Katjes in het donker

()

Ik ben Gust een 30-jarige niet onaantrekkelijke man. Mijn grootste hobby is betaalseks. En wel op bezoek, niet bij profs maar bij echte huisvrouwtjes die zichzelf op de diverse seksadvertentie sites aanbieden. Uit ervaring weet ik dat daaronder vele geile vrouwen zitten die seks te kort komen en het eigenlijk meer voor de seks doen dan het geld. Ik heb vele geile avonturen meegemaakt en als voorbeeld wil ik hierbij een gewone simpele afspraak vertellen. Las op een van de genoemde sites een advertentie van een huisvrouw in Oost-Vlaanderen.

“Wie maakt mijn fantasie waar? Ik zit overdag, doordeweeks vaak alleen thuis. Zelfs een slanke, goedgevormde dame van begin 40 wil ook wel eens wat spanning. Lijkt mij zeer geil als jij, een wildvreemde man, bij mij aanbelt. We lopen naar de keuken, jij geeft me €50 en zegt, je weet wel wat je er voor moet doen, schatje. Je maakt je broek open en haalt je pik te voorschijn. Ik maak hem stijf, schuif er een condoom om en pijp je heerlijk klaar. Geen intieme. Jij doet je broek weer dicht en gaat weer weg.”

Op een of andere manier maakte deze advertentie mij nieuwsgierig en ik besloot erop te reageren. Ik had wel zin in een pijpbeurt en voor de genoemde prijs hoefde ik het niet te laten. Ik belde haar op en maakte een afspraak om direct dezelfde middag nog langs te komen. Het opgegeven adres was een benedenhuis in een doorsnee woonstraat. Ik belde aan en wachtte af wat er zou gaan gebeuren. Bij het openen van de voordeur verscheen er een inderdaad slanke milf van ca. 40-45 jaar oud, gekleed in een zwarte lange broek met een laag uitgesneden zwart topje waarin een paar ferme dames pronkten. Ik werd door haar uitermate opgewekt en vrolijk ontvangen. Zij vertelde mij dat haar naam Katrien was en dat zij slechts sporadisch adverteert omdat veel tijd bij haar in beslag genomen werd door haar ‘normale’ werk wat eerlijk gezegd niet zo goed betaalde, vandaar deze extra ‘werkzaamheden’. Daarbij beleefde ze, zoals ze vertelde, aan de extra ‘werkzaamheden’ ook nog veel plezier. Ze was alleenstaand en zo kwam ze zogezegd ook nog een beetje aan haar gerief. Ze zag er, ondanks niet zo piep meer, nog fantastisch en goed verzorgd uit en toonde een heerlijke voorgevel wat nog extra geaccentueerd werd door haar laag uitgesneden topje waarin haar dames zich, bh-loos, aangenaam presenteerden. Als ik het goed zag vond ze de afspraak zelf ook wel spannend, want haar tepels toonden zich duidelijk zichtbaar achter de textiel.

“Ga je mee naar de keuken” vroeg ze. Dit hoef je mij nooit twee maal te vragen en ik volgde haar uiteraard onmiddellijk door haar woonkamer heen naar achteren naar de keuken. Zij liet mij tegen het aanrecht staan en al tongzoenend maakte zij daar de riem van mijn broek los, ritste de rits naar beneden, maakte het knoopje los, waarna de broek fluks op de grond belandde. In een vloeiende beweging deed ze vervolgens mijn boxershirt zakken waarna piemelmans zich aan de buitenwereld kon tonen. Die was, gezien de vooruitzichten al aardig op de spanning vooruitgelopen en toonde zich al fier en uitermate opgetogen.

“Je weet wat je doen moet ”zei ik.

“Die heeft duidelijk zin, zeker de laatste dagen veel tekort gekomen,” zei zij, intussen er even een washandje over heen halend. Zij bukte zich, ging door de knieën en slobberde pielemans direct tussen haar lippen naar binnen. Vol overgave ging zij onmiddellijk met haar mond en tong aan het werk. Dit terwijl haar handen een aftrekkende beweging om mijn penis maakten. Al pijpend bleef ze mij met haar grote zaad-vragende ogen aankijken. Gezien het uitzicht kon ik de verleiding niet weerstaan om een van mijn handen naar beneden in haar topje te laten glijden naar haar geweldige borsten en deze zachtjes te bewerken. “Oeh” kwam er kirrend uit haar mond, “dat is lekker, wacht even” en zij deed haar topje uit. Man, wat een paar lekkere prammen kwamen er daar tevoorschijn. Met een paar grote tepels die uitermate gevoelig bleken te zijn. Zij kwam na korte tijd al kreunend klaar, schokkend met haar lichaam. Intussen verwoed verdergaand met haar pijpwerk.

“Ik kom nogal snel klaar” zei ze en ging verder met genieten. Piemelmans genoot enorm van de aandacht en haar echt superieur geslobber. Bijna deep throat werd hij behandeld. Aangezien ik merkte dat zij zelf ook enorm opgewonden raakte (geen fake) van haar pijpwerk en samen met mijn behandeling van haar borsten en tepels, plaatste ik de opmerking dat ik wel meer zou willen. Ze reageerde niet meteen, ging zonder iets te zeggen nog even door met haar pijpwerk en stopte toen abrupt.

“Je hebt mij ook behoorlijk geil gemaakt en als je er iets bijdoet, dan heb ik er eigenlijk ook wel zin in.” Ze haalde een condoom uit een keukenlade, gaf die aan mij, deed haar zwarte lange broek uit en ging alleen gekleed in een stringetje met haar rug naar mij toe voorover gebogen tegen het aanrecht staan, met haar benen een beetje gespreid. Ik begon haar billen zachtjes te strelen met mijn ene hand terwijl de andere hand voorzichtig haar string opzij schoof. Ik kreeg daardoor een goed zicht op haar geschoren gladde glinsterende poes. Mijn stevige erectie kreeg daardoor nog een extra stevige boost en ik nam hem in mijn hand en schoof deze tussen haar billen direct door tegen haar poes. Het voorafgaande had haar aardig opgewonden, zij was supernat en ik gleed ook direct door haar kut in. Dit liet zij zonder tegenstribbelen toe, meer nog zij vroeg mij haar goed te neuken. Ik begon haar te neuken en zij was blijkbaar al zeer geil geworden want zij kwam na een paar minuten al luidruchtig klaar. Tot mijn grote spijt moet ik zeggen dat het bij mij ook niet lang geduurd heeft. Ik was door dit alles zo opgewonden dat het condoom te snel volgespoten werd. Ik stond tegen haar aangedrukt nog na te genieten en besloot tot enig verder initiatief.

“Meid, je hebt een heerlijke kut, daar wil ik meer van proeven.” Ik trok mij terug uit haar en schoof het ruim gevulde condoom van mijn pik af.

“Jij had hoge nood” zei Katrien en keek met bewondering naar het goed gevulde condoom. Zij had zichzelf omgedraaid en stond met haar gezicht naar mij toe naar mijn pik en het condoom te kijken. Ik legde het condoom weg en tilde Katrien fluks op het aanrecht. Zij was totaal verrast. Ik spreidde haar benen en begon haar te beffen. Daarin ben ik eerlijk gezegd vrij goed en zij genoot duidelijk. Zij omklemde mijn hoofd met haar handen en drukte als het ware mijn mond dichter tegen haar aan. Het resultaat liet dan ook niet lang op zich wachten. Zij kwam enorm klaar en sloot genietend haar ogen. Ik maakte van de gelegenheid gebruik om mijn intussen weer gegroeide en omhoog-staande penis in haar poes te schuiven. Dit nu zonder condoom maar Katrien reageerde daar niet op.

“Neuk mij’ zei ze en begon met haar ogen dicht neukbewegingen te maken. Ik hield het nu een stuk langer uit dan de eerste keer en liet Katrien meer dan eens komen. Tenslotte spoot ik mijn lading diep in haar.

“Dat was heerlijk genieten” zei ze even later. En voor mij was het voor herhaling vatbaar.

Ik ben afgelopen vrijdagmorgen nog een keer teruggegaan naar Katrien voor een pijpbeurt. Haar advertentie stond ineens van de week weer op internet. De vorige keer had het onverwacht zeer goed uitgepakt, dat bezoek had echt wel wat bij mij losgemaakt. Het was een uitermate geile ervaring. Bij het openen van de voordeur werd ik door haar, echte milf, slank, stevige C cup, uitermate opgewekt en vrolijk ontvangen. “Blijkbaar was de vorige keer goed bevallen” zei ze. Eerlijkheidshalve antwoordde ik dat dit zeer zeker het geval was. Ik had verwacht dat zij mij weer mee naar haar keuken zou nemen maar tot mijn verrassing vroeg ze of ik mee naar boven kwam. Het e.e.a. zou boven op bed plaatsvinden, toch een stuk aangenamer. Ze ging zelf als eerste op haar bed zitten met haar gezicht naar mij toe.

“Ik zal eens kijken hoe het met hem is en of hij er vandaag wel zin in heeft” zei zij, terwijl zij mijn broekriem losmaakte, de rits van mijn jeans opende en het knoopje van de band losmaakte. In een vloeiende beweging deed ze vervolgens zowel mijn broek als mijn boxershirt zakken waarna piemelmans zich vrij aan de buitenwereld kon tonen. Die was, gezien de vooruitzichten al aardig op de spanning vooruitgelopen en toonde zich fier en uitermate opgetogen aan de aanwezigen. “Nu, die heeft er zeker zin in, zeker de laatste dagen veel tekort gekomen” merkte zij lachend op, leunde voorover en ging vol overgave onmiddellijk met haar mond en tong aan het werk. Ze begon me heel rustig te pijpen, niet het harde werk met handjes maar gewoon zachtjes sabbelen, heerlijk. Dit gaf mij de gelegenheid om mijn hand in haar truitje te laten glijden en haar borsten te bewerken. “Oeh” kwam uit haar mond, “dat is lekker, wacht even” en zij trok haar truitje uit. Man, wat een paar lekkere stevige prammen heeft zij. Of zij echt zijn of niet doet niet terzake, deze zien er gewoon fantastisch uit. Intussen was zij al ongeveer 10 minuten bezig met piemelmans die enorm genoot van de aandacht en haar echt superieure geslobber. Bijna deep throat werd hij behandeld. Kon het niet laten, waarbij ik ook merkte dat zij zelf ook enorm opgewonden was geraakt van haar pijpwerk en mijn behandeling van haar borsten en tepels, om de opmerking te plaatsen dat ik wel meer zou willen. Ze ging zonder iets zeggen nog even door met haar pijpwerk en stopte toen abrupt.

“Je hebt mij ook wel behoorlijk geil gemaakt en ja, als je er iets bijdoet, dan heb ik er eigenlijk ook wel zin in.” Na mijn bevestiging stond ze op, haalde een handdoek te voorschijn, deed haar rokje uit, gaf mij een condoom en ging op het bed met ietwat gespreide benen liggen zodat ik goed zicht had op haar geschoren poes. Deze gelegenheid liet ik mij niet ontgaan en drukte direct mijn gezicht tegen haar poesje en heb haar vervolgens heerlijk gebeft. Het voorafgaande had haar blijkbaar aardig opgewonden, ze was werkelijk supergeil en kwam na een paar minuten al klaar. Dit moment gebruikte ik om het condoom om piemelmans te schuiven en stopte hem direct in haar poes. Dit liet zij zonder tegenstribbelen toe, ergo zij vroeg mij haar goed te neuken.

“Wacht even” zei ze en haalde mijn pik uit haar. “Ga liggen” en ze kwam met haar gezicht naar mij toe lekker op me zitten. Stopte mijn jongeheer direct in haar natte kut en begon op mij te rijden als een volleerd paardrijdster. Tot mijn grote spijt moet ik zeggen dat dit niet lang geduurd heeft. Ik was door dit alles zo opgewonden dat het condoom veel te snel volgespoten werd.

“Jij had hoge nood” zei Katrien terwijl ze voorzichtig van mij opstond en vervolgens naast mij ging liggen. Ze trok het condoom van mijn pik af en keek aandachtig naar de inhoud. “Jij spuit veel, het condoom mag wel een stuk groter zijn voor jou.” Nu heb ik inderdaad niet over mijn sperma productie te klagen, er waren al veel kutjes in het verleden overgelopen door de grote hoeveelheid. Ze wachtte het antwoord niet af maar begon, liggend tegen mij aan, te tongzoenen terwijl een van haar handen naar beneden gleed en zachtjes mijn slappe pik begon te strelen. Omdat dit hem niet dagelijks overkwam, reageerde deze prompt en kwam langzaam doch gestaag weer omhoog. Mijn hand gleed van haar billen naar haar voorkant en mijn vingers begonnen met haar poesje te spelen. Ik voelde dat ze haar onderlichaam tegen mijn hand begon te drukken, even later gevolgd door haar mededeling “ik kom klaar.” Dat was duidelijk aan haar lichaam te merken. Trillend en schokkend lag zij naast mij, intussen druk tongzoenend.

Ik maakte van de gelegenheid gebruik om mijn stijve pik met mijn hand de richting van haar poesje op te laten gaan. Katrien reageerde totaal niet, ze was nog duidelijk onder invloed van haar orgasme. Het topje van de eikel voelde het contact met haar natte spleetje en met een soepele beweging van mijn onderlichaam gaf ik druk aan piemelmans zodat ik hem zachtjes heen en weer langs haar schaamlippen kon bewegen. Een siddering ging door haar lichaam. Het topje gleed af en toe een stukje in haar poesje en ik moet eerlijk zeggen dat ik daar knap opgewonden van werd. Katrien blijkbaar ook want ze begon haar onderlichaam tegen mijn pik aan te bewegen. Ik besloot verder te gaan en zorgde ervoor dat mijn hand piemelmans dichter tegen haar poesje aan drukte. Deze voelde vrij nat aan en wat ik verwachtte en hoopte, gebeurde. In een keer schoot mijn pik diep door in haar en Katrien reageerde hierop door neukbewegingen te maken.

Ik draaide Katrien op haar rug, spreidde haar benen door mijn armen erachter te leggen en begon haar diep te neuken. Katrien lag met haar ogen dicht, totaal in trance en onderging dit duidelijk zonder tegenzin. Doordat ik al een keer klaar gekomen kon ik nu langer doorgaan. Nu dat heeft Katrien geweten. Ze kirde en kreunde van wellust en siste “doorgaan.” Nu was ik ook niet van plan om te stoppen want heer jee wat was dit toch een lekkere kut. En wat neukte ze lekker. Ze kneep met haar kutspieren strak om mijn pik om deze als ware te masseren. Bleek dus dat ze duidelijk meer pikken in haar leven haar geconsumeerd, hieruit sprak echt veel ervaring! Haar lichaam begon te schokken, ze begon met haar hoofd te schudden en niet veel later werd bijkans mijn pik eraf geknepen door haar kut, zo intens klaar kwam zij. Intussen ging ik door met haar te neuken en Katrien bleef klaarkomen. Dit had ik bij vrouwen nog niet vaak gezien en wondt mij dusdanig op dat het niet lang duurde of ik explodeerde in haar. Ik voelde grote stralen uit mijn pik spuiten, diep haar baarmoeder in en dit duurde zeker enige minuten. Trillend kwam mijn lichaam tot rust terwijl Katrien nog een laatst orgasme beleefde. Mijn pik verslapte en ik trok mij langzaam terug uit haar en ging languit naast haar liggen op het bed. Intussen afwisselend haar borsten en gezicht zachtjes strelend.

“Dit was echt enorm geil” waren haar eerste woorden. “En dit was altijd al een fantasie van mij, om helemaal volgespoten te worden.” Dat was ze dus duidelijk. Het stroomde werkelijk haar kut uit. Ze ging met haar handen langs haar kut om het sperma op te vangen en begon dit over haar borsten uit te smeren. “Goed voor mijn huid” zei ze met een glimlach. “En ik had wel in de gaten dat je geen condoom gebruikte maar ik wist van de vorige keer dat je veel spoot en ik wilde nu door jou helemaal volgespoten worden. Daarom heb ik je mee naar boven genomen. Heerlijk geil is dit. En je moet mij geloven, je bent de enige die het zonder condoom heeft gedaan. Je bent namelijk een lekker stuk en ik vertrouw jou.”

Gust

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *