DE PENSIOENADVISEUSE

()

Een graadje of 25 is het wel, denk ik. Ik lig heerlijk in mijn short op mijn ligstoel in de tuin. Redelijk uit het zicht. Ik woon namelijk op het ‘Gooise Matras’ lekker vrij in de bossen. Alleen zichtbaar voor mijn buren. Ik heb wat erotische verhalen geprint van de site van 4Fingers en lees ze relaxt door. Verbaasd hoe opwindend deze verhalen kunnen zijn. Iedereen maakt zijn eigen karakters ervan, de man ben ik zelf en de vrouw is diegene die je op dit moment nog vers in geheugen hebt. In het verhaal wat ik nu lees, past perfect het beeld van mijn buurvrouw. Mooie blondine met sprankelende blauwe ogen, een beetje brutaal gebekt, goed figuur en een beetje ondeugend. Blond heeft niet mijn voorkeur, ach welke kleur had nu wel mijn voorkeur. Vrouwen zijn van die ongrijpbare wezens in alle kleuren. Soms in het voorbijgaan kan een vrouw mij raken, mijn hart doen overspringen, plotseling een tinteling in het kruis bezorgen, even de ballen doen samentrekken.

Alleen al door haar blik, geur, manier van lopen. ‘t Hoeven het echt geen mooie vrouwen te zijn. Zelfvertrouwen, in doen en laten vind ik heerlijk. Initiatief van hun kant opwindend. Soms, echter zijn er vrouwen die me proberen te verleiden, uit te dagen, maar dan komt er echt geen beweging in. Hij blijft rustig op de ballen rusten, wat ze ook proberen. Soms, ineens dan staat hij fier in de broek, zonder aanleiding. Zintuigen? Passen van genetische puzzel? Echter dit verhaal met mijn buurvrouw als denkbeeldig onderwerp brengt leven in mijn short. Oppassen met dit soort broeken, voor je het weet komt hij te voorschijn door de gulp.

Zij ligt ook in de tuin. Ze heeft twee dagen vrij door de week en vandaag is er één van. Ik heb haar al horen telefoneren met haar wat hese zwoele stem. Zal ik even gaan gluren? Vanuit mijn zolderkamer – kantoortje kan ik haar zien liggen. Hoe vaak heb ik hier al gestaan en terwijl ik naar haar kijk, gaan mijn gedachten terug aan die ene uitspatting met haar.

Hoe het zover gekomen was, weet ik niet meer. Maar ik had de uitdaging aangenomen om met haar naar de sauna te gaan. Eindelijk kon ik haar van dichtbij zien, haar zweet ruiken en haar bijna aanraken. Ze moest weten dat ze me niet onverschillig liet, gezien die bolling in mijn handdoek die ik in mijn onschuld had omgedaan. Naast elkaar zaten we in het Turkse stoombad. Ik kon haar nauwelijks zien maar voelde gewoon dat ze naast me zat. We praatten wat. Ondertussen bekeek ik haar lichaam, door de waas van stoom. Geweldige borsten, niet enorm groot maar stevig met de tepels fier vooruit staande. Waren ze wat harder dan daarnet?

De zweetdruppels liepen langs haar golvingen. Ik moest me echt beheersen om ze niet te deppen met mijn lippen. Een heerlijk middeltje, een perfect overgang van rug naar haar billen, een gespierd buikje met behoud van zijn vrouwelijkheid. Die enorme lange benen, ze was, denk ik wel 10 cm langer dan ik, laat staan op hoge hakken. En dan dat heerlijke lichaamsdeel wat mannen en vrouwen onderscheiden maar de vrouw zoveel mooier maakt. Kort geschoren met een minuscule tatoeage rechts erboven. Een gedachte aan een mogelijk zachte en vochtige ontvangst daar in, met wat dan ook, deed mijn penis tot maximaal formaat groeien. Gelukkig had ik nog mijn handdoek om.

“Kom, we gaan in het dompelbad en even naar buiten, afkoelen.” Zei ze.

“Nog eventjes blijven” zei ik met het oog op mijn lichamelijk ongemak.

“We zitten al te lang, ik word veel te heet hier.”

“Daarom kan ik niet weg nu!” Zei ik. Verbaasd keek ze me door de mist aan. Haar ogen zakten naar het kritieke punt. “Daarom durf je dus niet te lopen” lachte ze. “Schaam je niet, er zijn meer kerels die met een erectie hier rond lopen.”

“Ik niet, tot zover laat ik me niet verlagen.”

“Zorg dan dat hij afneemt” zei ze.

“Hoe dan?”

“Denk aan andere dingen, masturbeer.”

“Wat? Hier?”

“Ja.” Zei ze “Ik zal niet kijken!”

“Waar laat ik het zaad?” Vroeg ik.

“Je hebt toch een handdoek om?”

“Ja, dag” zei ik “Ik ga me niet masturberen terwijl jij zit te wachten.”

“Zal ik even weggaan” antwoordde ze “Of..?”

“Of wat?”

“Zal ik het voor je doen?” En zonder mijn antwoord af te wachten kwam ze dichterbij zitten en schoof haar hand onder mijn handdoek. Ze begon me te strelen Ik voelde haar natte borsten tegen me aan, haar harde tepels duwde tegen mijn arm. Langzaam vatte ze hem in haar hand en ging op en neer. Op een manier en met een ervaring die normaal een man eigen is.

“Kom, laat je gaan.” Fluisterde ze in mijn oor. Kuste mijn oorschelp en beet in mijn oorlelletje. Ik kwam met een gevoel alsof het de eerste keer was. Op het pijnlijke af.

“Zo, dat lucht op, hé!” Zei ze en lachte. Kuste me op mijn wang en liep voor mij uit het Turkse stoombad uit. Even leek het wel of ze haar hand aflikte?

Nooit meer over gepraat, nooit verder insinuaties. Hoe vaak had ik daarna naar haar staan kijken en mezelf ter hand genomen om zo mijn hormonen tot rust te laten komen. Soms had ik het gevoel dat ze dat wist. Leek het of haar ogen mijn raam zochten en haar handen strelend over haar lichaam gingen. Soms hadden we weer dat intieme contact als we samen praten. We kwamen regelmatig over de vloer bij elkaar. Ik tenniste met haar man en daarna dronken we een biertje met elkaar. Dan had ik het gevoel dat ze me te lang aankeek, dat ze me observeerde onder haar lange wimpers door. Nu sta ik dan weer met die gevulde short naar haar te kijken. Ze ligt, zoals bijna altijd topless. Alleen gehuld in een klein slipje, ze draait zich om en gaat staan. Shit, het is nog een string ook. De mooie ronde billen. Het is of ze me wenken bij elke stap die ze maakt. Ze begint wat onkruid te wieden, gebukt met haar billen richting mijn raam. Ik moet mijn ballen laten ontploffen! Laat mijn short zakken en nam die enorme paal in mijn hand. De bel? Nu? ‘Laat maar gaan!’ Denk ik. Maar weer gaat hij. Ik besluit naar beneden te gaan. Doe de deur open en daar staat een vrouw die de verbazing op mijn gezicht kan lezen.

“Mijnheer Du Bois, neem ik aan?”

“Inderdaad.” Stamel ik.

“Nathalie,” en geeft me een hand. “Van Adviesbureau Prepensioen. Wij hebben een afspraak om 14.00 uur?” In de verte ging er een lampje branden. Mijn ‘interieurverzorgster’ had een telefoontje van zo’n bedrijf, wat altijd ongelegen belt aangenomen en zonder overleg een afspraak gemaakt op mijn vrije dag. Dat werd me verteld op een briefje wat ze geschreven had.

“Sorry,” zeg ik. “Totaal vergeten.”

“Wilt u dat ik op een gelegener moment terug kom?”

“Nee, kom binnen, alleen ik heb niets voorbereid.” Antwoord ik snel. Ze glimlacht en komt naar binnen, ze grinnikt en krijgt een twinkeling in ze ogen.

“Nieuwsgierig Aagje.” Zegt ze.

“Sorry?” Ik volg haar blik naar beneden. Rood van schaamte constateer ik dat mijn half-harde geslacht buiten de gulp hangt. “Sorry, klote short.”

“Geeft niet,” lacht ze. “Ik ben wel wat gewend.”

“Het is in ieder geval niet mijn gewoonte om zo dames te ontvangen, in deze kleding. Laat staan met open gulp.”

“Ach, het breekt de sleur van de dag in ieder geval.” In het voorbij gaan ruik ik die speciale geur zoals donkere vrouwen kunnen ruiken. Het brengt mijn hoofd even terug op de Cariben.

“Wil je koffie?”

“Nee, dank u, glaasje water als het kan?”

Terwijl ik naar de keuken loop, voel ik haar blik in mijn rug. Onwillekeurig recht ik mijn rug, borst vooruit en buik ingehouden. Ze moet het gezien hebben en onderbewust of misschien bewust gemaakt hebben dat ik me aangetrokken tot ze voel.

“Wil je in de tuin zitten.” Vraag ik.

“Is goed” en ze loopt al in de tuin. Ze loopt wat in de rondte en gaat bij de tafel zitten. Ik zet koffie voor mezelf loop naar de koelkast. Plotseling krijg ik het heel erg warm, doordat ik me realiseer dat de verhalen van 4Fingers daar nog liggen. Ik besluit om nonchalant te doen. Terwijl ik met wat lawaai naar buiten loop, leg ze snel de verhalen terug. Ze legt uit wat de bedoeling is i.v.m. met de pensioengaten etc. Ik hoor ze maar half doordat ik verbaasd ben over haar ‘koffie met melk’ schoonheid. Mooie groen ogen, mooie strakke neus, die volle rode lippen en alles omlijst met dat zwart golvende haar glimmend van gel.

“Hebt u uw financiële gegevens bij de hand?”

“Sorry, wat zei je?”

“Of u uw financiële gegevens bij de hand heeft?”

“Ja, en nee.” Zeg ik. “Ze zitten boven in de computer.”

“Kunt u ze er bij halen?”

“Dan zou je mee moeten naar boven,” antwoord ik “want mijn printer heeft zojuist de geest gegeven.” (Het is echt niet mijn gewoonte om tegen een vrouw te liegen.) Ze twijfelt even en kijkt onopvallend naar de verhalen.

“Ok.” We staan op. Ze loopt voor me naar binnen. De manier waarop ze loopt is gracieus en ook uitdagend. Haar billen dansen op de maat van het stappen. Voor zover ik dat kan zien door het korte rokje en voor zover mijn fantasie me geen dingen laat zien die er niet zijn. Ik ga voor ze uit de trap op, kwestie van opvoeding en vandaag heb ik spijt van mijn galanterie. Ik zou er heel wat voor over gehad hebben om achter haar te lopen en stiekem even proberen onder dat zwarte rokje te kijken.

“Een echte heer, zo zie ze je niet veel meer. Daar had ik niet op gerekend!”

“Hoe bedoel je dat?” Vraag ik.

“Meestal laten ze je voorop lopen.”

“Mijn moeder heeft me altijd geleerd dat dat niet beleefd is, omdat ze dan onder de rokken van de dames kunt kijken.” Vroeger was dat uit den boze.”

“Tegenwoordig toch niet meer? Wie weet wat u mist?” Ze loopt mijn kantoortje binnen. “Dus dit is uw kantoor? Pfff… Warm hier.” En loopt naar het raam. “Mooi uitzicht en een mooie buurvrouw ook.” Ze kijkt naar mij met weer die twinkeling in haar donkere ogen.

Ik ben snel achter mijn bureau gaan zitten om mijn computer op te starten. Uit mijn ooghoeken kijk ik naar haar en zie hoe ze een beetje uit het raam hangt. Ik moet terug denken aan een slome Tiroolse film, waar ook het meisje uit het raam hing en met haar moeder praatte, terwijl ze binnen langs achter genomen werd. Leek me een heerlijke positie. Ik schuif wat verder onder het bureau want die gedachte doet mijn broek weer bollen. Ze komt achter me staan en kijkt met me mee. Ik heb de indruk dat ik haar borsten kan voelen tegen mijn schouder. In ieder geval kan ik ze ruiken. Die heerlijke geur vermengt met die van de gel.

“U mag wel uitkijken met die gulp van u.” Fluister ze bij mijn oor. “Een tikkie harder en hij komt weer tevoorschijn.”

“Het spijt me,” zeg ik, “maar toen ik je daar zag staan moest ik denken aan de titel van die Franse Film “Et Dieu créa la femme, en God schiep de vrouw” en als ik jou zie moet God ook zwart zijn geweest!”

“Hoezo?” Vraagt ze.

“Zoals een donkere vrouw haar billen heeft, kan alleen maar een grote kunstenaar bedacht hebben. Zo rond en zo stevig.”

“En zo dik!” Antwoord ze.

“Dik, ben je gek. Wat ik er van kan zien zijn ze perfect.”

“En daar alleen al wordt hij stijf van?” Glimlacht ze. “Wat gebeurt er mee als u ze echt in handen heeft?”

Mijn hart bonst van spanning. “Geen idee, try me, probeer het uit.” Antwoord ik brutaal. “En uw pensioen dan?”

“Geen haast, dat duurt nog even.”

“Als ik uw bobbel zie, duurt die ook nog wel even.”

“Kwestie van prioriteiten.”

Ze komt voor me staan. “Prioriteiten?” En ze streelt over mijn short. “Als eerste dan dat shirtje uit en dan die broek” Terwijl ze me begint uit te kleden probeer ik haar te kussen. Elke keer als ik bij haar mond kom draait ze weg en bied haar nek, kin of wang aan. Heerlijk, mijn lippen in die zachte warme nek van haar, haar geur diep opzuigend met mijn neus. Mijn tong langs haar nek en in haar oor. Ik sta naakt voor haar. Mijn penis wijst haar richting uit. Ze kust mijn nek, schouder en haar tong gaat naar beneden. Haar lippen kussen en haar tanden bijten me hier en daar zachtjes. Handen glijden over mijn rug, blijven even mijn onderrug masseren en vervolgen hun weg naar mijn billen. Ze knijpen en strelen. Ik span mijn billen. Voel hoe haar nagels door mijn bilspleet glijden en even mijn anus kietelen. Aan de andere kant gaat haar mond meer en meer naar beneden. Haar tong flitst langs mijn eikel en likt even het voorvocht weg. De lippen sluiten er omheen en haar tong maakt rondjes. Op en neer gaat ze met haar mond. Haar tong volgt de gezwollen aders. Ik pak haar bij de lokken en maak heen en weer gaande bewegingen. Ze stopt en gaat achter me staan. Ik voel haar lichaam tegen mijn rug. Met een hand streelt ze mijn borst, buik, keel en kin. Met de andere hand begint ze haar blouse los te knopen. Terwijl ze niet op houdt me nog gekker te maken, met haar ene hand, voel ik meer en meer naakt lichaam tegen me aan komen. Haar borsten duwen tegen mijn rug aan, ze voelen zo stevig aan. Haar buik tegen mijn onderrug, één van de meest opwindende lichaamsdelen van de vrouw. Plotseling voel ik haar pubis tegen mijn billen. De zachte haren strelen mijn bilspleet. Ze pakt vanachter mijn penis en begint me te masturberen, met haar heupen maakt ze stotende bewegingen tegen mijn kont. Ik hou haar hand stil en zeg “rustig aan, eerst wil ik jou opwinden.” Ik draai me om. “Kom, laat me ze bekijken.”

In plaats van verlegen te blijven staan, gaat ze voor het raam staan. De zon streelt haar lichaam. Door het spel van licht en schaduw lijken haar borsten nog groter, nog steviger. “Vindt je me mooi?” Vraagt ze nauwelijks hoorbaar.

“Mooi is niet het goede woord, sensationeel sensueel!” Ze draait ze om en leunt op het raamkozijn. Haar billen naar achter, benen iets uit elkaar. Haar volle borsten schommelen rustig heen en weer. Ik weet niet welke steviger zijn, haar borsten of billen. Filmsterren zouden een fortuin over hebben voor zo’n lichaam. Ik kijk nog steeds naar haar billen, de ietwat stevige bovenbenen. Gespierde kuiten, geaccentueerd door ze hoge hakken. Prachtig die donker bruine kont en dan dat ‘ruitje’ tussen haar bovenbenen en haar billen. Haar gezwollen en wat vochtige lippen en dat zwarte krullende haar. Ze geniet ervan als ik haar zo bekijk. Ze houdt het initiatief in eigen handen. Ik weet misschien niet wat steviger is maar ik voel wel wat keihard is.

“Ze is inderdaad mooi, je buurvrouw.”

“Val je op vrouwen?” Terwijl ik mijn handen op haar billen leg.

Ze huivert. “Ook, maar geen voorkeur.” Even flits een beeld door mijn hoofd van haar met mijn buurvrouw. Ik spreid haar billen en stop mijn penis ertussen. Zeer opwindend, die gezwollen eikel tussen die donkere billen. Ik streel haar rug terwijl ik tussen haar billen heen en weer schuif. Ik stop hem tussen haar benen, niet in haar natte gleuf maar ertegenaan. Haar lippen lijken zich vast te zuigen aan mijn schacht. Het schaamhaar kietelt mijn kop. Haar hand streelt mijn pik en mijn ballen.

“Wat is hij hard en heet.”

“En jij?” Vraag ik.

“Ik kom goed op temperatuur, hier in het zonnetje, dit uitzicht en dat harde ding tegen mijn gleuf.” Ik zie een potje massageolie staan, waarmee ik me wel eens masturbeer. Ik laat wat over haar rug en billen lopen.

“Wat is dat? Wat koud!”

“Ontspan en geniet.” Haar bruine huid glanst nu nog meer in de zon, terwijl ik haar rug masseer. Met mijn mannelijkste lichaamsdeel masseer ik haar weer tussen de billen. Zo zacht en glad door de olie. Even denk ik eraan om haar anaal te nemen. Maar ik weet niet of ze dat prettig vindt, dus streel ik en kus haar bilspleet. Ga op mijn knieën zitten en bijt in haar bovenbenen, zuig op de dijen. Neem haar poesje in mijn hand en knijp voorzichtig. Met mijn handpalm maak ik draaiende bewegingen. Is het de olie? In ieder geval voelen haar lippen zacht en vochtig. Ik schuif onder ze door en ga voor haar zitten, met mijn rug tegen de koude radiator. Plaats mijn handen op haar billen en breng die natte heerlijkheid naar mijn mond. Ze recht haar rug en duwt met haar handen mijn gezicht dieper in haar schoot. Die geur, die zachte buik tegen mijn voorhoofd. Mijn tong zoekt zijn weg tussen de schaamlippen. Bijna kom ik spontaan klaar door de milde zilte smaak. Ze begint te kreunen. Diep penetrerend met mijn tong, probeer ik met mijn bovenlip het klitje te beroeren, even neem ik het tussen mijn lippen en zuig hard. Ze trekt aan mijn haar en maakt weer stotende bewegingen. Ze laat zich zakken. Haar natte poes maakt als een vochtige slak een spoor over mijn lichaam naar beneden.

Met haar koele hand vat ze mijn penis en schuift over hem heen. Op haar knieën gezeten, stopt ze en kijk me met een wilde blik intens aan. We kijken elkaar, zonder een kik te zeggen een paar minuten diep in de ogen. De enige geluiden zijn de vogels en onze snelle ademhalingen. Haar gezicht glanst van transpiratie. Haar pupillen wijd, de ogen lijken wel iets lichter te zijn geworden. De zweetdruppels lopen langs haar kin in haar nek naar beneden. Plotseling pak ze me bij mijn haar en met de ander hand pak ze de radiator. Ze brengt haar mond bij die van mij en de iets geopende lippen zuigen zich vast aan die van mij. Haar tong streelt de binnenkant van mijn mond. Haar tanden bijten op mijn lippen en mijn tongpuntje draait langzaam om haar tongpuntje. Ze zuigt op mijn tong en ik beweeg hem heen en weer tussen haar lippen. Langzaam beweegt ze op en neer. Op het moment dat hij er bijna uit schiet, stoot ze hard naar beneden. Haar billen op mijn ballen, haar buik tegen mijn buik. Ik streel haar borsten, knijp stevig in de tepels. Ze duwt haar borsten in mijn gezicht, een harde tepel in mijn mond.

“Hard zuigen” kreunt ze “Alstublieft, een beetje bijten.” Met een intense explosie ontploffen mijn ballen, bijna gelijk met het moment dat zij met luide kreten klaar komt.

Hevig transpirerend blijven we op elkaar zitten, haar kin op mijn schouder. Onze handen elkaar strelend. Ze trekt mijn hoofd naar achter en kust me teder.

“Ik ga even zwemmen.”

“Zwemmen?”

“Ja, in dat zwembad daar!”

“Maar dat is van de buren” stamel ik.

“Nou en?” Ze pakt haar kleren en loopt al naar beneden. Verbijsterd sta ik op en kijk uit het raam. Aan de grond genageld zie ik hoe ze door het hekje gaat en richting het zwembad loopt. Maar ook richting mijn zonnende buurvrouw. Deze richt zich op, op haar ellebogen en ziet hoe ze nadert. Geen verbaasde maar een ondeugende blik in haar ogen. Ze loopt naar haar toe, zegt niets, kust haar op de mond, even streelt haar hand een borst. Loopt door en springt in het water. De buurvrouw glimlacht, kijkt naar mijn raam en zwaait.

“Kennen jullie elkaar?” Vraag ik even later aan mijn buurvrouw als ik naast haar sta. “Sinds vorige week, een ‘pensioen advies’.” Zegt ze stralend. “Toen ze jou zag thuis komen, vroeg ze me of jij geen ‘advies’ nodig had?”

“Het advies, dat overigens door omstandigheden bij u beiden nog niet is gegeven.” Zegt ze terwijl ze druipend bij ons komt staan. Mijn buurvrouw vleit haar hoofd tegen haar heup en streelt haar bil. Zacht strelend blijft haar hand aan de binnenkant van haar dij hangen. Ze kijkt me weer zo intens aan met die grote pupillen van haar.

“Zal ik binnenkort even een afspraak met u maken, desnoods tegelijkertijd?”

Die gedachte doet mijn short al weer bollen.

“Pas op!” Lachen de beide dames.

Gust

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *