Aangenaam werk 1.3

()

Ik was het zat!

Altijd maar ruzie met mijn ouders en eigenlijk om niets. Ze waren zelf de hele week overdag niet thuis en moest ik zelf de beslissingen nemen. En als ik dat deed was het weer niet goed. Maar ja, wat kan je er als 19 jarige aan doen?

Laatst zag ik in de plaatselijke krant een advertentie staan dat er een gezelschapdame werd gezocht bij een iets wat oudere mevrouw bij ons in de villa buurt aan de andere kant van de stad, kost en inwoning inbegrepen stond er ook nog in en omdat ik net mijn diploma gehaald had en ik toch een baan moest gaan zoeken reageerde ik op de advertentie. Toen ik dit aan mijn ouders vertelde was het natuurlijk weer niet goed genoeg maar opstandig als ik inmiddels geworden was heb ik toch een nette brief geschreven.

Een tijdje was het stil betreffende deze sollicitatie maar een dag of tien later kwam er een telefoontje van een vrouw die me vertelde dat ik mocht komen voor een gesprekje.

Maandagmorgen om 10.00 uur stipt belde ik bij het prachtige oude huis aan de Zwaluwenlaan Nr: 10 en werd er open gedaan door een wat oudere dame die zoals later bleek de huishoudster / kokkin te zijn. Na een welkom en mijn jas te hebben afgegeven mocht ik plaats nemen op de bank in de hal totdat mevrouw klaar was met een andere sollicitante.

Een tiental minuten ging voorbij toen er een meisje van ongeveer mijn leeftijd werd uitgelaten en direct daarna kon ik binnen komen in de woonvertrekken van mevrouw van Zanten. Achter in de ruimte zat een vrouw van ongeveer 40 jaar maar wat mij nog meer opviel waren haar prachtige rode haren die als een waaier over haar schouders vielen. Even viel ik stil en hoorde nog maar net dat mevrouw vroeg om wat meer over mezelf te vertellen. Nadat ik verteld had dat ik Ilse hete en een korte beschrijving van mijn niet echt opwindende leventje vroeg ze mij of ik een vriendje had en of ik er geen probleem mee had om zeven dagen per week overdag beschikbaar te zijn voor haar. Na dit beiden ontkent te hebben vertelde ze mij wat de verdienste waren en dat ik ook werkkleding op de dagen dat er bezoek voor haar was moest dragen, daarmee kwam er een einde aan ons gesprek. Na een hand van haar gehad te hebben werd ik uitgelaten en ik zou binnen een week horen of ik een tweede en laatste gesprek met haar zou hebben.

Vier dagen later ging de telefoon. De zelfde vrouw als de vorige keer vertelde dat ik uitgenodigd was bij mevrouw van Zanten voor het laatste gesprek en eventueel het tekenen van een arbeidsovereenkomst. Ik kon de spanning in mijn lichaam voelen en bereide mij de volgende dag voor op de laatste hindernis.

Wederom op tijd belde ik aan op nummer 10 en werd er open gedaan door de zelfde vrouw. Het was vandaag warm en daardoor had ik een rokje met daar onder blote benen en bloesje met korte mouwen aangetrokken en geen jas. Na een paar minuten mocht ik wederom plaats nemen in de woonkamer alleen was mevrouw er nog niet. Ik bleef keurig staan zoals de vorige keer en bleef wachten tot mevrouw verscheen. Toen ze binnen kwam mocht ik van haar gaan zitten in de stoel tegen over haar. Ze had papieren bij zich die ze ondertussen doornam. Ook zag ik haar af en toe naar mij kijken alleen was dat niet naar mijn gezicht maar bleef haar blik ongeveer ter hoogte van mijn benen steken. Ik keek even naar beneden en zag dat mijn rokje iets op gekropen was en dat ik mijn benen niet geheel gesloten had. Ze zat dus gewoon onder mijn rokje te kijken en waar ik de brutaliteit vandaan haalde weet ik nog niet maar ik spreidde mijn benen nog iets verder wat bij haar een kleine glimlach ontlokte.

Op dat moment wist ik dat ik de baan had.

Gefeliciteerd zij mevrouw van Zanten je hebt de baan Ilse en we zullen nu even wat papierwerk regelen.

Ze stond op, gaf mij een hand en vroeg mij mee te komen naar haar werkkamer waar een aantal papieren voor mij klaar lagen die getekend moesten worden. Tijdens het ondertekenen had ik het idee dat ze in mijn bloesje stond te loeren en dat ontlokte bij mij harde tepels die toen ik recht stond ook aan de buiten kant van mijn bloesje te zien waren. Ik zag dat ze er glimlachend naar keek en ik dacht dat dit wel eens een leuke tijd kon gaan worden. Wederom kreeg ik van haar een hand, verwelkomde ze mij, en hoopte op een lange samenwerking. Ze nam mij mee naar een kamer en vertelde mij dat dit mijn kamer was voor mijn verblijf hier en dat de douche en WC aan de andere kant van de gang tegenover mijn kamer waren. Met een briefje met het adres voor werkkleding werd ik voor deze week heen gezonden om de zaakjes te regelen die ik nog moest doen zodat ik volgende week maandag kon beginnen.

Het adres voor kleding was in het centrum van de stad en ik besloot om daar met fiets naar toe te gaan. In de winkel werd ik ontvangen door een leuk uitziende verkoopster en haar vertelde ik dat ik was gestuurd door mevrouw van Zanten. Een lieve glimlach was het gevolg. Loop maar even mee naar achter zei ze tegen mij en wees mij de weg. In een paskamer aangekomen vroeg ze mij of ik mij wilde ontdoen van mij kleding. BH en slipje mocht ik nog wel even aan houden. Ze begon met het meten van mijn maten en toen ze daarmee bezig was kwamen haar handen regelmatig op mijn lichaam. Een echte straf was dit niet want mijn lijf begon te reageren en toen ze vroeg of ik ook mijn BH af wilde doen waren mij tepels stijver dan ooit tevoren. Hierna, nam ze ook mijn borstmaten. Zo kwam ze natuurlijk ook met haar handen tegen mijn borsten. Ik kon hier door een kreun niet onderdrukken en ze zei dat ik goed in de smaak zal vallen bij mevrouw van Zanten. Dat dit de gedachte bevestigde die ik al had maakte dat ik over heel mijn lijf een rilling kreeg.

Kleed je maar weer aan en kom over twee dagen maar weer terug om te passen zij ze en gaf mij een handje ter afscheid.

Thuis gekomen moest ik nog wat spullen inpakken die ik direct nodig zou hebben de rest kwam wel op een later tijdstip.

Twee dagen later stond ik weer in de winkel en werd wederom naar de paskamer gedirigeerd met het verzoek of ik mij dit keer geheel wilde ontkleden. Petra zoals ze hete kwam terug met een hele stapel kleding. Als eerst kreeg ik een ietwat doorzichtig stringetje aan en een BH van de zelfde stof. Toen ik in de spiegel keek werd ik geil. Ik beloofde mezelf dat straks thuis de ontlading wel zou komen. Met een paar zwarte stay-up kousen en een jurkje wat halfweg mijn dijen kwam, een laag uitgesneden voorkant en van een wat ruwe stof zodat als ik bewoog mijn tepels schuurde en zich in no-time oprichten, zo bekeek ik mezelf in de spiegel. Wat ik daar zag deed mijn bloed koken. Wat een prachtige outfit had ze me aangemeten, een wit schortje completeerde het geheel. Ook zag ik dat als ik voorover bukte het jurkje los kwam van mijn lijf en dat het randje van mijn jurkje ook boven mij stay-ups uitkwam zodat er een klein stukje blote dij zichtbaar werd. Petra vroeg of ik tevreden was en dat kon ik alleen maar beamen, daarna hielp ze mij met ontkleden en kwamen haar handen weer regelmatig in contact met mijn lichaam en ik liet haar maar begaan. Mijn BH werd losgemaakt en mijn borsten werden zalig betast en ik kon alleen maar met mijn ogen dicht staan te genieten. Mijn string werd omlaag geschoven en ik mocht gaan zitten voor het uit doen van mijn kousen. Nog voor mijn kousen geheel uit waren kwam haar mond op mijn zachte kale lipjes terecht en likte haar tong mij in een razend tempo naar een geweldig orgasme.

Na al mijn kleding ingepakt te hebben kreeg ik bij de deur een dikke zoen en vertelde ze mij dat als ik een dag vrij zou hebben haar best even mocht bellen voor een vervolg op het geen er in de paskamer niet meer van gekomen was.

Ilse

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onderaan het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *