Bono en Blaff

()

Het was hoogzomer en we maakten dankbaar gebruik van de landelijke omgeving waarin mijn ouders wonen. Meestal zag ik als een berg tegen deze bezoekjes bij mijn, al op leeftijd zijnde ouders op. Deze keer was het echter anders. Ik had een plannetje.

Zondags na het gebruikelijke kopje koffie met een koekje, keek ik mijn vrouw veelbetekenend aan.

“Zullen wij een wandeling gaan maken schat?” De kinderen werden door opa en oma bezig gehouden met een potje mens erger je niet, dus we hadden even onze handen vrij. Daar mijn ouders aan de rand van een heel mooi bosrijk natuurgebied woonden was het niet vreemd dat wij deze gelegenheden aangrepen om eens lekker van de natuur te genieten. En meer wat mij betrof. Samen buiten aangekomen, floot ik de hond Bono van mijn pa.

“Hij kan gelijk even mee” zei ik tegen mijn vrouw, “dan is hij er ook even uit.” Uit het zicht van mijn ouderlijk huis en in het bos aangekomen, streelde ik speels mijn vrouw haar billen. Ze zag er lekker zomers uit, in haar dunne stoffen jurk. Plagerig deed ze een stap opzij, zodat ik haar niet meer betasten kon, maar na een paar stappen kwam ze weer naast me lopen en kuste me uitdagend op mijn mond. Geil streek ik met mijn hand onder haar rokje en voelde de broeierige warmte van haar kruis.

“We kunnen zo wel even ergens gaan zitten om uit te rusten opperde ik met een vette knipoog”.

“Ja,” stemde mijn vrouw in, “het valt niet mee zo’n wandeling in dit benauwde hete bos”. Met een broeierige uitdrukking keek ze me aan, zou ze op de hoogte zijn van mijn geile plannen? In een hoek van het bos aangekomen, met een prachtig uitzicht over de heidevelden streken we in het gras neer. Ik streelde de binnenkant van haar dij en schoof op richting haar slipje. Gewillig deed ze haar benen een stukje van elkaar, ik meende de natheid van haar kutje al door het slipje heen te voelen. Een wip in de vrije natuur was altijd al een van onze favorieten, het wond vooral mijn vrouw altijd enorm op, en ze had nooit moeite om zich op deze momenten te geven. Maar deze keer had ik dus heel andere plannen. Ik kuste haar vurig op haar mond en kneedde haar borsten door haar jurkje heen, al snel stonden haar tepels stijf rechtop. Om haar helemaal in de stemming te brengen besteedde ik extra veel aandacht aan het voorspel. Ik tongde haar als van ouds en lebberde haar hele gezicht af, zachtjes kriebelde ik met mijn tong in haar oor.

Na een tijdje begon ik door haar slipje heen haar geile, hunkerende kut te vingeren.

Al snel lag ze te kronkelen en te hijgen van genot, ze wipte heet met haar kontje op en neer. Ze had haar borsten uit haar jurkje bevrijd, en lag nu met haar benen ongegeneerd wijd te genieten in de zon. Ik besloot dat het tijd was om mijn plan in daden om te zetten, door een zacht geluidje met mijn mond te maken trok ik de aandacht van de hond. In de hoop dat mijn vrouw niet door zou hebben waar ik mee bezig was liet ik hem naast ons neer liggen. Om de interesse van Bono te testen hield ik hem mijn nu klets natte vinger voor. Gulzig begon hij deze te likken, waaruit ik opmaakte dat de smaak en geur van mijn geile vrouwtje hem wel beviel en ik verder kon gaan met mijn perverse geile idee.

Zacht werkte ik het slipje van mijn hunkerende vrouwtje naar beneden, gewillig hield ze haar kontje omhoog. Ik kon mij niet aan de indruk onttrekken dat ze door had waar ik mee bezig was, zo vreselijk geil lag ze daar te genieten en zo gewillig leek ze alles te ondergaan. Voor de zekerheid hield ik Bono nog even het kletsnatte slipje voor, en wederom begon hij gulzig te likken, hij kroop zelfs heel enthousiast op zijn buik dichterbij. Precies zoals ik gehoopt had dat het zou gaan.

Nu mijn vrouwtje daar zonder slipje lag besloot ik om haar naar de toppen van haar geilheid te brengen, al leek daar niet veel meer voor nodig. Nog nooit had ik haar kut zo geil gezien, haar lippen waren dik en opgezwollen en haar klit stak ferm tussen haar dikke grote schaamlippen uit, iets wat anders nooit het geval was. Haar sappen stroomden rijkelijk en maakten zelfs haar dijen en kont zeiknat. Ik boog me tussen haar benen en likte en vingerde haar tegelijk, ondertussen lag ze zelf met haar ontblote borsten te spelen, en rolde ze haar gezwollen tepels tussen haar vingers heen en weer. Voorzichtig opende ik haar benen nog een beetje, en weer leek het of ze door had wat de bedoeling was, ze schoof zelfs een stukje op in de richting van Bono. Stiekem wapperde ik met haar slipje om de hond nog dichterbij te lokken. Op zijn buik schoof hij op ons af. Zelf lag ik inmiddels te trillen van geilheid en mijn stijve pik doorweekte mijn slip. Zelden was ik zo heet geweest. Ik zag de gezwollen openstaande kut van mijn vrouw en leidde Bono tussen haar benen, ze voelde de behaarde hondensnuit tegen haar benen schuren en duwde haar kut haastig in de richting van zijn lange hete tong. Toen gilde ze.

“Laat hem likken, ik ben gek van geilheid” en ze opende haar ogen om te kunnen zien hoe de lange ongecontroleerde hondentong haar kut uitlikte, ze spreidde met twee handen haar kutlippen om hem overal goed bij te laten en kwam gillend en schokkend klaar.

Onderweg terug naar huis zei ik haar dat het de hele tijd geleken had of ze wist wat ik van plan was geweest en dat ze hier zelf ook vreselijk op had lopen geilen. Met een geile knipoog vertelde ze me dat ze mijn gangen op het internet was nagegaan en dat de sites die ik had bezocht haar ook hadden opgewonden en dat ze al een tijdje had lopen fantaseren om dit eens in werkelijkheid te brengen. Toen we vandaag dus samen een eindje waren gaan wandelen had ze gelijk ook zelf al haar kans geroken.

“Jezus, ik ben nog nooit zo vreselijk hoerig geil geweest, het sap stroomt nog steeds uit mijn kut. Misschien wordt het tijd voor een hond, ook leuk voor de kinderen,” merkte ze schalks op.

Na ons avontuur in het bos was het nooit tot een vervolg gekomen. Het idee om zelf een hond te nemen was snel van tafel geveegd. We kwamen tot de conclusie dat je er dan wel altijd voor zo’n beest moest zijn en er ten allen tijde voor moest klaar staan. Maar we waren wel getriggerd, onze nieuwsgierigheid was gewekt. Samen bezochten we allerlei sites, en namen we deel aan verschillende forums. We kwamen tot de ontdekking dat hetgeen wij ontdekt hadden nog in een verschrikkelijke taboe sfeer hing, en eigenlijk nog maar weinig bespreekbaar was. Onze ervaring, hoe gering ook, bracht ons echter op een heel ander idee.

Wat is er mis met een gulzig likkende hondentong? Een tong waarmee hij eerst zijn eigen reet likt en daarna het gezicht van de kinderen aflebbert. Met een geile uitstekende rode pik en een hitsig met z’n heupen bewegende geile reu? Naar onze bescheiden mening helemaal niks. Een site als Zooskool steunde ons in wat wij ons voorstelden.

Steeds meer verdiepten wij ons in onze fantasieën, en steeds meer raakten wij, gefascineerd. Het moest een vervolg hebben, hoe dan ook.

Op een dag deed zich bij mij op mijn werk een uitstekende kans voor, een collega, in het bezit van een lieve, grote Labrador zocht tijdens haar vakantie onderdak voor haar huisdier. Met de smoes dat wij er al geruime tijd aan dachten een hond voor onze kinderen aan te schaffen en op deze manier mooi even konden proefdraaien bood ik aan om de komende twee weken op haar hond te passen. Daar haar dit behoorlijk wat kosten scheelde en zij enorm geholpen was stemde ze gelijk toe.

Toen ik mijn vrouwtje vertelde dat we met ingang van volgende week in het bezit zouden zijn van een heuse reu, zag ik haar ogen floers wegtrekken en meende ik een trilling in haar benen waar te nemen, volgens mij werd ze ter plekke klets nat en zag ze voor een haar ogen een droom werkelijkheid worden. Nu was zij echt niet een type voor extremiteiten, ik bedoel ze is een echte carrièrevrouw met een heel behoorlijke opleiding. Maar, dat doet allemaal niet ter zake als je gefascineerd wordt door een vorm van seks. Ik begreep dat er zich in fantasie hele geile voorstellingen afspeelden en waarom zou ik de vrouw die ik lief heb niet steunen.

Op de dag dat ik Blaff bij ons thuis introduceerde, verliep de kennismaking heel voorspoedig. Het was een forse, stevige reu, maar wel heel lief en aanhalig, dit zou geen problemen opleveren, vermoedde ik. De hele dag was ik bijzonder gespannen en geil, en ook bij mijn lieve vrouwtje voelde ik de spanning groeien. Telkens als ik bij haar in de buurt kwam drukte ze even haar kontje in mijn richting of ze raakte ze even mijn pik aan. Af en toe streelde ik even haar kut, die telkens warm en broeierig aanvoelde. Toch leek ook zij enigszins nerveus. S ‘avonds konden we haast niet wachten tot de kinderen de deur uit waren, we hadden het zo geregeld dat we die avond alleen waren. Na een paar glaasjes wijn en een lekkere, geile porno film waren we al aardig in de stemming. Mijn vrouw had een kort rokje aangetrokken, met daar onder, zo vermoedde ik geen slipje. Zacht begon ik haar te strelen, en gewillig opende ze haar benen om mij er goed bij te laten. Ze liet me haar geile kloppende kut zien, ze was echt super nat, en er zou niet veel voor nodig zijn om haar gillend klaar te laten komen. Toen ik haar een lekkere lik-beurt wou geven zag ik dat haar kut er helemaal klaar voor was. Haar klit was dik en gezwollen, haar lippen waren zo dik dat haar heerlijke neukgrotje vanzelf open bleef staan, het zag er echt heerlijk en uitnodigend uit, wat was ze vreselijk geil en wat was ze er aan toe.

Ik riep Blaff bij ons, en zonder omwegen leidde ik hem tussen mijn vrouw haar benen. Nu was zij het die lag te trillen van geilheid, ze leek de controle volledig kwijt.

“O ja, laat hem mijn geile neukgat uitlikken, laat hem mijn sappen proeven, ik ben zijn geile teef”. Gulzig viel de hond aan, ruw duwde hij zijn snuit in haar kut en wild stond hij haar te likken. Mijn vrouw lag te kronkelen en drukte ze haar hete smachtende kut tegen zijn snuit. Met twee handen hield ze haar lippen zo wijd mogelijk om hem overal te voelen en om de lange tong zo diep mogelijk in haar te kunnen voelen.

“O wat is dit geil, ik kan zo komen” kreunde ze. Met beide handen trok ze haar billen van elkaar en manoeuvreerde zich zo dat de hond haar kontje begon te likken. Draaiend en schokkend met haar de heupen kronkelde ze op de bank. Met twee vingers hield ze haar bruine sterretje zo wijd mogelijk en de reu presteerde het om zijn tong diep bij haar naar binnen te duwen en zo haar hete kontgaatje uit te likken. Het leek hem geen enkel verschil te maken.

Voor mij was het geweldig om mijn, anders zo nette vrouw, zo bezig te zien, ik kende haar niet terug. Met haar benen wijd uit elkaar en een taal uitslaand die ik normaal echt niet van haar gewend ben, lag ze daar te geilen met een hond. Dit alles leek ook de hond niet onberoerd te laten, onder zijn buik kwam een pik te voorschijn, waar ik het schaamrood van op de kaken kreeg. Het forse ding was fel rood en spoot de hele tijd stralen geil in het rond. Hitsig bewoog het dier met zijn heupen.

“Kom lekker geil teefje” zei ik tegen mijn vrouw, “ga eens op je knieën zitten”. Zuchtend voldeed ze aan mijn verzoek, met haar kontje verleidelijk omhoog en haar spleet uitnodigend open, nam ze plaats op de grond.

“Je hebt hem geil gemaakt, dus moet je hem ook maar een pleziertje gunnen; vind je ook niet?” Vroeg ik haar. Geil keek ze me aan.

“Ja, laat ie me neuken,” smeekte ze me bijna, “ik wil die dikke hondenpik diep in me voelen”. Alsof ze het dier wou verleiden keek ze het aan. Haar houding was ronduit hoerig en haar kut stond smachtend en kloppend open. Blaff leek dit te begrijpen, met een sprong beklom hij haar en ongecontroleerd begon hij te stoten, zijn pik schoot in haar kont, soms in haar kut en af en toe gleed hij langs haar klit. Ik zag dat mijn vrouw de dikke pik vast greep en hem in de goede richting leidde. Toen het geile beest de warmte van haar kut voelde leek alles vanzelf te gaan. Hard stootte hij in haar, wild bewoog hij met zijn heupen. Mijn vrouw gilde het uit.

“Ik word geneukt door een hond, ik ben een geile loopse teef en ik wordt gedekt” riep ze uit. Ik keek haar aan en zag dat ze er vreselijk van genoot, de blik in haar ogen was als nooit te voren. Toen het beest enige tijd op haar lag te stoten riep ze.

“Zijn pik wordt steeds dikker, o wat lekker”. Toen ik naar haar kut keek zag ik dat deze tot het uiterste was opgerekt en dat hete stralen geil hondenzaad uit haar liepen. Ik zag een knobbel zo dik als mijn vuist, die diep bij haar naar binnen stak.

“Ik ga komen… O! Jezus! Ik ga komen!” Wild bleef het geile beest op haar in beuken. Plotseling leek de hond te verstommen, zijn bewegingen werden korter en hij bewoog zich minder snel. Het leek of hij zijn zaad zo diep mogelijk in haar hoerige kut wou spuiten.

“Oh… hij wordt nog steeds dikker” zei ze heet, “ik voel hem tegen mijn G-plek, ik blijf komen, o wat vreselijk geil, ik blijf komen. Van dit gevoel moet ik pissen”, kreunde ze, een dikke straal hete urine schoot de kamer in en nogmaals kwam ze schokkend klaar.

Alsof dit een teken was, stopte de hond met neuken, hij tilde zijn poot op een draaide behendig om zijn as, met zijn pik nog steeds diep in haar, stonden ze nu kont aan kont. “Ik ben wel zes keer klaargekomen” kreunde mijn vrouw, met een rode verhitte wangen “dit is echt het einde, wat vreselijk geil”. Na enige tijd schoot de hond met een plop geluid uit haar los. Dikke stralen hondenzaad dropen uit haar wijde, opgerekte kut, er leek geen einde aan te komen zoveel was het, alles zat onder het zaad. Met een blik op haar uitgewoonde en beurs geneukte kont en kut werd het mij ook te veel, met harde stralen spoot ik mijn zaad over haar buik. Beide lagen we even uitgeteld te genieten terwijl Blaff zijn nestje naast de haard opzocht.

“We hebben heel wat op te ruimen schat” zei ik haar. Mijn zaad vermengd met dat van de hond over haar borsten uitsmerend, zei ze.

“Kan me niet schelen, dat heb ik er wel voor over, dit wil ik iedere dag wel, en het opruimen doe ik op de koop toe”.

Hagar DeLieverd

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *