De ontdekking

()

Toen ik 16 jaar oud was had ik een vriendje hij hete Theo en was op alle gebied mijn eerste en enige. Omdat ik geborgenheid en aandacht aanzag voor liefde trouwden Theo en ik toen ik 21 was. Het voorspel met Theo was heerlijk tot het op penetreren aankwam dan kreeg ik een gevoel dat ik niet thuis kon brengen en kwam ik nooit klaar, hoewel Theo verschrikkelijk zijn best deed. Als Theo na de neukpartij vermoeid zijn ogen dicht deed lag ik nog lang te piekeren over wat er met mij mis kon zijn. Als Theo sliep en ik mijn vingers over mijn lipjes en kittelaar liet gaan kwam ik als een sneltrein klaar. Klaarkomen kon ik dus wel alleen niet op de lul van Theo en dat was de reden dat ik een dokter bezocht.

Na de dokter uitgelegd te hebben wat de reden van mijn bezoek was kreeg ik een lichamelijk onderzoek waaruit bleek dat er niets met mij mis was. De dokter stuurde mij naar een psychiater voor verder onderzoek waarbij ik niet het idee had dat er vooruitgang in de gesprekken zat. Tijdens de periode van deze gesprekken was Theo voor een paar dagen naar het hoge noorden voor wat zakelijke gesprekken en had ik geregeld dat ik bij mijn moeder kon eten. Na het gesprek met de psychiater liep ik omdat het prachtig weer was de afstand naar mijn moeder. Het zonnetje straalde de temperatuur was goed en alle mensen liepen er luchtig gekleed bij. Dat ik daarbij meer naar de vrouwen benen en borsten keek dan naar mannen viel mij niet op.

Bij mijn moeder aangekomen liep ik naar de tuin ingang aan de achterzijde en zag mijn moeder daar liggen zonnen. Hoi, mam riep ik en zij draaide zich om waarbij haar bh achterbleef op de handdoek. Mijn ogen vielen op een paar mooie bruine borsten en er liep een rillinkje over mijn rug. Mijn moeder wist van dit hele verhaal nog niets af maar merkte aan mij dat er iets niet in orde was. Wat is er schat vroeg ze en na een ogenblik barste ik in huilen uit, kwam het verhaal er onverstaanbaar in horten en stoten uit waarbij ze mij omarmde, tegen zich aandrukte en mijn tranen haar zachte borsten nat maakte. Toen ik probeerde haar natte borsten enigszins droog te wrijven kreeg ik wederom een rilling.

Nadat ik tot rust gekomen was en naast haar zat en met een drankje in mijn hand precies vertelde wat er de afgelopen tijd gebeurd was kon ik mijn ogen niet van haar borsten afhouden. Ik was zo in trance tijdens het vertellen van mijn verhaal dat ik niet eens merkte dat mijn moeder mij ondertussen ontdaan had van mijn bloesje, rokje en schoenen. Ik ging op de handdoek liggen en viel in slaap als een klein kind tegen mijn moeder aan.

Tijdens mijn slaap droomde ik het volgende.

Langzaam werd ik wakker door het strelen van mijn haar en armen door mijn moeder, ik vond het heerlijk en bezorgde mij een goed gevoel. Ook toen mijn moeder even later mijn borsten begon te strelen deed ik net of ik nog sliep en wilde ik het opwindende gevoel nog even bewaren. Zachtjes legde mijn moeder mij op mijn rug en begon mij met zonnebrand crème in te smeren en haar strelingen begonnen een gevoel in mij los te maken wat ik lange tijd niet meer gevoeld had. Toen ik in mijn droom kreunend mijn ogen opende zei ze zachtjes tegen me “laat mij maar even”. Ik sloot mijn ogen en genoot van het insmeren tot haar handen aan de binnenkant van mijn dijen terecht kwamen en deze zich als vanzelf opende. Haar handen kwamen op mijn lipjes en klitje terecht en ik liet haar begaan genietend van deze behandeling. Toen haar mond zich om mijn poesje sloot en haar tong zijn werk deed kwam ik voor de eerste keer op de mond van een vrouw klaar.

Toen ik later echt wakker werd was mijn moeder verdwenen en hoorde ik haar in de keuken met het eten bezig. De tafel buiten was al gedekt en even later riep ze of ik kwam eten. Tijdens het eten vertelde mijn moeder het verhaal van haar zelf. Hoe ze trouwde, twee kinderen kreeg, dat ze nooit klaar kwam en hoe ze bij haar tante troost vond.

Precies zoals ik het beleefd had de jaren met Theo en zojuist in mijn droom.

Die nacht bleef ik slapen bij mijn moeder. Tijdens mijn slaap die nacht leek het of ik een vervolg beleefde van mijn droom overdag en ik al dromend mijn eerste vrouwen nacht meemaakte en proefde ik ook voor het eerst het poesje van mijn moeder. Toen ik s’ morgens wakker werd realiseerde ik me dat ik had mijn bestemming gevonden had.

Weer thuis gekomen vertelde ik mijn vermoedens en dromen aan Theo die mij vol ongeloof aankeek, zijn koffer pakte en het huis verliet.

De scheiding papieren kwamen via een advocaat en van Theo heb ik nooit meer iets gehoord. Ik heb nu inderdaad een lieve vriendin en ben verliefd op haar. Ik heb nog heel wat in te halen dus word er bij mij thuis heel wat af gevreeën wat Karin helemaal niet erg vind. Dromen hoeven geen bedrog te zijn.

Ilse

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *