Magie

()

Een vriend van ons komt regelmatig. We kunnen het goed vinden samen. Hij vraagt me te helpen bij zijn administratie. Zo mail ik hem regelmatig… Wat verheug ik me op de mail, deze krijg ik, steeds vaker, vooral het eind van het bericht, kusjes… knuffel… steeds iets meer, veel lekkers van mij… Wat verlang ik naar deze man. De spanning en de lust. Mijn kutje tintelt en m’n slipje is nat.

Ik ben geil en kan niet wachten om deze man te beminnen. Mijn fantasie slaat op hol, en dit deel ik met Max. Mijn kusjes en likjes geef ik in de mail. Ik zeg dat ik naar hem verlang en gek word van zijn aanwezigheid. Ik vind steeds meer manieren en redenen om hem te mailen. Het is wederzijds en ongelooflijk hoe mijn kutje samen knijpt van verlangen als ik zijn mail lees. Ik probeer mezelf nog te overtuigen dat het niet kan en wel weer over waait. Maar dit gevoel is te fijn, dit wil ik niet negeren. In een staat van continue geilheid. Als hij bij ons komt doe ik gewoon, nou ja…, ik ben op m’n hoede, maar jeeee zijn blik, ik begeef het gewoon. Elke per ongeluk aanraking is voor ons magie.

De spanning loopt hoog op, we kunnen er niet meer omheen, ik word gek van verlangen. Ik heb met Max afgesproken en we willen elkaar, het is zo duidelijk. We spreken af. We rijden, waarheen, geen idee… Een van onze eerste momenten zo met z’n twee en heel bewust dat er meer gaat gebeuren. We zitten naast elkaar en je voelt de seksuele energie, hij pakt mijn hand en legt deze op zijn stijve pik. Het ijs is gebroken, geen voorzichtige stiekeme aanraking. Ultiem elkaar ontdekken. Gretig en zo geil. Wow… hm… mm… ik bevrijd zijn pik uit z’n broek en kijk hem aan. Ik laat me zakken en lik voorzichtig zijn penis. Gretig en hebberig word ik, zo goed als het me lukt neem ik zijn hele pik in mijn mond terwijl hij rijdend een plekje in het bos zoekt. Ik voel dat zijn hand via m’n billen in m’n slipje, ik duw m’n billen omhoog en voel zijn vingers woelen door mijn natte kutje. Hij duwt mijn lipjes opzij en ik voel hoe zijn vingers bij me naar binnen glijden. Het moedigt me aan en ik neem Max’s pik nog verder in mijn mond en lik en zuig in snel tempo.

Ik voel mijn geile vocht langs zijn hand druipt, heel even denk ik… oeps! De auto. Maar ik kan niet denken. Mijn tong speelt met zijn stijve pik, ik zuig, ik lik, alles door elkaar, wat is dit geil. Ik hoor zijn ademhaling sneller gaan, en dan…. voel ik warm zaad mijn mond in komen… Ik slik het weg, magie, ik kan niet meer, zijn vingers in mijn natte kut, zijn duim raakt steeds mijn klitje, het vocht spuit uit m’n kutje, m’n benen trillen, schokkend laat ik me in de autostoel zakken. Ik ben helemaal nat, de auto… Ik lik zijn penis zachtjes schoon, ga rechtop zitten, Ik kijk naar zijn blik, vol bewondering en geilheid… mijn gedachten… waar gaat dit heen… wanneer kunnen we weer ontsnappen….

Hailey

4Fingers verwelkomt met plezier een nieuwe auteur waar we allemaal veel geile pret aan zullen beleven. Welkom Hailey

Graag jouw sterrenwaardering en/of reactie onder dit verhaal.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *