De avond begint pas

()

Na het werk, in de bar.

Na een aantal biertjes zie ik plots mijn collega naar de deur kijken. Ik zit met mijn rug naar de ingang en wil mijzelf omdraaien. Hij houdt me tegen en zegt dat wanneer ik me nu omdraai ik problemen met mij vrouw ga krijgen want er komt een super lekker ding binnen. Tergend begint hij haar te beschrijven.

Zwarte laarzen met een strakke zwarte hak. Een kort spijker rokje met daarboven een zwarte strak kooltruitje, opgestoken haar en… komt recht op ons af lopen.

Ik krijg het al Spaans benauwd, en na een aantal seconde voel ik een hand op mijn schouder en kijk ik schuin over mijn schouder in haar ogen.

Het is mijn vrouw!

Voordat ik haar kan voorstellen is hij al opgestaan en met zijn altijd correcte manier pakt hij haar bij haar hand. Hij trekt haar naar zich toe en zegt, “ik denk dat het beter is dat jij je maar eens aan mij voor komt stellen.”

Voordat ik er erg in heb is de avond al om en ben ik diegene die te vaak moet zeggen dat het eens tijd wordt om naar huis te gaan. Diep in mijn onderbuik voel ik een kleine opwinding wanneer we weg gaan en hij met een onschuldige lach zegt dat ze de volgende keer maar weer mee moet komen om elkaar nog beter te leren kennen.

Wanneer we naar huis lopen begint ze me een beetje te plagen.

“Ik wist niet dat jij een knappe elegante collega bij je had werken?”

“Pas nu maar op, hij is vrijgezel en verslint er tien op een avond als het aan hem ligt.”

“Vanavond heeft hij er aan een genoeg gehad” fluistert ze zachtjes in mijn oor “en hij is nog niet klaar met me.”

Voor ik verder iets kan zeggen duwt ze speels haar vinger op mijn lippen en zegt dat ik niks meer moet zeggen. Langzaam streelt ze met haar hand langs mijn borst over mijn buik naar mijn strak gespannen broek. Zacht begint ze mijn stijve door mijn broek te strelen.

“Als jij van deze avond opgewonden mag worden, dan mag ik dat zeker.”

s’ Avonds laat vraag ik haar of ze echt zo opgewonden van hem is geworden. Ze zegt dat hij het niet alleen was maar hij had er wel een aandeel in, hij is in ieder geval niet onaantrekkelijk.

Twee weken later op een vrijdag komt de climax. Die ochtend stuur ik haar een sms waarin staat dat ze maar iets spannends aan moet trekken wanneer ik thuis kom en ging toen weer helemaal op in de laatste dag van de werkweek.

Om vier uur zou ik een date hebben met een nieuwe klant. Als ik samen met mijn collega bij het bedrijf aan kom blijkt deze klant acuut weg te moeten. Hij excuseert zich wel drie keer en vertrekt dan overhaast met zijn auto. Mijn collega en ik kijken elkaar aan, wat zullen we doen, terug naar kantoor of een biertje gaan drinken. We besluiten voor het laatste te gaan.

Na wat alcohol ben ik helemaal vergeten dat ik een afspraakje heb en vraag zonder er bij na te denken of hij nog iets komt drinken. Als ik wat dieper in zijn ogen gekeken zou hebben zou ik hebben kunnen zien dat hij niks liever wil.

Als ik de tussendeur open doe en de kamer ik kijk weet ik gelijk wat er fout is gegaan. Daar staat ze met haar rug naar me toe in een zwart satijnen jurkje, de naad van haar lichte kousen lopen naar beneden tot aan de zwarte naaldhak van een paar lakpumps. Haar haren zijn los opgestoken en wanneer ze zich omdraait zie ik dat ze extra aandacht heeft geschonken aan het opmaken van haar gezicht. Voordat ik iets kan zeggen kijkt ze langs me. Vraagt ze, met een speelse glimlach om haar mond of ik ook iets spannends voor haar heb meegenomen.

In eerste instantie kan ik wel door de grond zakken, maar het lijkt wel of dat ze het alle twee de normaalste zaak vinden om elkaar zo tegen te komen. Voordat ik iets kan zeggen gaat mijn telefoon. Toch niet de zaak, denk ik. Mijn collega begint zachtjes te grinniken.

“Jij hebt telefoondienst vanavond.” En op dat moment weet ik niks meer te zeggen. Stel ik me aan om te zeggen dat hij dan ook maar moet gaan, ik kan hem toch niet bij haar alleen laten. Voor dat ik het over mijn lippen kan krijgen kijkt ze me aan met een vragende blik waar ik nu op wacht. Ik geef haar een kus en loop naar buiten. Voor ik weg rijd gaat de telefoon weer.

“He, sorry maar het was een foutje, alles is al op gelost en je hoeft niet meer te komen.”

“Oké” zeg ik. Maar in plaats dat ik terug naar binnen ga start ik de auto en rij weg. Ik rij de bocht om en kom tot stilstand in de schaduw. Ik pak de telefoon weer en bel naar huis.

“Ha, met mij nog even, het kan wel een paar uur duren hoor.”

“Dat geeft niet, wij vermaken ons wel, ik zal vanavond op je wachten want ik ben aardig opgewonden en ik wil je in me voelen.”

Voor ik verder iets kan zeggen is de verbinding verbroken. Ik zet mijn telefoon op trillen en stap de auto uit. Langzaam loop ik weer naar huis. Er is verder niemand op straat en dat maakt het een stuk makkelijker. Het is bijna donker wanneer ik de tuin in loop en door het kiertje van de gordijnen kijk.

Op de stoel recht voor het raam zit ze. Ik voel een aardige twinkeling in mijn onderbuik. Ik hoor nu eigenlijk tegen over haar te zitten en niet hij. Elke keer wanneer ze haar been over haar andere been legt zie ik haar jurkje verder omhoog kruipen tot aan de bovenkant van haar kousen die omhoog gehouden worden door haar jarretelles. Als ik hier al opgewonden van wordt wat zal hij dan wel niet voelen. Ik loop voorzichtig naar de garagedeur en maak die zachtjes open en sluip naar binnen. Bij de bijkeuken aangekomen luister ik of ik niemand aan de andere kant hoor. Ik de verte, gemompel en ik maak de deur open.

Nu kan ik ze zien en horen zonder dat ze merken dat ik ze in de gaten kan houden. “Weet je dat je bent uitgeroepen tot lekkerste partner van kantoor.”

Ik hoor haar lachen, “ja hoor, daar hebben jullie het over.”

“Natuurlijk” hoor ik hem zeggen “en over jou hebben we het, het meest.”

“Weet je nog die borrel van een tijdje geleden, toe viel het me al op wat voor een lekkere vrouw je bent.”

“Ik zal je nog wat wijn bijschenken” hoor ik haar zeggen “en vertel dan maar gerust verder hoe lekker ik ben. Ik wil wel eens horen hoe jij over mij praat en dan niet de woorden verdraaien hé. Vertel het maar alsof ik je collega ben aan wie je het vertelt.”

Ze staat op en aan haar lopen zie ik dat ze al aardig wat wijn op heeft. Als zijn glas weer gevuld is gaat ze naast hem op de bank zitten. “Vertel dan!”

Ik zie zijn ogen langs haar lichaam gaan. Haar tepels dringen door het zwart satijnen stof heen en haar jurkje zit nu zo ver omhoog dat ik zie dat ze geen string aan heeft en dat haar gladden lipjes al licht twinkelen. Haar hand glijdt over zijn broek en streelt over zijn kruis.

“Hoe geil vinden jullie mij” fluistert ze in zijn oor.

“Zo te voelen heel geil. Weet je wat ik geil vind? Een lekkere vent in een pak die ik rustig kan aftrekken en pijpen.”

Haar vingers pakken zijn rits en ze maakt zijn broek los. Als ze zijn broek uitgedaan heeft, begint ze hem met haar rechterhand te strelen en met de rode nagels van haar andere hand kneedt ze de onderkant. Zijn hoofd valt naar achter en ik hoor een diepe zucht zijn lichaam verlaten.

“Jezus! Doe dit bij elke collega?”

“Jij bent de eerste maar misschien moeten we bij de volgende borrel maar een triootje proberen.”

Zijn handen glijden langs haar schouders en trekken de bandjes van heer jurkje naar beneden. Een voor een komen haar stevige borsten boven haar jurkje uit. Haar tepels staan als harde knoppen recht voor uit.

“Ik wil je helemaal uit kleden” hoor ik haar zeggen. Ze maakt zijn stropdas los. Ze pakt met beiden handen zijn blouse vast en trekt hem over zijn borstkast. De knoopjes schieten weg en tikken over de houten vloer. Daar staat hij, recht voor haar, zij stijven strak omhoog.

Zittend op de bank heeft ze haar jurkje uitgedaan, Het enige wat ze aanheeft is haar brede rood zwarte jarretelgordel, haar lichte kousen en zwarte lak pump.

Langzaam schuift zijn stijven tussen haar bordeaux rode lippen. Haar nagels grijpen in zijn billen als ze hem nog dieper probeert te pijpen. Af en toe speelt ze gemeen met haar tong langs zijn druipende topje. Met twee handen pakt hij haar hoofd en begint haar op het ritme van de muziek op neer te bewegen.

Dan tilt hij haar op en legt haar neer op de bank. Een gebogen been staat op de grond en de andere legt ze over de leuning. Met twee vingers schuift hij haar natte lipjes opzij. Haar rug holt zich zodat haar borsten nog meer omhoog komen. In het kaarslicht lijkt het wel een film. Het licht laat zijn vinger nog meer schitteren wanneer hij haar vingert.

“Je wilt niet weten hoe vaak ik me thuis heb afgetrokken wanneer ik aan je dacht zegt hij met een hese stem. En nu lijkt het wel of ik uit elkaar barst van geiligheid.” Zijn hoofd gaat naar beneden en zijn tong glijdt tussen haar openstaande lipjes. Kreunend duwt ze zijn hoofd naar beneden en slaat een been over zijn schouders. Hij maakt een dierlijke grom wanneer haar naaldhak een striem over zijn rug maakt. Haar handen grijpen in zijn haren wanneer ze zich met een diepe kreun laat gaan. Steeds sneller gaat zijn tong over de gevoelige plekjes. Haar hoofd slaat achterover. Alle twee haar benen zijn over zijn schouders geslagen zodat zijn hoofd vast geklemd zit en dan komt de climax. Schokkend komt ze klaar wanneer ze met haar handen zijn hoofd nog strakker vast houd. Alles aan haar lichaam is gespannen. Haar handen strelen door haar haren als ze weer op adem komt.

“Dit is lang geleden dat ik zo heftig klaar ben gekomen.”

Langzaam maakt hij zich los uit haar benen en gaat recht op zitten. Met een hand begint hij zichzelf te strelen.

“Laat me mijzelf even aftrekken wanneer ik naar je kijk,” hoor ik hem zeggen.

“Niet te lang, want ik wil je in me voelen, heel diep ik me voelen,” is daarop haar antwoord. Ze staat op en gaat voor hem staan, haar benen iets uit elkaar.

“Ga je dit maandag aan je collega’s vertellen hoe je de vrouw van je collage hebt geneukt?”

Dan gaat ze op zijn benen zitten, haar billen naar achter en haar borsten vooruit. Met haar vingers spreidt ze haar lipjes zodat zijn stijve in een keer naar binnen glijd. Zijn handen pakken haar billen vast en gaan ritmisch op en neer.

“Ik vertel niemand dat ik jou aan het nemen ben. Want elke keer als ik je zie, wil ik de enige zijn die mijn stijve bij jou naar binnen mag drukken.”

Dan worden zijn stoten langer en dieper. Haar haren hangen in pieken los langs haar rug wanneer zijn hand haar hoofd naar achteren duwt.

“O! Ik voel je zo diep in me, het lijkt wel of ik zweef.”

“Jij bent zo’n super geil ding, ik wil maar een ding en dat is je overal waar maar kan neuken.”

Ik hou het niet meer, wanneer ik zie hoe geil ze geneukt wordt in mijn eigen huis. Haar jarretelles en kousen die ze voor haar verjaardag heeft gehad steken mooi af bij haar lichtgebruinde lichaam. En dan nog niet te spreken over haar zwarte pump waarbij haar naaldhakken haar benen nog langer maken. Ik kan het niet laten om mezelf af te trekken wanneer ik naar hen kijk. Ik ben zo geil geworden maar kan me nog steeds inhouden. Dit wordt moeilijker wanneer hij met zijn hand over haar billen begint te strelen en met het geile vocht langzaam met zijn vinger naar binnen gaat. Voorzichtig gaat zijn vinger op en neer zodat ze nu van twee kanten genomen word. Wanneer het steeds beter gaat stapt ze van hem af en gaat achterstevoren op de bank zitten. Als hij achter haar komt staan hoor ik haar vragen of hij niet te hard naar binnen wil gaan, “het is mijn eerste keer.”

Hij legt een hand op haar heupen en met de ander hand zorgt hij ervoor dat hij niet te hard naar binnen schuift. Ik hoor haar kreunen en merk dat ze al snel steviger genomen wil worden.

“O, ik heb niet geweten dat dit zo lekker kan zijn, laat maar voelen wat je kunt.”

Dit hoeft ze geen twee keer te zeggen. Hij begint steeds sneller en dieper te stoten. Een hand trekt aan haar naaldhak zodat haar benen nog verder uit elkaar gaan staan. Zijn ander hand grijpt in haar los hangende haren en trekken haar hoofd naar achteren.

“Je vindt het wel lekker hè wanneer het wat harder gaat. De meeste vrouwen die ik heb geneukt kunnen hier niet zo tegen maar jij kunt hier geen genoeg van krijgen lijkt het wel.”

Ik hoor ze nu alle twee steeds harder kreunen en begin bang te worden dat voorbijgangers op straat deze vrijpartij live zullen horen. Helemaal als het kreunen over gaat in hees geschreeuw wanneer hij op zijn diepst in haar billen zit. Dan zie ik hem schokken. Snel draait ze zich om, pijpt en trekt hem verder af tot dat hij zich niet meer in kan houden en alles over haar borsten heen spuit. Het lijkt wel of hij alles maanden heeft opgespaard. Haar borsten glimmen van het geile vocht. Met zijn handen masseert hij haar.

“Dit is de beste massageolie die je maar kan hebben. Met liefde gemaakt.”

Ze kijken elkaar aan wanneer hij haar omhoog tilt. En beginnen elkaar te zoenen. “Zullen we even gaan douchen voordat we zo weer met zijn drieën zijn? Ik denk dat ik jullie vanavond nog een keer tegelijk in me wil. Ik heb de smaak nu wel te pakken.”

Dan lopen ze naar boven. Als ik de deur dicht hoor vallen kom ik kreunend klaar. Alles wordt zwart voor mijn ogen en ik kan nog maar aan een ding denken.

Dit is vanavond nog niet over.

Gust

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *