Studentendoop

()

Liefste My,

Kort na de zomervakantie klampten Martha, Lea en Brigitte ons aan in onze stamkroeg. Of ze lid mochten worden van onze studentenclub? Je wordt aan de geen lid zonder studentendoop, dat spreekt vanzelf. En zelfs de groentjes weten: studentendoop en wilde seks gaan hier in Madrid in regel samen. Allicht zochten die meiden gewoon een voorwendsel om met ons van bil te gaan. Voor ons niet gelaten. Bloedmooie meisjes, alle drie. Hen aan onze pik rijgen was een gedroomde buitenkans.

“We weten van de studentendoop. Jullie zullen wel met ons willen neuken”, nam Lea alle twijfel weg, “en dat mag, zolang jullie maar beloven dat het er niet te ruw aan toe zal gaan en dat je ons geen pijn zal doen.”

“OK,” antwoordde ik in naam van ons gedrieën, “geen SM toestanden, maar wel een halve dag mooi alles doen wat we jullie opdragen. In ruil mogen jullie in de namiddag drie uur lang met ons doen wat jullie willen. Dan mag je weerwraak nemen voor eventuele onaangename ervaringen. Gerustgesteld?”

Na kort overleg hadden we een deal en, toen bleek dat we de dinsdag daarop geen van allen cursus hadden, meteen ook een afspraak om hen die dag om half negen bij de slaapzaal op te pikken.

Midden oktober is het nog aangenaam warm in het Spaanse binnenland en ideaal weer voor bloot vertier in open lucht.

Die dinsdag brachten we de meisjes naar de Lozaya, een beboste en vrijwel verlaten vallei op een half uur rijden van Madrid. Tijdens de autorit trachtten ze uit te vissen wat we met hen voorhadden, maar we hielden de lippen stijf op elkaar. We lieten hen wel andermaal bevestigen dat ze alles zouden doen wat we wilden. Martha, Lea en Brigitte herhaalden dat ze er mee door wilden gaan.

“Van nu af zijn we jullie seksslavinnen.” Benieuwd naar wat komen zou haalden ze de spelden uit hun haar en lieten hun lange lokken vrij op schouders en rug hangen.

De parking was op deze doordeweekse dag zo goed als verlaten. We hadden het rijk voor ons alleen. Wie sloegen een zandpad in en lieten hen voorop lopen om beter te genieten van hun wiebelende kontjes tijdens de korte wandeling die ons al snel bij een beschutte open plek aan de voet van een rotswand bracht. Ondertussen waren we onderling al druk aan het overleggen hoe we het nakend neukplezier met hen konden verhogen.

Bij de neukplek aangekomen vroegen we hen meteen voor ons te strippen. Zonder morren of dralen gingen de T-shirts en jeans, schoenen en kousen uit, na enige aanmoediging weldra gevolgd door de beha’s. We hielden hen eerst tegen toen ze ook aanstalten maakten om hun slipje uit te doen. Het was duidelijk dat ze hun intieme kledingstukken met zorg gekozen hadden in de wetenschap dat drie paar gretige ogen ze van nabij zouden bekijken en besnuffelen. Ze mochten daarom het kanten borduursel dat hun spleetje geheel en hun billen half bedekte voorlopig nog even aanhouden.

De halfnaakte meisjes stonden nu op een hoopje bij elkaar af te wachten wat we verder met hen gingen doen. Het spreekt vanzelf dat we onze ogen goed de kost gaven. Jammer dat ik mijn camera thuis moest laten, maar ik neem aan dat je voldoende fantasie hebt om de volgende korte beschrijving met je geestesoog aan te vullen. Ze zijn alle drie vooraan in de twintig. Brigitte is wat zwaarder gebouwd, zonder echt dik te zijn, komt uit Madagaskar en heeft een gladde, chocoladebruine huid en peervormige borsten. Martha is een blonde Poolse, wat aan de magere kant, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door een stel brede heupen en eindeloze benen. Haar borsten zijn klein maar stevig, harde ronde appeltjes. Lea is een roodharige uit Litouwen: ze heeft een sneeuwwitte huid, zware tieten vol sproeten bekroont met grote tepelhoven en zeer lang haar dat bijna tot haar bilnaad reikt.

“We gaan jullie nog niet aanraken, maar geil ons maar eens lekker op zodat onze knuppels klaar gaan staan voor de strijd.” Na kort onderling beraad gingen ze vlak voor ons staan, keerden ons de rug toe, spreidden hun dijen en bogen diep voorover zodat hun slipje zich spande over hun venusheuvel en we tussen hun benen door hun bengelende mammen konden zien. Op ons teken veranderden ze van positie. Nu ging Lea voor ons staan, de handen in de nek, terwijl Brigitte achter haar plaats nam en met haar bruine vingers Lea ’s melkwitte borsten kneedde tot haar tepels hard rechtop gingen staan. Martha drukte daarbij haar mond op Lea ’s slipje. Op ons volgende teken begonnen ze elkaar te tongkussen, wreven hun tepels tegen elkaar, tastten met hun hand in elkaars slipje en begonnen elkaar te masturberen.

Hun poging om ons geil te maken had zijn uitwerking zeker niet gemist. Ik neem aan dat je bij het lezen van deze brief het al wat warm tussen de dijen begint te krijgen. Ik krijg alvast opnieuw een stijve als ik er aan terugdenk. We waren nu heet als krolse katers en klaar om tot actie over te gaan.

Martha en Lea moesten rug aan rug gaan staan en hun armen in elkaar haken. Indien ze elkaar zonder onze toestemming zouden los laten zou de studentendoop ongeldig zijn. Brigitte, de schone uit Madagascar, moest aan de laagste tak van een oude eik gaan hangen, zodat we haar even gemakkelijk van voren als van achter konden pakken. Ook zij zou in haar opdracht falen indien ze, voor we daartoe toestemming gaven, de tak zou lossen.

Nu de meisjes zich zo weerloos aan ons hadden overgeleverd, begonnen we hen te plagen. We maakten hen wijs dat ze daar tot de middag zouden moeten blijven staan om in kut en reet de schokken op te vangen van onze drie onverzadigbare pikken. We vergeleken hun borsten en billen en gingen weddenschappen aan wie het eerst en wie het laatst zou klaar komen. We gluurden in hun slipjes en gaven commentaar op kleur en textuur van hun schaamhaar. We schepten op over onze potentie en onvermoeibare pik.

Hun blos van schaamte had zich allang vermengd met een nog heviger blos van opwinding, een open uitnodiging aan ons om hun blote huid te strelen. Leo en Sigurd ontfermden zich over Martha en Lea, terwijl ik de chocoladekleurige Brigitte bij de lendenen greep. Ik boorde mijn neus in de gleuf van haar borsten en snoof diep de zoete amandelgeur met een donkere toon van sandelhout van haar huid op, die me aan Baudelaire ’s verzen herinnerden die ik luidop citeerde.

‘Quand, les deux yeux fermés, en un soir chaud d’automne

Je respire l’odeur de ton sein chaleureux,’.

Speels maakte ik haar tepels hard met mijn tong en betastte met mijn vingers in haar broekje het perzikhuidje van haar ronde billen. Ik kittelde de zachte en warme binnenkant van haar dijen en wreef mijn vingers over de lichte bobbel in haar slipje, waarachter zich haar flamoes verschool. Brigitte gaf kirrend toe dat elke tegenstand nutteloos was, en gaf zich met gesloten ogen over aan de prikkeling die haar moest voorbereiden op de onvermijdelijkheid van het binnendringen van mijn lul, die nu nog in mijn broek verstopt zat, maar waarvan ze de harde contouren herhaaldelijk langs haar dijen voelde strijken.

Leo wilde demonstreren dat hij eveneens zijn Baudelaire kende en gromde alvorens zijn tanden te zetten in de borsten van Martha:

‘Fruits purs de tout outrage et vierges de gerçures

Dont la chair lisse et ferme appelait les morsures !’

Daarop kon Sigurd natuurlijk niet achter blijven. Hij stak zijn hand in het slipje van Lea en streelde haar spleetje terwijl hij zong:

‘Mainte fleur épanche à regret

Son parfum doux comme un secret

Dans les solitudes profondes.’

Op teken verwisselden we van meisje. Nu nam ik Martha onderhanden. Ik hield haar stevig vast en drukte mijn onderbuik tegen haar schoot aan, zodat ze door mijn kleren heen mijn stijve kon voelen. Sigurd was zich op dat ogenblik tegen Lea aan het schurken en we acteerden beiden de stootbewegingen van het neuken om experimenteel na te gaan of het mogelijk zou zijn beide meisjes gelijktijdig een beurt te geven. Dit bleek het best te lukken wanneer we in hetzelfde ritme bewogen, waarbij de billen van de meisjes bij elke stoot met kracht tegen elkaar kletsten. Beide meisjes bleken voldoende lenig om rechtstaande en in elkaar gehaakt zelfs harde stoten goed op te kunnen vangen. Ik beloonde Martha voor haar medewerking door mijn vingers in haar slipje te laten verdwijnen en zacht over haar clitoris te strelen. Ik had haar misschien op die manier naar een orgasme gevingerd, indien Leo me niet op de schouder had getikt, omdat hij mijn plaats wilde innemen.

Lea was al door Leo en Sigurd onder handen genomen voor ik me tegen haar aanvleide en ze was er al behoorlijk door opgewonden, getuige haar keiharde tepels die glansden van het speeksel van mijn kameraden en het vochtige plekje dat zich ter hoogte van haar genotsgleuf op haar knalrode slipje aftekende en dat zienderogen groter werd. Ik liet mijn vingers door haar bruine lokken gaan terwijl ik haar naakte bovenlichaam van dichtbij bewonderde en de geur van haar zweet en opwinding opsnoof. Mijn lippen en tong beroerden haar lippen en daalden vervolgens af naar haar rechtopstaande tepels en haar lief naveltje. Op die manier haar mond en gladde buik met mijn tong verkennend ontlokte ik aan haar een zacht gekreun door de dunne stof van haar slipje te strelen ter hoogte van haar schaamstreek.

Zo exploreerden we met onze lippen en handen elk plekje van het lichaam van de drie meisjes die ons in volle seksuele overgave lieten begaan. We hielden eerst op toen het verlangen om onze gloeiende pik uit onze spannende slipjes te bevrijden haast onverdraaglijk werd.

Maar eerst wilden we wat tot rust komen. Een koele slok Sangre de Torros, genoten uit de cup van Lea ’s beha, was het voorspel tot de tweede ronde die begonnen met het uittrekken van onze kleren.

We hadden alle drie al een stevige erectie, waar de meisjes hun ogen niet van af konden houden. Onze pik is van behoorlijke omvang: mijn pik ken je, die van Leo is minder dik maar iets langer en die van Sigurd is werkelijk een prachtexemplaar voorzien van een formidabele balzak en weelderig rossig schaamhaar. De meisjes konden hun ogen niet afwenden van onze gespierde billen en de rechtopstaande knuppels die hen binnen enkele ogenblikken zouden opvullen.

In deze tweede ronde namen we gedrieën samen elk van de meisjes afzonderlijk onder handen. Het lot viel als eerste op de schone uit Madagascar. We trokken Brigitte ’s slipje tot op haar voeten, omringden haar en kusten haar om beurten op de mond, terwijl onze penis een slijmspoor achterliet op haar bilnaad, dijen en venusheuvel. Ze dacht waarschijnlijk dat ze gelijktijdig geneukt zou worden in kut en kont toen ze de pik van Sigurd op haar schaamlippen voelde drukken en mijn pik over haar kont voelde strijken. Maar we hadden vooraf afgesproken om in de tweede ronde nog geen enkel meisje te penetreren, om het aantal zaadlozingen in de voormiddag te beperken.

Maar een paar plaagstoten in de bilnaad of het wrijven van onze natte eikels over haar clitoris en schaamlippen moest natuurlijk wel kunnen. We stopten niet eerder tot haar billen en dijen glansden van ons en haar seksvocht.

Daarop ondergingen Lea en Martha hetzelfde lot. We trokken hun slipjes uit en vroegen hen hun benen lichtjes te spreiden. We prikkelden hun spleetjes met vingers, tong en penis tot ze ons smeekten om niet te stoppen en hen klaar te vingeren. Lea kwam het eerst aan de beurt en hoewel Martha, met haar rug naar Lea toe en haar armen in die van Lea gehaakt, slechts kon raden wat we precies met Lea deden, voelde ze de billen van Lea steeds heftiger tegen haar kont kletsen naarmate onze vingers brutaler te werk gingen in haar flamoes. Leo duwde zijn wijsvinger het eerst naar binnen, spoedig daarna gevolgd door de vinger van Sigurd en die van mezelf. We bewerkten haar kut en clitoris nu eens in een verschillend, dan weer in het zelfde ritme maar wel steeds sneller en harder naarmate Lea luider kreunde en hijgde. Ze kwam sproeiend klaar.

Toen moest Martha er aan geloven: ze gaf zich gewillig over aan onze vingers en gilde en kreunde uiteindelijk nog harder dan Lea toen ze uiteindelijk klaar kwam. Brigitte, die met grote ogen had gevolgd hoe we haar vriendinnen bevredigden, smeekte ons om ook klaar gevingerd te worden, want we hadden ons van haar afgewend toen ze bijna haar climax bereikte. We trokken strootje en Sigurd viel het genoegen te beurt om te voldoen aan haar verzoek. We keken van dichtbij toe hoe hij eerst enkele vingers en uiteindelijk zijn hele hand tussen haar open schaamlippen perste en haar in geen tijd naar haar hoogtepunt bracht. Hij trok tergend traag zijn hand glimmend van haar schedevocht uit haar flamoes en liet ons die besnuffelen en likken.

Onze pik aan het werk zetten was de bedoeling van de derde ronde, die andermaal voorafgegaan werd door een periode van afkoeling. We genoten van de herfstbries over ons naakte lijf. We wachtten niet lang want we hadden elk al zolang een stijve dat het bijna pijn deed. De afspraak was dat elk afzonderlijk het meisje van zijn keuze mocht neuken, terwijl de anderen toekeken.

Ik trok ditmaal het kortste strootje en mocht als eerste beginnen. Mijn keuze viel op Martha, het meisje met de harde appelborstjes, dat het hardst gekreund had toen we haar klaar vingerden tijdens de tweede ronde. Martha stond haar opdracht getrouw nog steeds rug aan rug met Lea, beide meisjes met de armen in elkaar gehaakt.

Ik droeg Martha op haar bekken zo ver mogelijk naar voor te duwen, dijen uit elkaar. Ik pakte haar billen vast en dreef mijn lul met één stoot zo diep mogelijk in haar warme gleuf en liet hem er inzitten zonder nog te bewegen. Haar geile vagina kneep met korte tussenpozen in de dikke lul die haar opvulde. Toen ze wat gekalmeerd was, vroeg ik haar om haar bekken te bewegen en mijn pik te berijden tot ik zou ejaculeren. Ze deed het aan een gejaagd ritme en met stijgende overgave naarmate haar eigen orgasme naderde. Onder het stoten botsten haar billen met een kletsend geluid tegen die van Lea, die op die manier meedeed aan onze vrijpartij. Mijn vrienden genoten evenzeer van de ritmisch opwippende borsten van Lea in tandem met ons liefdesspel als van de soepele beweging van Martha ’s bekken, happend naar mijn knuppel en vast beraden die tot het laatste druppeltje zaad leeg te pompen.

Martha kwam voor mij klaar. Eerst dan begon ik zelf mijn billen samen te knijpen, zes snelle stoten gevolgd door één diepe, zoals de Chinezen ons voorschrijven om lang en intens te kunnen neuken zonder te ejaculeren. Martha had het voorbereidende werk echter zo goed gedaan, dat ik al na acht maal herhalen van die reeks een krachtige straal zaad in haar schede spoot. Ik genoot nog wat na van het hijgende lichaam dat bezweet tegen me aan stond gedrukt en de niet aflatende stroom van schokjes van haar sluitspieren rond mijn penis en trok mijn pik vervolgens traag uit haar kut. Haar spleetje trok zich heftig samen en perste een deel van mijn zaad naar buiten. Het druppelde in melkwitte klonters langs haar dijen naar beneden. Ik schepte er een deel van op met mijn vinger en smeerde er haar lippen en tepels mee in.

Leo ’s keuze viel op de zwarte Brigitte, die nog steeds aan de lage tak van een eik ging. Ze moest haar benen rond zijn middel plooien. Leo ondersteunde haar kont, waarna hij haar gleuf langzaam op zijn pik liet zakken. Brigitte vertrok haar gezicht en had zichtbaar moeite om zijn lul in zijn volle lengte diep in haar flamoes te dulden. Leo wachtte heel attent tot ze voldoende geil was om geneukt te worden en hapte ondertussen plagerig naar haar tepels. Toen ze ‘doe maar’ gromde, ging hij zonder dralen aan het werk. We keken bewonderend naar de ritmische dans van zijn bilspieren en het gemak waarmee hij Brigitte ’s kont optilde zodat zijn glanzende pik telkens bijna helemaal tevoorschijn kwam waarop hij in gezwind ritme haar pruim telkens weer voluit op zijn pik neer liet ploffen. Brigitte kreunde als Navratilova telkens ze met haar volle gewicht op Leo ’s lul neerkwam. Ze besproeide de dijen en de ballen van haar sekspartner overvloedig met haar sekssappen. Het feit dat twee jongens, Sigurd met een stevige erectie en ik met een kletsnatte, nog half opgerichte pik, van dichtbij toekeken en haar luidkeels aanmoedigden maakte haar geiler dan een krolse kat, want dit was de eerste keer dat ze werd geneukt terwijl anderen toekeken. Ook zij kwam klaar voor Leo zo ver was. Leo hield haar in een stevige omhelzing met zijn pik diep in haar schede tot de golven van haar orgasme uit haar lichaam wegebden, zette haar vervolgens zachtjes op de grond en, nam haar, zodra haar knieën wat minder knikten, hard en snel van achter. Hij kwam met een jubelkreet klaar in haar aars, zijn handen om haar borsten geklemd. Ook hij had in de voorgaande dagen veel zaad opgespaard: dat bleek wel toen hij haar billen uiteentrok en een witte vloed uit haar kontgaatje druppelde.

Sigurd omhelsde Lea en liet zijn pik plagerig in en uit haar seksspleet glijden. Hij nam rustig zijn tijd maar bouwde de spanning wel op door zijn pik steeds langer en dieper in haar schede te laten tot ze het niet meer uithield en hem smeekte om haar sneller te neuken. Hij droeg haar echter op neer te knielen (wat Martha dus automatisch ook moest doen) en zijn pik te likken. Lea bleek hier zeer vaardig in en Sigurd hield het niet lang uit. Hij greep haar bij haar lokken vast en neukte haar in haar mond tot zijn zaad in straaltjes langs haar mondhoeken naar buiten droop.

We gaven de meisjes nu toestemming om zich los te maken. We vroegen hen ons hun flamoes aan te bieden door op handen en knieën voor ons te zitten, de kont iets naar achteren en de dijen wat uit elkaar. Ik knielde neer achter het glimmende zwarte kontje van Brigitte, Sigurd nam Martha en Leo had zijn zinnen gezet op Lea. Sigurd en Leo kondigden aan dat ze hun meisjes in de aars wilden neuken en bevochtigden hun penis en de aarsopening van de meisjes rijkelijk met speeksel.

Brigitte keek me bang aan want Leo ’s lul in haar kleine aarsje leek haar meer dan voldoende voor een voormiddag en mijn vlezig instrument dat opnieuw flink was opgezwollen leek haar veel te groot om zonder pijn een dergelijke neukpartij te doorstaan. Ik stelde haar echter op haar gemak door te beloven enkel in haar kut te zullen pompen. In ruil moest ze zich wel dubbel zo hard inzetten als de andere meisjes door ‘fuck me’ te kreunen op het tempo van onze stoten. Bij elke ‘fuck’ zouden wij drieën onze eikel zo diep mogelijk bij hen naar binnen boren en bij elke ‘me’ zouden we ons telkens terugtrekken.

We grepen de meisjes vast bij de lendenen en duwden onze lul gelijktijdig bij hen naar binnen. Brigitte legde ons een strak ritme op, dat weinig verschilde van het ritme waarop ik gewoonlijk een vrouw nam en dat enkel versnelde toen haar orgasme naderde. Het voelde dan ook erg lekker aan, ook al omdat haar stijgende lust goed te horen was in het hijgende ‘fuck me’ waarmee ze de maat aan gaf. Ik kwam als eerste klaar maar bleef in haar zitten tot mijn lul slapper werd en door haar kringspieren naar buiten werd gedreven. Leo was gewoon aan een vrij snel tempo te neuken en kwam pas in Lea klaar toen de andere twee meisjes er bij kwamen zitten, zijn billen streelden en zijn kontgaatje vingerden.

Zodra Leo en Lea klaar waren, nodigde ik Lea uit om naast me te liggen en in mijn armen uit te rusten. Mijn vrienden deden hetzelfde met de meisjes die ze nog niet geneukt hadden. Zodra de meisjes wat bekomen waren begonnen ze onze penis te kussen en te likken tot die weer rechtop stond. Ze klommen schrijlings op ons en begonnen onze pik te berijden. Lea ’s zware memmen bengelden voor mijn gezicht terwijl ze met overgave mijn pik bereed. Ik moedigde haar aan om klaar te komen en zich helemaal te laten gaan terwijl ik heftig in haar flamoes stootte en haar borsten kneedde tot er straaltjes melk uit spoten. ‘I’m coming’ kreunde ze en liet zich voorover vallen. Ik klauwde in haar billen en neukte haar hard en snel tot ik zelf mijn laatste restje zaad in haar had uitgestort.

De meisjes hadden alle opdrachten van de studentendoop met glans doorstaan.

Je wilt natuurlijk weten wat ze die namiddag met ons gedaan hebben, toen ze ons in hun macht hadden. De details bewaar ik voor ons samenzijn, maar ik kan je nu al vertellen dat het best meeviel. Ze troonden ons naar hun studentinnenkamer. Daar moesten we ons natuurlijk uitkleden en hun commentaar aanhoren over onze halve erecties. We kregen ook een pak slaag op onze blote billen tot onze pik recht omhoog stond. Ze trokken strootje en Lea viel de taak te beurt om onze eikels te ontbloten.

Toen namen de meisjes wraak voor dingen die ze die voormiddag minder leuk hadden gevonden: Sigurd moest Leo afzuigen en zijn zaad inslikken omdat hij in Lea ’s mond had gespoten. Leo, die twee meisjes van achteren had genomen, moest de penis van Sigurd in zijn aars dulden. Uiteraard was het Brigitte die Leo ’s billen na afloop uiteentrok en met haar vinger het restanten zaad van Sigurd uit zijn aars lepelde. Ik moest ritmisch ‘fuck me’ kreunen terwijl Sigurd me aftrok en Leo in mijn ballen kneep. Ze lachten zich een breuk om mijn hijgende en kreunende climax. Het zaad dat op het einde uit mijn eikel vloeide, werd opgevangen en op mijn lippen gesmeerd. Ter afronding trokken ze hun slipje uit en lieten ons elk tussen hun dijen neerknielen. Terwijl ze aan een glaasje wijn nipten, moesten wij ons laven aan hun zoute schedevocht door hun spleetje met onze tong verwennen. Ze hadden ons voor een grote slaapkamerspiegel geplaatst en ons bevolen de kont hoog omhoog te steken, zodat ze niet enkel onze billen, maar ook onze ballen en penis goed konden zien. Een tikje op onze billen was het teken dat we met elkaar van plaats moesten verwisselen, en een ander meisje moesten likken.

Maar zoals gezegd, meer details bij mijn thuiskomst.

Tot spoedig,

Heer Halewijn

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal of rechtstreeks per mail. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *