Tiresias

()

TIRESIAS

‘Het is echt waar

Ik heb het in mijn dromen zelf gezien’

Om mijn verwarring te begrijpen toen ik in die middag in de Zanzibar was, een ‘onsen’ (Japanse warmwaterbaden met wellness faciliteiten) in de buurt van Hakone, moet je weten dat in een onsen de ruimtes voor vrouwen en voor mannen strikt gescheiden zijn. De stoomsauna was de voornaamste attractie in Zanzibar. Die was niet groot, er was amper ruimte voor twee tegenover elkaar geplaatste bankjes. Maar de met berkenhout geparfumeerde stoom die elke vijftien minuten sissend en borrelend uit een gaatje in de wand stroomde opende alle poriën in je huid en pakte je warm en vochtig in als een foetus in de baarmoeder.

Ik ging meestal op de middag, wanneer er nauwelijks klanten waren in de Zanzibar, en in de mannenafdeling al helemaal niet. Zo ook op deze herfstige woensdagmiddag. Toch kwam er zodra ik in de stoomsauna had plaats genomen tot mijn verrassing nog iemand binnen: een Japanner van rond de dertig schatte ik, een gedrongen gestalte met een weelderige bos schaamhaar die zijn penis aan het oog onttrok. De stoompijp in de wand begon te sissen en dra werden witte wolken de sauna in geblazen. Van mijn overbuur was al snel enkel nog een vaag silhouet te onderscheiden en na een tijdje zelfs dat niet meer; de stoom bleef komen tot ik totaal door een dichte witte wolk zat ingesloten en geen hand meer voor mijn ogen kon zien.

Precies op dat moment gebeurde er iets raars met mijn lichaam; ik had mijn handen in mijn kruis gelegd en voelde opeens mijn penis en mijn balzak zienderogen onder mijn handen verschrompelen. Ik betastte mijn borst, waar twee grote mammen aan begonnen te groeien. Snel greep ik opnieuw tussen mijn benen; waar mijn penis was geweest voelde ik nu een vagina. In amper een minuut was ik in een vrouw veranderd!

Een lichte paniek maakte zich van me meester. Zelfs al waren er nauwelijks klanten, hoe raakte ik uit de sauna, in de kleedkamer en van daar naar buiten zonder opgemerkt te worden door iemand van het bedienende personeel en zonder schandaal te verwekken? Een vrouw in de mannenafdeling! Het was nooit gezien en ongetwijfeld zouden ze er de politie bijhalen. Dat zou tot een fikse boete leiden, en misschien zelfs tot het intrekken van mijn verblijfsvergunning.

Het meest onmiddellijke gevaar kwam van de vent die samen met mij de sauna was ingedoken. Zou hij naar buiten lopen en me verklikken? De toevoer van stoom was inmiddels gestopt en langzaam dreven de wolken weg zodat onze silhouetten weer zichtbaar werden. Mijn overbuur sprong eventjes recht. Hij moest dus in de gaten gekregen hebben dat er een vrouw tegenover hem zat.

“どうやってここに来たの?”, zei hij. Ik probeerde hem in het Engels uit te leggen wat er gebeurd was, maar hij bleek even weinig Engels te begrijpen als ik Japans. Gelukkig stormde hij niet naar buiten om een scene te maken.

Hij bleef integendeel zitten en keek me begerig aan. Ik werd er wat verlegen onder, zeker toen ik merkte dat zijn penis met schokjes uit de bos schaamhaar tevoorschijn kwam. Vooral mijn borsten leken hem geweldig op te winden. Ik ben niet biseksueel van nature en het voelde vreemd en opwindend aan om opeens het voorwerp te zijn van mannelijke lustgevoelens. Zijn penis stond al snel kaarsrecht en was goed te zien, nu de lucht in de sauna helemaal was opgeklaard. Zoals bij alle Japanners was zijn neukstok niet erg lang, maar wel behoorlijk dik. De sauna verlaten met zo’n harde erectie zou hij wel niet wagen, dus er was weinig gevaar dat ik meteen zou worden ontdekt.

Maar hoe ervoor zorgen dat hij zijn mond zou houden eens zijn penis weer was verslapt? Ik zag maar één uitweg; ik moest me door hem laten neuken. Dan zou hij zich na afloop zeker koest houden over alles wat er in de sauna was gebeurd. Diep in mezelf moest ik toegeven dat ik dat ook echt wilde. Hier was een unieke kans om aan den lijve te ervaren wat een vrouw voelt bij seks, iets waar elke man toch al eens van heeft gedroomd. Ik had in mijn leven tientallen vrouwen gehad en had met afgunst gezien hoe ze zich kreunend aan hun orgasme overgaven telkens ik hen naar hun hoogtepunt had gebracht. Was de seksbeleving bij vrouwen echt zo intens?

Ik leunde achterover, sloot mijn ogen en opende mijn benen wat, zodat mijn overbuur mijn gladgeschoren flamoes kon zien. Hij vatte het correct op als een uitnodiging, al hield ik mijn ogen gesloten. Het duurde niet lang of ik merkte dat hij naast me was komen zitten. Hij legde zijn hand op mijn knie, trok mijn benen nog wat verder uit elkaar en streelde schuchter de binnenkant van mijn dijen. Ik hield mijn ogen dicht, maar verzette me niet, zodat zijn strelingen al snel stouter werden. Ik moest even naar adem happen toen zijn vingers langs mijn buitenste schaamlippen gleden. Ik had nooit vermoed dat een vrouw op die plek zo gevoelig is. Hij had echter vooral aandacht voor mijn borsten, die hij keer op keer streelde tot mijn tepels stijf rechtop stonden. Toen daalde hij weer af naar mijn spleetje, zocht en vond mijn gezwollen clitoris en masseerde die met het topje van zijn wijsvinger. Ik kromde mijn rug om hen intenser te voelen, voor hem het sein om zijn wijsvinger tussen mijn geopende schaamlippen te drukken. Ik voelde me knalrood worden, opende mijn ogen en keek hem vragend aan.

“あなたをファックします”, fluisterde hij. Ik begreep geen Japans maar meende wel het woordje ‘fuck’ te hebben opgevangen. Ik knikte zwijgend met glinsterende ogen. Hij trok me recht en duwde me met de rug tegen de warme en vochtige marmeren wand van de sauna. Ik was een halve kop groter dan hem en het zou hem geen moeite kosten om me rechtstaande te neuken. Ik greep naar zijn penis om die naar mijn gaatje te leiden, maar hij hield me tegen. In plaats daarvan greep hij mijn beide polsen vast en drukte die hoog boven mijn hoofd tegen de wand. Mijn borsten priemden op die manier naar voren en daar was het hem om te doen. Met zijn gulzige tong bewerkte hij mijn linker en mijn rechter tepel, terwijl zijn glibberige eikel tegen mijn clitoris tikte. Nu begon zijn penis aan een spel van plagerige stootjes tegen en tussen mijn lipjes, zonder dat hij echt moeite deed om binnen te dringen. Mijn ademhaling versnelde en hij staarde gefascineerd naar mijn jagende boezem.

Eindelijk boog hij wat door de knieën en gleed in één beweging bij me naar binnen. Ik voelde hoe ik werd opgevuld, maar het was niet de intense ervaring die ik ervan had verwacht. Waren de kreetjes die bijna elke vrouw had geslaakt op het ogenblik dat ik bij hen naar binnendrong voor een groot stuk toneel geweest? Maar mijn lichte teleurstelling was snel over toen mijn Japanner begon te pompen. Jeetje, wat was dat een lekker gevoel om zijn penis heen en weer langs mijn schedewand te voelen glijden! Het was dus toch waar; vrouwen kunnen veel intenser van seks genieten dan mannen! Hij neukte me diep en krachtig en een kleine versnelling van zijn pompbewegingen bleek voldoende om me een orgasme te bezorgen. Hij merkte het meteen aan de snokkende samentrekking van mijn vaginaspieren en het overvloedige vocht dat langs zijn schacht op zijn balzak druppelde. Hij grijnsde me toe en hield zich even in. Wel bleef hij in me zitten, maar liet nu mijn polsen los en deed teken dat ik mijn handen op zijn kont moest leggen. Daarop hervatte hij het pompen, maar nu in een veel sneller tempo, duidelijk met de bedoeling zelf snel klaar te komen. Zijn billen schokten nu zo snel en hard dat ik moeite had om mijn handen op zijn kont te houden, zelfs al klauwden mijn vingers in het stevige vlees van zijn billen. Plots slaakte hij een diepe grom en hield zich stil. Hij was in mij klaargekomen. Tegen mijn verwachting in had ik het moment dat zijn zaad tegen mijn baarmoederwand spoot helemaal niet gevoeld.

Eindelijk liet hij me los, wreef een restje sperma uit over zijn bovenbeen zodat het niet opviel, maakte een beleefde buiging (Japanners zijn echt onverbeterlijk) en verliet de sauna. Precies op dat moment begon de sauna zich opnieuw met stoom te vullen en werd ik in een dikke wolk aan het zicht onttrokken. Op het ogenblik dat de lucht verzadigd was van stoom voltrok zich het transformatieproces opnieuw, nu in omgekeerde richting. Mijn borsten krompen en tot mijn opluchting voelde ik weer het vertrouwde bengelen van mijn penis en balzak tussen mijn dijen. Als man was ik de sauna binnen gelopen, als man kwam ik er weer uit.

Eén zaak hield me evenwel nog bezig. Zou ik nu zwanger kunnen worden en zou er een dochter geboren worden uit mijn hoofd, zoals dat Zeus overkwam? Het antwoord kwam bij de eerstvolgende plas: een dikke straal sperma ging mijn urinestraal vooraf. Het laatste spoor van dit avontuur liet ik achter in het urinoir van de Zanzibar.

Heer Halewijn

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *