De nieuwe huisbaas

()

Marco werkte als ondernemer in de bouw, was single en had buiten zijn werk weinig verantwoordelijkheden. Hij verdiende prima had geen hobby’s en geen gezin, waardoor zijn spaarrekening steeds voller werd. De spaarrente was al lang niet om over naar huis te schrijven, daarom besloot hij zijn spaargeld in een stuk vastgoed te steken. Zo kon niet in de zakken van bankiers terecht komen en zelf aangroeien. Niet dat hij wist wat hij dan moest doen met nog meer geld, maar hij wou wel zelf bepalen wat er met zijn geld gebeurde en niet ‘legaal’ laten wegroven door een ‘grootbankier’ die er mee naar de luxehoeren en bordelen trok. Bovendien kon hij het onderhoud door zijn eigen firma laten doen. Dat leverde ook nog wat op.

Hij had een mooi wat ouder huis op het oog waar vier studio’s in waren ondergebracht. Drie van de vier waren al verhuurd en de vierde was nog vrij. Die had hij voor zichzelf bedacht, zodat hij er in kon verblijven als hij weer eens een bouwproject in de stad had. Alles beter dan in een hotelkamer te moeten zitten op locatie.

Het pand werd per opbod verkocht en hij wist het voor een zeer schappelijke prijs te bemachtigen. Op zijn verjaardag verhuisde Marco wat spullen naar zijn eigen appartementje en had hij bedacht de huurders te bezoeken om hen kennis te laten maken met hun nieuwe huurbaas. Die bleken echter al een klein welkomstfeestje te hebben georganiseerd, in de vorm van een pot thee en wat koeken in de studio op de bovenste verdieping.

Hij werd daarvoor uitgenodigd door een mooie jonge vrouw die nog maar begin twintig bleek te zijn en zij bleek niet de enige knappe huurster, ook de andere twee studio’s werden bewoon door aantrekkelijke jongedames. De vorige verhuurder leek ze er wel op uitgezocht te hebben. Linda was 22 en woonde op de begane grond, Monica was 23 en woonde op de eerste etage.

“Het was een erg aardige man” zei Anja, de knappe meid die hem had uitgenodigd en zojuist had binnengelaten. “Erg sneu dat hij zo vroeg is overleden”.

“Hij was nog maar halverwege de veertig dacht ik?” vroeg Marco.

“Ja, dat klopt. We konden voor alles bij hem terecht.”

“We hoefden zelfs geen huur te betalen” zei Linda.

Marco verslikte zich in zijn thee. “Wat zeg je nu?” vroeg hij.

“Nee, we hoefden geen huur te betalen.” zei Anja en na een korte aarzeling vervolgde ze “we hadden een… overeenkomst van seksuele aard met hem.”

“Eens per maand kwam hij langs om seks van ons te krijgen in ruil voor huur” ging Monica verder.

Marco was verbijsterd en wist een tijd lang niet zo goed wat hij moest zeggen. Maar nog voordat hij goed en wel besloten had hoe hij hiermee om moest gaan kwam Monica al naast hem zitten.

“Zou u die overeenkomst voort willen zetten?” vroeg ze hem. “Ik vind u erg leuk om te zien en we kunnen allemaal het geld wat we uitsparen erg goed gebruiken”

“Misschien kunnen we u vast een voorproefje geven zodat u erover na kunt denken?” bood Anja aan. Marco had niet eens tijd om te antwoorden want ook Anja was naast hem op de bank komen zitten en begon met haar sexy slanke handen over zijn dijen te wrijven. Deze meid zou Marco wel willen neuken want ze zag er leuk uit, slank en met twee ogenschijnlijk mooie grote tieten, maar hij zou dat toch echt liever privé doen en niet met de andere twee meiden erbij. Maar die waren niet van plan om weg te gaan en Monica begon zelfs al zijn jasje uit te trekken. Dat lukte haar vooral omdat ook Anja zelf begonnen was om zichzelf van haar kleding te ontdoen en Marco zijn aandacht daarmee even volledig voor zichzelf had.

Binnen een minimum van tijd had Anja zich van al haar kleding ontdaan en voelde zo te zien terecht geen enkele schaamte over haar prachtige lichaam. Ze knielde voor hem op de vloer en aangezien Linda zijn broek al had los weten te maken kon ze meteen beginnen met hem te pijpen. Er zat al genoeg leven in zijn lul om ruim voldoende te hebben om op aan te vallen met haar zacht lippen.

Ook de twee andere meiden ontdeden zich snel van hun kleren en gingen op de bank tegenover die van Marco zitten om toe te kijken hoe Anja hem oraal verwende. Die deed dat heerlijk, met haar beide handen, zonder zijn ballen te vergeten en dan weer heel erg diep en dan weer heel rustig met alleen haar tong.

Marc vond het met het publiek tegenover zich moeilijk om zich op de pijpbeurt te concentreren en dus sloot hij zijn ogen. Hij hoorde hoe Linda of Monica wat klassieke muziek opzetten en Anja kende het stuk duidelijk, want ze bewoog perfect mee op de maat. Dan weer snel en vol vuur, dan weer heel langzaam en teder. Het stuk eindigde met veel uptempo trompetgeschal en Anja ging daar vol passie in mee met haar mond en nu ook beide handen om zijn dikke pik. Toen de muziek tot een hoogtepunt kwam spoot zijn zaad in Anja haar mondje en die slikte alles vakkundig door.

Marco deed zijn ogen weer open en wist even niet wat hij moest doen. Hij had geen idee wat zijn voorganger nu zou doen en wilde het ook niet vragen, dus pakte hij Anja beet en begon haar mooie tieten te zoenen en likken. Dat vond Anja wel lekker en ze wreef haar inmiddels lekker natte kutje over zijn been zodat hij helemaal nat werd van haar vocht. Hier genoten ze een tijdje van om Marco weer wat te laten bijkomen en weer wat leven in zijn lul te krijgen.

Hij tilde haar op en draaide zich om zodat hij haar op de bank neer kon leggen met haar benen opgetrokken en haar kutje klaar om geneukt te worden. Hij nam niet eens de moeite om haar te beffen, want dat ze er allang klaar voor was bleek wel uit zijn glanzende natte dijbeen. Hij trok haar naar beneden totdat haar kutje perfect in lijn lag met zijn lul en stootte die toen in een beweging naar binnen, wat haar ogenblikkelijk luid gekreun ontlokte. Zijn lul was alweer keihard en hij nam haar zo diep als hij kon.

Toen trok hij haar ruwer dan zijn bedoeling was van de bank en legde haar op de grond met haar gezicht op het tapijt. Anja leek het niet erg te vinden, die wilde gewoon hard geneukt worden. Met zijn benen opgetrokken en zittend op haar billen manoeuvreerde hij zijn lul tussen haar dijen door naar haar kutje en begon haar weer keihard te nemen. Hij pakte haar blonde haren beet en trok haar hoofd ruw achterover om nog meer houvast te hebben en haar als een slet af te palen.

Nog nooit had hij dit aangedurfd om te doen bij een vrouw, maar de combinatie van de botergeile jonge Anja en Linda en Monica die op de bank hun waardering al kreunend lieten blijken deed wel wat met hem. Hij keek opzij en zag dat de twee andere meiden zichzelf aan het verwennen waren met hun vingers. Katje neukte zichzelf met twee tegelijk terwijl Monica al bijna klaar leek te komen van het wrijven over haar klitje.

Door deze aanblik verloor Marco zijn zelfbeheersing en ramde zijn lul zo diep en hard in Anja haar kutje dat hij niet anders kon dan zichzelf nogmaals in haar leeg te spuiten. Vast niet zoveel als zojuist, maar wel nog lekkerder. Hij voelde en hoorde dat ook Anja zelf inmiddels middenin haar orgasme zat. Toen hij haar kutje de laatste stuiptrekking had voelen maken trok hij zichzelf terug en viel uitgeput en nat van het zweet naast haar op het tapijt.

“Akkoord” zei Marco toen hij weer op adem was gekomen. “Maar de eerste maand wil ik het elke week een keer met jullie drie tegelijk doen” waar de meiden lachend mee akkoord gingen.

Gust

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *