Atletiek en zo…

()

Hallo allemaal. Ik ben Gust. Ik doe aan atletiek. Mijn specialiteit is de 10 kamp. Op onze club is nog niet lang geleden een ontzettend leuk negerinnetje gekomen. Ze is meer dan een kop kleiner dan ik en sinds ze bij ons traint, kan ik mijn ogen niet van haar afhouden. Grace heet ze. Ze heeft een vreselijk leuk figuurtje met kleine borstjes en een lekker strak negerinnenkontje, dat volgens mij zo stevig is, dat je er een komkommer op doormidden kunt slaan. Op de training ziet ze mij heus wel kijken en ze kijkt ook wel degelijk terug. Maar dat doet ze ook naar de andere atleten.

Vorige week had ik een vrije dag en het was ’s ochtends nog niet al te mooi weer. Maar tegen de middag stond de zon te pronken in het zenit. Ik ging lekker met een colaatje achter in mijn tuin zitten. Daar was door de vorige bewoners een soort van zitkuil gemaakt en daar zit ik meestal in mijn blootje te zonnen. Een blanke atleet wil toch ook wel een donker kleurtje. Ik zat nog maar net of er werd gebeld. Ik liep naar de voordeur en daar stond Grace.

“Hallo, jij was vrij, zei je gisteren op de training en het was wel lekker weer dus ik dacht, ik ook vrij en onderweg besloot ik even bij je langs te komen.”

“Wel, dat is de eerste keer maar kom verder. Ik zit net achter in de tuin in het zonnetje.”

Grace had een redelijk kort rokje aan en een knoopjesbloesje dat lang niet helemaal dicht zat. Ik nam wat te drinken voor haar mee en we liepen naar de zitkuil. Ik ging lekker in de zon zitten en trok mijn haastig aangetrokken T-shirt weer uit. Grace reageerde meteen.

“Ja. Wel warm zeg! Vind je het goed als ik ook mijn kleren uit trek?”

“Ga je gang” zei ik, hopelijk niet te gretig. Grace trok haar rokje en blouse uit. Wat ik niet verwachte was dat ze een superklein doorzichtige string aan had en een doorschijnend behaatje dat ook niets te raden overliet. Het waren inderdaad kleine donkerbruine borstjes maar met mooie paarsdonkere tepeltjes en een heel lekker kontje met ronde billen.

We zaten een poosje lekker in de zon en namen wat dingetjes van de training door, heel neutraal dus. Ik moest wel zeggen dat ik een zwaar gevoel in mijn kruis had want daar in mijn tuin lag een ontzettend lekkere meid, zo voor de grijp. Ik vroeg of ze nog wat te drinken wilde. En onderweg bedacht ik of ik in mijn blootje terug lopen. Mijn lul mag er best wezen daar hoef ik me niet voor te schamen. Alleen, hoe zou Grace er op reageren? Ik hield mijn broek toch maar aan. Het was nog vroeg genoeg om met mijn jongeheer voor de dag te komen. Het gesprek werd al wat persoonlijker en terloops zei dat ik vaak hier in mijn blootje lag. Ze reageerde er niet afwijzend op, maar zei dat kan ik me wel voorstellen op zo’n mooi beschut plekje. Tijd voor mijn plannetje dacht ik. Ik stond op toen de telefoon ging. Mooi, kan ik hem even aannemen en volgens plan terug komen. Ik nam de telefoon op die gelijk weer werd neergelegd. Dat kwam mooi uit dus. Ik deed mijn broek uit en liep in mijn blootje naar Grace terug.

“Zo lig ik dus meestal hier als het kan.” Ik zag Grace toch een beetje schrikken, maar ze herstelde zich snel en keek nieuwsgierig naar mijn jongeheer.

“Ik ga even lekker op mijn handdoek liggen, voor jou ligt er ook een als je wil.” Grace stond op en deed haar behaatje uit en kwam naast me liggen. Ik lag een beetje naar haar te kijken. Ze lag op haar buik met haar donkerbruine billetjes in de zon. Ik kon er niets aan doen maar mijn lul begon flink te groeien. Ik ging maar op mijn rug liggen en probeerde even niet aan Grace te denken. Maar dat was te laat. Mijn lul stond rechtop voor ‘k het wilde. Ik hoorde Grace zich omdraaien.

“Wow! Wat een grote pik heb jij. Komt dat door mij?”

“Dat kun je wel zeggen ja.”

“Wel, dan ga ik ook maar bloot.” Ze trok haar string uit en ik zag een volledig onbehaard kutje met diep-paarse lipjes. Ze ging weer liggen en trok haar ene been een beetje op. Ik kon het niet laten om in haar kutje kijken. Zou ik? Ze keek wat ik deed en ik kon net met mijn vingertopje naar de bovenkant van de kut-lipjes. Ze reageerde door haar bekken een beetje op te tillen.

“Ga maar door ‘k vind het lekker.” Ze pakte mijn lul beet met haar kleine handje. Ik begreep de uitnodiging en begon wat beter te vingeren. Ik kuste haar en ze sloeg haar armpjes om mijn nek. Het bloed begon sneller door mijn gloeiende lijf te stromen. Ik ging op haar liggen en bereidwillig spreidde ze haar benen. Ze was al zo nat dat mijn eikel zo tussen haar lipjes verdween. Ze begon bedreven onder mij te bewegen.

“O, wat wilde ze graag.” Ik voelde hoe ik steeds dieper in het krappe kutje stootte. Wat voor een wild diertje had ik daar onder mij liggen?

“Stop!” Kreunde Grace

Ze kwam overeind en liet haar kutje in een keer op mijn kloppende pik zakken. Ze zat op me met haar gezicht naar mij toe en ik kon lekker met haar borstjes spelen en gelijk kijken hoe mijn lul in haar kut heen en weer ging. Nou! Ze was een natuurtalent. Ze wipte precies tot mijn eikel er net niet uit was en liet zich vervolgens weer hard omlaag zakken, zodat mijn harde eikel zowat door haar baarmoedertje heen stootte.

“Zal ik je eens lekker van achteren nemen” vroeg ik?

“Dat is goed” en ze ging op handjes en voetjes zitten. Ik kon het niet nalaten om haar eerst nog even lekker te likken voor ik mijn lul weer in haar kutje ging duwen. Kreunend kwam ze hierdoor klaar. Ik profiteerde van haar orgasme door me in haar klampende scheurtje te speren. Nu ging ik er onbeheerst op los. Ik stootte me in een hels tempo de hemel in en het duurde niet lang of ik spoot haar helemaal vol.

Voldaan lagen we even later naast elkaar in de zon. Dat duurde trouwens niet lang want na een kwartiertje lag ze op mij met mijn pik in haar mondje. Haar volle lipjes zogen begerig op mijn al weer harde eikel. En ik lag te smullen van een bijzonder mengsel van mijn eigen zaad en haar kutvocht. Genietend en veel kalmer zogen en sabbelden we aan elkaar s’ geslachtsdeel. Grace kwam het eerste aan een volgend orgasme. Ze klemde met haar slanke beentjes mijn hoofd zowat af. Toen ze mij even later hoorde grommen zoog ze mijn gezwollen pik diep in haar keeltje. Ik duwde haar hoofd diep over mijn spuitende pik heen, straal na straal heet zaad in haar geile mondje spuitend.

De volgende dag op de training besloten we om dit vaker te doen en als het weer het toe laat liggen we nu regelmatig in de tuin te neuken. Als het koud is doen we het gewoon binnen. Op de club vinden ze het maar bedenkelijk dat een volwassen atleet verkering heeft met een junior van 19.

Maar bij ons wint de hartstocht van de leeftijd.

Gust

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *