Chantage!

()

Mijn echtgenote en ik zaten in ons lievelingsrestaurant van een heerlijke maaltijd te genieten. De eigenares kwam naar onze tafel. We waren door de jaren heen vrienden geworden.

“Sorry, dat ik jullie even lastig val.” Begon Beth.

“Geeft niet.” Zei ik.

“Om de hoek zit een koppel die een probleem hebben met hun computer.” Ging Beth verder. Ik informeerde naar de aard van het probleem. Het bleek dat ze pas een PC hadden gekocht voor hun dochter. Het meisje, net achttien geworden, studeerde secretariaat. Voor de school moest ze een PC hebben. Maar ze kon er niet al te best mee overweg. Ook op school bleek ze daar problemen mee hebben. Beth vertelt dat ze had gezegd dat ik wel wat van computers ken. De vader vroeg of ik hen eventueel zou willen helpen. Ik zei tegen Beth dat de man maar eens naar onze tafel moest komen. Daar voegde ik aan toe dat hij liefst een tiental minuten wachtte. De vrouw des huizes ging de boodschap overbrengen.

Een beetje later sprak ik af met de man dat ik op dinsdag namiddag vrij was. Dat kwam goed uit want ook zijn echtgenote had interesse voor het gebruik van een PC. De eerstvolgende dinsdag belde ik aan op het opgegeven adres. Pas toen de deur geopend werd dacht ik er aan dat ik de vrouw nog niet ontmoet had. Niet dat ik me er iets van voorstelde. Het was die dag snikheet, waardoor ik thuis er aan dacht om in korte broek te gaan. Maar dat leek me iets te ongekleed. Daarom liep ik in een dunne lange zomerbroek, met daarboven enkel een hemd met korte mouwen.

Laura, zoals de vrouw bleek te heten droeg een badjas, die ze zorgvuldig gesloten hield. Nadat ze me binnenliet en me uitnodigde in een zetel te gaan zitten, verontschuldigde ze zich voor de badjas.

“Eigenlijk wou ik net in bad gaan, zodat ik opgefrist zou zijn wanneer jij hier aankwam.”

“Foutje van mij, ik ben altijd te vroeg.” Wuifde ik de verontschuldiging weg.

Na wat overleg besloten we maar eerst eens naar de PC te kijken. Laura zette een stoel bij. Nadat de PC gestart was legde ik haar uit hoe ze de verschillend programma’s kon openen. Een half uur gaf ik haar les en gaf haar huiswerk. Ik zette wel op papier hoe ze te werk moest gaan. De vrouw, zo tegen de veertig dacht ik, begreep het nogal redelijk snel.

Laura zat vlak naast mij. Zeg maar tegen mij, daardoor kreeg ik een kijk in de ver openstaande blouse. Nog net zag ik de tepels niet. Terwijl ik even opzij keek zag ik dat de knoop van de badjas losser was geworden. Waardoor ik meer inzicht kreeg. Terwijl Laura zich op het scherm concentreerde had ik de gelegenheid om haar wat beter te bekijken. Voor een vrouw van haar leeftijd zag ze er heel knap uit. Een prachtig figuur, mooie benen, een boezem die veelbelovend nog stevig stond en een lekker kontje. Ook onderaan was de badjas wat open gaan staan. Waardoor ik haar prachtige dijen kon zien. Bijna legde ik er mijn hand op.

“Zo dat was het dan.” Zei ik en keek haar voor het eerst in de reebruine ogen.

“God wat heb ik het warm.” Zuchtte ze. Meer dan het beamen kon ik niet doen. Laura had de bobbel in mijn broek wel gezien. Terwijl ik dacht dat ze er geen aandacht zou aan besteden. Ze legde een hand dicht tegen de bobbel.

“Ben jij wel eens vreemd geweest?” Vroeg ze met een ietwat zwoele stem. Even verraste me dat zo dat ik nogal lang wachtte om een antwoord te geven.

“Nee” moest ik toegeven.

“Ik ook niet.” Sloeg ze een zucht. Terwijl ze dat zei liet ze haar handpalm over de bobbel gaan. Waardoor mijn penis begon te groeien. Gelukkig opende Laura de rits, zodat er meer ruimte kwam voor mijn jongeheer. Ik zakte ietwat onderuit om haar meer kans te geven haar activiteiten verder te zetten. Zelf liet ik me niet onbetuigd, en nam een stevig vooruitstekende borst in mijn hand. De tepel tussen mijn duim en wijsvinger groeide zichtbaar.

Vlug lag mijn broek op mijn enkels. Laura liet haar hand in mijn slipje verdwijnen. Zacht streelde ze mijn jongeheer. Ook mijn ballen kregen een aaibeurt. Mijn vrije hand gleed strelend langs haar dijen naar haar inmiddels vochtige driehoek. Een beetje tot mijn verbazing bleek er weinig beharing. Met één vinger streelde ik het natte kutje van onder naar boven en terug. Heel teder, het amper rakend. De ademhaling van Laura werd sneller. Onze ogen vonden elkaar, net als onze lippen. Onze tongen ravotte als kleine kinderen dat het een lust was. Het lukte Laura om me van mijn slipje te ontdoen. Mijn pik sprong een gat in de lucht van blijheid, van vrijheid. De vrouw die ik voor het eerst ontmoette sloot haar hand rond mijn paal. Zacht begon ze er aan te trekken, op en neer, op en neer. Daardoor ging mijn vinger iets intenser te werk. Ging dieper in het lekker sappig kutje. Laura liet diepe zuchtjes ontsnappen. Zweetdruppels parelden over haar stevige borsten om dan als de dauw van de tepels naar beneden te vallen. Plots liet Laura mijn tong alleen achter op de speelplaats.

“Zullen we eerst gaan douchen?” Vroeg ze. Dat leek me een goed idee. De slanke vrouw liep me voor naar de trap. Doordat ik achter haar liep, zelfs enkele treden, kon ik tegen het van het sap glinsterende kutje kijken. Het wiebelende kontje gaf me niet de indruk van een veertig jarige vrouw te zijn. Ook het bijna druipende liefdesgrotje gaf niet die indruk. Boven aan de trap zei Laura dat de douche te klein is voor twee, bijna te klein voor één persoon, voegde ze er aan toe. Ze ging eerst onder de lauwe waterstraal staan. Na zich ingezeept te hebben spoelde en droogde de mooie vrouw zich vlug af. Snel deed ik hetzelfde. Nog geen vijf minuten later kroop ik bij Laura op bed. Onze tongen wisten nog waar ze gebleven waren en deden gewoon verder. Met de palm van mijn hand wreef ik zacht over de priemende tepels, beurtelings. Laura sidderde. Mijn andere hand gleed vanaf haar stevige borst tergend langzaam naar beneden. Even hield de hand halt bij de navel. Hoe verder de hand naar beneden ging hoe verder ze haar benen van mekaar deed. Met een vingertop beroerde ik het plukje schaamhaar. Omdat we toch eens adem moeten halen lieten onze hete tongen mekaar los.

“Weet je, ik heb een hele goede echtgenoot, maar in bed, nee, het is altijd hetzelfde, benen open, wip wip, mijnheer komt klaar en het feest, wat zeg ik feest, nou ja het is gedaan. Het schijnt dat er vrouwen zijn die een orgasme krijgen, dat heb ik nog niet meegemaakt.” Zei Laura, waarmee ze me er op wilde wijzen dat ze van mij iets meer verwachtte dan een snelle wip. Zonder er antwoord op te geven liet ik de vingertop verder naar beneden glijden, tot op haar kittelaartje. Het verraste me zo klein te zijn. Echter nadat ik het heel even aanraakte groeide het als een pygmeeënpiemel. Daarom nam ik het tussen duim en wijsvinger om er heerlijk mee te spelen. Mijn pink schoof in de lekkende gleuf. Heel even liet ik mijn kleinste vinger zo diep mogelijk in het sappige kutje gaan, op verkenning.

Laura schokte van intens genot. Ondertussen nam ik een staalharde tepel in mijn mond. Even beet ik er op, Laura liet een zalige zucht ontsnappen waardoor ik vermoedde dat ze het lekker vond. Na de tepel zachtjes gebeten en dan gezogen te hebben liet ik mijn tong over haar gladde buik naar het dal der liefde likken. Daar nam ik de kleine piemel die Clitoris heet tussen mijn tanden. Laura begon heftig te schokken.

“Oh, oh ja, ja, ja!” Hoorde ik haar zuchten. Gans mijn tong baande zich een weg in de donkere vochtige liefdesgrot. De vrouw lag te sidderen, diepe zuchten, kreunende geluiden te maken. Ik voelde dat ze het niet lang meer ging uithouden. Nog even liet ik mijn pink in haar holletje schuiven. Waardoor ze enorm kreunde. De “oh” en “ja ‘s” waren niet meer te tellen.

Ik ging op mijn rug liggen, tilde haar iets op zodat ze boven mij kwam te liggen. Met zachte dwang zette ik haar in zitstand. Haar druipende kut bevond zich net boven mijn trotse paal. Voorzeker had Laura dat nog niet meegemaakt. Eigenlijk wist ze niet goed wat te doen. Langzaam liet ik haar zakken. Heel even diende ik met mijn hand een beetje bij te sturen. Tergend langzaam schoof ze over mijn jongeheer. Geheel het commando op mij nemend nam ik de vrouw stevig in de lende om haar dan op een traag ritme op en neer te bewegen. Niet lang echter want Laura nam het commando over.

Sneller ging ze op en neer. Ondertussen probeerde ik een tepel in mijn mond te krijgen, wat echter niet zonder moeite ging. Haar lichaam schokte bezeten, ze sloeg met haar hoofd naar alle kanten. Vermits Laura licht was, een goede veertig kilo misschien, dacht ik er aan om haar staande te neuken. Moeizaam kon ik haar tegenhouden.

Zonder een woord te zeggen stapte ik uit het bed, naam haar onder haar kontje en zette de niets vermoedende hete vrouw op mijn stevige lul. Ze sloeg haar handen om mijn nek. Snel begreep ze wat de bedoeling was, snel wipte ze op en neer. Doordat ze met haar bovenlichaam naar achter hing, kon ik weer een tepel in mijn mond nemen. Haar kutsappen dropen langs mijn dijen.

Laura ging zo hevig te keer dat mijn ballen tegen mijn kont kletsten. Zeker was dat aan dit tempo Laura het niet lang meer zou volhouden. Een langgerekte “oh, oh, oh…” kondigde haar tweede orgasme aan. Razend vlug, in één vloeiende beweging tilde ik haar sidderende hete lichaam op, draaide haar om en schoof de hitsige vrouw terug op mijn kloppende kerel.

Daardoor kon zij met haar handen op het bed steunen, en kon ik het ritme van de stoten regelen. Snel liet ik mijn penis in en bijna uit het lekkende kutje schuiven. Laura gilde opnieuw. Ik wou haar zoveel mogelijk standjes geven. Haar laten genieten van seks in plaats van dat benen open, wip wip, en klaar is Kees.

Nu genoot niet alleen Kees er van. Net voor ze de derde keer zou klaarkomen, en ik voelde dat het dan de laatste keer zou zijn, trok ik Laura overeind.

In een mum van tijd had ik haar in een ander standje. Een beetje ongewoon maar toch. Rechtstaande had ik de vrouw, die niet meer besefte wat haar allemaal overkwam, opgetild zodat haar kutje tegen mijn likgrage tong kwam en haar hoofd ter hoogte van mijn op barsten staande lul.

Toch begreep ze al heel vlug wat ze in dat standje kon doen, haar hete lippen zogen mijn paal naar binnen om dan hem helemaal in haar warme mond te toen verdwijnen. Een beetje onhandig zoog ze me af. Het was duidelijk de eerste keer dat Laura pijpte, maar ze leerde vlug. Mijn tong speelde voor penis en ging heel diep in de kleddernatte kut te keer als een gek. Amper twee minuten hielden we dat standje vol. Met een oorverdovende gil kwam Laura klaar, minutenlang bleven de “ah ‘s” en de “oh ‘s” komen.

Plots, zelfs wat onverwacht spoot ik mijn zak leeg in haar gulzig slikkende mond. Op het bed bleven we even uithijgen, in mekaars armen. Laura bedankte me overvloedig.

Een kwartier later hadden we gedoucht en waren gekleed. We liepen naar beneden. Tot onze stomme verbazing zat de dochter aan de PC. We hadden haar niet horen binnenkomen.

“Zo U bent de PC specialist?” Vroeg ze.

Waarop ik zei, dat specialist een te groot woord was. Haar moeder kreeg een kleur. “Morgenmiddag ben ik vrij, dan kan U mij ook les geven.” Sprak de dochter vastberaden.

“Misschien wel.” Antwoordde ik.

“En ik wil dezelfde les als mama.” Klonk er zeker van haar stuk zijnde uit de 18 jarige bloedmooie blondine.

“Je bedoelt?” Viste ik.

De jonge begeerlijke dochter kwam naar mij, gaf me een zoen op de wang en fluisterde in mijn oor.

“Ik ben een half uur geleden boven geweest, en er een kwartier blijven kijken.”

Ik kon dus niet anders dan de volgende dag weer les te geven.

Hagar DeLieverd

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *