Buurmeisje(s)…

()

Ik stapte in mijn onderbroek mijn slaapkamer binnen en daar lag ze op mijn bed, gekleed in alleen een BH en een slip.

Toen ik nog bij mijn ouders woonde was ze mijn overbuurmeisje. Ik heb gezien hoe ze zich in de afgelopen jaren had ontwikkeld van een klein kind tot een sexy tiener. Ik was haar nadat ik het huis uit was gegaan uit het oog verloren. In de tijd dat ik haar niet gezien had, was de sexy tiener ontpopt in een bloedmooie vrouw. Met donkerblond haar, groene ogen, cup C en hele mooie lange benen was ze echt een schoonheid.

Ik probeerde me te herinneren hoe het zo gekomen was dat ze in mijn bed lag. Eerder die dag had ik haar in de sportschool ontmoet. Ik maakte een praatje met haar en we gingen tegelijk naar huis. Toen we bij haar fiets kwamen bleek dat iemand haar banden had lek geprikt. Ik was met de auto en stelde voor haar aan om haar thuis te brengen. In de auto vroeg ze me waar ik nu woonde en waarop ik voorstelde om haar een tour door mijn huis te geven. Ik liet haar alle kamers van mijn huis zien en bij de slaapkamer fluisterde ze in mijn oor.

“Dus hier eindigen de veroveringen van mijn oude buurman.”

Ik kon me nog net inhouden om te antwoorden.

“Zou jij hier ook willen eindigen?” Ik antwoordde echter neutraal, dat het nog wel meeviel met het aantal veroveringen de laatste tijd. Na deze tour bood ik haar en drankje aan en zei dat ik me even zou gaan opfrissen. Zij had al gedoucht in de sportschool, iets wat ik altijd thuis doe.

Toen ik uit de douche in mijn onderbroek de slaapkamer binnenkwam lag ze daar opeens op mijn bed, gekleed in alleen een BH en een slip. De geile blik in mijn ogen beantwoorde de vraag die ik eerder nog net kon inslikken. Ik ging naast haar zitten en vroeg haar waarom ze nu opeens bijna naakt op mijn bed zat, terwijl we in de jaren dat de buren waren nooit echt contact hadden.

“Het is soms beter om je gevoelens te onderdrukken, want anders zou er alleen maar over worden geroddeld in de straat. Door nu pas mijn gevoelens aan je te tonen hoop ik dat te voorkomen.”

Ik beantwoorde deze wijsheid door haar vol op haar mond te zoenen. Deze zoen op de mond ging vloeiend over in een heerlijke tongzoen en tijdens deze tongzoen voelde ik een hand richting mijn onderboek gaan. Deze hand legde ze op mijn onderbroek, kneep er zacht mee in mijn ballen en begon met mijn ballen te spelen. Hiervan werd ik botergeil, wat te merken was aan mijn steigerende lul en onregelmatige ademhaling.

Mijn oude buurmeisje merkte gelijk dat ze me opwond en nam, nadat ze vakkundig mijn onderbroek had uitgetrokken, mijn lul in haar mond. Eerst ging ze een aantal keer met haar tong over mijn lekkers, en daarna nam zij de volledige mij lul in haar mond. Ze ging met haar hoofd heen en weer, waarbij ze op het moment dat alleen de eikel nog in haar mond was, ze haar tong gebruikte om deze nog extra te stimuleren waarna ze weer gulzig mijn gehele lul in haar mond nam.

Nadat deze cyclus zich een aantal keer had herhaald kwam ik gillend van genot klaar.

Mijn oude buurmeisje likte mijn lul schoon en slikte al mijn sperma gretig door. Ik wist dat deze behandeling van haar natuurlijk moest worden gecompenseerd.

Ik begon met een zoen en ik probeerde tegelijkertijd haar BH bandje los te maken. Iets dat niet al gemakkelijk ging, aangezien ik het systeem van het sluitinkje niet onmiddellijk door had. Volgens mij doen ze het erom om de meest ingewikkelde BH- sluiting aan te trekken zodat wij mannen als amateur overkomen. Toen ik na enig prutswerk haar eindelijk van haar BH had ontdaan, staarden er twee mooie borsten me aan. Ze had cup C en haar mooie grote tepels priemden vooruit. Ik raakte haar kei harde tepels aan en begon er zacht mee te spelen.

Ik was nog maar net begonnen en er kwam nu al een kreun van genot uit haar mond. Ik nam een van haar tepels in mijn mond en begon met de hand de hierdoor vrijkwam richting haar kruis te evolueren. Vlak voordat ik bij haar kruis was trok ik mijn handen en tong van haar lichaam en keek haar strak aan.

Ze lag te genieten van mijn behandeling en fluisterde wanhopig.

“Waarom stop je, ga door.” Ik ging haar nog erger plagen. Ik besloot om niet gelijk toe te happen, maar om haar nog even te plagen. Ik legde mijn hand op haar knie en ging langzaam naar boven. Bij haar kruis aangekomen streelde ik even over haar klitje en vervolgens vervolgde mijn hand de weg naar haar andere knie.

Ik herhaalde deze beweging een keer waarna ik ook met mijn tong van knie naar knie via haar klitje ging. Althans dat was de bedoeling, maar toen ik van haar klitje naar haar knie wilde gaan, pakte ze met beide handen mijn hoofd en drukte die stevig in haar slip.

Dit was van haar een teken dat ze niet meer geplaagd wilde worden, maar dat er nu op het echte werk moest worden overgegaan. Ik trok haar slipje uit en keek in een druipende kut.

Ik stopte twee vingers in haar natte kutje en likte haar klitje. Ik had haar goed voorbereid, want binnen een minuut lang ze te kronkelen en zwaar te hijgen. Het zou niet lang meer duren voordat ze klaar kwam. Ik wilde dat moment zo lang mogelijk uitstellen en stopte met het likken van haar klit.

Met alleen met twee vingers in haar kut wist ik haar orgasme nog even uit te stellen, maar niet al te lang. Na een paar minuten was het dan zover en kwam ze zacht kreunend klaar.

Na dit alles ging ik achter haar liggen op bed in de zogeheten lepeltje -lepeltje- houding. ik sloeg mijn armen om haar heen, waarbij ik mijn handen onbewust op haar borsten legde. Ik kneedde haar borsten voor ik het wist en was gelijk met haar tepels aan het spelen. Ondertussen was mijn lul weer stijf geworden en lag deze te popelen om haar vol te spuiten met sperma. Iets wat mijn oude buurmeisje ook wel wilde.

Ze deed haar been al omhoog zodat ik beter naar binnen kon. Ik bedacht me geen moment en ging met mijn lul vloeiend in haar kutje. Zacht ging ik heen en weer. Na een tijdje vroeg ze of ik op mijn rug wilde gaan liggen.

Nadat ik dat gedaan had ging ze bovenop me zitten en op deze manier nam zij de macht over, iets waar ik echt geen bezwaar tegen maakte. Ik kon zo naar haar lekkere, heen en weer gaande borsten kijken. Ik ging zitten en wilde haar zoenen, maar ze duwde me terug in liggende houding. Als reactie op deze onverwachte val greep ik haar bovenlichaam vast, waardoor ze bovenop me kwam te liggen in een soort van omgekeerde missionaris stand.

Ook in deze positie wist ze de heen en weer gaande beweging te handhaven. Na een tijdje was ik haar ritme zat, ik wilde een hoger tempo. Met de trage cadans die ze nu voerde zouden we nooit klaar komen.

Met een onverwachte beweging naar rechts wist ik haar te verrassen zodat we nu wel in de missionarisstand lagen. Ik voerde het tempo op en dat had het effect dat zij zwaar begon te kreunen. Ze had met haar langzame tempo duidelijk haar orgasme willen uitstellen. Ik kende echter geen genade en bleef in hetzelfde tempo doorstoten. Binnen enkele seconde kwam ze klaar.

Aangezien ik nog niet klaargekomen was, bleef ik in hetzelfde tempo doorgaan totdat ook ik mijn hoogtepunt zou bereiken. Op het moment dat dit gebeurde kwam zij nog een keer klaar.

De volgende ochtend werden we in elkaars armen wakker. Na samen te hebben ontbeten heb ik haar naar haar thuis gebracht. Na deze ontmoeting heb ik nog een aantal wilde nachten met haar gehad, maar meer dan een paar leuke avonden is het nooit geworden tussen ons.

Het spanningsveld is nooit meer zo groot geweest als die avond en nacht.

Hagar DeLieverd

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *