De nacht voor het huwelijk

()

De nacht van het huwelijk van mijn dochter was mooier en spannender dan de trouwdag zelf.

Enkele jaren geleden zijn we verhuisd van Koksijde naar Geleen. Onze dochter en haar vriend zijn ons later gevolgd en wonen in Bilzen.
De nacht voor het huwelijk van dochter sliep dochter bij moeder in ons huis en omdat er meer logeervisite uit het noorden was sliep ik bij mijn a.s. schoonzoon. Hij in zijn eigen bed en ik op een matras in de woonkamer.
Daar sliep als enige andere die nacht ook Ingrid uit Ieper, die jaren ouder was dan mijn dochter en ondanks de afstand toch altijd haar beste vriendin was gebleven. Daarom was ze ook gevraagd getuige bij het huwelijk te zijn.

Ingrid is een mooie blonde West-Vlaamse van midden 30, met wie ik ook altijd goed kon praten en lachen. Mooie vrouw, altijd geslaagd gekleed met haar borstjes in vaak zwarte truitjes, vaak met laarzen tot boven de knie en een –misschien wel door die laarzen- minstens zo mooi strak kontje. Ik verdacht haar er daarom wel eens van dat ze onder haar rok niets droeg.
Af en toe wandelden we weleens voor onze rust in de bossen bij Geleen of langs de Vlaamse kust. Drie dankbare kussen wederzijds waren dan een slot van een geslaagd weekend, waarin we samen konden praten.
Ik ken Ingrid al sinds ze een jaar of 15 was en haar ouders in Koksijde bij ons in de straat kwamen wonen. Sinds die tijd was ze geworden wat ze nu was en ze had altijd veel bekijks van toeristen. Van vriendjes had ik nooit veel gemerkt en ze was altijd alleen gebleven. Naar haar zeggen was ze nooit eenzaam.

Op Terschelling zijn we eens samen met onze dochter, Ingrid en haar ouders een week op vakantie geweest. Een dag zijn Ingrid en ik samen op de fiets weggeweest; we hebben meer dan ooit gepraat en bij Oostereind in de duinen een paar uur hand in hand liggen kletsen en voor het eerst elkaar gestreeld. Daar kwam er bij mij iets van binnen niet uit en bij haar ook niet. Daardoor viel er in de warme zon voor het eerst een stilte, die pas weer overging toen we ’s avonds met zijn allen ergens gingen eten. Drie warme kussen gaf ze mij en mijn dochter voor het slapen gaan.

Dus: Haar matras lag ook in de woonkamer van mijn a.s. schoonzoon, maar wel op meters afstand. Alle ramen stonden open want het was hartje zomer en warm.
Vroeg in de nacht werd ik wakker van gestommel. Ingrid was wezen plassen, deed de woonkamerdeur achter haar dicht en zag dat ik wakker was. Ze kwam naar me toe en vroeg of ze me wakker had gemaakt. Ze droeg alleen een roze tanga en een strak wit shirt, waar haar tepels mooi in uit kwamen. Ik zei dat het misschien de spanning van de volgende dag was.
Ingrid zei dat ze het koud had en vroeg of ze even bij me mocht komen liggen, haalde haar dekbed van haar eigen matras, deed haar shirt uit en ging tegen me aan liggen met haar kontje naar me toe. Het leek of ze zo weer in slaap viel maar aan haar kontje tegen mijn opspelende pik kon ik voelen dat ze genoot van de warmte.

Ze zei zacht dat ze dit altijd al eens gewild had, maar er nooit de gelegenheid toe had gevonden. Daarom had ze ook hier willen slapen net zoals ze op Terschelling eeuwig bij me had willen zijn.
Ze draaide zich om en sloeg een arm om me heen. Ik rook haar haren en streelde haar mooie blonde lokken. We praatten over Koksijde en de Kempen en streelden elkaar steeds intenser. We kusten elkaar voor het eerst op de mond en merkten toen, dat we met onze tong dezelfde bedoeling hadden.
Het strelen ging langzaam over in erotiek. Ik streelde eerst haar borsten, toen haar mooie bruine tepelhof en likte haar tepels tot ze nog stijver werden dan ze al waren. Haar handen waren in mijn boxer, ze haalde mijn voorhuid naar beneden en begon heel langzaam met me te spelen terwijl ik haar tepels stijf hield met mijn tong.

Vandaar ging ik met mijn tong naar beneden. Ze kreunde toen ik haar navel likte en smeekte me heel langzaam haar roze tanga te likken en die daarna uit te doen. Ik daagde haar uit door te zeggen, dat ik dat pas zou doen wanneer dat roze dingetje nat was.
Terwijl zij mijn boxer uit deed likte ik haar roze tanga en de lippen, die daarin te zien waren. Toen kwam ze voor het eerst klaar.
Ik likte haar dijen, haar knieholte en al haar tenen, ging weer naar boven en zag dat haar tanga langzaam vochtig werd.
Ik deed haar tanga uit, zag een prachtige tatoeage van een klein roosje op haar schaambeen en likte haar kutje, haar klitje en ging met mijn tong bij haar naar binnen. Met een vinger in haar en een vinger op haar kwam ze opnieuw klaar.

Ze pakte mijn pik beet en liet die heel langzaam bij zich naar binnen komen, deed toen haar benen over mijn schouders en we waren diep in elkaar. Ze kwam op me zitten met haar gezicht naar me toe en vingerde tegelijk zichzelf. Daarna draaide ze zich om en deed met haar kontje achteruit mijn pik in haar kutje. Ik streelde tegelijk haar andere gaatje en we kwamen bijna tegelijk klaar.
We streelden en kusten elkaar nog lang en praatten nog lang en vielen in elkaars armen langzaam strelend in slaap.

Toen schoonzoon met koffie en ontbijt binnenkwam lagen we net keurig apart op onze ver verwijderde matrassen. Hij zei dat hij het een eer had gevonden juist schoonvader en de beste vriendin van zijn a.s. vrouw in huis te hebben gehad en daarom heerlijk had geslapen.
Bij het ontbijt zaten schoonzoon en Ingrid naast elkaar en ik tegenover Ingrid. Onze intense blikken ontgingen schoonzoon volkomen.

De huwelijksdag ging snel voorbij en de vader van de bruid had de eer in zijn beste pak naast de getuige van de bruid te zitten, die er geweldig uitzag met haar witte lange laarzen, halflange witte rok met split, die nog net iets van haar dijen liet zien en daarboven had ze een strak roze truitje.

We wisselden veel intense blikken, die niemand verder doorhad en hadden moeite geen intiem afscheid te nemen toen Ingrid alleen terug moest naar Koksijde.

Ze vertelde nog wel, dat ze na het douchen geen ondergoed onder haar witte rok had aangedaan, omdat ze vond dat haar kontje zo beter tot haar recht kwam.

Dagen later vond ik in onze was een roze tanga.

Hagar DeLieverd

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *