Buren

()

Wij zijn Guido en Dana, een naturalistisch ingesteld paar, al een aantal jaren getrouwd en we wonen in een vrijstaand huis in een rustige buurt. Ook op erotisch gebied hebben we het samen uitstekend. Dana is een aantrekkelijke brunette, prachtige benen, een hele mooie c cup en een heerlijk kaal kutje. In de zomer liggen we graag naakt in onze tuin om daar ons langzaam bruin te laten bakken. Afgelopen maart hebben we nieuwe buren gekregen, Luc en Rosette, ongeveer van onze leeftijd en ze zien er ook best aantrekkelijk uit.

Tijdens een kennismakingsavond bezochten we hun huis. Rosette zag er in haar mooie korte rok, haar lange zwarte haren en haar lange bruine benen erg stilistisch en uitdagend uit. Ook Dana zag ik met gepaste belangstelling Luc bekijken. Na de gebruikelijke kennismaking kwam het gesprek op hobby’s.

Luc en Rosette vertelden dat hun grootste hobby vakantievieren in warme gebieden was. Dat verklaarde de mooie gebruinde gezichten van ze. Naar een paar flessen wijn vertelden ze ook dat ze meestal naturalistisch op vakantie gingen.

“Mooi,”, zei mijn Dana, dat geld ook voor ons, we gaan meestal naakt kamperen in Frankrijk en gebruiken de tuin in de zomer om ook daar lekker te zonnen.

“Oh, dan kunnen we jullie dan wel onze vakantie foto’s laten zien. daarmee zijn we natuurlijk wat voorzichtig mee met mensen die we nog niet kennen.”

Hij pakte de albums en ze lieten ons de foto’s zien. Ook naakt zagen Luc en Rosette er perfect uit en ik zag mijn Dana met meer als gemiddelde belangstelling naar de foto’s van de naakte Luc kijken. De avond verliep verder prettig en we hielden contact en kwamen regelmatig bij elkaar. De zomer brak aan en al snel werd het boven de 20 graden. Voor ons de tijd om, als rechtgeaarde naturisten,bijna altijd naakt in huis en in de tuin te lopen. Als we van ons werk thuis kwamen gingen we meestal rechtstreek naar boven om onze kleren uit te doen om van een lekker drankje in de tuin te genieten en daarna werd het eten gemaakt. Ook vandaag. Ik zag bij aankomst dat Dana’s auto er al was. Ik liep naar boven om me uit te kleden . Bij binnenkomst in onze slaapkamer zag ik dat Dana naakt uit het raam stond te kijken. Ze had me niet gehoord omdat ze muziek met haar iPod beluisterde. Ik bleef in de deur staan en genoot van mijn prachtige Dana, haar mooie billen en gebruinde benen. Ze bleef naar buiten kijken en langzaam kwam ik dichterbij om te zien waar ze zo naar aan het staren was. Een schok want ze keek gebiologeerd naar onze buurman Luc die in zijn tuin ook naakt lag te zonnen.

“Zo zo, voyeurtje speken, hé.” Dana schrok verschrikkelijk, werd rood en begon zich te verontschuldigen.

“Niet nodig” zei ik. Pakte haar beet om een kus te geven en streelde Dana over haar mooie body daarbij kwam ik in de buurt van haar kale kutje en tot mijn verbazing was die kletsnat.

“Zeg maar eens wat je zo lekker opwind.”

Dana vertelde na wat aarzelingen dat ze het lichaam van Luc best lekker vond en dat Luc net in de tuin met zijn lul had zitten spelen en dat hij een grote mooie had. Wij zijn nog nooit aan partnerruil toegekomen en de bekentenis van Dana dat ze interesse had in Luc’s lul vond ik best opwindend. Die avond hadden we heerlijke seks en samen maakte we een plan om uit te zoeken of Luc en Rosette ook belangstelling voor ons hadden. Zomaar vragen durfden we niet, dat was voor ons als onervaren Multi seksers iets te vergaand. Dus we spraken af dat we de volgende dag lekker naakt in de tuin zouden vrijen op een plaats die ook Rosette en Luc uit hun slaapkamerraam konden zien. En als die het zouden zien en belangstelling zouden hebben, zouden ze het wellicht ons wel laten weten.

De volgende dag was het prachtig weer, zonnetje en 25 graden! Ik plaatste onze twee zonnebedden vlak naast elkaar in de tuin. We hoorden dat ook Rosette en Luc in de tuin waren. We lagen een uurtje in de zon en langzaam begonnen we met elkaar te spelen. Ik streelde de mooie borsten van Dana en via haar strakke buik beroerde ik haar kutlippen.

“Zo, nu al lekker.”

“Ja, het idee dat ze ons kunnen zien, windt me al behoorlijk op.” zei Dana en schoof haar benen steeds wijder uiteen zodat ik volledig zicht had op haar mooie gladgeschoren kut waar al druppeltjes aan haar lippen hingen. Dana pakte mijn stijve lul we kusten elkaar hartstochtelijk en bij Dana ontsnapten een paar kreunen. Ik hoorde in de andere tuin een paar stoelen kraken en even later zag ik in mijn ooghoeken achter het slaapkamerraam van de buren een paar schaduwen .

“Kom, laten we eens lekker neuken want onze buren staan nu naar ons te kijken.”

“Goed,” zei Dana, ga maar op je rug liggen op het zonnebed.”

Dat deed ik en Dana kwam schrijlings over mee heen staan en liet zicht steunend op de armleuningen langzaam zakken. Haar supernatte kut gleed cm voor cm over mijn paal. Een heerlijk gevoel en snel vergaten we alles om ons heen. Mijn lul voelde de heerlijke afmetingen van Dana’s haar kut en minutenlang waren we aan het slow -fucen. Mijn lul en buik zaten vol met het geil van Dana en ook aan haar gezicht met gesloten ogen was te zien dat zij het heerlijk vond. Dana is een meester in het samentrekken van haar kut en bij iedere wip voelde ik die heerlijke massage van mijn lul. Langzaam voerde Dana het tempo op, ik pakte haar borsten beet en sneller en sneller ging het nu. Met een ingehouden gil kwamen Dana klaar en spoot ik mijn sperma tegen haar baarmoeder. Dana bleef nagenietend en kreunend op mijn lul zitten en ik zag de schaduwen nog steeds aanwezig achter het raam van de buren.

Na een paar minuten stond Dana langzaam op en floepte mijn lul met een heerlijk geluid uit haar kut. Tegelijk viel bij die beweging een grote hoeveelheid geil en sperma op mijn buik. Dana wreef dat heerlijk over mijn hele buik.

“Zo, nu heb je alles weer terug en ruik je heel erotisch”.

We bleven lekker in de zon liggen en na een kwartier ging onze huisbel. Naakt liep ik naar het huis en zag door de webcam ,die op de voordeur was gericht, dat het Rosette, onze buurvrouw, was.

“Goed zo,” dacht ik een beetje opgewonden bij mezelf. Dan hoef ik ook geen badjas aan te doen”.

Ik opende de deur en zag Rosette in een kort badjurkje voor me staan. Ze scheen helemaal niet verbaasd te zijn dat ik naakt opendeed met mijn lul nog steeds in wat opgewonden toestand.

“Hoi Guido, heb jij misschien wat kopieerpapier voor ons, dat van ons is op en ik moet net een brief printen om te versturen.”

Deze smoes als alternatief voor het kopje suiker kende ik niet.

“Natuurlijk, kom maar mee, lopen we naar mijn werkkamer boven en pakken we wat je nodig hebt”.

Ik liep voorop de trap op en voelde haar blikken naar mijn achterste staren. Voor de kamer liet ik haar als eerste binnengaan en, waarschijnlijk bewust, liet ze bij het passeren haar jurkje tegen mijn halfstijve lul gaan. Ook ik moest even zoeken naar het papier en stootte een paar keer tegen haar aan in dat kleine kamertje.

“Oh, hier ligt het” zei ze en strekte zich voluit naar de bovenste boekenplank waar het papier lag. Op dat moment zag ik haar fraaie stevige bruine billen. zonder dat er een slip was te bekennen. Ze pakte het papier draaide zich om en we praatten nog even. Net voordat ze weg zou gaan zei ze “wat ruikt het hier eigenlijk lekker!!”.

Aangezien ik geen aftershave of iets dergelijks had gebruikt vroeg ik haar om de geur te beschrijven.

“Iets muskus -achting vermengd met iets vrouwelijk”.

Plots begreep ik dat ik nog steeds rook naar het geil van Dana en mijn sperma. Ik trok de stoute schoenen aan.

“Oh, je bedoelt dat je Dana ruikt.”

Zonder enige gene zei Rosette,volgens mij ruik ik ook wat van jouw,” en ze liep met het kopieerpapier naar beneden. Haastig liep ik achter haar aan.

“Zin om samen direct een drankje te nemen in onze tuin?”

“Goed” zei ze lachend, voor de buitendeur staande,” maar in welk tenue verwacht je ons?”

“In hetzelfde tenue als jullie ons straks in de tuin hebt bezig gezien” en sloot de deur voor haar verbaasde blik. Ik vertelde Dana wat er was gebeurd . Ze vond het hartstikke spannend, wilde haar nog steeds natte kutje gaan wassen maar ik zei dat dit echt niet nodig was. Tenslotte hadden Rosette en Luc alles gezien. Een paar minuten later ging de bel; in de webcam zagen we Luc en Rosette naakt voor onze voordeur staan. Dat was goed mogelijk omdat de deur vanaf straat niet te zien was door de aanwezige coniferen.

“Ze durven wel,” zei Dana en we gingen naar de voordeur om Luc en Rosette te begroeten. Volkomen op hun gemak stonden Luc en Rosette voor onze deur. Ze zagen er beide streeploos uit en begroetten ons hartelijk met de bekende drieklapper -kus. Voor het eerst voelde ik het heerlijke lichaam van Rosette tegen me aan toen ze me kust. Haar lekker mooi peervormige gevormde borstjes beroerden even mijn borst en ik moest me bedwingen haar lekker tegen me aan te drukken. Maar ik zag dat Luc minder scrupules had en mijn vrouw Dana kort en heel stevig tegen zich aan drukte. Ik gaf Luc een hand en samen gingen we naar de tuin waar we op onze vier zonnebedden heerlijk in de zon tegenover elkaar gingen zitten.

“We moeten eerst jullie onze verontschuldiging aanbieden, zei Luc, want we hebben inderdaad jullie lekker in de tuin bezig gezien en we moeten zeggen dat we er ook van hebben genoten.” Zo het ijs was erotisch gebroken en Dana gaf toe “dat wij bewust hadden geneukt in de hoop dat jullie het zouden zien.”

“Waarom, om ons alleen op te winden, exhibitionist te spelen of iets anders,”vroeg Luc aan Dana. Wat opgelaten gaf Dana toe dat ze Luc gisteren in de tuin had zien masturberen en dat dit behoorlijk had geraakt.

“Maar we hebben geen idee, hoe jullie over dit soort items denken,” zei Dana.

Rosette, ad rem, zei, “vraag maar wat je wil weten?”.

Met een rood hoofd maar toch blij dat het eruit was vertelde Dana dat ze weleens gedacht had met seks met een ander maar dat het er nog nooit van gekomen was. Daarop vertelde Luc haar breeduit lachend dat hij en Rosette het ook nog nooit met een ander hadden gedaan maar dat ook zij dit best eens wilden proberen. Al keuvelend werd de sfeer losser, alle vier keken we openlijk naar elkaars lichamen. Luc ging naast mijn Dana zitten en een paar keer zag ik dat zijn hand zachtjes over haar borst gaan. Heel natuurlijk tijdens het gesprek. Ikzelf was wat terughoudender maar toen ik Dana zogenaamd “per ongeluk” de lul van Luc aanraakte was het ook voor mij duidelijk, we konden wel iets verder gaan.

Rosette kwam na een tijdje schrijlings op het voeteneind van mijn zonnebed zitten, Ik zag prachtige borsten, mooie tepels en haar mooie kale kutlipjes heel duidelijk. Heel anders als die van Dana, lekker dun, wat donkerder, langwerpig en ze glansden al van het vocht. Mijn lul steigerde bij het zicht op zoveel moois. Rosette pakte tijdens ons gesprek mijn voet en wreef mijn grote teen heel langzaam over haar kutje, alsof dit de normaalste zaak van de wereld was. Langzaam geilden we elkaar op. Ik pakte haar lekkere tietjes, ging verder met mijn handen en verkende heel haar lichaam, haar buik, billen, lange benen, gezicht en knabbelde aan haar oren..

Zij legde me neer op het zonnebed, ging met haar billen naar me toe staan, boog zich voorover en begon mijn lul en ballen te likken. Op dat moment keek ik tegen haar billen en geopende kut aan. Ik masseerde die kut en binnen geen tijd zaten mijn vingers in haar kut. En dit allemaal echt heel langzaam, volledig genietend van elkaar.

In mijn ooghoek zag ik hoe mijn Dana door Luc werd verwend. Ook hij lag op het zonnebed maar mijn vrouw lag wijdbeens met haar rug op zijn buik. Luc kon beide handen gebruiken: met de rechter masseerde hij de borst van Dana en met de linker hand werd haar kut verwend. Zijn lul drukte van achteren tegen haar kutlipjes aan maar hij drukte niet door. Zo genietend van de zon, de wind tegen onze lichamen en natuurlijk van elkaar gingen we minutenlang door. Al wrijvend, strelend, likkend ;voor het eerst genoten we in ons huwelijk van een ander lichaam en nog wel in elkaars aanwezigheid. Dit was zo heerlijk en zo te zien genoten we er allemaal van, maar van neuken kwam het niet. Het leek alsof dit een bepaalde grens was waar nog niemand overheen durfde te gaan. Na een uurtje namen we een drankje en kletsten we verder en iedereen gaf aan dat zij/hij het afschuwelijk lekker vonden. Luc kon ook tijdens het drankje zijn handen bijna niet van mijn Dana afhouden. En ook Rosette bleef al kletsend zitten met een hand op mijn stijve lul. We kwamen erachter dat beide dames gesteriliseerd waren en toen Luc dit hoorde zag ik zijn ogen nog meer glinsteren.

“Dat wil zeggen dat wij echt met elkaar kunnen neuken?” Vroeg hij schooljongensachtig. We keken elkaar aan en in Dana’s ogen zag ik het verlangen naar de lul van Luc. Ook Luc en Rosette waren duidelijk dat dit feestje zonder neuken niet kon eindigen.

“Goed,” hoorde ik mezelf zeggen, maar dan stel ik voor dat we samen op dezelfde manier neuken als toen jullie ons gezien hebben, want ik wil het ook zo eens met Rosette proberen.”

Dit vond iedereen een perfect idee. Twee zonnebedden werden naast elkaar gezet. De mannen gingen erop liggen, de dames gingen schrijlings over ons heen staan. En ook weer heel langzaam zag ik de lul van Luc verdwijnen in de kut van mijn Dana.

Toen liet ook Rosette zich zakken en voelde ik voor het eerst in ons huwelijk de kut van een andere vrouw. Het was heerlijk, ik voelde haar nauwe wand en zag haar lipjes zich rond mijn lul op en neer bewegen. Beide vrouwen keken naar elkaar en in hetzelfde tempo gingen ze omhoog en lieten zich met een plof op onze lullen spietsen. Het was zo afschuwelijk mooi om zo te genieten van een nieuwe kut en het opwindende gezicht je vrouw te zien neuken met een ander. En Dana genoot er ook van. De rode kleur in haar gezicht werd nog intenser en langzaam zag ik haar gezicht verkrampen van volledig overgave aan zoiets lekkers. Na minutenlang slow -fucking kregen de vrouwen kramp in de benen en gingen op onze lullen zitten, al pratend alsof het de meest normale gang van zaken betrof.

Ik zag dat Dana haar bekende truckje uithaalde door met haar kutspieren de lul van Luc te masseren. Heel duidelijk was dat hij dit nog niet eerder had meegemaakt en genietend hing hij achterover.

“Dit moet je Rosette ook maar een leren” zij hij zacht kreunend. Rosette wist niet waar het over ging maar zou dit later wel horen. Na een tijdje op de lullen te hebben gezeten zeiden de dames dat ze best eens wat anders wilden proberen.

“Goed,” sta maar op en ga voorovergebogen staan over het zonnebed,”zei Luc.

Wij stonden op en keken naar 2 prachtige bilparen met verwachtingvolle sappige kletsnatte kutten ertussen. Voorovergebogen boden Dana en Rosette ons hun kutten aan. Ik ging achter mijn vrouw Dana staan een drukte mijn lul tot de schacht in haar kut. Even was ze verbaasd toen ze mijn lul voelde maar toen ging ze rechtop staan, mijn lul vloog uit haar kut en ze zei quasi boos.

“Vandaag wil ik alleen nog maar door Luc geneukt worden.”

Ze ging voorovergebogen voor Luc staan en die stak zijn lul in één lange haal in haar kut. Zo zag ik mijn vrouw voor het eerst in een wilde orgie met enorme klappen van billen tegen buik geneukt worden door de buurman.

Rosette en ik keken gebiologeerd toe hoe zij samen neukten. Mijn vrouw werd afgerost, Luc’s lul vloog in een uit de kut van mijn vrouw en langzaam begon Dana te kreunen, roepen en krijsen. Ze hield het niet meer en toen heb ik voor het eerst mijn vrouw volledig uit haar dak zien gaan en klaarkomen met een ander. Luc spoot zijn lading sperma in haar kut en Dana zakte murw geneukt door haar benen op het gras met Luc’s lul nog net in haar kut.

Dit was tot vandaag het mooiste wat we samen hebben meegemaakt.

Hagar DeLieverd

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *