Officemanager 1.3

()

“Shit”, een korte vloek ontsnapt mij. Gelukkig zit ik alleen in het kantoor. Ik krijg net het overzicht onder ogen en zie dat ik mijn target nog net niet heb gehaald voor dit kwartaal voor een optimale bonus. Als officemanager heb ik ook een financiële doelstelling en krijg daarvoor een extra bonus als die gehaald wordt. Ik pak mijn contactenlijst om te zien wie ik zou kunnen benaderen voor wat extra omzet zodat de bonus toch binnengehaald kan worden. Er staan een paar contacten op waarvan ik weet dat ze dit kwartaal nog niets hebben besteld.

Ik bel het eerste contact op, maar die laat al snel weten dat ze nu nog niets nodig hebben. Ook bij de tweede vang ik bot. Ik geef de moed nog niet op en kijk naar het volgende contact. Dat wordt een lastige, maar ga het toch maar proberen. Het is Hellen van Erotic Pleasure’s. Het is een kleine eenmanszaak, maar wel een die toch regelmatig bij ons de voorraad laat aanvullen. Hellen is een pittige tante waarmee het moeilijk zaken doen is. Ze is veeleisend en probeert altijd de groots mogelijk korting te verkrijgen.

“Hallo met Hellen!”. Een vriendelijke stem neemt de telefoon op.

“Goedendag, met Paul van EPA’, zeg ik. “Het is al weer een tijdje geleden dat we elkaar gesproken hebben.” Ik probeer zo vriendelijk mogelijk over te komen. “Ik dacht misschien kunnen we nog wat betekenen voor jullie.”, ga ik verder.

“Hey Paul, leuk dat je belt.”. Ze klinkt in ieder geval vrolijk en dat geeft mij wat moed. “Tja, het loopt bij ons wel lekker en misschien moet ik inderdaad de voorraad maar eens verder aanvullen.” Voor mij klinkt dit als muziek in de oren.

“Heb je al enig idee wat je zou willen bestellen?” Vraag ik.

“Zoals je weet bestel ik alle speeltjes altijd via jullie,”, gaat Hellen verder, “Maar ik moet wel weten wat jullie zoal nieuw hebben.”. Ik wilde bijna zeggen dat ze op onze website alles kan bekijken, maar weet ook dat ze liever een brochure van ons wil hebben. Toch probeer ik het nog maar een keer.

“Je kan natuurlijk op onze site alle nieuwe speeltjes bekijken.”. Een zucht klinkt.

“Hey Paul, je weet dat ik liever een stukje papier in handen heb waarin ik alles kan bekijken. En ook mijn klanten snuffelen graag in de brochure. Het helpt ze beslissen als ze in de winkel zijn.”. Ik had gehoord dat ze een leuke winkel heeft waarin ook een aparte ruimte is waar klanten kunnen zitten. Ze krijgen dan wat te drinken en kunnen dan eventuele aankopen rustig bekijken. Het opsturen van onze papieren brochures gaat natuurlijk weer enige tijd in beslag nemen en dan krijg ik haar omzet niet op tijd binnen. “We hebben nieuwe brochures, maar daar heb je nu niets aan.”, laat ik Hellen weten. Even is het stil.

“Ik weet het goed gemaakt,” zeg ze dan, “Kom vandaag maar langs dan kan je de brochures meenemen en ook wat voorbeeldexemplaren tonen. Wat vindt je daarvan?”.

Even moet ik nadenken. Ze heeft de winkel aan de andere kant van de stad, maar ik heb dan weinig of geen tijd meer om andere klanten te bellen wat moet bijdragen aan het binnenhalen van mijn bonus. Aan de andere kant lijkt het mij wel leuk om Hellen en haar winkel eens te bezoeken. Ik heb geen idee hoe Hellen eruitziet.

“Eh, het zou wel kunnen, maar ik zou nog wat meer klanten moeten bellen vandaag.” Het klinkt aarzelend wat ik zeg.

“Ik begrijp best wel dat je jouw omzet wat moet opschroeven.”. Het is duidelijk dat Hellen een zakenvrouw is die weet hoe het gaat in onze branche. “Ik beloof je dat als je langs komt we zeker tot zaken gaan komen, zeker als jij je best maar doet!”, gaat ze verder. Deze toezegging haalt mij over de streep. Het zou beteken dat ik mijn target alsnog kan halen.

“Okay,” zeg ik, “Het duurt eventjes voordat ik wat nieuwe demomodellen heb verzameld in ons magazijn, maar over een uurtje kan ik wel bij je zijn.”

“Het is goed Paul, de winkel is altijd voor jou open!”. Dan hangt ze op.

Ik pak een paar nieuwe brochures uit de kast en loop naar ons magazijn. We zijn een klein bedrijf waar iedereen wel een dubbele rol heeft. Onze secretaresse is ook actief in ons magazijn. Ik loop ons magazijn binnen en zie Petra aan het bureau zitten met bestelformulieren voor haar. Ze kijkt op. Petra is een bijzonder leuke vrouw en ook nog eens bloedmooi. Soms droom ik over haar dat we een flinke vrijpartij hebben. Ik zwaai naar haar.

“Ik moet wat demomodellen hebben.”, laat ik haar weten.

“Is goed,”, zegt ze met een zwoele stem. “Als je maar noteert wat je meeneemt.”. Het klinkt streng, maar ik weet dat ze het goed bedoeld. Ik loop door het magazijn en pak een paar nieuwe speeltjes en stop ze in een koffertje. Ik noteer alles op een formulier en leg het bij Petra op haar bureau. Ze kijkt ernaar.

“Zo, wat ben jij van plan vandaag?” Vraagt ze.

“Ik probeer wat omzet te scoren bij Hellen, je weet wel van Erotic Pleasure’s. Misschien lukt het om mijn targets voor dit kwartaal toch te halen”. Petra steekt haar duim op.

“Het gaat jou zeker lukken, lekkere bink van mij!”. Ik moet toch maar eens proberen mijn droom over Petra waar te maken. Het lijkt erop dat ze wel in is voor een avontuurtje. Ik loop naar mijn auto leg het koffertje en brochures op de achterbank. Ik typ het adres van Hellen ’s winkel in de navigatie en ga dan op weg. Het is maar een kleine 20 minuten naar Hellen ’s winkel. Gelukkig kan je makkelijk parkeren in de buurt van de winkel. Ik stap uit de auto en zorg ervoor dat mijn kleding netjes zit. Aan de overkant zie ik de winkel en loop ernaartoe. Ik stap de winkel binnen en zie een vrouw druk in gesprek met een man. Ze kijkt eventjes op naar mij maar gaat dan verder met het gesprek.

Ik krijg de tijd om Hellen, want dat zal de vrouw zeker zijn, eens goed te bekijken. Ze draagt een lichtgrijze, leren rok tot net boven haar knieën. Ze heeft een ruime witte blouse aan. Ik zie dat ze daaronder een zwartkanten bh aanheeft. Ze heeft grijze, bij haar rok, passende laarsjes aan. Ze heeft een mooi welgevormd lichaam om je vingers bij af te likken, donkerblond, halflang haar en mooie grijsblauwe ogen. Hoewel het gevaarlijk is om de leeftijd van een vrouw in te schatten, denk ik dat ze zo begin 30 is. Ik loop rustig door de winkel en zie veel speeltjes die bij ons vandaan komen. De klant rekent af en Hellen begeleid hem naar buiten. Dan loopt ze op mij af. Met een onderzoekende blik zegt ze.

“Volgens mij moet jij Paul zijn!”. Ik knik. “Leuk dat je eens langs komt.”, gaat ze verder. “Wacht even dan sluit ik de winkel eventjes, we kunnen dan rustig alles doornemen.” Ze loopt naar de voordeur en sluit deze af. Het bordje ‘Gesloten’ zet ze voor het raam en loopt dan weer op mij af. Met een uitnodigend gebaar wijst ze naar achteren.

“Laten we daar maar rustig gaan zitten.”. Ik loop voor haar uit naar achteren. Er is daar inderdaad een leuk zithoekje met een bank en twee fauteuils. Van buiten is dit zithoekje niet te zien, wel goed voor de privacy van de klanten. Op een tafeltje liggen onze oude brochures en ik zie een schaal met condooms met een smaakje. Die komen bij ons vandaan. Ik ga zitten op de bank en zet de koffer naast het tafeltje.

“Wil je wat drinken?”, vraagt Hellen. Ik heb inderdaad dorst.

“Geef maar wat fris.”. Hellen loopt een kamertje in en komt even later terug met 2 glazen frisdrank. Ze zet ze op het tafeltje en gaat dan naast mij op de bank zitten.

“Zo, leuk je eens te ontmoeten.”. Ze glimlacht. “We hebben elkaar alleen maar via de telefoon gesproken.” Gaat ze verder.

“Inderdaad, het is zeker leuk om je een keer te zien.” Laat ik haar weten.

Met een zwoele stem gaat ze verder. “We kunnen wel tot zaken komen vandaag, als jij je best maar doet!” Op een subtiele wijze legt ze haar hand op mijn been. Snel pak ik de koffer en haalt daar de brochures uit.

“Dit zijn de allernieuwste uitgaves.”. Ik overhandig ze aan Hellen. Ze pakt ze aan en bladert door het eerste exemplaar. Ze pakt dan de oudere brochures en legt deze naast de bank. De nieuwe komen ervoor in de plaats.

“Laat maar eens zien wat je in huis hebt!”, haar stem klinkt nog zwoeler. Ik open de koffer. Ik heb een paar van de allernieuwste cockringen meegenomen.

“Dit zijn onze allernieuwste modellen die op dit moment goed verkopen.” Ik pak een paars exemplaar waar een kleine vibrator aan vast zit. Hellen pakt hem uit mijn hand en bekijkt hem eens goed. Ze zet de vibrator aan.

“Zo deze trilt inderdaad lekker!”. Ze kijkt mij aan. “Maar hoe weet ik of mannen deze

Wel lekker vinden?” vraagt ze. Ik kijk haar vragend aan.

“Tja, dat weet ik niet…” zeg ik aarzelend, “Ze verkopen erg goed op dit moment.”

“Ik weet het goed gemaakt.” Zegt Hellen. “Probeer jij hem maar eens uit!”. Ik begin te stotteren.

“Maar dat kan toch niet zomaar.”

“Jawel,”, zeg ze, “We maken hem daarna wel weer schoon!”. Ze begint te lachen. Voordat ik er ook maar erg in heb pakt ze de riem van mijn broek vast en ze maakt hem los. Mijn broek valt open. Gelijk legt ze haar hand op mijn penis die nog onzichtbaar is door mijn onderbroek. “Ja hoor, deze vraagt er gewoon om!”. Hellen staat op en trekt mij omhoog. Mijn broek valt op mijn enkels. Hellen pakt mijn onderbroek vast en trekt deze ook omlaag. Dan pakt ze een van de condooms van de tafel en met een handige beweging haalt ze het exemplaar uit de verpakking. Ze knijpt wat in mijn penis die flink begint te groeien. Met een handigheid die toont dat ze het wel vaker doet rolt ze het condoom uit over mijn penis. Dan pakt ze de cockring en schuift die over mijn penis. Dan zet ze hem aan. Ik voel het ding flink trillen en mijn penis wordt keihard. Hellen zakt door haar knieën en pakt mijn penis vast. Subtiel laat ze haar tong over mijn eikel gaan. “Mm… mm, lekker. Deze is met aardbeiensmaak.”

Ze kijkt mij ondeugend aan. Dan stopt ze mijn penis helemaal in haar mond. Ze begint flink te zuigen. Ik begin te kreunen en mijn handen woelen door Hellen ’s haar. Dan stopt ze en gaat staan. Ze maakt haar rok los die gelijk omlaag zakt. Ze heeft daaronder helemaal niets aan en ik zie haar gladgeschoren kutje. Ze duwt mij languit op de bank. Dan gaat ze bovenop mij zitten. Ik pak haar lekker kontje vast. Ze gaat wat omhoog en haar kletsnatte kutje schuift gemakkelijk over mijn penis. De vibrator trilt nog steeds en elke keer als mijn penis helemaal diep binnen zit trilt het ding ook tegen haar G-spot. Ze gaat nu steeds sneller op en neer. Ik merk dat ik dit niet lang zal volhouden en kreun dan ook flink.

“Ja… ha… ja… laat je maar flink gaan…” Hellen gilt het zachtjes uit. Ook zij staat nu op het punt om klaar te komen. Dan spuit ik de hele condoom vol met mijn sperma. Hellen merkt dat en met nog twee flinke bewegingen komt ook zij klaar. Ze leunt nu naar voren en legt haar hoofd op mijn borst. Ik woel wat door het haar van Hellen.

“Ja, hier wil ik wel een paar exemplaren van hebben.” Fluistert ze. Ik begin wat te lachen.

“Ik hoop niet dat we alle demomodellen op deze manier gaan doornemen, dat hou ik niet vol.” Hellen lacht.

“Nou, ik was wel van plan om meer demo’s te krijgen.” Ik grinnik wat. Dan stapt ze van mij af. Snel zet ik de vibrator van de cockring uit en schuif hem van mijn penis. Hellen trekt mij van de bank. Een langdurige, vurige kus volgt. “Het is goed, ik weet al lang wat ik wilde bestellen. Wilde alleen jou eens in het echt zien en voelen!”.

We frissen ons wat op en kleden ons weer aan. Dan loopt ze naar de toonbank en pakt daar een lijst met gewenste speeltjes. Snel schrijft ze er nog bij dat ze 10 exemplaren van de cockring wil hebben. Ze geeft mij de lijst. Ik bekijk hem en zie dat ik hiermee ruim mijn target voor dit kwartaal ga halen.

“Dank je wel,” zeg ik. “Zal ervoor zorgen dat alles binnenkort netjes afgeleverd gaat worden.”. Ik stop de lijst in de koffer en loop naar de voordeur. Hellen loopt mee, opent de deur. Ze geeft nog snel een kus. Ik loop naar buiten en even later zit ik in de auto weer. Ik ga niet meer terug naar kantoor maar naar huis. Ik moet toch vaker wat veldwerk gaan doen.

Hans Woudstra

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *