Een vrouw 2.2

()

Een poos had Naomi loom tussen ons in gelegen. Ze had haar hoofd op Marius’ borstkas gelegd, speelde wezenloos met onze pikken die ontspannen in zijn en mijn schoot lagen. Op een bepaald moment had ze zich opgericht. Mijn hand gleed naar haar billen, betastte de spleet die lonkte tussen haar bijeen gedrukte dijen. Ik stak twee vingers in haar kut. Naomi zuchtte, wiebelde wellustig met haar heupen. Ik kon voelen dat ze nog steeds kletsnat was. Het bracht me op een idee. Ik zou mijn nieuwste aanwinst met haar consacreren. Ik stond op, liep naar de gynaecologenstoel. Naomi en Marius volgden met hun blik mijn bewegingen. Ik zette de stoel op de juiste hoogte en wenkte Naomi. Er plooide een ondeugende grijns rond haar lippen. Ze wipte van het podium. Een ogenblik bleef ze voor het meubel staan, monsterde het met nadenkend gezicht en glinsterende ogen. Ik zag hoe haar neusvleugels zich een ogenblik verwijdden. Alsof ze zich bewust werd van de onbeschaamde mogelijkheden voor nog meer extase.

Ze schoof haar billen op de lederen zitting en legde haar onderbenen in de metalen beugels. Ze was zich er bewust van hoe ze nu lag: met haar lustopeningen tentoongespreid aan onze blikken. Marius had zich bij ons gevoegd. Naomi wiegde haar bekken op en neer, zo de aandacht vestigend op haar gezwollen kut en de spleet eronder. Die was nog steeds vochtig van de sappen die onophoudelijk uit haar schoot opwelden. Ze vouwde haar onderarmen in haar nek, afwachtend wat we voor haar in huis hadden.

Uit een lade onder het podium haalde ik enkele attributen: een paar latex handschoenen, een flacon met glijmiddel en een royale siliconen but plug. Marius nam de plug van mij aan. “Niet slecht, als thyrsos…,” grinnikte hij. Naomi keek naar ons met vernauwde ogen. Ik trok de dunne handschoenen aan, zag hoe Marius de dikke plug naar Naomi’s mond bracht. Ze stulpte haar lippen rond de top, voelde hoe hij hem in haar mond drukte. Haast werktuigelijk zoog ze eraan, met hoerige gretigheid. Met mijn gehandschoende handen pakte ik haar vulva beet, kneep erin, betastte haar. Toen hield ik de geopende flacon er boven, kneep een paar keer en liet de trage vloeistof langs haar schaamlippen omlaag druipen.

Naomi kreunde. Marius trok de plug weer uit haar zuigende mond. Hij gaf hem mij. Ik wreef de top tergend tegen het gaatje tussen haar billen. De zwarte nimf volgde mijn bewegingen met grote ogen. Zoals ze lag in de gekantelde stoel had ze ongehinderd uitzicht op haar eigen onderlijf. Ze opende haar mond voor een stemloze kreet toen ik de plug naar binnen drukte. Marius keek toe hoe het roze kunststof ding de strakke opening opendrukte. Tot het met zijn dikste omvang door het mondje gleed, dat zich er hebberig rond sloot. Naomi zocht onze blikken, haar gezicht vertrokken door een intens wellustige grijns.

De plug liet ik een paar keer traag in het mondje op en neer gaan. We keken toe hoe de strakke spier zich rond de dikte stulpte onder de lippen van Naomi’s geopende kut. Ze hijgde terwijl ze onderging hoe ik zo haar kontje oprekte. Marius’ geslacht richtte zich bij de aanblik onstuitbaar op. Ook mijn eigen ithyphallus liet zich door het schouwspel weer gelden. Ik schoof de butt plug uiteindelijk in zijn geheel naar binnen. Marius boog zich voorover naar Naomi’s verhitte gezicht om haar te verleiden tot een natte tongzoen. Ik wreef mijn vingers langs haar schaamlippen. Toen stak ik ze in de uitnodigende holte. Ik pakte de vlindervleugels behoedzaam met mijn vingertoppen vast om ze uit te rekken. Marius vergezelde me, Naomi de gelegenheid gevend om te kunnen zien hoe we samen haar kut onder handen namen. Hij strekte een hand uit, liet een vinger langs haar klit naar binnen glijden.

Naomi keek toe hoe twee paar mannenhanden nu haar vrouwelijkheid betasten, haar open legden, vingers begerig naar binnen drukten. Traag cirkelden Marius’ vingers rond haar zich oprichtende klit, terwijl hij de twee vingers van zijn andere hand langs haar schaambeen in en uit de opening liet glijden. Twee vingers van mijn hand gleden drukkend langs de bodem van haar kut. Mijn vingertoppen voelden de plug die in haar kontje stak. We namen de tijd om Naomi’s bron van plezier zo te behandelen. De zwarte nimf lag geil kreunend toe te kijken. Het glijmiddel gaf een smakkend en zuigend geluid terwijl we onze vingers door de holte lieten wentelen. Het genot dat door haar lichaam rolde, liet de plug in haar kontje bewegen op het ritme waarmee de spieren in haar onderlijf samentrokken. Ik drukte de punt van mijn linker duim zover ik kon tegen mijn pink. Mijn vingers bracht ik samen om mijn hand zoveel mogelijk een pijlvorm te laten aannemen. Zo drukte ik hem in Naomi’s spleet. Marius ging door met het masseren van haar klit.

Naomi wist wat er nu ging komen. Ik had haar al een paar keer eerder op deze manier verwend. Ze vindt het onvoorstelbaar geil. Ik voelde hoe ze haar onderlijf tegen mijn hand aandrukte, begerig als ze was om mijn hand helemaal in haar kut te voelen. Voorzichtig bewoog ik hem in de glibberige spleet, die mijn vingers steeds een stukje verder in zich toeliet. Tot mijn hand was aangeland op het punt waar die het breedst is. Naomi wiegde wellustig haar heupen op en neer, met toegeknepen ogen gefascineerd toekijkend hoe ik millimeter voor millimeter steeds dieper in haar gleed.

“O ja,” hijgde Naomi wezenloos toen haar kut zich had gevoegd naar het breedste gedeelte van mijn hand. Ik hield stil om haar de tijd te geven om haar onderlijf zich rond mijn binnendringende vuist te laten plooien. Ik keek op, blikte in haar geconcentreerde gezicht. Zweetdruppeltjes parelden op de chocoladebruine huid. Haar gezicht was vertrokken in een grimas, veroorzaakt door haar lust die wedijverde met de pijn die mijn ongewone penetratie onvermijdelijk teweeg bracht. Ik voelde de druk rond mijn hand toenemen. Naomi’s navel ging op en neer met haar diepe ademhaling. Ik spande de spieren van mijn arm weer aan, voelde hoe mijn hand verder kon glijden. Nog even, en hij zou in zijn geheel omringd zijn door Naomi’s kut. Marius keek gebiologeerd toe hoe haar schaamlippen zich hechtten aan mijn met wit latex omhulde pols. Naomi had zich uitgestrekt in de stoel. Ze hijgde nu onophoudelijk.

Behoedzaam spande ik mijn vingers aan om diep in haar schoot, van mijn hand een vuist te maken. Naomi slaakte een genotvolle zucht, fluisterde wezenloos hoe geil het wel niet voelde. Millimeter voor millimeter trok ik de vuist weer naar me toe, begon voorzichtig in en uit te bewegen. Ik voelde de intense kracht van heel Naomi’s wezen rond mijn vuist persen. Bijna onmerkbaar was de beweging van haar bekken. Wellustig begon ze haar onderlijf langs mijn vuist te wrijven. Het moedigde me aan om mijn vuist wat nadrukkelijker op en neer te laten gaan. Behoedzaam voerden we het ritme op. Naomi hief haar verhitte gezicht weer op, keek me aan met vuurspuwende ogen. “O Moris, néuk me met die vuist van je.” Ze spuugde haar woorden in mijn richting.

Naomi verloor zich in haar extase. Ze had haar hoofd over de rand van de leuning omlaag laten glijden. Haar zwarte haren vielen als een waterval omlaag. Marius was achter haar komen staan, reikte zijn handen over haar heen om haar borsten te masseren. Zijn lul zoog ze begerig in haar mond. Ik voelde de sidderingen rond mijn hand door haar lichaam trekken. Mijn vuist gleed nu bijna moeiteloos in Naomi’s kut op en neer. Ik voelde de spanning toenemen. Ik trok de roze plug uit haar sidderende kontje. Dat was wat de zwarte nimf nodig had om zich op te laten tillen door haar orgasme. Er trok een ongecontroleerde schok door haar onderlijf. Haar lustvolle kreet werd onderdrukt door Marius’ pik in haar mond. Ik voelde een stroom vocht langs mijn pols uit haar vagina gulpen. Het vormde een plasje op de wit marmeren plavuizen tussen haar gespreide dijen onder de stoel. Eendrachtig droegen we de zwarte nimf uiteindelijk terug naar het podium. Koortsachtig ademend had ze zich in een foetushouding gerold. Ik sloeg mijn armen om haar heen.

Het licht van de avondzon weerkaatste in de straaltjes water die langs haar chocoladebruine huid omlaag liepen. Naomi stapte ontspannen uit het zwembad, veegde haar natte haren uit haar gezicht. Van over de rand van mijn zonnebril keek ik naar haar traag heen en weer deinende heupen. Ik kan niet genoeg krijgen van de aanblik van dat verrukkelijke lijf. Naomi droogde zich af, liep naar binnen toe en raapte haar kleren bijeen. Het topje trok ze over haar borsten, de rits van haar rokje omhoog. Haar ongetwijfeld nog klamme string stopte ze zonder blikken of blozen in haar tas. Toen nam ze plaats op de sofa, sloeg haar knieën over elkaar en keek Marius en mij afwachtend aan.

“Tja, wat hebben we na dit ontspannen en bevredigend symposion over als bijdrage in de studiekosten van deze verrukkelijke nimf?” vroeg ik aan Marius. Dat is de deal. Naomi is als studente aan het College of Business Administration van de VUB talentvol en bevlogen. Er ligt een mooie toekomst voor haar in het verschiet. Ze zal haar haveloze thuis de rug toe keren zodra de gelegenheid zich voordoet. Bovendien beschouw ik vrijgevigheid als een deugd. Het doet me plezier haar als blijk van waardering voor haar ongeremdheid een donatie te geven. Of een geschenk waar het hart van een eigentijdse jonge vrouw van open gaat. Zoals een tas van Louis Vuitton.

Marius barstte in lachen uit. Haalde hoofdschuddend zijn portemonnee tevoorschijn en trok er vier biljetten van vijfhonderd Euro uit. Bij zoveel vrijgevigheid kon ik als gastheer natuurlijk niet achter blijven. Naomi sloeg haar ogen neer toen ze de biljetten aanpakte. Ze vouwde ze dubbel, stopte ze onder haar topje tussen haar borsten. In de blik waarmee ze vervolgens naar ons opkeek, las ik voor het eerst een spoor van verlegenheid. Ze stond op, bedankte eerst Marius en daarna mij met een gulle tongzoen. Toen nam ze haar tas en schreed langbenig naar het terras. We volgden.

Hagar DeLieverd

Graag Uw sterrenwaardering boven en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreekse mail met de schrijver. Dank u

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *