Tongzoenen 1.4

()

Een dikke week geleden was er een lokaal festivalletje in ons nabij gelegen dorpje. Ze trachten hierom weinig bekendheid te maken zodat het een klein festival blijft en enkel dorpelingen en enkele buitenstaanders die het weten toe te laten. De vorige jaren leek het er steeds een plezant feestje te zijn en daarom trokken we er dit jaar met zijn vieren weer naartoe.

Chris en Rudi konden er niet vroeg naartoe omdat ze eerst nog naar een verjaardagsfeestje moesten. Daarom pikten we hen later thuis op om samen naar het festival te rijden. Dit is maar enkele kilometers van hen thuis verwijderd. We arriveerden er maar stonden voor een gesloten deur. Dus waren wij te vroeg, of zij nog op het verjaardagsfeestje. Na een tiental minuten wachten zag ik ze verder in de straat arriveren. Op dat feestje had Chris al enkele glaasjes wijn gedronken en ze leek al lichtjes aangeschoten. Normaal drinkt zij nooit alcohol en bij dit warme weer had het sneller effect. Zij melden ook dat ze al aan de wijn had gezeten en zich lichtjes in haar hoofd voelde. Na onze begroeting en nog snel even naar het toilet geweest te zijn vertrokken we richting festival.

Daar aangekomen en ons van de nodige bonnetjes voorzien te hebben zat de sfeer er al behoorlijk in. De eerste drank die ze er bestelde was een alcoholvrije. De temperatuur was nog behoorlijk en al snel werd er een tweede besteld. Deze keer leek ze meer zin te hebben in een rosé wijntje. Deze werd dan ook snel geleverd en gedronken. Hierna volgden er nog enkele tijdens het optreden van de band waarvoor we speciaal waren gekomen. Deze stopten hun optreden rond een uur of één en daarna speelde e nog een dj tot in de vroege uurtjes.

Na alle bonnetjes te hebben opgesoupeerd trokken we omstreeks drie uur huiswaarts. Ik hoorde aan het spreken dat Chris al behoorlijk in de wind was. Thuis aangekomen en de auto voor hun deur te hebben geparkeerd stappen we, zoals alle andere keren uit om elkaar nog eens te groeten vooraleer terug naar huis te rijden. Net zoals ook deze keer. Jef melde dat hij nog dringend even wilde plassen. Na al snel van Rudi afscheid te hebben genomen verdwenen zij naar binnen toe en merkte ik dat Chris alles een beetje in slow motion leek te doen. De auto stond nog met draaiende motor op de straat zodat ook wij niet naar binnen toe konden. De straatverlichting dooft er omstreeks drieëntwintig uur en om die reden stonden wij er nog met zijn tweetjes in het donker te wachten.

Chris wilde afscheid nemen want Jef zou niet zo lang meer wegblijven. We gaven elkaar een hand en zoals gewoonlijk ook een dikke afscheidsknuffel. Normaal volgt eerst nog een zoen op de wang maar deze kwam er niet. Na onze knuffel loste ze wat grip en leek Chris te beseffen dat ze iets was vergeten, de zoen. We keken elkaar aan en ik zag een glinstering in haar ogen door het licht van de volle maan. We keken naar elkaar en stilletjes kwam ze dichterbij. Ik kreeg het idee dat er zich iets zou afspelen. Ik sloot mijn ogen en wilde afwachten wat er komen zou. Ik hoorde aan haar adem dat ze dichterbij kwam. Ik wilde mijn hoofd al draaien om haar zoen op mijn wang in ontvangst te nemen maar plots voelde ik dat ze haar lippen op de mijne drukte.

Ik schrok lichtjes maar wilde haar idee niet onderbreken. Even dacht ik dat ik haar tong tegen mijn lippen aanvoelde drukken. Nooit had ik een intieme tongzoen gekregen van mijn beste vriendin dan nog wel. Even twijfelde ik nog maar snel leken mijn gedachten dezelfde te zijn geworden. Ik opende mijn mond en voelde dat haar tong mijn mond binnendrong. Haar handen pakten mijn hoofd steviger vast zodat ik niet meer kon terugtrekken. Ze drong dieper mijn mond binnen met haar tong en ze begon rondjes in te draaien. Ze leek op zoek te zijn naar mijn tong die verder nog niets had ondernomen. Even gedachten op nul en verder gaan met datgene wat heerlijk aanvoelde. Ik sloeg mij arm rondom haar schouders zodat ook ik een stevige greep kreeg op haar.

Ik duwde mijn tong ook bij haar naar binnen en onze tongen verstrengelden zich in elkaar. Het leek een minutenlange kus te zijn. Onze tongen draaiden in elkaars mond en leken wel een gevecht te voeren. Licht kreunend en rechtstaande tongden we er op los. Jef moest nu toch elk moment terugkeren van zijn toiletbezoekje. Na onze langdurige intieme zoen nog snel even een, twee zoentjes achterna en daar arriveerde Jef terug. Ook hij nam nog even van Chris afscheid en even later reden we huiswaarts.

Ik was er flink van opgewonden geraakt door die tongzoen met mijn beste vriendin. Hopelijk komen er nog meer …

Liefs,

Grizzly

Graag jouw sterrenwaardering en/of reactie onder dit verhaal.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *