Bioscoop als voorspel

()

Na een avondje bioscoop liepen we terug naar de auto. Nog wat na kletsend over alles wat we hadden gezien besloten we een afzakkertje te nemen. We liepen er toch langs en de oppas zou blijven slapen dus we hadden alle tijd. De traditionele pindadoppen lagen op de grond, het was gezellig druk en rechts naast ons was een ander stel ook druk met elkaar aan het converseren over ditjes en datjes. Links naast ons stonden twee vrienden die zich ook best vermaakte en Debbie liet zich het eerste rode portje goed smaken. Na ongeveer drie kwartier en vier rode wijntjes later ging onze conversatie wat meer op de geile tour en zoals gewoonlijk maakte ik wat opmerkingen over haar heerlijke billen en anale seks, iets waar we allebei gek op waren maar het eigenlijk te weinig deden. Althans volgens mij. Omdat het druk was aan de bar stond ik iets gedraaid ten opzichte van Debbie en ik kon mijn hand op haar heerlijke billen laten rusten.

Na een slokje vroeg ze me of ik wat zachter kon doen, waarop ik niet reageerde maar gewoon verder praatte. Na een tijdje zei ze dat ik nu echt op moest houden omdat ze anders een gilletje zou slaken als ik nog harder aan haar kutlippen zou trekken. Verbaasd als ik was toonde ik haar beide handen en zei dat ik niet goed begreep wat ze bedoelde. Met een ruk keek ze achterom in het glimlachende gezicht van een van de ‘vrienden’ die naast ons iets stonden te drinken. Ik begreep al snel dat een van hun op onderzoek moest zijn gegaan onder haar rok en aan de grote kutlippen van Debbie stond te trekken. Ik had verwacht dat ze dit absoluut niet liet gebeuren en er onmiddellijk wat van zou zeggen maar blijkbaar maakte de alcohol haar wat rozig, ze keek mij aan en zei dat er blijkbaar iemand anders met haar kut aan het spelen was. Ondanks dat we hier vaak over hadden gefantaseerd was het toch wel even slikken maar ik fluisterde zacht tegen haar dat het idee me wel opwond.

Debbie duwde haar kont iets verder naar achter en zij tegen me dat ze ontzettend nat aan het worden was. Pieter, liet zich niet onbetuigd. Zonder dat het opviel liet hij twee vingers soepel in haar sappig poes glijden. Debbie die dit toch wel ontzettend geil begon te vinden fluisterde de details zachtjes in mijn oor en het bleek dat Pieter inmiddels probeerde om drie vingers bij haar naar binnen te krijgen. Bij een blik op het stel naast ons bleek dat ook hier de conversatie was overgegaan in een iets intiemer gedrag en toen ik Debbie erop attendeerde zat de vent naast ons inmiddels met zijn volle hand in het kruisje van zijn vriendin.

We zijn hier wel op een goed moment terecht gekomen konden we nog tegen elkaar zeggen. Pieter was door al het gedraai iets meer achter Debbie gekomen en Debbie kon voelen dat al het vingergedoe aan haar kut ook bij Pieter een behoorlijke bult had achtergelaten. Met subtiele neukbewegingen wreef hij zijn harde paal tegen haar linker bil zonder zijn vingers uit haar scheur te halen. Toen we elkaar een tongzoen gaven voelde Debbie nog een hand op haar kontje en een vinger die richting haar kontgaatje ging. Drie vingers in haar kut, een tongzoen van mij, een vinger in haar kontje en een dikke lul die tegen haar billen werd gewreven dat hadden we ongeveer een uur geleden niet kunnen denken.

Pieter trok zijn vingers uit Debbie ’s pruim en kwam bij ons staan. Hij stelde voor om de pizza-hut de pizza-hut te laten en samen met zijn vrienden naar zijn appartement te gaan dat een paar honderd meter verder langs de Scheldekade lag. We keken elkaar aan en het zal wel door de drank gekomen zijn maar Debbie knikte naar mij dat we dat maar moesten doen. Pieter stelde ons nog kort voor aan Mike, een knappe dertiger van ongeveer 1.90 en zei dat we dan maar moesten gaan. Op de weg naar buiten wenkte hij ook nog naar een neger, die zich voorstelde als Raymond en zei en passant dat we nu wel compleet waren. Debbie voelde zich wat oncomfortabel worden met al die vreemde mannen om haar heen. Maar, Pieter zei dat ze zich geen zorgen hoefde te maken en dat ze zeker niets zouden doen wat ze niet wilde. Dat ze onmiddellijk op zouden houden als er iets niet naar wens was. Onderweg ging het gesprek wat over koetjes en kalfjes en inderdaad na enkele minuten stonden we voor een oud herenhuis met diverse appartementen. Eenmaal binnen schonk Pieter als gastheer nog een drankje in en je raad het al Debbie nam voor de zenuwen nog een wijntje en ik een cola. Ik vroeg of Pieter een camera had zodat ik alles op video vast kon leggen want dat leek met toch wel berengeil. Toen ik als een cameraman was uitgerust stelde Pieter voor dat Debbie dan eindelijk maar eens wat knellende kleding los moest doen.

Drie mannen op een bank die naar het welgevormde lijf van mijn vrouw kijken en wachten tot ze haar mooie stevige tieten en dikke volwassen kut laat zien. Hoe geiler kan iets zijn. Debbie stond op en trok langzaam haar kleren uit. Daar ging haar BH en haar tieten bungelde vrij in de woonkamer. Er werd goedkeurend geknikt en Mike maakte een verraste opmerking dat ze nog zo stevig waren. De tepels van Debbie waren hard en stonden fier overeind. Ze werd door alle drie aangespoord om nu ook haar slipje maar eens uit te trekken en een blik te gunnen op het gat waar daarstraks nog drie vingers in hadden gezeten. Debbie ging in een stoel zitten, schoof het zwarte slipje van haar mooie kont en deed langzaam haar benen van elkaar. Trok ze hoog op en gaf ons alle drie een rechte inkijk in haar riante kutgat. Dat was toch wel erg heavy en nog voor ik goed en wel de camera op haar scheur had gericht zat Pieter al aan haar kut te likken en had Mike haar harde tepels tussen zijn vingers. Raymond stond nog steeds toe te kijken maar de blik in zijn ogen vertelde iedereen dat ook hij erg geil aan het worden was.

Soepel gleden de drie vingers van Pieter weer in de natte scheur van Debbie en Mike deed zijn best om de punten van Debbie ongeveer van haar tieten af te trekken. Wat hij nog niet wist was dat dit Debbie onwijs opgeilde. Pieter pompte zijn vingers in en uit terwijl zijn tong als een bezetene de klit van Debbie likte. Ik probeerde zo goed en zo kwaad als ik kon het hele gebeuren vast te leggen en zei tegen Debbie dat ze haar kont iets verder omhoog moest schuiven. Dit was het teken voor Pieter om met zijn andere hand een vinger in haar reet te persen. Tsjonge… wat een geil gezicht en ik genoot van de kreunen en steunen van Debbie. Toen werd ze plots rechtop gezet en Pieter en Mike zeiden dat het nu tijd was om hun ook te verlossen van iets knellends en ze kwamen recht voor Debbie staan.

Duidelijk waar ze op wachten dacht ik zo en ook Debbie wist wat ze geacht werd om te doen. De bulten die in de broeken voor haar zaten spraken overigens boekdelen en na enig geklooi met de ritsen en riemen haalde ze geroutineerd twee mooie stevige en redelijk dikke lullen te voorschijn. Nog voor ze goed en wel een hand rond een van de pikken had kunnen leggen trok een hand haar aan haar haar over de paarse knop van Pieter en haar hele mond zat plots vol lul. Ze was op zich niet zo’n pijpertje maar blijkbaar maakte de wijn en de situatie dit meer dan goed. Mike leidde haar hand naar zijn harde lul en daar lag ze dan, vreemde lul in haar hand en een vreemde lul in haar mond die neukbewegingen maakte alsof hij al een tijdje in haar sappige kut aan het pompen was.

Ik vroeg waarom Raymond eigenlijk nog niet meedeed en zowel Pieter als Mike begonnen te glimlachen. Pieter trok zijn lul uit de mond van Debbie en zei dat ze de broek van Raymond maar eens naar beneden moest trekken. Debbie die altijd al van een dikke negerlul had gedroomd wist ik, liet zich dat niet nog een keer zeggen en trok broek en slip onder de glimlachende blikken van Pieter en Mike naar beneden. Toen wisten zowel Debbie als ik waarom de twee zo hadden staan te lachen. Uit de slip van Raymond viel, of misschien kan ik beter zeggen rolde, een lul van zeker tweeëntwintig centimeter en hij was nog niet eens echt stijf. Raymond pakte de zwarte leuter in zijn hand en slingerde ermee voor Debbie ’s gezicht.

“Nou kom lekkere teef maak mijn lul maar eens lekker stijf met je geile pijpbekkie.” Debbie keek nogmaals enigszins huiverend naar de grote dikke zwarte lul en liet hem toen naar binnen glijden. Haar tong ging om de eikel en haar zuigende bewegingen deden de rest van het stijfmaakwerk. Ondertussen was Mike achter haar gaan zitten en terwijl de dikke lul van Raymond werd bewerkt werd de eikel van Mike zacht tegen haar kutlippen aangezet. Na enige voorzichtige bewegingen voelde mijn slet hem er tot aan zijn ballen ingaan en met langzame krachtige halen haar volle rijpe kut neuken. Raymond kwam ondertussen op oorlogssterkte en toen Debbie hem uit haar mond liet glijden en in haar hand nam was deze inmiddels zeker vijfentwintig met een eikel die de vorm en maat begon te krijgen van een soort tennisbal. Alleen wel een glimmende rood-paarse tennisbal. Raymond sloeg zijn lul op haar wang en dwong haar om verder te pijpen. Het viel niet mee om zo’n neukende paardenlul in je mond goed te verwerken en af en toe moest Debbie kokhalzen maar het idee van deze immense lul wond haar zichtbaar op. Mike trok zijn glimmende lul uit de zeiknatte neukgleuf van Debbie en zei tegen Pieter dat hij nog niet wilde spuiten maar eerst nog een wat verder met haar scheur wilde spelen. Dat leek Pieter ook een goed idee en terwijl Debbie pijpte en trok aan de zwarte leuter dat het een lieve lust was begonnen Pieter en Mike aan iets wat ik niet beter kon omschrijven dan het betere oprekwerk van kut en kont. Pieter zat snel weer met drie vingers in haar geile scheur en probeerde vier en langzaam zijn hele hand.

Na wat aandringen en persen zaten vijf vingers in de spleet van mijn vrouw, iets wat mij ook al eens was gelukt. Maar Mike liet zich niet onbetuigd en duwde twee vingers in haar kont. Dat ging was lastiger en met wat hulp uit het flesje Eros dat Pieter gemakshalve had klaargezet zaten de twee vingers in geen tijd tot aan zijn handpalm in de reet van Debbie, die zichtbaar genoot van alle aandacht. Zo opgevuld te worden was altijd al haar wens en ze werd nu echt gepakt. Terwijl Pieter zacht zijn vijf vingers ronddraaide bracht Mike er een en toen twee vingers bij. Het zou toch niet waar zijn dat ze twee handen in allebei haar gaten kon krijgen dacht ik nog, me met moeite op de camera concentrerend, maar voordat ik het had gedacht zag ik door de lens dat Mike zijn hand in haar lekkere kont pompte.

“En nu mijn zak even anaal legen Pieter” hoorde ik Mike zeggen, “dat lijkt me wel wat. De teef is er nu wel klaar voor denk ik zo.” Raymond knikte van voor en trok zijn dikke knuppel uit de mond van Debbie. Zei dat ze nog even zijn zak moest likken en hij kwam daarna eens kijken naar het riante uitzicht op de twee openstaande gaten van Debbie. “Laten we maar verhuizen naar de slaapkamer zei Pieter” en de drie tilde Debbie op en droegen haar naar de slaapkamer. Een hemelbed dacht ik nog naïef waar Debbie werd opgelegd maar al gauw hadden wij beiden door waarvoor. Aan beide enkels deden de heren een laken en terwijl Pieter en Raymond haar onderlijf optilde werden haar benen door Mike vakkundig aan de hemel vastgebonden. Daar lag de teef met haar benen wijd hangend op pikhoogte. Raymond kwam goedkeurend tussen haar benen staan en pakte haar vol in haar kruis. Lekker nat nog en gewillig.

Debbie die zei dat ze dit toch wel wat eng begon te vinden werd gerustgesteld. “Immers” zei Pieter “hadden ze gezegd dat ze niets zouden doen wat ze niet wilde en als ze ergens in het spelletje op wilde houden dan deden ze dat. Maar hij dacht dat ze dit wel prettig zou vinden.” Daarna verdween hij voor dertig seconden naar de badkamer en voordat Debbie het wist zat haar neukgleuf al onder het scheerschuim en vijf minuten later was ze zo kaal als een biljartbal. Allemaal onder luid gegrinnik van ons. Een prachtig gezicht; die lange kutlippen die uit haar kale scheur hingen en niet meer werden gehinderd door een sprietje haar.

Raymond ging goedkeurend tussen haar benen staan, pakte zijn paardenlul en bracht die voor de zeiknatte scheur van Debbie. Voorzichtig haalde hij de dikke paarse knop een paar keer door het kutgeil en perste toen langzaam de eikel tegen haar kut. Met enige persen gleed de dikke paarse knop in haar lijf en Raymond begon zijn zwarte dropstaaf ritmisch in en uit haar gleuf te bewegen. Pieter en Mike waren aan beide kanten van Debbie gaan zitten en waren met elkaar in overleg wie het eerst haar mond mocht neuken. Mike won blijkbaar en stak zijn leuter in haar mond en de hand van Debbie werd om de pik van Pieter gelegd. Raymond was ondertussen op snelheid gekomen en ramde zijn harde paal stevig in en uit het sappige kutgat. De kutlippen van Debbie waren inmiddels opgezwollen tot flinke proporties en ik vroeg me af hoelang ze dit nog ging volhouden.

Toen werd de leuter van Raymond plots uit haar scheur getrokken en een verdieping lager gebracht. Nog voor ze het goed en wel door had zat de paarse eikel al tegen haar kontgaatje aan dat door de hand van Mike al behoorlijk was opgerekt. De zwarte paal glom nog van het kutgeil en samen met het glijmiddel moest dit toch wel een aantrekkelijk schouwspel worden. Ik filmde alles en kon door de positie van Debbie alles open en duidelijk zien. Mike en Pieter kwamen nu naast het ligbed staan en trokken de billen van Debbie helemaal uit elkaar. Onwijs geil gezicht als je eigen teef helemaal open ligt met drie harde pikken in afwachtende houding om die gaten uit te neuken. De knop van Raymond werd goed in stelling gebracht en daar gleed hij tot de eikelrand in haar reet. Terug en nog een keer en toen zat de zwarte paardenlul erin. Eerst wat verkennende bewegingen en langzaam in en uit dan harder en tenslotte op echte neuksnelheid werd er in Debbie ’s kont geragd. Ik heb ze nog nooit zo geil meegemaakt en ze neukte met haar kont ritmisch mee. Raymond had het niet meer en zei dat ie ging komen. Hij trok zijn lul langzaam uit haar reet, pakte hem vast, trok een paar keer en spoot toen het dikke witte geil in forse stralen over de kut en kont van Debbie. Je zou overdrijven als je zou zeggen dat het was of er een halve liter yoghurt over iemand werd leeggegoten maar het leek wel of er geil uit de dikke joekel bleef komen. De hele kut en kont van Debbie zaten vol en het droop tussen haar benen door op de lakens. Raymond haalde zijn knop een paar keer goed door de dikke geile klodders en perste zijn knop en het sperma terug in de reet van mijn slet. Extra gesmeerd door het sap ging dat redelijk soepel.

Pieter en Mike die zichtbaar genoten van het schouwspel stonden ongegeneerd aan hun harde lullen te trekken en toen Raymond eindelijk zijn paal weer uit de kont van Debbie trok vond Mike dat hij die kont ook nog wel eens mocht gebruiken. Pieter en Mike wisselden snel een blik, en terwijl Mike onder haar schoof en zijn leuter in haar volgespoten kont stak kwam Pieter tussen haar benen staan en schoof zijn dikke knuppel met een ram tot aan zijn zak in haar natte kutgat. Ik had het niet meer en had inmiddels mijn keiharde lul uit mijn broek gehaald om er zo nu en dan aan te trekken.

Daar lag mijn teef nu echt helemaal vol met pik en ze liet zich gewillig helemaal plat neuken. Pieter en Mike hadden niet zo erg lang meer nodig en explodeerde ongeveer gelijktijdig in haar kut en kont. Ze lieten hun pikken zitten en aan hun schokkende bewegingen kon ik zien dat ze Debbie helemaal volspoten. Raymond was volop de klit van Debbie aan het vingeren en ook die kwam in een orgasme dat ik nog nauwelijks ooit van haar had gezien.

Toen Debbie wat was bijgekomen van haar eigen orgasme vroeg ze of de lullen nu uit haar kut en kont konden en prompt werden de palen uit de gaten gehaald. Stromen dik geil liepen uit haar kut en kont op de lakens maar niemand scheen zich daar wat van aan te trekken. De lakens waarmee ze was vastgebonden werden voorzichtig verwijderd en daar lag ze dan volledig platgeneukt tussen drie dekhengsten op een vreemd bed nog na te genieten van deze onwijze beurt. Pieter vroeg Debbie of ze zich wat op wilde frissen en nam haar mee naar de badkamer. Aan het eind van deze avond namen we afscheid van de drie en Pieter gaf ons nog zijn telefoonnummer mee. Mochten we nog een keer een avontuur willen dan waren zij in. Het was ook voor hun super geweest. Opgewonden liepen we terug naar de auto en Debbie zei dat het geil nog steeds in haar slip voelde lopen. In de auto onderweg naar huis heeft ze me nog eens een blik gegund op haar afgeneukte gaten. Dikke rode schaamlippen en een rauwe kont. Op een parkeerplaats dicht bij huis heb ik me voor haar af staan trekken en heb mijn kwak over haar kut gespoten.

Het was natuurlijk toch wel spannend om eens te kijken of de video die ik had geschoten tijdens ons eerste, totaal onverwachte, avontuur in Antwerpen was gelukt. Hopelijk had ik mij niet voor niets tot het laatst ingehouden om te filmen hoe Mike, Pieter en Raymond zich helemaal hadden uitgeleefd op het riante kut- en kontgat van Debbie. Genesteld op onze comfortabele uitschuifbank zetten we de video aan en weldra stroomden de beelden van de extreme neukpartij de huiskamer in. Debbie zat met ongeloof te kijken naar de drie kerels die haar compleet hadden platgeneukt. Ze genoot zichtbaar na van de beelden en toen ik na tien minuten mijn hand in haar slipje liet glijden was ze drijfnat en gleden mijn vingers soepel tussen haar grote kutlippen. Ik zal je de verdere details van deze avond besparen maar het resultaat was dat we besloten om ons nog eens in een avontuur te storten.

Aangezien we bij toeval tegen het vorige avontuur waren aangelopen is een vervolg wat lastiger plannen maar na een aantal dagen werd mijn aandacht getrokken door een advertentie op Slettencontact.nl waarin een stel andere stellen zocht voor een orgie. De tekst was niet echt platvloers en ook de bijgesloten foto sprak mij wel aan. Nadat ik Debbie had beloofd dat ik niet met andere vrouwen zou neuken en ik nogmaals had benadrukt dat het mij veel meer opwond om te kijken hoe zij een aantal palen verwerkte besloten we te reageren. Na enige dagen kregen we een positieve reactie en het verzoek of de dames met elkaar telefonisch konden overleggen. Na het verzamelen van moed en het overwinnen van de nodige plankenkoorts gaven we ons telefoonnummer en vrijwel onmiddellijk werden we teruggebeld.

Mathilde kreeg ik aan de lijn en na wat koetjes en kalfjes vroeg ze of ze Debbie mocht spreken. Debbie die wat verlegen de telefoon aannam en naar mij gebaarde wat ze dan wel niet moest zeggen nam de telefoon over. Door de sociale vaardigheden van Debbie liep dit gesprek als vanzelf en ik hoorde de dames overleggen over de ideale avond, wat je er kon verwachten en wanneer het diende te gebeuren. Tijdens het gesprek liet ik mijn hand onder de rok van Debbie glijden en voelde aan haar natte scheur dat het gesprek blijkbaar voldoende opwindend was. Aan het eind hoorde ik Debbie afspreken met het voorbehoud van oppas en met rode wangen legde ze de hoorn neer. We hadden een afspraak in Hasselt en het feit dat ze mogelijk binnenkort nog eens helemaal afgeneukt zou worden wond haar zichtbaar op.

Twee weken nadien stapten we nerveus bij een stel veertigers binnen die ons warm begroette en ons voorstelde aan vier andere stellen die al waren gearriveerd en in de tuin aan de wijn zaten. Het werd al snel gezelliger en na ons kwamen nog drie stellen binnen en twee alleenstaande mannen. Acht stellen en twee mannen beloofde heel wat en na een uurtje werd de sfeer wat meer ontspannen en stelde Ronny (de gastheer) aan Mathilde voor om het ijs te breken met een striptease. Zonder te aarzelen en met een riante glimlach begon Mathilde op de muziek van Marvin Gaye aan een geraffineerde en uitdagende strip en je zag de bulten in de broeken van de mannen groeien. Mathilde ’s BH verdween en ze stond tijdens het strippen geile neukbewegingen tegen het been van Ronny te maken. Het minuscule tangaslipje werd eerst diep tussen haar kutlippen getrokken en toen op een uiterst pikante manier verwijderd en haar benen gingen tergend langzaam van elkaar. Daarmee gaf ze ons allemaal een heerlijke uitkijk op haar volle overrijpe kale kut. Naast ons had de vrouw van een stel inmiddels de keiharde lul van haar echtgenoot te voorschijn gehaald en zat er onbeschaamd stevig aan te trekken. De paarse eikel glansde mooi boven haar rukkende handje en de ballen klotste wild heen en weer. Dat was het teken waarop waarschijnlijk iedereen had gewacht en in geen tijd zag je lullen en kutten verschijnen en werd er stevig gepijpt en gelikt. Wij konden natuurlijk niet achterblijven en Debbie lag korte tijd later in haar string met haar benen wijd en mijn dikke leuter in haar mond. Haar stevige tieten lagen uitdagend op haar halve beha en de punten priemde uitdagend vooruit. Freddy en Bertrand (van de stellen naast ons) stonden links en rechts van mij de monden van hun teven te neuken alsof ze elk moment de zaadbekkies vol moesten spuiten en ik deed om het hardst mee. Mijn dikke eikel ging in en uit en ik zag de hand van Freddy afdalen naar het geile kruisje van Debbie. Gewillig spreidde mijn slet haar benen en liet zich zonder gene aan haar dikke lippen trekken en zonder veel omhaal duwde Freddy twee vingers in haar rijpe scheur. Anja pijpte haar man ondertussen gewoon door en met haar andere hand masseerde zei de zak van de man die tegenover haar stond. Een onwijs geil gezicht al die geilende stellen om je heen en ook de twee solo mannen hadden zich ondertussen gemengd in de geilende menigte. Debbie genoot zichtbaar van de vingers in haar stevige rijpe scheur en Bertrand die de hand van Freddy lekker zijn gang zag gaan legde zijn hand op mooi gevormde kont en begon haar billen te kneden. Zijn hand ging steeds verder naar beneden totdat zijn vingertoppen bij haar kontgaatje kwamen. Zonder aarzeling schoof hij een vinger in de reet van Debbie en begon op en neer te pompen. Een twee en drie vinger kwam erbij en Debbie kreunde van geiligheid en genot. Op een tuinbank werd Mathilde inmiddels flink geneukt door een stevig geschapen dekhengst terwijl Ronny nog steeds stevig in haar mond stond te naaien. Een van de vrijgezellen kerels, die Thomas bleek te heten kwam voorbijlopen, en ik wenkte hem dichterbij en wees op de kont van Debbie en maakte een neukbeweging. Dat liet hij zich geen twee keer zeggen. Freddy haalde zijn vingers uit haar reet en voordat ze doorhad wat er gebeurde zat de eikel van Thomas al tegen haar gat gedrukt en voelde ze de dikke lul in haar achterste verdwijnen. Dit was volgens mij de eerste keer dat ze in haar kont werd genaaid voordat haar scheur aan de beurt was geweest. Je zag de zak van Thomas nat worden van het klotsen tegen de kleddernatte poes van Debbie en hij golfde ritmisch heen en weer in haar prachtige kont. Ik realiseerde me dat het toch wel erg lekker was om te zien hoe zo’n dikke jongen in de kont van je vrouw werd gepropt zeker als je er bovenop kijkt en je ziet de billen om die dikke lul zitten.

Freddy en Bertrand waren inmiddels van positie veranderd en Mia en Anja waren als volleerde jockeys de palen aan het bereiden. Thomas zag dit schouwspel aan en na een knipoog van mij trok hij zijn dikke leuter uit de aars van Debbie en schoof ‘m zonder pardon in de reet van Mia. Ze kreunde luid toen ze twee dikke joekels te verwerken kreeg en ik werkte mij onder Debbie die mijn pik zonder moeite in haar kutgat schoof. Thomas had nu drie stellen voor zich liggen waarvan de vrouwen met hun reet parmantig de lucht in staken en besloot om tussen de konten te wisselen. Van Mia ging hij naar Anja die blijkbaar ook niet vies was van een sandwich en ramde haar stevig in haar kont terwijl Bertrand zich inspande om haar kut goed te blijven vullen. Ook Debbie moest eraan geloven en na een paar stevige laatste halen in de kont van Anja kwam hij met een slingerende lul op de reet van Debbie af. Met wat glijmiddel en na wat persen tegen haar kontje had ze weer twee harde lullen die in haar onderlijf pompten. Lange langzame halen afgewisseld met flinke rammen in de kont van mijn sletje brachten haar in extase en ik zag haar geil naar mij kijken.

Ronny kon amper boven de geilende menigte uitkomen maar toen hij de gelegenheid kreeg deelde hij iedereen mede dat hij iets speciaals in de tuin had geconstrueerd dat iedereen moest zien nu we op temperatuur waren. We liepen achter hem aan naar een zijstuk en daar stond een soort tuinhek waarin gaten waren gezaagd met een soort stretchers ervoor. Zonder veel omhaal legde hij uit dat het de bedoeling was dat de dames plaats moesten nemen op de stretchers en hun onderlijf door het gat moesten steken. Hun benen in de beugels achter het scherm.

Na wat aarzeling namen de eerste kutjes plaats op de stretchers en de rest volgde langzaam. Debbie keek naar mij en ik zei dat ik het wel opwindend vond en dat ze waarschijnlijk nu alle lullen zou krijgen. Ronny beval daarna de mannen van de stellen om achter het hek te verdwijnen en de twee solo vrienden moesten achter blijven. De opdracht en regels van Ronny waren duidelijk… neuk zoveel kut of kont als je kunt voordat je je zak leegt en bij wisselen van kut (of kont) een nieuw condoom rond je lul. Spuiten doe je op kut of kont.

Een prachtig gezicht acht totaal verschillende kutten die openlagen op pikhoogte en waar je recht in kon kijken. Ik kon duidelijk de scheur van Debbie herkennen. Een blond streepje en de grote uithangende kutlappen dat kon niet missen en ik vroeg me af of ze inderdaad de hele batterij lullen zou afwerken. Helemaal rechts lag een slet met een kale kut in de vorm van een perzik. Niet helemaal mijn type zo’n dichte scheur maar wel lekker om een keer live te zien. Naast Debbie een teef met een mooi getrimde maar dichte donkere driehoek waar roze lippen uithingen en daarnaast de kale kut waarschijnlijk van Mathilde. Heerlijk dat rijtje kutvlees in allerlei vormen en maten. De dames lagen daar zonder ook maar iets te zien van wat er ging gebeuren. Acht steigerende lullen en de eerste mannen knielde al tussen de dijen om kut te likken. Ik wilde naar Debbie lopen maar inmiddels was iemand me voor en ik zag een tong met lange halen haar spleet uitlikken. Vingers werden zorgvuldig in haar kut gestoken. En terwijl ze werd opgerekt zak ik twee, drie en daarna vier vingers in haar gat verdwijnen en na enige tijd verdwenen vingers van zijn andere hand in haar kont. Voor mij stond Freddy een kale scheur uit te wonen en Bertrand had inmiddels zijn lul in de reet van een bruine teef geduwd. Onwijs gezicht als je acht mannen naast elkaar een rijtje kutten af ziet neuken en na een signaal van Ronny werden er nieuwe condooms om palen geschoven en van kut (of kont) gewisseld. Debbie kreeg haar tweede lul en de enorme joekel werd eerst goed nat gemaakt tussen haar kutlippen en daarna zonder pardon in haar volle riante kutgat geramd. Ik zag de pik uit haar scheur verdwijnen en de hengst met zijn paarse knop op de klit van mijn sletje slaan om vervolgens zijn lul weer stevig in haar scheur te rammen. Zo ging dat nog even door totdat het signaal van Ronny weer klonk en de volgende lul de kut van Debbie besteeg. Het leek een soortgelijk ritueel te worden maar ik zag de leuter uit haar pruim verdwijnen en duwen tegen haar kontgaatje. De eikel zocht zijn weg tussen haar billen en als een volleerde slet verwerkte ze de dikke paal en ik zag haar mee pompen met de neukbewegingen in haar reet. Lekker strak dacht ik nog en dat bleek ook wel want de hengst haalde zijn leuter uit mijn vrouw d’r kutgat rukte het condoom van zijn knuppel en spoot zijn dikke kwak op haar superpruim. Dikke witte klodders kwamen op haar onderlijf en verdwenen langzaam in de spleet tussen haar benen en haar openstaande kontgat.

Ik stond stevig aan mijn lul te sjorren van dit opwindende gezicht maar daar was de volgende alweer die Debbie besteeg, zijn lul door het geil van zijn voorganger haalde en zijn eikel en het pikgeil wat op haar kut lag terug in haar spleet duwde. Ik zag haar kutlappen opzwellen en om de dikke lul stulpen. De pik werd soepel in haar kut geduwd en hij verdween na enige tijd zonder problemen in haar kont. Ik stond te genieten van het schouwspel toen ik zag dat hij weer terug ging in haar kut en toen weer in haar kont. De kerel die stond te naaien was gewoon aan het afwisselen tussen haar gaten. Super geil gezicht.

Weer dat signaal en nu kwam Bertrand, die een iets kleinere lul had, aan de beurt om tussen de geile dijen van Debbie zijn best te doen. De gaten die al riant openstonden hadden geen probleem om de pik van Bertrand te verwerken en daardoor kon Bertrand zich ook helemaal laten gaan en ramde in haar scheur of z’n leven ervan af hing. Plots trok hij zich terug rukte het condoom van zijn lul en spoot harde stralen geil tegen de pruim en reet van Debbie. Ik wist dat ze het idee lekker vond dat er tegen haar kut en kont werd gespoten en wilde eigenlijk haar gezicht wel eens zien. Nu werden ook om mij heen kutten en konten volgespoten en ik zag de mannen met rood aangelopen en transpirerende gezichten hun best doen op de kutmassa links en rechts van mij.

Debbie was door zes lullen geneukt in kut en kont en door drie helemaal volgespoten. Het geil liep van haar onderlijf en uit haar kut en kontgat en ook de sletten om ons heen lagen met uitgeneukte gaten te glinsteren van het glijmiddel en te druipen van het geil. Daar was Ronny weer, wat potsierlijk met zijn slingerde half stijve lul, en hij verzocht ons om weer naar de andere kant van het scherm te gaan om te kijken wat de vrouwen ervan vonden. Ik vroeg me af hoe de reactie van Debbie zou zijn nadat ze ongeveer vijftig minuten alleen maar pik te verwerken had gekregen en toen we om het hek heenstapte zagen we dat de vrouwen allemaal tepelklemmen op hadden gekregen waarvan de gewichtjes naast hun lijf bungelde.

De twee solo vrienden waren druk doende om tieten en lijven te masseren met een soort babyolie en af en toe verdween een lul in een vrouwenmondje en werd hun zak gemasseerd als ze naast de stretcher stonden. Een iets ander tafereel dan we hadden verwacht en de dames vermaakte zich blijkbaar opperbest. De stretchers werden teruggeschoven en daar lagen alle kutten op een rijtje. Uitgerekte tepels, olie op hun bovenlijf en dikke glinsterende geilklodders op hun onderlijf. Mathilde kwam langzaam overeind en daar was haar brede glimlach weer. Ze stelde voor om Debbie als nieuweling nog een extra beurt te geven zodat ze de avond niet snel zou vergeten en beval mij om op de grond te gaan liggen.

Debbie werd door twee mannen onder luid gejuich van de anderen opgepakt en over mijn harde lul gezet. Zonder aanmoediging nodig te hebben zat de eerste al achter haar en bracht zijn lul in stelling om haar kont goed uit te neuken. Althans dat dachten we maar tot Debbie ’s verbazing probeerde hij zijn joekel ook in haar natte scheur te pompen. Na enig aandringen lukte dat en dit was de eerste keer dat ze twee lullen in haar kut verwerkte. Ze keek me met wazige en geile ogen aan en liet de dekhengst zijn gang gaan. Na vijf minuten kwam de volgende en dat was meer volgens de verwachting. Hij bracht zijn dikke lul voor haar kontgat en gleed zonder veel moeite haar lekkere reet binnen. Lange halen van onze beide lullen en luid steunen van Debbie. De derde en vierde bestegen haar reet en ik hoorde haar steunen dat ze langzaam genoeg had gehad. Ze werd van mijn lul getild en terug op een stretcher gelegd.

Twee vrouwen kwamen om haar heen staan en begonnen haar te masseren. Borsten, dijen, kut, klit, niets werd vergeten terwijl tien mannen om het hardst aan hun lul stonden te trekken. Om beurten werden de zakken geleegd over de kut en het onderlijf van Debbie en korte tijd later lag ze volgespoten en compleet afgeraagd op de stretcher met ons allemaal kijkend naar haar dikke rood aangelopen en opgezwollen kutgat. Er werd luid geapplaudisseerd door de aanwezigen en blijkbaar was Debbie ‘ingeneukt’ en aangenomen in het groepje.

Er werd nog uitgebreid geborreld en iedereen was en bleef naakt op deze zwoele zomeravond en van tijd tot tijd zag je een lul in een mondje verdwijnen of een hand met een kut of lul spelen. Nog voor we weggingen zagen we Mathilde in een heerlijke sandwich en om ca. twee uur in de morgen namen we afscheid en reden we terug richting Antwerpen.

Een soort deja-vu met naast me Debbie met haar blote, afgeneukte opgezwollen kut en rauw-geneukte kont. We keken elkaar aan en waren het er over eens dat ook dit weer een absoluut unieke belevenis was geweest.

Hagar DeLieverd

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *