Collega,

()

Karel was mijn collega en een beetje een losbol. Wij werkten ongeveer een jaar samen en hij was een harde werker, maar vooral in het weekeinde ging het er nog al eens ruig aan toe. Daarom gaf hij me op vrijdag altijd vijftig Euro, zodat ik hem die maandags terug kon geven, want anders zat hij gedurende de rest van de week zonder geld. We hadden elkaar wel eens een aardigheidje verteld over de meisjes die we in het weekeinde hadden getroffen maar verder werd er niet over onze seksuele ervaringen gesproken. Dat werd anders toen ik hem over mijn ervaring, in de vakantie met Carla opgedaan, vertelde. Vanaf dat moment was hij ook meer open en vertelde mij spontaan van zijn ervaringen.

Zijn eerste ervaring had hij opgedaan toe hij net zestien was en een aantal Zwitsers trof die bij een Duits bedrijf in koel- en vriestechniek werkten. Ze woonden met hun vrouwen tijdelijk in ons land en hadden drie naast elkaar gelegen gemeubileerde flats gehuurd. Hij had ze in een bar getroffen en kon direct goed met hen opschieten en dat resulteerde er in dat ze hem al na een paar ontmoetingen mee vroegen om met z’n allen nog een glaasje te gaan drinken bij één van hen thuis . Daar was het al gauw een gezellige boel geworden en er werd gezongen en gedanst dat het een lust was. Maar heel langzaam was het toch rustiger geworden omdat er over en weer werd begonnen met elkaar te zoenen en intiemer te dansen en later werd er ook over de billen gestreeld en werden zelfs de borsten van een paar van de vrouwen ontbloot. Karel was er verlegen van geworden en toen ze dat ontdekten waren ze nog intiemer geworden, zodat hij het gevoel kreeg dat hij daar niet langer bij thuis hoorde en vertrekken moest.

Maar juist toen hij op wilde staan was er één van de vrouwen, waarvan de man net de kamer had verlaten en die als enige nog volledig gekleed was, bij hem komen zitten en ze had hem gevraagd of hij haar wel aardig vond. Toen hij “ja” geknikt had schoof ze naar hen toe zodat haar zware borsten, want ze was behoorlijk mollig, tegen hem aan drukten terwijl ze brutaal een hand op zijn gulp legde. Voor hij er erg in had waren ze aan het zoenen terwijl ze zijn hand naar haar billen bracht en hem duidelijk maakte dat hij daar moest strelen. Ze zorgde er voor, door hem te bedelven onder haar weelderigheid, dat hij geen zicht meer had op de rest van de kamer terwijl er steeds meer van hun kleding op de grond verdween. Haar broek als eerste waarna hij haar kletsnatte poes moest strelen en daarna die van hem en haar trui, rok en BH.

Toen ze na een half uurtje vrijen allebei helemaal bloot waren was ze hijgend en met gespreide benen met hem op de grond gegleden en had ze zijn harde en geile lul zonder omwegen haar liefdesgrot ingestuurd. Toen waren ze, elkaar stijf vasthoudend, heen en weer gaan bewegen zodat het als maar lekkerder en geiler werd en ze steeds wilder tekeer gingen. Tot hij, spastisch schokkend, begonnen was klaar te komen.

Juist op dat moment was zij zuchtend en kreunend ook gaan versnellen en had hem het gevoel gegeven dat ze hem wou vermorzelen, zo wild ging ze tekeer.

Bij zijn positieven komend hoorde hij applaus en toen hij opkeek zag hij dat ze allemaal om hen heen stonden en het hele schouwspel hadden gadegeslagen.

De meeste hadden ook niet veel kleren meer aan en tijd om verlegen te worden had hij niet want iedereen, ook de mannen, begon hem aan te halen en te zoenen. Die nacht hebben ze hem veel geleerd en de rest kwam in de drie maanden daarna wel aan bod, want zo lang bleven ze nog in ons land.

Zijn eerste mollige vrouwtje had toen al een lekker buikje want die bleek al een paar maanden zwanger te zijn toen hij het voor het eerst met haar deed, daarom had hij haar ook zonder condoom mogen neuken wat bij de anderen beslist niet werd toegestaan.

Drie maanden voordat Karel zijn vrienden uit Zwitserland ontmoette was hij stapelverliefd geworden op een meisje dat hij bij een bezoek aan de gondelvaart, in een dorp in de buurt, had ontmoet. Hoewel hij vaak fantaseerde over geile dingen met haar bleef het, uit respect voor haar, bij wat zoenen en de hand vast houden.

Ongeveer een week voor hij met zijn Zwitserse vrienden kennis maakte kwamen de ouders van Lena, want zo hete ze, achter hun vriendschap en die vonden Karel niet geschikt voor hun dochter en daarom had hij zich vermoedelijk ook zo gemakkelijk laten overhalen met de Zwitsers aan te pappen. Niet wetend dat Lena juist om hem behoorlijk ruzie met haar ouders kreeg omdat die niet wilden dat zij langer met elkaar omgingen omdat ze de zoon van een zakenrelatie veel geschikter vonden. Dus verboden ze haar dat zij nog langer contact met elkaar hadden. Het werd bovendien door een strenge controle van haar ouders onmogelijk dat ze elkaar stiekem ontmoeten. Dit tot verdriet van beiden, terwijl Karel bijna wraaknijgingen kreeg toen hij haar wel een paar keer met de zoon van de zakenrelatie zag.

Maar ze was hem beslist niet vergeten.

Toen hij op een voorjaarsavond, toen zijn vrienden al weer bijna een maand in Zwitserland zaten, van de sportclub naar huis fietste stond ze vlak bij zijn huis op hem te wachten. Al spoedig bleek dat ze hem ook erg miste en daarom had ze uitgezocht hoe laat hij van de sport naar huis ging. Haar ouders dachten dat ze hem was vergeten en hadden de controle wat laten verslappen zodat ze ongemerkt weg had kunnen komen.

Ze waren in het fietsenschuurtje aan het vrijen geraakt en deze keer bleef het niet bij alleen wat kusjes en elkaar bij de hand vast houden. Want Lena liet duidelijk merken dat ze meer wilde door zijn handen op haar borsten te leggen en stijf met haar buik tegen zijn kruis te wrijven.

Toen hij trillend de knoopjes van haar blouse los maakte ontdekte hij dat ze bovendien geen BH aan had zodat haar tietjes, open en bloot, zo maar voor het grijpen waren. Dat had hij gedaan en toen hij daarna bovendien met een hand tussen haar benen ging had ze hem daarop ronduit gevraagd of hij de liefde met haar wilde bedrijven.

“Neem me Karel” had ze gezegd. Toen hij had opgeworpen dat het niet zo verstandig was omdat hij geen condooms meer had en ze dan misschien wel in verwachting raakte, had ze gezegd dat ze juist heel graag een kindje van hem wilde.

Toen hij tegen bleef sputteren vertelde ze hem dat ze er dan wel voor zou zorgen dat Klaas, want zo hete de zoon van de zakenrelatie, het ook een keer met haar deed en er dan voor opdraaide.

Ze hield, terwijl ze zijn lul uit de broek haalde, voet bij stuk en begon te strelen. Tenslotte gaf ze hem een plastic boterhamzakje om die dan maar als condoom te gebruiken.

Daar de geilheid bij hem had toegeslagen maakte hij geen bezwaar toen ze hem mee op de vloer trok, terwijl zijn broeken al om zijn enkels waren gegleden. Met een ‘hupje’ van haar heupen schoof ze ook haar broekje uit en ging, hem smekend aankijkend, op hem liggen wachten.

Hoewel het voor haar de eerste keer was en ze één keer “au” zei toen hij te snel naar binnen drong, gleed het verder heel soepel. Het boterhamzakje voelde wel vreemd maar stoorde hem niet in het toenemen van zijn lust. Hij had echter kans gezien zich te beheersen door heel voorzichtig te bewegen als hij heel geil was en daarna weer stevig te neuken als zijn lust weer even wat zakte. Daardoor speelde hij het klaar om te wachten tot zij ook klaarkwam, wat zeker een kwartier duurde, voordat hij in het boterhamzakje was gaan spuiten.

Achteraf had hij het gevoel gehad dat hij van afstand alles had waargenomen en er alleen maar voor had gezorgd dat zij werd bevredigd.

En dat was ze, want ze lag nog te hijgen en te trillen toen hij zich al uit haar teruggetrokken had om te controleren of het plastic zakje inderdaad zijn sperma had opgevangen. Dat bleek tot zijn verbazing het geval te zijn en had hem gerustgesteld, maar toen ze hem probeerde over te halen om door te gaan met vrijen had hij haar duidelijk gemaakt dat één keer zo’n risico lopen voor hem meer dan genoeg was, al had hij best wel zin in een volgende ronde met haar.

Dit had het later wel moeilijk gemaakt want ze probeerde weer contact met hem te krijgen maar dat werd voor ze een tweede ontmoeting hadden al door haar ouders ontdekt. Ze werd toen naar een kostschool gestuurd en Karel hoorde anderhalf jaar niets van haar. Later had hij van vrienden vernomen dat ze vaste verkering met Klaas had en dat had hem jaloers gemaakt omdat hij zich er van bewust werd dat de liefde voor haar niet over was. Dus, toen zij hem belde voor een ontmoeting had hij toegestemd.

Natuurlijk had hij aangevoeld waar het op uit zou draaien en daarom had hij uit voorzorg een pakje condooms meegenomen. Ze vertelde dat ze de volgende dag met Klaas ging trouwen en dat ze daarom die avond nog één keer met hem wilde vrijen. En dat hadden ze gedaan, elkaar opzwepend en uitputtend, tot diep in de nacht. Ze had heel handig het condoom weer van zijn lul gerold voor hij bij haar binnen kwam en gezegd dat ze deze keer echt dolgraag een kind van hem wilde omdat ze nog steeds van hem hield en daarna had ze zelfs huilend zijn hete lading zaad ontvangen. Bij het afscheid had ze gezegd dat Klaas haar pas de volgende dag voor het eerst zou krijgen, met condoom want ze hadden afgesproken voorlopig geen kinderen te nemen.

Toen Karel had gevraagd wat er ging gebeuren als ze nu zwanger was geworden, zei ze, “dan zeg ik dat het condoom lek is geweest, maar dan weet ik zeker dat jij de vader bent en dat wil ik graag.”

En ze had heel goed gerekend want precies negen maanden later liep ze achter de kinderwagen, met daarin een meisje met net zulk mooi roodbruin haar als Karel.

Hagar DeLieverd

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *