Twee maal twee…

()

“En, hoe zie ik er uit?” Zei Linda. Zij kwam uit haar slaapkamer en liep heupwiegend op Arnulf toe. Linda was al gekleed om uit te gaan, zelfs haar leuke gele strohoed met het smalle rode bandje had ze al opgezet. Fier pronkte de hoed op haar naar achteren opgestoken donkere haar.

“Je ziet er verleidelijk uit,” antwoordde Arnulf. Hij had bij het raam gestaan en naar buiten gekeken, waar de gerestaureerde Volvo 240 stond te blinken. Nu keek hij met plezier naar Linda. Ze droeg een mooie gele japon, tot over de helft van de zoom met kant afgezet en ook aan de hals en de mouwen was de jurk met kant afgezet. Langs de hals zat bovendien nog een donkerbruine fluwelen strook. Ze had er lange witte zijden handschoenen bij gekozen en een bijpassende parasol. De jurk zat strak om haar heupen en verraadde haar goedgevormde vrouwelijke rondingen. Arnulf zette zijn zwarte ‘hoge zijden’ stevig op zijn hoofd. Over zijn zwarte pak droeg hij een zachte donkere overjas met pelerine. Dat zag er elegant uit. “Zullen we nu gaan?” Vroeg Arnulf.

“Wacht nog even,” antwoordde Linda en liep naar de grote gietijzeren kachel. “Ik heb het koud gekregen met verkleden.” Zij draaide haar rug naar de kachel, stak haar achterwerk uit en sloeg met een snelle beweging haar rokken omhoog. Haar naakte ronde achterste kwam tevoorschijn, heel lief om te zien tussen al die kant. Haar kousen waren wit en de rode kousenbanden accentueerden de mooie lijnen van haar dijen.

“Je hebt weer geen slipje aan!” Lachte Arnulf, toen hij de blote meisjesbillen zag.

“Dat vind ik lastig,” zei ze en liet haar billen warmen. “Ik kan niet goed denken, als ik geen naakte pruim heb onder mijn kleren.”

“Alsof je met je pruim kan denken,” zei Arnulf lachend.

“Ik wel,” pareerde Linda. “Nou, wat is er met je, wil je mijn billen niet eens strelen?” Hij kwam dichterbij, nam zijn wandelstok in de andere hand en streelde met zijn linker haar mooie geile billen. Behaaglijk drukte ze haar kontje tegen zijn strelende vingers.

“Je bent geil, nietwaar?” Vroeg Arnulf.

“Voel maar,” lachte Linda en wierp hem een verleidelijke blik toe. Dat liet Arnulf zich geen tweemaal zeggen. Hij schoof van achteren een vinger tussen de fraaie dijen en liet hem in Linda’s schede gaan. De vinger gleed er als vanzelf naar binnen.

“Je bent echt geil,” zei Arnulf en bewoog zijn vinger in de schaam van het mooie jonge meisje.

“Jij niet dan?”

“Als ik jou zie, ben ik altijd geil.”

“Zullen we niet nog gauw even een nummertje maken?,” vroeg Linda geil.

“Het is al zo laat, liefje,” antwoordde Arnulf en trok zijn vinger weer terug uit haar kutje. “We kunnen Lieve en Bart niet al te lang laten wachten, anders denken ze dat we niet meer komen.”

“Zou het vandaag dan wel lukken?,” vroeg Linda en liet haar rokken weer vallen.

“Vast,” knikte Arnulf. “De laatste keer waren we er al bijna aan toe.”

“Bijna aan toe? Bart heeft alleen een beetje met mijn borsten gespeeld, dat was alles.” “Ja, maar Lieve voelde stiekem aan mijn lul en dat was dus al heel wat,” lachte Arnulf. “Over lul gesproken, zeg, waar heb je hem eigenlijk?,” vroeg Linda en schoof zijn jas opzij. Resoluut maakte zij zijn gulp open en haalde het lid tevoorschijn. Het was half stijf, maar toen hij Linda’s hand voelde, hief hij zich meteen tot volle grootte op. De witte roede stak mooi af tegen zijn zwarte kleren, echt een ding om trots op te zijn. “Ik zou nu wel eens willen meemaken dat hij een andere pruim priemt,” zei Linda verlangend. “Ik wil dat Lieve weet, wat een heerlijk apparaat mij toebehoort en mij bedient.” Linda boog zich voorover, hield haar strohoedje vast en nam de eikel even in haar mond. “Zo, nu kunnen we gaan,” zei Linda en stopte de stijve pik weer terug in de zwarte pantalon. “Je kunt je niet voorstellen, hoe opgewonden ik al ben.”

“Ik hoop, dat Bart ’s lul je zal bevallen,” zei Arnulf.

“Als hij Lieve bevalt, dan mij ook. Lieve is een grote penisliefhebster.” Arnulf gaf Linda een klapje op haar achterste en samen verlieten ze het huis. Linda gaf Arnulf een arm en keek de voorbijgangers uitdagend aan. Menig mannenhoofd draaide zich naar haar om, want op Linda gezicht stond de wellust duidelijk te lezen. “Als ze eens wisten, dat wij nu gaan neuken,” fluisterde ze Arnulf in het oor en huiverde van opwinding. Haar kittelaar kriebelde. Maar dat was bij haar geen uitzondering.

“Daar zijn jullie dan!” Riep Bart, toen hij de deur opende. “Kom er in.”

“Is Lieve er al?” Vroeg Linda nieuwsgierig.

“Al een uur. Kom maar mee naar het salon,” antwoordde Bart. Lieve lachte hen tegemoet vanaf de chaise longue. Lieve was blond en wulps, haar gezichtje was aantrekkelijk. Zij droeg een zachtroze, lange huisjapon met wijde mouwen, overal met kant afgezet. Ze begroetten elkaar. Bart schonk cognac in kleine lang-stellige glazen.

“Bart, wat is het hier warm!” Zei Linda. “Je hebt hier flink gestookt, klopt dat?”

“Hoe warmer de lucht, hoe groter de lust, zegt Lieve altijd,” lachte Bart. “Als je het te warm vindt, dan trek je maar wat uit,” lokte Lieve haar giechelend uit.

“Een prima idee,” zei Linda en de daad bij het woord voegend, haakte zij haar jurk los. “Zal ik?” Vroeg ze toen haar japon open gleed.

“Doe maar,” lachte Arnulf. Hij begreep Linda. Zij wilde geen remmingen laten opkomen. Meteen met de deur in huis vallen. Linda liet de jurk van haar schouders glijden. Een modern wit corselet werd zichtbaar, dat heel chique met fijne kant was afgezet. Haar borsten puilden, de donkere tepels waren al half zichtbaar. Toen Linda haar japon helemaal liet zakken, bleek het corselet maar tot op de helft van haar heupen te reiken. Daaronder was ze poedelnaakt, alleen de kousenbanden versierden haar dijen. Linda treuzelde even voordat ze zich helemaal blootgaf. En dan toonde ze haar naakte billen, haar dicht-behaarde kut en haar prachtige dijen in volle glorie.

“Linda, wat zie je er heerlijk uit zo!” Riep Lieve enthousiast. Linda bloosde een beetje, maar draaide toch verleidelijk voor de anderen heen en weer. Haar strakke billen waren een lust voor het oog, nauw omsloten door het corselet en de lange witte kousen.

Ze had nog steeds haar hoedje op, dat gaf een komisch effect. “Je bent prachtig gebouwd, Linda,” zei Bart met een hese, opgewonden stem. “Jammer, dat men je niet altijd zo kan zien rondlopen, dan zou het leven veel mooier zijn.

“De warmte hier heeft wel geholpen, hé?” Linda knikte van ja. Ze was geil, botergeil. De blikken van de anderen brandden op haar huid. Het wondt haar op dat ze zo naakt voor hen stond. Ze keek naar Bart. Aan zijn ogen zag ze dat hij al een stijve knots had. Linda wilde zijn roede voelen, absoluut!

“Ik geloof,” lachte Lieve nu, “dat ik niet kan achter blijven.” Achterover leunend schoof zij langzaam haar huisjapon opzij. Wat daaronder te voorschijn kwam, deed voor Linda’s charmes niet onder. Lieve droeg een donker, met rode biesjes gestreept corselet, dat de rug vrij liet en nauwelijks haar zware volle borsten bedekte. De kousenbanden waren zwart. Tussen haar dijen nestelde zich haar bedwelmende bos blonde kut-haren. “Fantastisch!,” riep Arnulf.

“We hebben de twee mooiste meisjes van de stad,” zei Bart. “Vind je ook niet?” Linda liep met wiegelende heupen naar de chaise longue en ging naast Lieve zitten. Ze kon niet nalaten haar dijen een beetje te spreiden. Ze wilde de twee mannen haar spleet laten zien, zodat ze niet te lang op een harde pik hoefde te wachten. Haar ogen glansden.

“Nu moeten we maar eens iets aan onze mannetjes doen,” zei Lieve en likte langzaam haar lippen. “Want anders staat de stand voor ons vrouwen te ongunstig. Heeft dan geen van jullie beiden een goed idee?”

“Ja, ik,” zei Arnulf. Hij maakte zijn pantalon los en liet zijn broek gewoon vallen. De twee bijna naakte dames haalden even diep adem toen zij zagen, dat hij geen slip droeg. Alleen zijn zwarte zijden sokken met de sokophouders had hij nog aan. De roede was half opgeheven, wel lekker dik, maar nog niet helemaal stijf. Dat kwam wellicht door de eerste onwennigheid.

“Ben je een beetje bang voor me?” Tartte Lieve.

“Ik? Bang? Laat me niet lachen,” ontkende Arnulf. Hij liep naar de twee wellustige meisjes toe en ging tussen hen in zitten. Linda pakte zijn lid en wreef het.

“Zijn pik zal je best bevallen, Lieve,” zei ze. “Kijk, ik maak hem al stijf voor je.” Lieve keek toe hoe het lid snel stijver werd. De zak eronder stond bol. Als deze lul niet fantastisch spuiten kan, dan weet ik niks van neuken af, dacht Lieve. “Wil je hem ook eens strelen?” vroeg Linda uitnodigend aan Lieve.

“Als je het goed vindt…” Linda liet de stijve tam los. Lieve pakte hem, eerst nog aarzelend, maar haar vingers sloten zich al om de harde speer. Langzaam liet zij haar hand erover op en neer glijden.

“Daar heb ik nu al zo lang naar verlangd, Lieve,” zei Arnulf. “Dat je mijn lans in je hand houdt en er mee speelt.”

“Speelt Linda er dan niet genoeg mee?” Vroeg Lieve.

“Ik heb niet te klagen. Maar hij wil ook wel eens een andere meisjeshand voelen.” Lieve wreef langzaam op en neer. Het beviel haar wel, een vreemde stijve penis in de hand te hebben. Haar kut werd vochtig, heel vochtig. Arnulf ’s pik was tamelijk lang en dat was goed voor Lieve, want ze had een diepe schede. Arnulf trok de benen van de beide meisjes over zijn knieën. De spleten gingen openstaan. Arnulf greep naar links en naar rechts tussen de dijen en streelde de twee prachtige bosjes schaamhaar. Hij kriebelde zachtjes en behoedzaam.

“Dat maakt me geil…,” zei Linda. Ze keek hoe Arnulf ’s hand tussen Lieve ’s benen heen en weer bewoog. Lieve deed haar benen nog meer uit elkaar. Arnulf ’s hand gleed zonder moeite naar haar kut en beroerde haar schaamlippen. Lieve schokte wellustig. Er was nu geen twijfel meer aan dat Arnulf haar nu gauw zou neuken. Hij vingerde nu al in haar potje en wat deed hij dat lekker. Lieve wreef zijn stijve lange tam wat harder. Ze wilde gauw geramd worden. Door Arnulf. En natuurlijk ook door Bart. Ze wilde lullen voelen, hoe meer hoe liever. “Wil je zijn pik niet eens proberen?” Vroeg Linda juist.

“Proberen? Hoe bedoel je dat?” vroeg Lieve.

“Ik wil hem bij jou erin steken,” verklaarde Linda. “Zodat je weet, dat ik het ook wil. Dat ik wil, dat Arnulf met jou neukt. Ik wil zien, hoe jij je door hem laat nemen.”

“Waarom wil je dat zien?” Vroeg Bart, die er naast stond en goed toekeek.

“Zodat ik nog geiler word,” zei Linda schaamteloos. “En omdat ik daarna des te beter met jou kan leppen. Je wilt toch met me neuken, Bart, of niet soms?”

“En of ik je zal neuken, jij klein beest dat je bent,” grinnikte Bart. “Jij bent net zo geil als Lieve en zulke meisjes kan ik nooit teleurstellen.”

“Nou dan,” lachte Linda tevreden.

“Hoe komt het eigenlijk,” vroeg Lieve, terwijl ze de stijve pik geen moment uit het oog verloor, “dat het vandaag meteen al zo goed gaat en er de vorige keer niks van terecht kwam?”

“Omdat we te verlegen waren,” antwoordde Linda. “We pakten het verkeerd aan, maar vandaag gaat alles goed.” Linda stond op. “Arnulf, ga eens liggen,” zei ze begerig. Arnulf ging languit op de bank liggen. En Lieve zijn zwaard bleef zijn knuppel vasthouden. Haar ogen schitterden, haar adem ging sneller dan eerst. “Wil jij over hem heen gaan zitten, Lieve?” Zonder enige schaamte knielde Lieve over de mannenschoot. Zij zag er leuk en verleidelijk uit in haar nauwsluitende corselet, waar haar borsten bijna uitsprongen. Linda ging op haar hurken naast de bank zitten en nam de penis in haar hand. Zij liet hem naar de natte pruim van haar vriendin wijzen. “Hier is hij dan, Lieve!” Ze schokte, toen de eikel tussen haar schaamlippen verdween. Met een paar snelle, strelende bewegingen maakte Linda de eikel goed vochtig. “Langzaam zakken, heel langzaam,” zei Linda, “zodat je er meer aan hebt als hij in je komt.” Linda duwde de eikel in de schede. Lieve liet een fluitend geluid horen, toen het lange lid in haar kwam, een centimeter, twee… “Zo is het goed,” fluisterde ze en bewoog wellustig haar billen, haar kut verslond de lange penis. Haar mooie benen waren wijd gespreid. “Hoe zie ik er zo uit, Bart?,” vroeg Lieve aan haar vriend.

“Als het geilste stuk, dat ooit op een pik heeft gezeten,” antwoordde Bart. Linda hield de lange tamp nog steeds vast. Zij zag, hoe Lieve ’s schaamlippen zich om de pik heen sloten, hoe het vocht uit Lieve ’s schede droop. Zij zelf was ook nat, hoewel ze nog niets in haar buik had steken. Nu had Lieve al de halve penis opgenomen. En nog steeds liet zij zich steeds verder naar beneden zakken, steeds verder. “Je hebt een prachtige kut,” zei Arnulf onder haar. “Heerlijk nauw en diep.”

“Heel diep,” fluisterde Lieve en liet zich nu met een ruk helemaal over de grote pik zakken. Ja, ze kon de lange lul gemakkelijk bergen, zij voelde de eikel tegen haar baarmoedermond duwen. Zij was helemaal vol. Even hield ze zich stil en merkte, dat Linda met Arnulf ’s ballen speelde. Nu begon Lieve langzaam te neuken. Op en neer, zo hoog dat de eikel bijna uit haar ging, en weer omlaag… “Oh god, wat een verrukkelijke stang is dit,” zuchtte Lieve. “Ik kom bijna klaar, alleen al doordat hij in me steekt. Linda?”

“Ja, liefje?”

“Vind je het goed dat hij in me spuit?”

“Ja, dat moet hij doen,” lachte Linda, terwijl ze de ballen bleef wrijven. Lieve bewoog nu harder. Op en neer ging ze, haar slanke lijf was een lust om te zien, het spel van haar dijen, de draaiende bewegingen van haar heupen, prachtig. Haar kut maakte een soppend geluid bij iedere stoot. “Ja… nu komt het,” kreunde Lieve. “Op deze stang zou ik me kunnen doodrijden! Ja, ja, nu komt het… oh, ik kom klaar…” Zij vloog wild op en neer en reed de rit van haar dromen, het grote orgasme uit de kleine kittelaar, ze stond in brand. Een heerlijk neukend meisje, helemaal in vervoering van lust. “Ik voel zijn speer tot in mijn keel…,” reutelde Lieve. “Ik blijf klaarkomen, oh, wat is neuken zalig…” Ze bleef verder rijden, ze vloog maar op en neer, haar onderlijf draaide om de stijve grote paal, zich vastzuigend, kerend en wendend, onverzadigbaar in haar sidderend orgasme.

“Spuiten nu, Arnulf” riep Linda tegen haar vriend, “een kut heeft sperma nodig, als ze klaarkomt. Spuit haar vol, ze wacht erop!”

“Ja…,” kreunde Arnulf. “Ik spuit!” Linda had hem niet hoeven aan te moedigen. Hij was al zo ver. Het kookte in zijn ballen, zijn lid deed pijn, zo stijf en vol was het.

“Nu spuit hij,” juichte Linda, toen ze het pompen in de ballen voelde. “Maak me vol!” Riep Lieve, “helemaal vol!” En Arnulf goot zich leeg in het halfnaakte meisje. Met dikke stralen kwam het sperma uit zijn eikel en vulde de schokkende buik van het meisje. “Ja, zo moet het…” fluisterde Lieve en vertraagde haar bewegingen om de zaaduitstorting beter te kunnen voelen. “Zo spuit Bart me ook altijd helemaal vol…heerlijk vol.” De spermastralen hielden langzamerhand op, Lieve ’s kut zoog en molk de laatste druppel uit de spuitende lul. Het was niet te geloven hoe begerig Lieve zich liet volmaken en nog steeds meer wilde, ze kon er niet genoeg van krijgen. “Dat was heerlijk,” fluisterde Lieve en drukte haar lichaam tegen de penis. “Zo’n goed nummertje neuken maak je niet vaak mee.” Ze bleef nog een ogenblik bovenop Arnulf zitten en liet zich toen opzij glijden. De natte, half-slappe lul floepte uit haar doos. Lieve stond op, liep naar de sofa en liet zich daar neervallen. Haar gezicht straalde, haar benen lagen gespreid, ze vond het niet nodig haar volgepompte spleet te bedekken.

“Je hebt lekker genaaid, Lieve,” zei Linda en liep langzaam naar haar toe. “Laat eens voelen…” Ze stak een vinger in Lieve ’s schede. Die zat vol sperma. Wellustig woelden haar vingers er in rond. “Laat het er niet uitlopen,” zei Lieve. Ze trok Linda naar zich toe. “Ga op mijn buik zit-ten, Linda.” Dat liet Linda zich geen tweemaal zeggen. Met gespreide benen schoof ze zich bovenop Lieve ’s lijf. Ze legde haar benen op die van Lieve, ze wilde haar spleet ook wijd laten openstaan. “Ben je geil?” Vroeg Lieve. “En hoe!,” was het antwoord. “Mijn kittelaar sproeit vonken als een vuurwerk!” Lieve ’s hand gleed naar Linda’s dijen en even later bespeelden haar vingertoppen het gevoeligste plaatsje van Linda’s schaamstreek. Linda steunde en Lieve wreef de kittelaar met kleine rukkende beweginkjes. “Dat is lekker, oh, wat is dat lekker,” fluisterde Linda en liet zich verwennen. Haar ogen zochten Bart.

“Bart, schat, kom hier en geef mij je zwaard.” Bart voldeed aan het verzoek. Hij haalde zijn wapen tevoorschijn. Het was stijf en daar was niemand verbaasd over. Bart ’s penis was niet zo lang als die van Arnulf, maar had daarentegen een omvang die er niet om loog. De eikel was rood en prachtig toegespitst. Met trillende hand pakte Linda de knots. Zij wreef en drukte hem, terwijl zij zich nog steeds door Lieve liet masseren. Een vrouwenhand aan haar kittelaar en een mannenpik in haar eigen hand – Linda’s stoutste dromen werden overtroffen. “Jouw paal maakt me gek” fluisterde ze. Ze keek naar Arnulf. Hij lag nog op de chaise longue en speelde met zichzelf.

“Kijk, Arnulf, wat ik nu in mijn hand heb. Een andere lul.”

“Mooi zo, dat zal je goed doen,” antwoordde Arnulf. Linda trok Bart aan zijn tamp dichterbij. Haar mond ging open en haar volle lippen zagen eruit als schaamlippen. Bart schoof zijn eikel ertussen. Hij ging binnen in de warme, vochtige kleine holte, Linda lippen sloten zich om de penis in erectie, haar handen wreven de stang. Met kleine stootjes neukte Bart in Linda’s hongerige mond. Ze kreunde al, want Lieve ’s vinger wervelde rond over haar opgewonden kittelaar. Lieve streelde haar vriendin en zag hoe ondertussen haar vriend Bart in Linda’s mond bewoog. Zij was trots op Bart, trots omdat hij zo’n grote tamp had. Hij was van haar, maar nu zat hij in de mond van een ander. Ze vond het goed, want ze had net zelf van een vreemde knuppel genoten. En ze wilde Arnulf ’s speer weer in zich voelen, ze had er nog lang niet genoeg van. Linda schokte en bewoog heftig op Lieve ’s lichaam, want ze begon klaar te komen. “Nu krijg jij het, ik zal je klaar vingeren, geil stuk dat je bent. En Bart zal je mond volspuiten, helemaal vol…” Linda sidderde over haar hele lichaam. Steunend liet ze zich in haar mond neuken, steunend liet ze haar kittelaar wrijven. En ze was nauwelijks klaar, of daar kwam het tweede orgasme. Linda had het gevoel in brand te staan. “Nu spuit ik,” riep Bart. Linda gorgelde. De pik schokte in haar mond en het verlangde warme sperma schoot op haar tong. Haastig en begerig slikte ze, slikte en kwam klaar. Ze slikte om niet te stikken en slikte omdat ze alles wilde hebben, omdat ze het drinken wilde, omdat ze zo op sperma belust was. En ze kreeg meer dan genoeg, want de uitstorting was heel heftig doordat Bart zo opgewonden was. De aanblik van de twee geile zuigende spleten maakten Bart wild. En Linda kon zo goed pijpen. Het was fantastisch om in die geile mond te spuiten, om de twee geile meisjes te tonen hoe heet hij ervan werd.

Linda’s opwinding zakte langzaam weg. Ze zoog nog wat aan de penis, om het laatste eruit te halen. Ze kneedde de ballen alsof ze hen leeg wilde wringen. Haar ogen straalden van geluk. Linda had haar mond nog vol, toen Arnulf dichterbij kwam. Zijn pik stond alweer stijf. Hij kwam voor hen staan en keek in de twee heerlijk natte pruimen, een blonde en een donkere, met glimmende opgezwollen schaamlippen en hete kittelaars. “Is er hier geen snikkel die twee trutten aankan? Hoelang moeten we nog wachten tot iemand ons helpt,” vroeg Lieve.

“Je zult krijgen wat je toekomt, geile heks,” zei Arnulf. Hij knielde tussen de vier gespreide benen. Wellustig zag Lieve hoe hij zijn lid pakte en het tussen haar schaamlippen schoof. En meteen drong de knots haar lichaam binnen. “Ja, neuk me,” zei Lieve. “Neuk me en geil je op als je naar Linda ’s pruim kijkt.” Arnulf neukte. Hij dreef zijn knuppel hard bij Lieve naar binnen, haar schaamlippen kletsten tegen zijn kloten. Tegelijkertijd zag hij Linda’s begerige kut. Tien harde krachtige stoten deed hij, toen trok hij plotseling zijn pik terug. Hij hees zich wat overeind aan de leuning van de sofa, pakte zijn roeispaan en stopte hem nu tussen Linda’s benen. Hij zocht de schede, vond de juiste plaats en ramde de knuppel diep in het geile hol van zijn eigen vriendin. Opnieuw neukte hij er op los dat het een lust was. Hij naaide haar, duwde zijn apparaat diep naar binnen, terwijl Linda lekker de tamp van Bart pijpte. Die had ze nog steeds in haar mond, ze had hem geen ogenblik losgelaten. Haar strooien hoedje zat nog steeds, ietwat verkreukeld, op haar hoofd. Ook Linda kreeg tien lange, krachtige stoten. Daarna was Lieve weer aan de beurt. Hij zakte een beetje onderuit en schoof zijn lange lat naar binnen.

“Hij neukt twee meiden tegelijk,” riep Lieve enthousiast. “Nu ben ik weer aan de beurt. Oh, wat een goed gevoel! Dat zal ik nooit vergeten – nooit!” Wellustig liet ze zich stampen. Deze keer waren het vijftien stoten, die Arnulf haar gaf. Weer wisselde hij voor Linda. Het geile meisje beefde onder zijn geweldige stoten. “Ik ben wel benieuwd, in welke kut je klaarkomt,” zei Lieve belust. Tja, dat wist Arnulf zelf ook niet, het liefst zou hij in allebei tegelijk klaarkomen, maar dat ging helaas niet. Lieve had al een beurt gehad, dus Linda zou het moeten hebben. Maar Linda kon hij thuis nog genoeg neuken, dat had hij al ontelbare keren gedaan. Bij de negende stoot in de dampende hete kut van zijn vriendin merkte Arnulf, dat hij gauw klaar zou komen. Daarom trok hij zijn zwaard snel uit Linda’s schede, ging op zijn knieën zitten en stopte het hete ding in Lieve ’s wachtende spleet. Die was nog vol zaad, maar Lieve kon nog wel een lading gebruiken. “Waarom neuk je haar maar zo kort?,” vroeg Lieve, ondertussen genietend van zijn rammen.

“Omdat ik bij jou wil klaar komen,” steunde Arnulf.

“Neuk me, tot je haast komt,” riep Lieve geil en schaamteloos. “En als je dan komt, haal je hem eruit en spuit op mijn buik! Ik wil het tussen mijn benen hebben. Alsjeblieft, doe me dat plezier! Ik vind het zo lekker zo…” En Arnulf neukte. Zeven stoten kon hij nog doen, toen moest hij zijn lul eruit trekken. Hij pakte hem vast, wreef hem hard en richtte de eikel op Lieve ’s natte schaamlippen. “Ja,” riep Lieve. “Ja!” Want Arnulf spoot. Hij spoot met hortende krampen zijn kloten leeg, de krachtige spermastralen kletsten op de schaamlippen, op de schokkende kittelaar, tussen de benen… Wit en sterk spoot het sperma uit de rode eikel naar buiten. “Spuit over me heen,” riep Lieve helemaal losgeslagen, “spuit me onder… straks zal Linda me aflikken. Ze zal jouw sperma drinken, van Bart heeft ze het ook al doorgeslikt…” Nog steeds bruiste het in haar spleet; het sperma brandde op Lieve ’s open schaamlippen. Kreunend wreef Arnulf zijn tamp, wrong alles uit zijn ballen wat er nog in kon zitten. Linda sprong tussen haar dijen en likte en zoog het sperma eruit. Dat mocht niet verloren gaan vond ze en bovendien werd ze er geil van. Het neuken moest doorgaan, eindeloos doorgaan.

Helaas zelfs de wildste fantasieën hebben hun fysieke beperkingen. Na nog enkel uren van losgeslagen in het rond neuken kreeg het zandmannetje uiteindelijk de overhand. En hoe die het er van af bracht vertel ik andere keer.

Gust

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *