Baskettraining

()

Dit verhaal overkwam me toen ik, in mijn jongere jaren, aan het begin van de avond naar de wekelijkse basketbal training fietste. Ik was 10 minuten onderweg en fietste door de wijk totdat ik via de achterkant van een tuin, langs het fietspad een meisje zag opduiken.

Ik schrok ervan en ze trok me ruig van m’n fiets. Met een smak viel ik op de straat en het licht ging even uit. Toen ik bijkwam werd ik aan m’n armen en benen opgetild en door de tuin naar binnen gesleurd. Hardhandig werd ik op de bank gegooid en zag vier jonge meiden van rond de achttien rond me staan.

Voor me stond, wat me leek de oudste, een sterk gebouwde en gespierde meid met kastanjebruin haar en diepbruine ogen. Door haar erg korte, witte rokje zag ik haar gespierde bovenbenen. Ze droeg een strak topje zonder bh want ik kon haar tepels duidelijk zien. Ze had mooie ronde tieten met donkere, harde tepels. Ook haar witte slipje kon je door haar rokje heen zien, haar buik was strak en gespierd.

Ik keek om me heen en zag links en rechts twee jonge blonde meiden, de één droeg een jurkje en had puntige tietjes. De andere blonde droeg een strakke jeans en een strak shirtje. Ze was wat molliger en had dikke borsten.

Achter me stond een roodharig meisje met stijl haar en een bleke huid, ze was duidelijk jonger, had kleine tietjes en droeg een strakke legging.

Glimlachend keken ze mekaar aan en het meisje voor me ze zei dat ik mijn broek moest uittrekken. Ik was nog erg jong en de schaamte sloeg toe. Ik weigerde en kreeg direct een harde linkse met haar vlakke hand. Ze zei dat ik geen keuze had en naar ze moest luisteren. Opnieuw zeiden ze dat ze m’n piemel wilden zien en ik m’n broek moest uittrekken. Nog voordat ik nee kon zeggen had ik een harde rechtse te pakken.

De twee blonde meiden trokken me van de bank en hielden beiden een arm vast. Verslagen liet ik de brunette m’n broek losknopen en ze trok deze met onderbroek en al tot mijn enkels naar beneden. M’n slappe piemel volledig ontbloot liet de meiden gemeen giechelen.

“We willen hem hard en stijf zien”, bevolen ze. De brunette sloeg met haar volle hand op m’n lul en greep m’n ballen vast. Naast me zag ik dat de mollige blonde met haar hand in haar broek zat, peuterend op zoek naar haar kutje. Haar strakke jeans bemoeilijkte dit en ze maakte drie knoopjes los. Ik zag een deel van haar roze slipje van doorschijnend kant. De andere blonde dirigeerde mijn hand naar haar borst en ik voelde haar puntige borstjes. Ze had kleine tepeltjes maar haar borstjes voelde lekker hard aan.

Ondertussen was de brunette dichter op me gaan staan en bleef met m’n piemel spelen.

Ze kneedde zachtjes m’n lul greep soms hard in m’n zak. Langzaamaan voelde ik me aderen vollopen en begon m’n lul al naar voren te staan. De brunette merkte dit op en duwde me hardhandig achterover.

Ik viel op de bank en merkte zelf al op dat m’n piemel omhoog stond. De beide blonde meiden gingen dicht op me zitten en het rooie, afwachtende meisje wreef van achter de bank over m’n tepels. De blondine in het jurkje zat dicht op me en streelde m’n bovenbeen en voelde aan m’n ballen. Ze zat voorover en ik had volledig zicht op haar hangende borstjes. Het jurkje was omhoog gekropen en ik zag dat ze een transparant slipje droeg. Ze was volledig kaal geschoren want ik kon het bovenste gedeelte van haar vagina zien.

De mollige blonde was nog altijd druk met zichzelf bezig en ik hoorde hoe sappig haar kutje al was geworden. Ze voerde het tempo op en begon zich dieper te vingeren. Met haar andere hand wreef ze onder mijn shirt over m’n onderbuik en keek indringende naar m’n harder wordende piemel. De brunette voor me draaide zich om en bukte atletisch naar voren en trok haar rokje op.

“Ik zal je helpen” zei ze.

Ze had een wit stringetje aan die deels in haar kutje was getrokken. Ik kon precies haar schaamlippen uitlezen en zag dat ze een vochtige plek in haar slip had zitten. Kundig trok ze haar billen uit mekaar en haar loze schaamlipjes begonnen zichtbaar te worden. Inmiddels was ik zwaar opgewonden en zakte achterover op de bank. Omhoogkijkend zag ik het rooie meisje doordringend naar het transparante slipje van de blondine zat te kijken. Waarschijnlijk gefascineerd door haar kale kutje greep ze het slipje van achteren en trok ze die hard omhoog. Zo hard dat haar halve kutje ontbloot werd en het laatste gedeelte tussen haar lipjes verdween. Glimlachend keken ze elkaar aan.

Inmiddels werd ik af getrokken en trok ze m’n voorhuid verder en verder van m’n eikel.

Uiteindelijk lag m’n eikel volledig bloot en spuugden ze één voor één op m’n lul. Haar natte hand trok door totdat m’n piemel niet harder werd.

“Nu hebben we hem, we brengen hem naar boven” zei de brunette. Ze pakte samen met het rooie meisje m’n handen vast en trokken me door de kamer. Ik werd de trap opgesleurd, achtervolgd door de twee blondines. Ze moesten lachen doordat ze zagen dat ik hulpeloos met een stijve lul de trap werd op getrokken. Ik werd meegenomen naar wat volgens mij de ouderlijke slaapkamer was. Er stond een groot twee persoons- bed met vastgeknoopte touwen aan de hoeken. Op m’n rug viel ik op bed en het rooie meisje ging direct op m’n lul zitten. Ze trok m’n shirt uit en zei tegen de blondines, die zich aan het uitkleden waren, m’n armen vast te maken. Ze hadden al touwen aan de poten vast maakt en hoefden alleen m’n polsen door de lus vast te trekken. Ze waren allebei naakt en gingen op de binnenkant van m’n arm zitten.

Ik had gelijk, de ene was volledig kaal geschoren en de mollige had alleen wat haar op haar lipjes, ze had dikke natte schaamlippen door al dat vingerwerk.  Ze reden over mijn arm en ik voelde de natte kutjes hard drukken en hun clitje doorkomen. De eerste druppels vocht lekten langs met arm in het dekbed. Terwijl m’n benen gespreid werden vastgeknoopt door de deels ontblote brunette stond het rooie meisje op en trok naar broek recht boven me uit.  De stouterd droeg geen slipje en wreef even snel door haar kutje.

Haar kutje was kaal en strak. Haar kleine lipjes waren smal maar dik en ik zag alleen een kort gleufje. Haar topje hield ze aan. Haar tietjes waren erg klein en waarschijnlijk schaamde ze zich voor de rest. Ze draaide zich om en liet zich boven mijn gezicht zakken. Het leek in slow motion te gebeuren hoe ze dichter naar m’n gezicht zakte.

Langzaam zag ik hoe haar lipjes spreidde en er een draadje vocht uit haar natte kutje begon te bungelen. Ze was zalmroze van binnen en zakte met haar lipjes via m’n neus naar m’n mond. Nu pas merkte in hoe nat ze was en ze laat een spoor van vocht over m’n gezicht na. Ik probeer met m’n tong zo diep mogelijk bij haar binnen te dringen. Onze sappen mengen zich en ik voel m’n lul reageren. Zonder aanraking begint hij wisselend te steigeren en te ontspannen.

Op dat moment voel ik een mond om m’n lul sluiten en één van de dames begon me hardhandig te pijpen. Ik voel haar tanden langs m’n lul schuren en binnen een aantal halen is het hardste punt wederom bereikt en stonden de aders op knappen. Ik spiek even snel en zie dat de brunette de aanrichter is. Ze geeft aan de dames aan dat ik er klaar voor ben en een warm kutje trekt van m’n gezicht.

Het rooie meisje glijdt met haar natte gleuf naar beneden en keert zich om. Ik voel m’n eikel klem gezet worden tegen naar strakke kutje. Ze likt haar vingers en druipend van speeksel smeert ze haar kutje in. Opnieuw voel ik haar strakke kutje om mijn eikel sluiten. De brunette knijpt hard in m’n lul de dirigeert hem verder naar binnen.

Zodra haar schaamlipjes om mijn eikel zijn getrokken glij ik soepel naar binnen en synchroon slaken we een diepe kreun. Ik voel vocht langs m’n zak glijden. Langzaam stoten we door terwijl m’n binnen-been wordt gelikt. Gemoedelijk voeren we het tempo op en ik probeer de stoten dieper en feller te maken wanneer ik de brunette achter haar opmerk met een ombinddildo.

Ze drukt haar voorover en ze landt op m’n lichaam. Langzaam gaan we door terwijl haar aarsje nat gelikt wordt. Langzaam dringt de dildo haar poepgaatje binnen en ik voel haar strakke kutje nog strakker om m’n lul zuigen en hoor een bijna enge lage kreun van haar in m’n oor wanneer de dildo volledig is doorgedrongen. Ze heeft er moeite mee en ik zie haar ogen wegdraaien. Ritmisch proberen gelijktijdig dieper te stoken totdat de brunette haar overeind trekt. Ze zoent haar in de nek we stoten hard door. Uit het niets pakt ze van achter haar shirt en trekt het over haar hoofd.

Het rooie meisje is inmiddels in de zevende hemel en het schijnt haar niet te deren.

Ze was inderdaad bijna volledig plat van voren maar had harde, grote roze tepels en fier naar voren stonden. M’n ogen dwaalden af naar beneden en ik zal hoe al het vocht van haar kutje en m’n lul al begon te schuimen. Weer kwam ze naar voren ze klemde zich stevig aan m’n lichaam vast. Ik voelde haar harde tepels en ze zei.

“Pak me harder, doe het harder”.

Ook ik greep haar stevig vast en ik keek regelrecht in de doordringende ogen van de brunette. Met onze volle gewicht stoten we dieper en nog harder in het tengere meisje.

Haar hulpeloos gekreun kondigde naar orgasme aan en ze kwam gillend klaar. Het speeksel liep uit haar mond en ik voelde haar hevig trillen. Ze had duidelijk geen controle meer over haar eigen lichaam en ze liet zich zijwaarts van me afvallen. Meteen greep ze naar haar kale kutje en ik zag dat ze nog steeds spuitend met haar orgasme bezig was.

Ik voelde me supergeil, daar liggende met een snoerharde piemel, nat van het geil en schuim. Een dame met ombinddildo voor me en twee blondines op m’n armen.

Eéntje is er afgewerkt, nog drie te gaan.

Ik kreeg enkele zachte tikken in mijn gezicht, mijn handen en voet. Een zuurstofmasker werd verwijderd en ik voelde een baxter in mijn arm. Moeizaam opende ik eerst één oog en toen ik niet geloofde wat ik zag sperde ik ze beide open. Ik lag in een ziekenhuisbed met de dokter die in mijn teen neep en een verpleegster die de temperatuur nam.

“A, ha, Dag Gust! Je bent in de kliniek, hebt een arm en sleutelbeen gebroken en het allemaal terug zo goed als nieuw. Maar voorlopig geen baskettraining meer.”

Gust

Graag uw sterrenwaardering bovenaan het verhaal of/en onderaan als reactie onder dit verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *