Vrijersvoet

()

Eindelijk brak de lente aan en wel met zoveel animo dat het haast zomer leek. Het kwik schoot de hoogte in en van ’s morgens vroeg hoorde je een gekwetter en gekwinkeleer van jewelste tussen het zongevlekte gebladerte. Voor vogels en vee, voor klein en voor groot gold nu hetzelfde parool: tijd voor paren om te paren.

Ook wij, mensenkinderen, voelden ons libido met de dag toenemen. Wij, dat waren in dit geval Veerle en ik, beiden de veertig al voorbij maar in dit jonge jaargetijde opnieuw hitsig als pas ontloken tieners. Waar we in de winter gemiddeld een tweetal keer per week vrijden, ging er nu geen dag voorbij zonder dat ze haar dijen spreidde en ik mijn jongeheer in haar vochtig warme spleetje schoof. Kortom het werd hoog tijd voor een boswandeling vol stomende seks, zoals we die in ons twintig jaar samenzijn wel vaker hadden beleefd.

Toen ik haar besmuikt vroeg een korte rok aan te trekken en haar slipje thuis te laten, kon ze meteen raden wat ik van plan was. Het toverde een glimlach op haar gezicht, want ze had evenveel goesting als ikzelf. Geen tien minuten later sprongen we in de auto op weg naar een bosrijke en verlaten uithoek van de provincie, een paradijselijk plekje dat we jaren geleden als leden van een wandelclub hadden ontdekt. Het was een gewone werkdag. De kans dat we, zelfs met dit prachtige weer, op dit vroege middaguur andere wandelaars zouden aantreffen leek verwaarloosbaar klein maar toch niet helemaal uit te sluiten. De mogelijkheid om ontdekt te worden maakt buitenseks echter extra prikkelend.

We houden ervan om de seks langzaam op te bouwen door telkens een honderdtal meter door het bos te wandelen en dan even stil te staan om elkaar te knuffelen, steeds intiemer en gewaagder. Ik plukte bosaardbeien, klein als erwtjes maar zoet en vol aroma, die ze met zachte, vlugge kusjes van tussen mijn lippen weggriste. Bij een geurige vlierstruik omhelsde ik haar de eerste keer. Zij sloeg haar armen rond mijn hals, haar borsten stevig tegen mij aangedrukt. Ik zocht onder haar rokje naar haar blote billen en trok haar zo hard mogelijk tegen mijn kruis aan. Aangetrokken door het zoete aardbeienaroma, zochten onze lenige tongen elkaar in een eindeloze kus. Onze handen dwaalden gulzig over elkaars rug en billen. Al dat ‘zinnenkittelend driftkrioelen’ had al snel effect: Ik merkte dat haar tepels harder werden en zij voelde iets tegen haar venusheuvel aankloppen wat onmogelijk de autosleutel kon zijn.

Ik wees haar tussen vermolmde boomresten op een grote penis met melkwitte schacht en een bruinpaarse eikel.

“Niet te verbazen dat we nooit in een bos kunnen wandelen zonder aan seks te denken. Haast onder elke struik zowaar een phallus impudicus! Klinkt een stuk aardiger dan ‘grote stinkzwam’, vind je niet? Een flinke knaap is het wel: hij kan zelfs door asfalt dringen als hij omhoog wil komen. In de Gouden Eeuw bij de Engelsen ook bekend als de ‘Hollanders workingtoole’. Misschien weten de Nederlandse lezers en lezeressen van 4F verhalen wel waarom.” “Hij staat misschien niet de hele dag zo fier recht als deze paddenstoel, maar ik geef toch de voorkeur aan dit werktuig”, antwoordde mijn vrouw lachend terwijl ze door mijn broek heen naar mijn roede tastte.

“Om te beginnen ruikt die daar veel te vies, bah.”

We wandelden lachend verder tot aan een zonnige open plek waar tussen het mos viooltjes bloeiden. Met het opgooien van een muntje werd bepaald wie hier uit de kleren moest gaan. Het lot viel op mij en ik gaf me gewillig over aan haar strelende handen die plagerig langzaam mijn hemd open knoopte en na zachte kusjes op mijn hals mijn bovenlijf ontbloten. Ze ontkleedde me niet dadelijk helemaal maar ging met de tip van haar tongetje beurtelings over mijn linker en rechtertepel. Om me nog verder op te geilen tastte ze met haar vingers door het flanel van mijn broek heen naar mijn ballen, daarbij onophoudelijk zachtjes knabbelend op elk van mijn tepels, tot ik begon te kreunen.

“En nu wordt het tijd om je paal te bevrijden,” fluisterde ze schor in mijn oor terwijl ze mijn broeksriem openmaakte. Mijn broek viel al snel op mijn enkels zodat ze mooi afgetekend mijn erectie in mijn strakke boxershort kon zien. Het topje van mijn eikel kwam net boven mijn broekrand uit. Ze bevochtigde haar vinger en maakte onafgebroken cirkelbewegingen over die paarse vleesknop tot een druppeltje voorvocht opwelde, die ze gretig op likte.

“Sluit je ogen en houd je handen in de nek”, gebood ze. Ik voelde hoe mijn laatste kledingstuk heel langzaam naar beneden werd getrokken en hoe een steeds groter deel van mijn lid en billen door de koele lentewind werd gestreeld.

“Opdracht volbracht”, lachte ze terwijl ze een kletsende tik op mijn blote billen gaf. Ik propte mijn kleren in een rugzakje en we vervolgden onze weg dieper in het bos: zij met haar kleren nog aan maar met een stevige blos op de wangen, ik achter haar aan in adamskostuum met opgerichte phallus impudicus.

Enkele minuten later kwamen we bij een tweede open plek, waar zij op haar beurt uit de kleren moest. Omdat ik nogal onhandig ben met vrouwenkleren en ze bang was dat ik iets zou scheuren gaf Veerle er de voorkeur aan om zichzelf uit te kleden. Wel wetend dat ik elk plekje van haar lichaam ken, reikte ze me zonder haast, maar zonder overdreven schroom, haar bloes, rokje en behaatje, die alle in het rugzakje verdwenen. Ik liet haar een ogenblikje onder een zilverberk staan, de armen boven het hoofd geplooid, om te genieten van het schaduwspel van het jonge lover op haar opgerichte borsten.

“Vind je me nog mooi,” vroeg ze poeslief.

“Mooi en begeerlijk,” gromde ik terwijl ik haar stevig in de armen nam en tegen me aandrukte. We genoten van het contact van onze blote huiden en bleven een lange tijd verzaligd met gesloten ogen staan, luisterend naar het kwetteren van de vogels en het bonken van ons hart. Ik voelde hoe ze met haar kutje mijn dijbeen zocht en op en neer begon te glijden.

“Je bent je op mijn been aan het klaar wrijven, jij geile poes!” lachte ik, “kom, we gaan verder voor je jezelf zo opgeilt dat je door je benen zakt.”

Nu we beiden poedelnaakt waren trok ze me plagerig aan mijn penis nog dieper het bos in, tot we bij een grote omgevallen boomstronk kwamen. Werd het beffen of pijpen? Opnieuw werd getost om het toeval te laten beslissen. Gelukkig viel het lot dit keer op haar, want ik wilde niet klaarkomen voor de apotheose van onze boswandeling. Ik nodigde haar uit om zich op de boomstronk op de rug uit te strekken, waarbij de rugzak haar tot hoofdkussen diende. Haar benen bengelden wijd open aan beide zijden van de dikke stam, zodat ik gemakkelijk bij haar kutje kwam. Ik snoof diep aan haar halfopen spleetje en begon toen zachte tongzoentjes te geven op haar donsbehaarde venusheuvel en de binnenkant van haar dijen. Mijn tong werd driester en gaf nu steeds vaker ook vederlichte likjes aan haar lipjes, die zich steeds verder openden en het roze vlees van haar schedepoortje lieten zien. Ze kreunde en spoorde me aan, maar ik liet me niet opjagen. Langzaam bouwde ik de spanning op terwijl mijn tong zich steeds dieper in haar schede draaide. Met enkele welgemikte likjes ontblootte ik haar clitoris. Ze kreunde en kronkelde telkens ik mijn tong over haar genotsknopje liet gaan. Ik ken haar lichaam goed en wist dus dat ik er goed aan deed om mijn vingers niet in haar gleufje te stoppen: de beste manier om haar zo dicht mogelijk tegen haar plafond krijgen zonder haar te laten klaarkomen. Bij de eerste parels schedevocht hield ik op en beval haar doodstil te blijven liggen. Ze kon ook moeilijk anders: ze moest haar benen wijd open houden om niet van de boomstam te rollen en was dus weerloos aan mij overgeleverd. Terwijl ik zachtjes in haar tepels kneep, keek ik van dichtbij toe hoe haar schedespieren zich samentrokken en het geurige kutsap in zilverkleurige straaltjes naar buiten stuwden, die op haar wijd open dijen opdroogden in de lentewind.

Nu waren we beiden wel goed heet voor de finale en van veel verder wandelen was geen sprake meer. Al na enkele stappen zag ik een reuzenolm staan die uiterst geschikt leek voor de bekroning van ons liefdesspel. Ik fluisterde haar een versregel van Rosalie Hirs in het oor:

Het wil en wil je tegen die boom daar

“Ja,” zuchtte ze, “ik zie hoe je stam bloeit in parels en mijn kut hunkert naar jouw vochtigst zaadbad.”

Ik drukte haar stevig tegen de brede olmenstam, ging lichtjes door de knieën en drukte mijn eikel tussen haar open schaamlippen. Ik gleed vlot in haar liefdesgrotje en hield even stil om beter te voelen hoe haar kringspieren zich samentrokken en in mijn trillende eikel knepen. Ik stootte hard en diep. Zwaar ademend klauwde ze haar vingers in mijn schokkende billen. “Ik kom, o ik kom” kreunde ze.

“Nee liefste,” hijgde ik terwijl ik snel mijn pik uit haar kutje trok, “nog even uitstellen. Ondersteun je bekken met je handen en druk die zover mogelijk naar voor, zodat je goed kan zien hoe ik in en uit je schuif.” Ik wreef mijn zeiknatte eikel enkele malen over haar clitoris en liet hem dan plagerig heel even in en uit haar spleetje glijden. Ik las het in haar ogen en zij zag het in de mijne: er zat een orgasme met orkaankracht aan te komen.

Plots klapte een luik in de olm open. Ik kon haar nog net vastgrijpen voor we beiden naar binnen tuimelden. Rond buitelend aan elkaar geklonken bleven we een tijdlang in het donker zweven, vreemd genoeg zonder een spoor van angst. Integendeel, de lust om het onderbroken liefdesspel te hervatten werd heviger dan ooit. Ze tastte naar mijn nog steeds harde paal, zette hem voor haar opening en klemde haar dijen rond mijn middel. Ik gleed weer naar binnen en duwde haar seksspleet met kracht neer op mijn jongeheer.

Het duister loste op en we zweefden nu zachtjes over een glooiend en bloemrijk weidelandschap. Opeens wees Veerle verbaasd naar de horizon, waar een bouwsel opdoemde dat veel weg had van een torenhoge houten wolkenkrabber.

“Mijn hemel, een immense Reichse orgon-accumulator” riep mijn wederhelft, gediplomeerd sekstherapeute, uit.

“Een wat…?”

“Ach, je weet wel, het prototype van de orgasmatron…Uit de film Sleeper met Woody Allen?… Ik vertel het je later wel, nu eerst lekker verder neuken!” Links en rechts van ons zweefden neukende paren en hier en daar jongens en meisjes die met zichzelf aan het spelen waren. Het werden er hoe langer hoe meer naarmate we dichter naar de accumulator toe dreven.

“Welkom in Vrijersvoet” galmde plots een zwoele stem die van binnen in ons hoofd leek te komen: “de plaats voor ieder die zo dicht bij het orgasme staat, dat er geen weg terug meer is. Al wie je hier ziet bevindt zich nu ergens ter wereld op de drempel van het klaarkomen. Geniet van elke seconde, want niemand kan langer dan een paar minuten in dit paradijs blijven. Kijk, het meisje links van jullie met de roze dildo in haar spleetje ziet jullie zo wellustig neuken dat ze op dit eigenste ogenblik klaar komt.”

En inderdaad we zagen een meisje met brekende ogen naar ons kijken, een gilletje slaken en dan langzaam vervagen. We gaven onze ogen goed de kost, wetend dat het niet lang meer zou duren voor ook wij zouden oplossen in de azuurblauwe, naar jasmijn geurende lucht. Toen ik een zwart koppeltje in de gaten kreeg dat het op zijn hondjes deed en de peervormige tietjes van het meisje heftig zag bengelen onder het stotend geweld van haar partner, was het zo ver. Een krachtige straal zocht zich een weg door mijn seksbuis en bezorgde de schede van Veerle het vochtigst zaadbad waar ze zo naar had verlangd. Zoals vaak kwam ook zij klaar zodra zij mijn zaadstraal tegen haar schedewand voelde kloppen. We klampten ons hijgend en bezweet aan elkaar vast terwijl het landschap om ons heen vervaagde en het korte tijd donker werd.

Toen we de ogen openden stonden we weer tegen de olmenstam, trillend op de benen. Met een soppend geluidje floepte mijn lul uit haar flamoes. Haar gleufje lekte meteen meerdere pakjes zaad en kutvocht, die spoedig in straaltjes van haar dijen dropen. Terwijl ik haar en mijn geslacht met grote plataanblaren schoon veegde, keek ik haar vragend aan. Ze leek hetzelfde te denken als ik.

“Dit kunnen we niet voor ons houden. We moeten dit doorvertellen aan ieder die van seks weet te genieten.” Ik beloofde plechtig alles naar waarheid op te schrijven en met My en de lezers en lezeressen van 4F te delen.

Veerle, die met vier vingers in haar slipje over mijn schouder had meegelezen terwijl ik “Vrijersvoet” uittikte, knikte instemmend.

– Zo is het inderdaad gelopen, maar denk je dat ze ons zullen geloven?

– Ik denk het wel. Er zijn vast meerdere toegangspoortjes naar Vrijersvoet en ik ben er bijna zeker van dat lezers en lezeressen van 4F verhalen het af en toe bezoeken. Ik zou haast zweren dat ik er Mia en Ilse heb zien rondzweven, op het moment dat wij er waren.

– Misschien moet je ook eens vertellen van onze eerste keer, in de trein…

– Of die keer dat ik op neukcursus ging… Ik kan moeilijk kiezen.

– Laat de schrijvers die op 4F publiceren dan maar kiezen.

– Schrijfsters…

– Nou goed dan. De eerste schrijfster die reageert op bovenstaand verhaal mag kiezen of de volgende inzending een treinverhaal of een sekscursus verhaal wordt…

– …en ze krijgt gelijk een rol in dat verhaal!

Heer Halewijn

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal of rechtstreeks per mail. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *