Bea & Lucia

()

Er zijn van die dagen waarvan je van tevoren ziet aankomen dat het wel eens zou kunnen uitdraaien op heerlijke lekkere seks. Hoewel ik daar geen problemen mee heb zijn er gelukkig ook dagen dat je het in zijn geheel niet ziet aankomen want eerlijk gezegd zijn de vrijpartijen die je niet ziet aankomen vaak het lekkerst.

Dit verhaal gaat over zo’n dag dat ik absoluut niet zag aankomen wat er ging gebeuren. Ik zal mezelf eerst even voorstellen; ik ben Mandus een gewone doorsnee jongeman van begin dertig. Ik ben gelukkig getrouwd maar heb een onregelmatig seksleven wat zich uit in het af en toe eens buiten de deur genieten van de geneugten van het leven.

Hoewel ik ongelooflijk veel van mijn vrouw houdt heb ik af en toe ook wel eens zin in iets anders en daarom zoek ik wel eens seksueel contact met andere dames.

Dit verhaal begint eigenlijk al een aantal jaren geleden; ik raakte toen in contact met Bea en na enige tijd groeide dit eerste contact uit tot een goede vriendschap. Er was altijd al een behoorlijke aantrekkingskracht tussen mij en Bea en dit resulteerde dan ook in een geweldige vrijpartij toen we eens een weekendje met wat vrienden weg waren.

Het was een avond waar iedereen lekker veel had gedronken en we samen op een hotelkamer terechtkwamen. De seks was geweldig; Bea kon heerlijk pijpen en toen ik mijn sperma ook nog in haar kontje mocht spuiten was mijn avond echt tot een geweldig hoogtepunt gekomen. Natuurlijk hadden we dit voor ons gehouden omdat ik toen dit gebeurde verloofd was met mij huidige vrouw.

Na deze geweldige vrijpartij was onze vriendschap alleen maar gegroeid en tot op de dag van vandaag zien we elkaar regelmatig als gewoon goede vrienden. Bea heeft ondertussen een vriend en woont samen. Ik ben zoals eerder aangegeven ondertussen getrouwd en hoewel gelukkig soms ontrouw.

Vorige week hadden Bea en ik weer eens afgesproken omdat zij enkele weken geleden een flatje gekregen had en ik haar nieuwe huisje nog niet had gezien. Na enig zoeken vond ik het appartementencomplex en parkeerde ik mijn auto op de parkeerplaatsen die gelukkig in overvloed aanwezig waren. Het kostte me enige moeite om haar appartementje te vinden maar na enig zoeken stond ik dan toch voor de deur. Eigenlijk was het gewoon een normale afspraak en na een rondleiding door het huis (zoals dat hoort als je een huis nog niet gezien hebt) belandden we samen op de bank waar we onze dagelijkse beslommeringen met elkaar bespraken. Na uitgebreid bijgepraat te hebben stelde ik voor om haar te helpen met de afwas die ik had zien staan tijdens de rondleiding door het kleine appartementje.

We liepen samen naar de keuken toen de deurbel ging, ik verwachtte dat haar nieuwe vriendje binnen zou stappen maar het was haar onderbuurvrouw die lachend de keuken binnenstapte nadat Bea de deur had geopend. Het bleek een oude bekende te zijn, Lucia had ik namelijk al eens leren kennen op een verjaardag van Bea en daar had ik even kort met haar zitten praten. Ik kuste Lucia gedag en we besloten de afwas maar even te laten staan en in de kamer een kop koffie te gaan drinken. Onder het genot van een kop koffie ontstond een gesprek tussen de twee dames waar ik met verwondering naar zat te luisteren; de dames waren uitgebreid hun nieuwe vriendjes en bijbehorende seksleven aan het bespreken en daarbij werden de details niet overgeslagen.

Op zich niet zo gek hoor want vrouwen schijnen dat wel vaker te doen maar het feit dat ze dit zo open en bloot deden waar ik bij zat verbaasde me wel een beetje. Ik wist al van de verhalen van Bea dat Lucia er niet vies van was en dit werd me nog duidelijker toen ik het gesprek volgde. Ook de grote van de lullen van de jongens werd besproken en op het moment dat ik dacht dat de dames vergeten waren dat ik er ook was draaide Lucia zich naar mij toe en vroeg zonder enige schroom; “en jij Ronny hoe groot ben jij eigenlijk geschapen?”

Lachend knikte ik naar Bea en lachend zei ik “dat kun je het beste aan Bea vragen want die zal vast de vergelijking wel kunnen maken met andere mannen”

Verbaasd keek Lucia de kant van Bea op en het duurde niet lang voordat er een klein glimlachje op haar mond verscheen. Zonder er doekjes om te winden antwoordde Bea vervolgens; “ach, Ronny is net wat boven het gemiddelde van de mannen die ik heb gehad.”

Ik was wel benieuwd naar haar antwoord maar ik kon leven met het antwoord.

“Ok, dat klinkt wel goed” lachte Lucia “maar durf je hem ook te laten zien?”

“Ik durf het wel maar ik denk niet dat dat op dit moment enige zin heeft” stribbelde ik nog even tegen maar ik wist eigenlijk al dat ze daar geen genoegen mee zou nemen.

“Ach, doe niet zo vervelend” riep Lucia en ook Bea vond het eigenlijk wel leuk en deed een duit in het zakje “ben je zo preuts” schaterde ze.

Ik wilde me niet laten kennen en ik maakte dan ook de knoopjes van mijn spijkerbroek los en haalde, voor de dames toch wel onverwacht, mijn slappe lul uit mijn broek en liet die aan Lucia zien.

“Jezus! Wat een kleintje” lachte Lucia en ze keek Bea vragend aan. “Wacht maar tot hij stijf is” antwoordde Bea lachend.

“Maar dan heb ik er toch niets aan dat ik hem slap heb gezien” riep Lucia nu verontwaardigd waarbij ze mij vragend aan keek.

“Wat wil je dan dat ik hem op commando stijf laat worden omdat jij hem zo graag stijf wilt zien?” Lachend knikte beide dames maar ik was al weer bezig om de knoopjes van mijn broek dicht te knopen toen Bea die naast mij zat zich omrolde en haar hoofd naar mijn kruis bracht.

“Ik kan dat wel even regelen als je dat wilt” en ze keek haar vriendin vragend aan. Ik voelde op dat moment mijn lul al wat groter worden omdat ik zo’n vermoeden had wat er ging komen. Bea liet zachtjes een klap neerkomen op mijn hand die bezig was de knoopjes dicht te maken en vrij gemakkelijk deed ze al het werk wat ik had gedaan teniet door de knoopjes weer los te knopen. Het gebeurde allemaal in een paar seconden maar ze had vrij snel mijn langzaam groeiende lul in haar handen en keek me vragend aan. Een klein goedkeurend knikje was voldoende en ze nam mijn half slappe lul zonder verdere vragen in haar mond.

Ik deed mijn ogen dicht en heel even gingen mijn gedachten terug naar die avond een paar jaar terug toen we die eenmalige uitspatting hadden gehad. Ik voelde mijn lid snel groter worden en al snel moest Bea terrein prijsgeven want hoewel ik niet super groot geschapen ben kon ook zij, net als de meeste dames, niet de hele stijve lul in haar mondje houden. Lucia keek eerst wat verrast in onze richting maar al snel herstelde zij zich en keek ze verlekkerd in onze richting. Na een klein minuutje stopte Bea en keek ze vragend in Bea haar richting.

“Is dit beter?”

“Zo kan ik het beter beoordelen ja en dit is inderdaad wel iets boven gemiddeld, eigenlijk precies goed! Mag ik ook?” Vroeg ze aan Bea en deze knikte naar mij om aan te geven dat ik degene was die daar over ging. Ik was eigenlijk niet verrast door de vraag en natuurlijk ging het goedvinden dat ook zij aan mijn lul zou gaan zuigen.

“Natuurlijk lieverd” antwoordde ik kort maar krachtig. Dat liet ze zich geen tweede keer zeggen en al snel zat ze tussen mijn benen op haar knieën voor de bank. Om en om namen de dames mijn lul nu in hun mond en hoewel ik eigenlijk wel wat ervaring heb opgedaan was dit toch wel een hele nieuwe ervaring. Bea pijpte hard en liet mijn lul bijna helemaal in haar mond verdwijnen terwijl Lucia wat langzamer likte en met haar tong vooral mijn eikel beroerde. Het was Bea die langzaam wat spuug op mijn eikel liet vallen en dit over mijn hele eikel begon te verspreiden terwijl Bea langs mijn schacht naar mijn ballen afzakte. Hoewel ik ze regelmatig scheer waren de haartjes toch wat langer dan gewenst maar Bea had daar geen boodschap aan likte alsof het laatste was wat ze vandaag zou doen! Ik voelde het zaad langzaam maar zeker opborrelen en wilde niet zo snel al komen maar het was vechten tegen iets wat niet tegen te houden was.

“Hoe willen jullie dat ik klaarkom?” Vroeg ik de dames en die reageerden zoals ik gehoopt had. Bea kroop van de bank en nam plaats naast Lucia op de grond. Om en om maakten ze nu het karwei af en openden hun mondje toen ik aangaf te gaan komen. Gelukkig mik ik met basketbal wat beter want het sperma miste hun mond gruwelijk en ik spoot mijn zaad over heel hun gezichten. Tot mijn verrassing likte ze elkaar daarna helemaal schoon en ook mijn lul werd vakkundig schoon gelikt door Lucia.

“Wat een lekker exemplaar” lachte Lucia om er vervolgens aan toe te voegen “kan hij er ook nog wat mee?”

Bea lachte schuchter en zei; “volgens mij heeft hij er geen enkel bezwaar tegen als je dat eens uitprobeert maar dan moet je wel snel zijn anders is zijn lul weer slap”.

Bea stond op en begon zich snel te ontdoen van haar kleding om vervolgens mijn lul weer in haar mond te doen om hem weer volledig stijf te krijgen. Het duurde niet lang voordat hij weer klaar was en ze boven op mijn schoot kroop.

Ik voelde de warmte van haar natte kutje en zonder te twijfelen zakte ze langzaam naar beneden en begon ze me rustig te berijden. Haar redelijk grote borsten wiegden vlak voor mijn gezicht heen en weer en ik kon de verleiding niet weerstaan en nam om de beurt haar heerlijk grote tepels in mijn mond. Langzaam maar zeker voerde ze het tempo op en werden de geluidjes die uit haar mond kwamen talrijker. Ik keek naar rechts en zag daar hoe Bea haar hand ondertussen in haar broek had gedaan en aan de bewegingen herkende ik dat een of meer vingers bezig waren haar gevoeligste plekje te verwennen. Ik dacht net dat Lucia ging komen toen ze mijn lul uit haar kutje liet glijden en ze kroop iets naar boven om haar kutje boven mijn mond te brengen. Veel aansporing had ik niet nodig en mijn tong deed wat er van hem verlangd werd. Heerlijk zoog ik op haar clitje en liet in mijn tong door haar kutje gaan terwijl ik het gehijg hoorde toenemen. Ondertussen was Bea opgestaan en was ze met haar rug naar mij en Lucia toe boven op mijn nu vrije lul gaan zitten. Even spookte het door mijn hoofd hoe dit er van een afstand uit moest zien; ik op de bank zittend met een vrouw met haar kutje boven mijn gezicht en een ander zittend boven op mijn lul. Ik had er zo veel voor over om van deze aanblik een mooie foto van te hebben!

Het was Lucia die als eerste een orgasme kreeg en boven op mijn gezicht klaarkwam en niet lang daarna volgde ook Bea die al neukend klaarkwam. Ik was al een keer klaargekomen maar het was Bea die nog een verrassing voor me in petto had; “wil je lekker in mijn kontje klaarkomen lieverd” vroeg ze lachend.

Het was een vraag die eigenlijk geen antwoord nodig had, onder de bank vandaan kwam wat glijmiddel tevoorschijn en het duurde niet veel later voordat ik mijn lul achter in haar kont stopte. Het was jammer dat ze me al bijna klaar geneukt had want het duurde maar een paar minuten voordat ik achter in haar kontje klaarkwam. Concluderend kan ik zeggen dat de seks geweldig was maar het feit dat het zo uit de lucht kwam vallen was echt geweldig. We hebben het daarna nog eens over gedaan maar afgesproken trio’s zijn niet te vergelijken met hoe geil het is als dit spontaan ontstaat!

Gust

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *