken. Ik probeerde mijn ‘tweede’ zaadlozing diep in haar poes te spuiten, maar dat viel nog niet mee. Ze was daar zelf intussen kletsnat geworden waardoor ik weinig grip op haar onderste mondje kreeg. Al na een paar seconden viel er dan ook geen enkel onderscheid meer te maken tussen mijn geil, het speeksel en haar kutsap, wat de pret overigens niet drukte. We hadden de smaak duidelijk te pakken en grepen elke gelegenheid aan om van elkaars passie te genieten, al was het tussen twee colleges door, soms maar 10 minuten op het toilet van het universiteitsgebouw.

Meestal hadden we oraal contact, al liet ze mij heel soms ook in haar kont toe (vaginale penetratie was nog altijd uit den boze). En ook als ik haar mond niet volspoot eindigde ons spel vaak op dezelfde manier. Als ze met mij met haar fabuleuze techniek afgetrokken had en de spatten sperma over mijn borst en buik verspreid lagen, doopte ze haar lippen erin alvorens mij lang te zoenen. Of als ik tussen haar borsten was klaargekomen, wilde ze dat ik met mijn tong mijn geil over haar tepels uitsmeerde of het opslurpte en naar haar kut of haar mond overbracht. Zo beleefden wij een aantal fantastische maanden. Maanden waarin ik meer geleerd heb dan jaren in de collegebanken.

Toen haar man een baan in een ander deel van het land kreeg, kwam er een eind aan mijn ‘stageperiode’. Mijn mooiste herinneringen blijf ik echter nog steeds bewaren aan deze vrouw.

De vrouw met wie ik nog nooit geneukt heb.

Graf Von Graaf

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *