Bedrijfsorgie

()

Het was donker en we reden over de autoweg terug naar huis. We, dat zijn Karine, Ingrid en ikzelf. We hadden een feestje gehad op het hoofdkantoor van onze firma. Ik was directeur van een dochteronderneming en Karine en Ingrid waren mijn secretaresses. Karine was een donkerblonde, stevige, maar wel slanke meid met lang haar en heldere ogen, terwijl Ingrid een prachtige blondine was, kort geknipt en met een hele zelfverzekerde uitstraling. Een beetje een tutje, maar wel met lekkere tieten en hele lange, slanke benen met daarboven een supersexy kont. Karine was de intelligentste, maar Ingrid de knapste, hoewel ze er beiden goed uitzagen. Karine was directiesecretaresse en regelde de planning, mijn agenda, vergaderingen, enzovoort. Ingrid was gewoon secretaresse en nam de telefoon aan, werkte mijn brieven uit en zorgde vaak voor de koffie. Maar hoe je het ook bekeek, in één ding kwamen ze exact met elkaar overeen; ze waren alle twee verschrikkelijk lief.

Ze verschilden enorm in karakter, levenswijze, uiterlijk, bezigheden op het werk, maar ze konden het ontzettend goed met elkaar vinden. Ze kwamen vaak privé bij elkaar over de vloer en ging ook meermalen samen uit. Ze deelden ook intieme dingen met elkaar en dan zaten ze met hun hoofden dicht bij elkaar en spraken op fluisterende toon, zodat een buitenstaander er niets van mee kreeg. Ik was ingenomen met die twee en als ik tussen hun moest kiezen, zou ik onmogelijk weten, wie ik moest nemen en had zodoende geen uitgesproken voorkeur voor één. Uit hun gedrag kon ik ook wel afleiden, dat ze mij ook wel mochten en omdat we alle drie nog geen vaste relatie hadden, kwamen er wel eens gedachten bij me op, dat ze soms achter mij aanzaten, maar erg duidelijk waren hun signalen niet. Maar, soms deden ze ook heel afstandelijk tegen mij en dan hadden we een heel zakelijke verhouding.

De beide dames zaten achter in de auto en ik schonk nauwelijks aandacht aan ze. Het geroezemoes van hun gesprek, gemengd met de geluiden van de auto en het overige verkeer deden mij een beetje wegdromen en ik liet de dag nog een keer aan mij voorbij trekken. Het was een leuk feestje geweest en we waren heel blij met de uitnodiging, want alleen afdelingen van het moederbedrijf, die winst hadden gemaakt, waren uitgenodigd. En door mijn leiding en door de inspanningen van het personeel hadden we een goed jaar gedraaid en meer omzet en winst gemaakt als alle andere dochterondernemingen samen. Ik had mijn personeel ook flink gepocht bij de hoofddirectie en de dames, die het meest bij mijn functioneren betrokken waren, Ingrid en Karine, een flinke veer in de kont gestoken, want mede door hun toedoen liep de organisatie op rolletjes. Doordat ze zo geweldig hun best deden en alles zo goed wisten te plannen, had ik af en toe ook nog tijd over voor andere zaken en daar was ik hun heel dankbaar voor, want het was soms een chaotisch en hectisch geheel in mijn kantoor.

Ik bedacht mij hoe ik mijn dankbaarheid tot uiting kon brengen en toen ik het wist, heb ik ook direct aan de president-directeur gevraagd of het zijn goedkeuring kon wegdragen. Toen ik zijn instemming had, ben ik meteen naar Karine en Ingrid toe gestapt en hun meegedeeld, dat ze als beloning een bruto salaris netto als toelage kregen uitbetaald. Ze konden hun geluk niet op en sprongen bijna een gat in de lucht. Hun dag kon nu helemaal niet meer stuk en door onze uitgelaten stemming en goede humeur smaakte de champagne nog lekkerder en maakte de wijn van het diner ons nog vrolijker.

De dames vertelden bij het instappen een beetje zweverig te zijn en ik kon ook wel voelen, dat ik twee alcoholische versnaperingen genuttigd had. Helaas moest ik het bij twee glazen champagne laten, want ja, ik zou op de terugweg rijden. Karine en Ingrid hadden me uitgenodigd voor een etentje om hun bonus te vieren en ik had de invitatie met veel plezier geaccepteerd. De datum zouden we later nog wel bepalen en we zouden in de stad blijven, want dan kon iedereen naar eigen inzicht zoveel drinken als ’t ie wou. Zo zat ik wat te mijmeren en opeens hoorde ik een geile kreun achteruit de auto komen. ‘Wat zullen we nou hebben’, dacht ik.

Ik deed de binnenverlichting aan en wierp een blik over mijn schouder. Jemig de pemig, die twee geile meiden waren met elkaar aan het rotzooien. Ingrid zat wijdbeens en Karine hing half om half over haar heen. Ze kusten elkaar innig en toen ik wilde kijken, wat ze met haar hand uitspookte, werd ik opgeschrikt door het getoeter van een andere weggebruiker. Ik werd door het hele tafereel zou afgeleid, dat ik op de linker rijbaan terecht dreigde te komen en daarbij hinderde ik een achterligger, die me net in wilde halen. Ik schoot weer naar rechts en pakte de binnenspiegel vast. Ik draaide hem zo, dat ik de achterbank kon waarnemen en ik richtte hem op de benen van Ingrid.

Potverdorie, Ingrid haar jurk zat verfomfaaid om haar middel omhoog geslagen en haar slipje hing op de enkels. En ik kon zien dat Karine met haar middelvinger tot aan de knokkel in haar kut zat. Ingrid deed haar benen nog iets verder uit elkaar, zodat Karine er nog beter bij kon. Ze tongzoenden elkaar vurig en Ingrid zat met een hand in de bloes van Karine. Ik dacht, dat ik gek werd. Ik wist dat die twee meiden goed met elkaar overweg konden, maar dat ze op elkaar vielen, dat was het laatste waar ik aan gedacht had. En dat ze dat durfden tentoonstellen in mijn aanwezigheid was helemaal van den zotte.

“Gaan jullie lekker?” vroeg ik. De dames bevrijdden zich uit hun omhelzing en Ingrid zei. “Hè, hè, hij heeft het door. Dat je het nou pas ziet – we zitten wel al een kwartier te vrijen. Heb je geen zin om mee te doen?”. Mijn pik stond al een tijdje keihard in mijn broek en het antwoord liet zich dan ook raden.

“Stomme vraag, natuurlijk lijkt me dat het einde. Willen jullie hier of rijden we snel door naar huis?”

“Het lijkt ons wel leuk om er op kantoor eens tegenaan te gaan”, zei Karine.

“No problem”, zei ik en trapte het gaspedaal wat dieper in om sneller op de zaak te zijn. Mijn hoofd bonkte en ik kon mijn blik haast niet van die twee mooie, geilende grieten afhouden. “Doen jullie dit wel vaker?” wilde ik weten.

“Oh, jawel hoor”, zei Ingrid, “als we geen vriend hebben en toch geil zijn, dan gaan we met z’n tweetjes naar bed. Dacht je soms dat het vanzelf kwam, dat we zo goed met elkaar konden opschieten?”

Ik wist niet meer wat ik dacht en had moeite om me te concentreren op het verkeer. De twee meisjes begonnen weer te zoenen en ik was blij, dat we nog maar tien kilometer van onze vestiging af waren, want anders was ik ter plekke gestopt en had elke meid eerst een beurt gegeven. Plankgas scheurde ik verder en Karine en Ingrid zaten met elkaars tieten te spelen. Af en toe streken ze door mijn nekharen en spoorden me aan tot nog meer tempo. Maar harder als 160 km. durfde ik toch niet te rijden en helemaal niet in de opgewonden toestand, waarin ik mij nu bevond. Met gillende banden reed ik het fabrieksterrein op en de meisjes brachten hun kleding weer in orde. Hoewel, Ingrid trok haar slipje niet weer aan en Karine sloeg alleen een jas om zich heen, maar liet haar bloes open staan. Ik parkeerde de auto bij ons kantoor en ik stapte uit en hielp daarna de dames uit de auto. Gearmd en opgewonden liepen ze voor me aan het gebouw in en ik deed de auto op slot. Overal in het donkere gebouw gingen lichten aan en ik haastte mij ook naar binnen. De deur deed ik op slot en snelde naar mijn kantoor. Karine en Ingrid waren druk doende om alle lamellen dicht te doen en ik draaide de verwarming hoog op.

“Eerst nog wat drinken” zei Ingrid en ze gaf Karine een kus. Deze streelde door het blonde haar van haar collega en ik zei; “maar dan wel champagne!” Ik liep naar de koelkast en pakte een fles met de kenmerkende kurk en het draadje. Ingrid pakte de glazen en Karine kwam naar mij toegelopen en legde haar arm om mijn schouder. Ik gaf haar een kus en ze liet haar mantel openvallen. Ik keek zo bij haar openstaande bloes in en zag een paar heftig op en neer gaande tieten. Ze was duidelijk bijzonder geil en ik verheugde mij al op de komen- gaande dingen. Ingrid kwam met de glazen aangezet en ik liet de kurk door het kantoor knallen. De champagne bruiste naar buiten en Ingrid hield een glas onder de fles om te voorkomen, dat er veel van het heerlijke vocht verloren ging. Ik schonk de glazen vol en met z’n drieën brachten we een toost uit.

“Op een geslaagde avond”, zei Ingrid en na het legen van ons glas drukte ze zich tegen me aan en we begonnen een lange, geile tongzoen.

Karine mengde zich er ook in en begon mijn broek los te maken. Ik bedacht mij dat Ingrid geen slip droeg en ik trok haar jurk omhoog. Ik begon haar billen te strelen en vond al gauw haar kut, die kletsnat was. Ik streek tussen de schaamlippen door en beroerde af en toe haar klitje. Ze ging flink wijdbeens staan en ik kon zo gemakkelijk diep in haar kut doordringen.

Karine was met haar mond bezig bij mijn pik en likte hem helemaal af. Af en toe nam ze de eikel in haar mond en zoog haar wangen hol. Ze deed het bijzonder geraffineerd en ik trok de jurk van Ingrid over haar hoofd. Omdat ze ook geen BH droeg, stond ze nu piemelnaakt voor me en ik keek vol bewondering naar haar prachtige tieten. Ik had er al vaak over gefantaseerd hoe ze er uit zouden zien, maar nu kon ik ze in mijn handen nemen en dat deed ik ook. Ik streelde ze voorzichtig en pakte af en toe haar tepels vast, die priemend vooruit stonden. Ze kreunde geil en genoot van mijn aanrakingen. Ik maakte mij los uit onze omhelzing en nam afwisselend een tepel in mijn mond. Ik wilde meer en likte over haar buik om zo uiteindelijk bij haar kut te eindigen. Maar onze positie werd erg moeilijk op deze manier en Karine kon haar activiteiten bij mijn pik ook amper volhouden.

Ik pakte Ingrid vast, leidde haar naar mijn bureau en duwde haar achterover. Gewillig ging ze liggen en ik zette mijn mond op haar kut. Ze was werkelijk drijfnat en ik likte gulzig tussen haar schaamlippen door. Af en toe liet ik mijn tong afdalen en beroerde haar kontgaatje. Dan schokte haar hele lijf omhoog, vooral als ik een eindje in haar aars drong. Karine had zelf haar bloes uitgetrokken en nam mijn pik tussen haar tieten. Ik reed er tussen heen en weer en zij drukte haar borsten stevig tegen elkaar, zodat het nog aangenamer aanvoelde. Ik likte Ingrid als een bezetene en ze was ondertussen zo geil geworden, dat het niet lang meer zou duren tot ze klaar kwam. Ik stak twee vingers in haar kut en drong met één vinger in haar darm. Hard en snel ging ik met het puntje van mijn tong over haar keiharde klit en ze wipte met haar lichaam op en neer op het bureau. Toen begon ze te trillen en ze kneep haar dijen tegen elkaar. Omdat mijn hoofd er nog tussen, stikte ik zowat en ik was blij, dat ze meteen daarna zuchtend ontspande en het orgasme liet wegebben. Ik kroop tussen haar benen weg en Karine ging staan. “Nu ben ik aan de beurt”, zei ze verlangend en ze begon me te zoenen. Mijn mond glinsterde van het kutgeil van Ingrid en Karine likte het begerig op. Door haar activiteiten bij mijn pik had ik nu bijzonder veel zin in neuken en Ingrid kroop van het bureau af. Ik deed de rest van mijn kleren uit en Ingrid ontdeed Karine van haar rok en slipje. Ik duwde Karine voorover op het bureau en zette mijn tong op haar billen. Ik maakte cirkelvormige bewegingen met mijn tong en likte daarna door haar bilnaad. Ze stak haar handen naar achteren en trok haar bilhelften zo ver mogelijk uit elkaar. Haar bruine sterretje lonkte uitdagend naar me en ik likte over haar kringspier. Er ontsnapte haar een geile zucht en ik drong naar binnen. Ingrid aapte ons na en likte over mijn billen. Even later voelde ik haar tong in mijn darm binnendringen en met haar hand rukte ze mijn pik af. Zo hield ik het niet lang meer vol en zette de aanval in op de kut van Karine. Deze stond van pure opwinding al open en glom van de kutsappen. Ik likte haar dampende kut en stak mijn tong zo diep mogelijk naar binnen. Geil kreunend onderging ze mijn behandeling en als ik haar kittelaar beroerde, dan duwde ze haar onderlijf helemaal naar achteren. Ik wilde nu neuken en zette mijn lul tegen haar schaamlippen. Ze duwde zelf haar kont naar achteren en met een geile kreun ontving ze mijn harde paal.

Ik begon meteen in een vrij hoog tempo en Karine ving elke stoot geil zuchtend op. Ingrid deed nog steeds hetzelfde als daarstraks en zat met haar tong nog steeds mijn aars te bewerken. Het voelde grandioos aan en ik kreeg zin om in de kont van Karine te kruipen. Toen ik mijn pik uit haar kut haalde, ontsnapte haar een kreet van teleurstelling, maar toen ze mijn eikel tegen haar kringspier aanvoelde, slaakte ze een gilletje van opwinding. Mijn pik was glad genoeg van haar kutvocht en soepel verdween de eikel achter haar kringspier.

Ingrid had door wat er zich afspeelde en ik voelde haar hand onder mijn zak door gaan. Ze ging ermee naar de klit van Karine en wreef hard en snel over diens keiharde bobbeltje. Ik naaide nu in een zeer hoog tempo en voelde mijn zaad al opborrelen. Ik keek naar beneden en genoot van het geile aanzicht. Ik trok mijn lul helemaal uit de aars van Karine en zag, hoe haar kontgaatje gewoon open bleef staan. Ze had een zeer soepel aarsje en het was beslist niet de eerste keer, dat haar reet een beurt kreeg. Ik duwde mijn pik weer naar binnen en herhaalde hetzelfde nog een paar keer. Karine kreeg het nu te kwaad en na nog een paar stoten begon ze steunend te schokken en bijna huilend kwam ze klaar.

Ingrid haalde haar hand weg en kwam naast ons staan. Ze zat nu met een vinger in mijn kont en ze wachtte erop tot ik ging spuiten. Ik ramde er nu wild op los en voelde hoe een straal zaad in de reet van Karine verdween. Ik trok mijn pik terug en wilde opnieuw toestoten, maar ik had iets te ver terug getrokken en mijn lul schoot uit de aars. Vliegensvlug pakte Ingrid hem beet en trok de voorhuid terug. Ik explodeerde zowat en mijn pik was haast een fontein. Ik sproeide gewoon en Ingrid wilde, dat ik in haar mond spoot en hield haar gezicht voor mijn spuitende lul. Maar ik spoot zoveel, dat ze er helemaal onder kwam te zitten, net zoals de rug van Karine. De klodders zaten zelfs in d’r haar en toen mijn pik leeg was, nam ze hem nog even in haar mond en zoog het allerlaatste zaad er uit. Daarna likte ze de rug van Karine af en deze draaide zich om. Ze begonnen elkaar af te likken en zodoende kreeg Karine ook nog wat sperma in haar smachtende mond.

“Daar krijg je dorst van”, zei Ingrid en ze schonk voor ons elk nog een glas champagne in. De fles was nu bijna leeg, maar de alcohol had zijn werk prima gedaan, want de dames waren onnatuurlijk vrolijk en hadden rode wangetjes. Ze waren nog niet voldoende bevredigd, want ze begonnen elkaar opnieuw te zoenen. Het duurde maar even of ze waren aan het negenenzestigen en beften elkaar heftig. Ingrid lag bovenop en pakte de fles champagne en liet wat over de venusheuvel van Karine lopen. Het vocht liep regelrecht naar de kut van Karine en dit deed Ingrid nog energieker likken. Ik kreeg zin om mee te doen en kroop tussen de benen van Karine. Ingrid hief haar hoofd op en begon mij te pijpen. Haar lippen glommen van de champagne en het kutsap van Karine en ik begon diens kut te vingeren. Na een poosje goot Ingrid wat champagne over mijn eikel en nam deze toen weer diep in haar mond. Op deze manier zou ik gauw gaan spuiten en dat wilde ik niet.

Ik trok mij iets terug en duwde mijn pik naar beneden. Ingrid leidde mijn lul in de kut van Karine en steunend ontving zij mijn harde pik. Ik sloot mijn ogen en genoot van de natte kut van Karine. Af en toe haalde Ingrid mijn paal naar buiten en pijpte de glimmende leuter om het kutgeil van Karine eraf te lebberen. Daarna bracht ze hem weer tussen de schaamlippen en ik kon verder naaien, terwijl zij dan over de klit van Karine likte. Zelf werd ze ook flink gebeft, want ze kreunde luid en geil. Na een tijdje kroop ze van Karine af en pakte de champagnefles.

Ze zette hem rechtop en hurkte erboven. Daarna liet ze zich zakken en soppend verdween de hals van de fles in haar natte scheur. De hele hals gleed naar binnen en zelfs een stukje van de dikke buik van de fles verdween in haar gleuf. Ze zat zo dicht bij me, dat ik haar kittelaar kon aanraken en ik wreef er hard over heen. Ik naderde mijn hoogtepunt en begon steeds sneller in en uit de kut van Karine te gaan. Ze vingerde zelf haar klit en Ingrid kwijlde hees.

“Spuit op haar buik”. Mijn hoogtepunt was niet langer uit te stellen en snel haalde ik mijn kloppende lul uit de kut van Karine, toen ik de eerste straal omhoog voelde komen. Mijn lul braakte weer een flinke lading sperma uit en de hand van Karine droop van het zaad. Ze bracht haar hand naar haar mond en likte kreunend het zaad er af. Ingrid pakte een leeg champagneglas en verzamelde er sperma in door over de huid van Karine d’r buik te schrapen. Toen trok ze de fles uit haar kut en schonk de laatste champagne er bij in. De lege fles zette ze op de grond en dit maal liet ze haar kont over de hals zakken. Terwijl ze kreunde, verdween het groene glas in haar darm en Ingrid begon het glas leeg te drinken. Smakkend genoot ze van het mengsel sperma en champagne en het laatste restje uit het glas gaf ze aan Karine. Die dronk het glas helemaal leeg en kroop toen onder Ingrid. Deze kroop voorover en alweer in standje 69 lagen ze elkaar te beffen.

Ik kroop achter Ingrid en naaide haar kont met de champagnefles. Ze genoot hoorbaar door bij elke beweging naar binnen luid te kreunen. Maar door alle champagne was mijn blaas overvol geraakt en nu mijn pik slap geworden was, moest ik eerst pissen. Ik stopte dan ook met mijn bezigheden en Ingrid reageerde meteen.

“Ga door”, smeekte ze. Ik vertelde dat ik onverbiddelijk eerst naar de WC moest, maar ze greep mij bij de hand en keek me aan.

“Doe het hier, tegen mij aan”, hijgde ze geil. Het leek mij wel leuk en Ingrid ging rechtop zitten. Ik ging wijdbeens over de beffende en kreunende Karine staan en Ingrid pakte mijn pik beet. Ze richtte hem op haar tieten en even later verliet de goudgele urine mijn lul. De straal spatte uiteen tegen haar mooie borsten en liep via haar buik naar haar kut. Karine was zichzelf aan het vingeren en befte heftig door, ondanks dat de urine door de blonde schaamhaartjes van Ingrid liep. Ze werd er nog vuriger van en probeerde zelfs zoveel mogelijk op te likken. Met een hand pompte ze de fles in en uit de kont van Ingrid en hoe meer urine ze binnen kreeg, des te dichterbij haar orgasme naderde.

Ingrid hield het ook niet lang meer en ik pakte zelf mijn lul beet. Ik richtte nu op haar gezicht en ze opende begerig haar mond. Ik liet mijn pik cirkelvormige bewegingen maken en plaste over het hele gezicht van Ingrid. Karine begon te schokken en met een lange zucht en een geile kreet kneep ze haar dijen tegen elkaar en stopte met vingeren. Ik plaste nu zelfs over het haar van Ingrid en toen zij de kans kreeg nam ze mijn lul in haar mond. Ze zoog mij leeg en kreeg daarvan een onbedaarlijk en vreselijk intensief orgasme. Daarna zakte ze voorover en de laatste urine kwam op haar rug terecht. Karine trok de fles uit haar reet en met een plop verliet de nauwe hals haar darm. Ik ging naast de meiden liggen en gaf ze elk een kus.

“Hoe kwamen jullie hier nou bij?”, vroeg ik.

“Wij zijn allebei stapelgek op jou en door de bonus wilden we onze dankbaarheid tonen. En door de heerlijke champagne waren alle remmingen verdwenen en besloten we om het vanavond gelijk te doen”.

“Ga met me mee naar mijn huis”, zei ik, “dan kunnen we ons daar douchen en verder genieten”. De dames stemden er meteen mee in en ik zocht mijn kleren bij elkaar. Toen ik aangetrokken was, zocht ik een dweil en een emmer. Toen ik mijn kantoor weer binnenkwam, zag ik dat de Ingrid haar jurk weer aanhad en Karine had haar bloes en rok weer aan. Het slipje van Karine lagen nog op de vloer en dat beloofde nog wat te worden. Ik dweilde de urine van de linoleum vloer op en borg toen de schoonmaakartikelen weer op.

“Kom”, zei ik, “we gaan”. Gearmd en giechelend liepen Ingrid en Karine naar de uitgang. Ik deed alle lampen uit en deed de buitendeur op slot. Ik hield de deur van de auto open voor de dames en stapte daarna zelf in. Met piepende banden verliet ik het fabrieksterrein, want ik wilde onze activiteiten zo gauw mogelijk thuis voortzetten.

Hagar DeLieverd

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *