De advertentie

()

In de krant zag ik een opvallende advertentie staan; – vrouw 67 jr. vraagt 250 € te leen –

Voor de grap reageerde ik daar op, ik schreef dat ik financieel wel wat voor haar kon betekenen, als ze ook voor mij iets kon betekenen.

Ik was de hele advertentie alweer vergeten toen ik op woensdagmiddag gebeld werd. De vrouw van de advertentie was aan de telefoon, ze had het geld de volgende ochtend nodig. Ze gaf mij het adres, het bleek in een klein dorpje in de polders te zijn.

Ik tikte het adres in de GPS en reed die kant op. Wat een wereld dacht ik terwijl ik door een landschap tufte met af en toe en woning aan de kant van de weg of zelfs een stukje achteraf. Ook de woning waar ik moest zijn lag wat afgelegen. Toen ik de auto uitstapte kwam er gelijk een herdershond gevaarlijk op mij af, “af Bas!” Hoorde ik roepen, en de hond ging gelijk terug. In de deur stond een grote forse vrouw gekleed in een lange zwarte jurk met rubber laarzen er onder.

“Kom verder” zei ze en ze slofte voor mij uit naar de kamer, de hond ging gelijk naast haar stoel liggen. Het was er schoon, op de bank lagen wel wat kleren van haar en het aanrecht was netjes en je kon er uit opmaken dat ze waarschijnlijk alleen woonde. Ze vroeg of ik een kopje Senseo wou.

“Graag” en ik meende het.

“Moest je ver rijden” vroeg ze.

“Het was toch nog bijna een uur rijden” zei ik. “Hoe komt het dat het nodig is om de advertentie te plaatsen” vroeg ik.

“Ik moet voor morgen €4000 betalen en ik kom nog wat te kort, daarom dacht ik, misschien is er wel iemand die mij wat wil lenen.”

“Uw familie of kinderen kunnen niet helpen?” Vroeg ik.

“Kinderen heb ik niet, en familie. Je weet hoe het soms gaat daar hoef ik niet aan te kloppen.”

In de auto nog dacht ik. ‘Ze kan wel geld krijgen maar dan wil ik ook neuken’. Maar, ik had me haar anders voorgesteld. Ze toonde helemaal niet aantrekkelijk en ze leek ook nog ouder dan zevenenzestig jaar. Maar omdat ik al een poos niet geneukt had, maakte mij dat niets uit.

“Wat bedoelde je,” vroeg ze “met wat voor elkaar kunnen betekenen.”

“Als ik je geld leen wil ik er alvast een soort voorschot in natura voor terug, ik wou dan eigenlijk met je naar bed en tevens goede afspraken wanneer ik het geld weer krijg.”

“De 24ste krijg ik altijd geld dat kan je dan dezelfde dag nog wel halen, dat beloof ik je.

Maar, ik ben toch veel te oud om met je naar bed te gaan, ik schat jou op veertig jaar ongeveer.”

“Klopt. Maar ik wil wel eens met een ouder iemand naar bed. We doen het zo of het gaat niet door,” en ik liet haar het geld zien.

“Goed. Dan gaan we eerst douchen” zei ze. Ik liep achter haar aan naar de slaapkamer en we kleedde ons uit. Wat had ze brede schouders. Ze moet wel heel sterk zijn dacht ik. Ze had een fors lichaam en toen ze zich uitgekleed had zag ik brede heupen en een paar ferme hangtieten.

Ze spoelde haar lichaam af en zette toen de sproeier op haar grijze kut. Terwijl ze zich afdroogde douchte ik mij snel. Wat leek het geil toen ze de handdoek door haar kut haalde. Ik ging achter haar staan, pakte haar borsten vast, speelde er mee, en kneep zachtjes in de tepels.

Ze draaide zich om, pakte gelijk mijn lul en begon er aan te trekken, hij was snel stijf. We gingen naast elkaar op bed liggen, mijn vingers zochten gelijk haar kut en ze had mijn lul weer in de hand. Het gevoel werd steeds lekkerder bij haar ook en ze gaf mij een kus die ik beantwoordde. Toen begon ze te tongen. Wauw! Wat heftig deed ze dat, ze bleef maar doorgaan.

“Ik wil je kut likken” zei ik tegen haar. Ik pakte nog een kussen en schoof dat onder haar kont, zodat ik er nog beter bij kon. De grijze kut smaakte prima, en ik zoog steeds weer op haar grote schaamlippen, ik had nog nooit kutlippen gezien die zo ver naar buiten hingen. Ik likte en vingerde haar. Ze was al lekker nat geworden en ik duwde er steeds meer vingers in tot ze kreunde “zet door… ho… wat lekker…” en ze bewoog haar brede heupen omhoog, terwijl ze zelf met haar borsten speelde.

Ik haalde mijn vingers uit haar kut en wreef met een natte vinger over haar ster, en duwde hem toen voorzichtig naar binnen, steeds sneller duwde ik mijn vinger naar binnen en ze begon steeds harder te kreunen van genot.

“O… neuk me” kreunde ze “ik wil je lul in mij voelen.”

Ze deed de benen ver opzij en tilde ze ook op, ze was leniger dan ik dacht. Ik duwde mijn lul met één heupslag in die ouwe kut. Hij sopte dat het een lieve lust was, zo geil was ze geworden. Ik neukte haar heftig en zoog steeds harder op haar tepel.

“Ja, toe zet door! Lekker…” kreunde ze en bewoog net zo heftig mee als ik en het duurde niet lang of ik spoot haar ouwe kut vol. Ik ging gelijk met mijn lul voor haar mond en ze zoog hem verder leeg en schoon tot hij slap werd.

Na de douche gingen we nog even bloot in de kamer zitten wat drinken. Ik haalde mijn kleren uit de slaapkamer en legde het geld voor haar op tafel met zelfs nog €50 extra.

“Bedankt” zei ze en ze gaf mij weer een tongzoen terwijl we elkaar stevig vasthielden.

“Tot de 24ste dan he” zei ze toen ik weg ging. Maar, ben je in de buurt kom dan maar rustig langs, ik ben toch meestal wel thuis.”

Op zaterdag ga ik altijd vissen. Ik had al een paar uur gezeten maar nog geen beet. Omdat ik toch vrij redelijk bij haar in de buurt was reed ik die kant op, ook om te vragen of het vrijdag goed afgelopen was met het geld. Ze was in de tuin bezig en keek verrast op dat ik het was. Ik kuste haar hartelijk terwijl ik haar stevig tegen mij aandrukte.

“Je wilt zeker wel koffie” vroeg ze, “ik stop er nu toch mee.”

Ze waste haar handen onder de kraan en zette Senseo. Ik was op de bank gaan zitten.

“Ja, met het geld is het gisteren helemaal goed gekomen” vertelde ze, “gelukkig dat jij reageerde, je was ook de enige hoor die reageerde.”

Haar grote borsten hingen ver naar beneden, blijkbaar had ze geen bh om.

Toen ze weer naar het aanrecht liep om koffie in te schenken, ging ik achter haar staan. Ik pakte haar vast bij haar borsten en beet zachtjes in haar oor. Met mijn hand ging ik in haar jurk en begon ze te kneden, ze drukte haar kont wat naar achteren wat geil bij mij aanvoelde ik voelde mijn lul groeien. Mijn hand ging onder haar jurk en ik voelde gelijk haar harige kut. Ze had geen slip aan en ik kon zo gelijk beginnen te vingeren ze was al gelijk drijfnat. Midden in de keuken trok ik haar jurk uit, en daar stond ze in haar glorie, met hangtieten en dikke buik. Ze begon mij ook uit te kleden, even later was ik ook bloot.

Ik loodste haar mee naar de slaapkamer en ze ging gelijk met de benen ver uit elkaar op bed liggen. Ik begon heftig die grote schaamlippen te likken en vingerde natuurlijk ook.

Ik lag op de knieën voor het bed, haar zo lekker te verwennen. Ik ging op haar zitten en drukte haar hangtieten tegen elkaar met mijn lul ertussen, mm… wat neukte dat lekker ze keek mij steeds geiler aan. Even later begon ze te kreunen. Ik ging met mijn lul naar haar gezicht en ze begon gelijk te pijpen, zo diep mogelijk, een vinger van haar zocht mijn aars en duwde hem zachtjes naar binnen, en vingerde mij daar.

Ik stond op barsten zo geil was dat allemaal. “Ho, stop” zei ik hees, “anders spuit ik al, maar ik wil je kut weer volspuiten.” Meer, ik wou nu maar één ding en dat was neuken en mijn sperma spuiten. Mij lul glibberde het uit in die grote natte kut, steeds sneller bewoog ik mij. Af en toe haalde ik hem helemaal terug. Met een schreeuw spoot ik mij leeg, was totaal uitgeput en liet mij naast haar neervallen.

Ze begon met haar borst te spelen en ze legde een hand op mijn lul die slap geworden was. Ze kneedde zachtjes mijn ballen en ging weer met haar vinger naar mijn aars, en stak hem er weer in. Mijn lul groeide weer en ik was alweer geil.

“Lekker he, zo’n een vinger in je kont.”

“Ho, ja… kreunde ik, zalig zo.

“Ja, weet ik” zei ze “de meeste mannen vinden het wel lekker dat ze er wat inkrijgen, daarom proberen ze ook altijd een vrouw in de ster te neuken.”

“Wil je dat dan ook eens graag” vroeg ik.

“Neen, daar kan ik niets aan hebben door een operatie. Ben je ook bi” vroeg ze mij toen.

“Waarom vraag je dat?”

“Omdat je zo geil reageert op de aanraking van je aars.”

“Ja, ik ben bi” zei ik, “maar is alweer een poos geleden dat ik daar wat in had.”

“Ik heb een kennis van jouw leeftijd die hier wel eens klussen doet voor mij en hij neukt mij dan ook. Hij is ook bi, zal ik die eens uitnodigen?”

Mijn lul was alweer helemaal stijf geworden ook door die gedachte. “Mm… lijkt me wel geil” zei ik.

“Kom” zei ze “dan bel ik hem gelijk.”

Ze ging van bed af, ik keek er verlekkerd naar. Ze pakte de telefoon en begon te bellen, maar geen gehoor. “Jammer hij is er blijkbaar niet, maar ik probeer het straks wel weer. Je lust zeker ook wel wat eten”, en ze bakte een paar eieren met ham, ook voor zichzelf.

We hadden net afgeruimd, toen de telefoon belde. Ze ging op de bank zitten. Het was degene die ze gebeld had, ze zei “ik heb nog een klus voor je kan je straks komen? Ja ventje, ik heb mijn kleren al uit zoveel zin heb ik, ben al uren bloot.

Nog geen 10 minuten later kwam er een brommer aan. Een stevige man stapte eraf, ze had gezegd van mijn leeftijd ongeveer maar leek mij veel jonger.

Hij keek verbaasd op dat hij mij ook daar bloot zag zitten. Maar dat duurde niet lang, ze zoenden elkaar heftig terwijl hij gelijk haar kut vastpakte, zo bleven ze even staan.

Toen gaf hij mij een hand en hij stelde zich voor als Jan.

“Dus jij bent degene die haar geld geleend heeft. Ik heb ook geen geld, anders had ik dat wel gedaan. En nu bier” zei hij. Ze zette drie bier op tafel en hij kleedde zich ook uit. Af en toe pakte hij een borst beet, en draaide de tepel rond. Ze kirde het uit en maakte handig zijn lul stijf, het was een dunne maar wel lange lul. Ze bukte zich naar zijn lul toe en begon hem te pijpen, ze had haar kont wat opzij gedaan en hij vingerde haar goed. Door die geile aanblik was mijn lul ook weer stijf geworden, en ik speelde ermee.

We dronken ons bier op en gingen toen naar de slaapkamer. Ze ging gelijk met de benen ver uiteen op bed liggenen. Jan begon haar geile harige natte kut te likken, ik knielde naast haar neer, en ze pijpte mij terwijl ik op een tepel zoog.

Hij stopte met likken en knielde voor haar neer, eerst een paar vingers in haar kut later steeds meer, hij begon steeds harder te duwen in haar gore kut, ze schreeuwde het uit, voor steeds meer. Toen ging zijn volle hand erin.

O, dacht ik mijn lul verzuipt er straks in. Dan voel ik helemaal geen binnen-voering en ze kan er wel twee lullen in hebben.

Toen begon Jan mij te pijpen. Heel diep ging hij in zijn mond en hij begon ook gelijk mijn ster te strelen, deed even een vinger in haar natte kut, en duwde hem toen zachtjes bij mij naar binnen, ik begon al te kreunen, hij draaide de vinger wat rond en begon mij ballen te likken. Ik dacht dat ik op barsten stond, zo’n gevoel was dat, zo lekker geil.

Door al die geiligheid wou ik maar één ding, dat was klaarkomen en in mijn kont laten neuken, het gaf niet hoe.

Ik kroop bovenop haar en begon haar heftig te neuken, ze pijpte Jan inmiddels weer, en zijn lul leek nu nog langer. Ze ging nog voorover staan bij het bed, mijn ballen klotsten tegen haar dikke kont aan, ik voelde mijn lul nauwelijks in haar kut. Haar hangtieten had ik stevig vast, en ze slaakte allerlei geile kreten waar ik alleen maar geiler van werd. Even later spoot ik mij weer leeg in haar gore kut. Ik was doodop en liet me voorover op bed vallen.

Toen kwam Jan in actie. Hij ging op mij zitten en begon mij eerst te strelen maar ging snel naar mijn ster toe, maakte weer een vinger nat in haar hete kut en vingerde mij weer in de ster. Ik maakte steeds meer lawaai, zo genoot ik. Plotseling stopte hij en begon haar te neuken, met lange halen duwde hij hem naar binnen en trok weer terug.

Toen zei hij tegen mij; “buk je”. Ik ging voorover en hij kwam met zijn natte lul achter mij. Heel voorzichtig duwde hij hem naar binnen en kreunde van genot.

Ze ging anders op bed liggen, zo dat ik met mijn hoofd bij haar kut kon komen. Terwijl ik van achteren geneukt werd zag ik hoe zij zich vingerde, berengeil werd ik er van. Wat lekker die lange lul in mij. Ik voelde hem steeds terugtrekken en weer duwen. Ook zij vond het geil. Ze keek steeds geiler en ze wreef met haar natte vinger over mijn mond zo proefde ik mijn eigen zaad vermengd met haar geil.

Jan begon mij steeds sneller te neuken en trok stevig aan mijn tepels, ik had het niet meer, met haar kut zo dichtbij mij boog ik mij wat verder voorover en begon mijn geil op te likken. Jan zag het ook. “Lekker hé, je eigen geil vooral uit de kut van haar.” Ik merkte aan hem dat hij bijna klaar kwam. Met nog een paar forse stoten spoot hij mij vol. O! Wat was ik moe. Ik liet me op bed vallen en werd pas uren weer wakker.

Het was al donker toen ik wakker werd door muziek uit de kamer. Toen ik in de kamer kwam was Jan met Marie aan het dansen, het leken wel matroesjka poppen zo met hun stevige blote lijven. Er stond nog bier op tafel, ik pakte wat en liet mij op de bank vallen. Ik hoorde een toilet doortrekken en dacht hoe kan dat nou, ze zijn hier in de kamer. Maar de vrouw van Jan kwam er aan ze stelde zich voor als Jo. Was een grote dunne vrouw met slappe hangtieten, en ze had een vriendelijk gezicht. Even later gingen de vrouwen dansen, wat leek dat geil die twee verschillende naakte vrouwen, en helemaal toen ze begonnen te tongen.

Marie drukte steeds weer haar stevig lijf tegen Jo aan, terwijl ze haar buik heen en weer bewoog. Jan en ik zaten naast elkaar te genieten wat er voor ons afspeelde, en we dronken er een biertje op. Marie was ook moe geworden en ging zitten. Jo wenkte mij. Ik dronk mijn glas nog snel even leeg en ging toen met haar dansen. Het duurde niet lang of ze drukte zich steeds steviger tegen mij aan, ik hield haar stevig bij de kont vast. Ze praatte heel openhartig, ze had met Marie op dezelfde fabriek gewerkt en zodoende kende ze haar, en daar hadden ze ook al heel wat beleefd, ze waren toen net achttien jaar. Paar jaar geleden waren ze elkaar bij toeval tegengekomen in een winkel, en later thuis oude herinneringen opgehaald. Wat hadden ze gelachen die middag, en vooral over de lullen die ze gehad hadden van groot tot klein, en jong en oud.

“Marie had al een paar jaar geen man gehad, “vertelde Jo”. Ze leeft wat afzonderlijk, en ik wist nog wel hoe geil ze altijd was. Omdat ik ook wel eens geniet van een andere man, heb ik mijn man naar haar toegestuurd om te klussen, en zo is het begonnen.

“Ik zag jullie kussen dus jullie doen het ook met z’n beide?”

“Ja, mijn man heeft je goed geneukt he” zei ze lachend tegen mij.

“Ja, het was eerlijk ook een poos geleden bij mij. Wist je allang dat jouw man bi was” vroeg ik haar.

“Ja, dat is hij al heel lang, heb het eigenlijk geweten vanaf begin. Heeft ook voordelen voor mij hoor” vertelde ze.

“Hoe dan” vroeg ik verbaasd.

“Nou soms heeft hij een jong vriendje en die neemt hij dan ook mee voor mij. Je gelooft het eigenlijk niet. Maar veel jonge jongens zijn gek op oudere dikke mannen en vrouwen.

“Wat is jong” vroeg ik.

“O, zo tussen achttien en twintig is een man voor seks op zijn beste. Dat is toch niet verkeerd voor jou?” Ik drukte haar als antwoord alleen wat steviger tegen mij aan. Haar hand ging naar beneden en pakte mijn lul in de hand en begon er zachtjes aan te trekken, mijn hand zocht haar kut nu ook en streelde over haar lippen. Omdat Jan en Marie op de bank aan het rommelen waren ging ik in de stoel zitten. Ze knielde gelijk voor mij neer, begon mij te pijpen en ze kneep mij af en toe in de ballen. Het duurde niet lang of mijn lul was weer stijf, ik voelde de geilheid weer opkomen bij mij, speelde lekker met een slappe tiet van haar en draai de tepel zachtjes rond met mijn natte vinger.

Toen Jan en Marie van de bank af gingen ging ze er gelijk liggen, met de benen uit elkaar. Ik ging nu op de knieën voor haar liggen en begon haar kale kut te likken, beet af en toe zachtjes in haar schaamlippen en duwde later mijn tong zover mogelijk naar binnen. Ze had een nauwe kut heel wat anders dan wat Marie had en vingerde haar lekker. Ze begon al wat te kreunen toen ik er een vinger induwde, en wat was ze nat.

Marie kwam terug in de kamer en ging naast haar zitten en zoog op de borsten van haar. “Ze kan ook spuiten; als je haar goed vingert spuit ze.”

“Mm… nooit gezien” zei ik. Ik begon haar sneller te vingeren het duurde inderdaad maar even en toen spoot ze. Het laatste wat ze spoot likte ik op. Mm… wat een aparte geile smaak was dat.

Marie vroeg “mag ik ook even” en ze begon Jo ook te likken en te vingeren, wat leek dat geil ze zo bezig te zien.

Toen voelde ik een dikke buik tegen mij aangedrukt. Jan pakte mijn lul vast en trok er aan, ik draaide me om, pakte zijn lul ook vast en zo stonden we tegen elkaar aan te trekken met twee likkende vrouwen voor ons.

“O… stop. Anders spuit ik zo. Ik wil je vrouw graag neuken.” En gelijk hij liet Jan me los.

“Kom Jo, hij wil je graag neuken.” De twee vrouwen stopten en we gingen naar het bed. “Ik wil graag op je lul zitten” zei Jo. Ze ging op mij zitten met haar gezicht naar mij toe. O, wat wipte ze lekker met haar nauw kutje.

Jan kwam er ook bij, duwde mijn benen wat verder uit elkaar en drukte langzaam zijn lul in mijn aars. Hij begon mij te neuken met lange halen, terwijl hij de borsten van zijn vrouw vasthield, ik kreunde gelijk van genot, ik genoot van twee dingen en ik voelde hoe Jan zich leegspoot in mij. Hij ging gelijk naar Marie toe die hem verder leegzoog.

We wisselden van standje en ik ging boven op haar. Ik neukte haar steeds sneller. Marie was achter ons gekropen, ze was haar ster aan het vingeren en ondertussen streelde ze mijn ballen ook.

“Lekker zo, hé Jo.”

“Ja… hm… mm… ja… heerlijk zo…” en ze drukte haar onderlichaam steeds verder omhoog. “Doe verder met de vinger” kreunde ze tegen Marie. Toen begon ze hard te gillen ze kwam klaar. Ze spoot mijn lul er helemaal onder. Door dat warme vocht op mijn lul spoot ik mijzelf ook leeg. Wow! Wat een oerknal was het voor mijn gevoel.

Ik liet me boven op haar vallen en ze begon mij heerlijk te tongen, “mm… je bent een lekkere vent ik wil je wel vaker in mij.

“Mm… jij bent ook lekker net als Marie ook daar heb ik vandaag ook al van genoten.”

“Moeten we eens vaker doen, zoals het nu ging was het heerlijk.”

“Alleen wij hebben nog niet veel gedaan” zei Marie tegen Jo.

“Ja, dat is zo. Maar we gaan nog niet naar huis. Nog lange niet, nog lange niet” kreunden we in koor.

Hagar DeLieverd

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *