De tegenprestatie

()

Ik had pas een ander huis gekocht waar zoals altijd bij een huis wat je net koopt veel aan opgeknapt moest worden. Ik had gelukkig een goede vriend die ik zo nu en dan al eens een klusje had laten doen. Deze vriend had een paar gouden handjes en zijn vriendin kon geweldig behangen en schilderen. Het was een vlot en charmant stel waarvan de vriendin er ook nog eens erg aantrekkelijk uit zag. Ik had Hans (zo heet deze man) leren kennen tijdens het studeren en sindsdien waren we goede maatjes gebleven ondanks onze verschillen wat seksuele geaardheid aangaat. Ik kon me ook goed voorstellen dat Hans bij de vrouwen goed in trek was door zijn aangename verschijning en zijn charmante vlotte praatjes.

Hans en zijn vriendin Lucy konden ook de mooiste verhalen vertellen over de avonturen die zij beiden mee maakte. In het begin hield zij deze verhalen naar mij toe nog wat op de vlakte, maar toen zij ontdekte dat ik de verhalen wel kon waarderen en haar er niet op veroordeelde werden de verhalen steeds smeuïger, nam ze geen blad voor haar mond en vertelde ons tot in de kleinste details wat ze beide allemaal uit spookte. Zo leerde ik Lucy steeds beter kennen en het klikte erg goed tussen ons.

Het was door Hans en Lucy dat ik de badkamer en keuken met hun hulp zelf durfde te verbouwen. We kwamen echter in tijdnood aangezien de verbouwing van de winkel zou beginnen en we nog maar één week hadden om de boel af te werken en te verhuizen. Het was precies in die tijd dat Hans op zakenreis moest en Lucy eigenlijk tijd aan haar studie moest besteden.

Lucy studeert voor arts. In die weken daarvoor had ze al diverse afspraken voor mij afgezegd. Ze vertelde dat ze mij niet zou kunnen helpen omdat dat de laatste week was dat het model voor haar beschikbaar was “waarmee en waarop zij dingen oefende.” Zij kon mij alleen helpen als ik haar later daarmee kon helpen. Omdat ik in tijdnood zat stemde ik snel toe zonder er verder bij na te denken.

Die week ging snel en voorspoedig voorbij en we waren bijna klaar en netjes over gekomen. Ik kon rustig stellen dat dit alles zonder de hulp van Hans en Lucy nooit was gelukt. We hadden het hele huis netjes opgeknapt en waren onder het budget gebleven terwijl ik betere en duurdere spullen had kunnen kopen dankzij de hulp van Hans en Lucy. Die laatste zondag zaten we met zijn drieën na te praten over alles wat we hadden gedaan en hoe mooi het was geworden toen Lucy het onderwerp naar voren bracht dat ik haar nu ook moest helpen. Zoals beloofd bood ik direct mijn hulp aan om haar met alles te helpen. Ik sprak met Lucy af dat ik woensdagavond bij haar langs zou komen om haar te helpen.

Woensdagmiddag na het werk kwam ik thuis en ging ik eerst onder de douche. Ik bedacht me dat het al weer een paar dagen geleden was dat ik mezelf had geschoren en dat het wel zo netjes zou staan om mijn benen, oksels en bikinilijn te scheren. Daarna waste ik me van top tot teen. Ik besloot om een mooi wit katoenen setje aan te trekken. Dit was en een mooi wit setje en had een tanga slip i.p.v. een string. Dit leek me voor de gelegenheid beter om te dragen. Niet te ordinair sexy maar zeker mooi genoeg om in gezien te worden. Daaroverheen trok ik een topje aan, een spijkerbroek en een strak truitje. Nadat ik gegeten had maakte ik me gereed om te vertrekken. Vijf minuten fietsen later kwam ik bij Lucy aan. Ze deed de deur open kuste me gedag en nam mijn jas aan. Lucy droeg een witte jas zoals dokters en chirurgen deze ook wel dragen.

Ze leidt me hun woonkamer binnen en bied me een kop koffie aan. Vreemd dat ik Hans in de jaren goed heb leren kennen maar nog nooit eerder bij hem ben geweest. Ze hebben een gezellige woonkamer die weinig verraad van het leven dat ze leiden. Na de koffie zegt Lucy “Zullen we dan maar beginnen?”. Ik knik en loop achter haar aan naar boven. Ze leidt me een ruime kamer binnen waar een bureau staat waaraan zei studeert. Er hangen diverse posters aan de wand met dwars doorsneden van mensen en organen, met allerlei Latijnse benamingen erbij. In het midden staat een heuse onderzoekstafel met alles er op en er aan.

“Tof dat je me hiermee wilt helpen” zegt Lucy tegen mij.

“Spreekt toch voor zich na al hulp van jullie aan mij” antwoord ik terug.

“Ja maar toch, heel sportief van je, niet iedereen denkt daar zo gemakkelijk over.”

Ik snap niet wat anderen hier het probleem van vinden en haal dan ook mijn schouders op en zeg, “ach, ik mag je graag dus als ik je hiermee kan helpen doe ik dat graag.”

“Nou als jij je dan helemaal wil uitkleden tot op je onderbroek dan gaan we beginnen” hoor ik Lucy zeggen.

“Helemaal…, tot op mijn onderbroek?” spreek ik haar iets verbaasd na.

“Ja” zegt Lucy en kijkt me even onderzoekend aan. .

“Waar kan ik me uitkleden?” Lucy kijkt om zich heen en gebaart naar deze ruimte.

Ik trek mijn schoenen, sokken, broek, trui en topje in deze volgorde uit. Dan haal ik eens diep adem en haak mijn BH los. Ik laat de bandjes van mijn schouders vallen en mijn borsten komen bloot. Lucy probeert net te doen alsof er niets aan de hand is en probeert mij met wat grapjes te ontspannen. Dan begint Lucy het onderzoek zoals dat eigenlijk altijd begint. Ze meet mijn gewicht en lengte, luistert naar mijn hart en longen en meet mijn bloeddruk. Dan laat Lucy mij zittend plaats nemen op de onderzoekstafel. Ze geeft aan dat ik met rechte rug moet zitten en mijn armen langs mijn zij moet houden.

Lucy komt voor me staan en verteld dat ze mijn borsten gaat onderzoeken. Alleen al de aankondiging doet me rillen en mijn tepels opstijven. Nog voor haar handen één van mijn borsten raakt zijn mijn tepels al keihard. Dan voel ik vingers een borst van mij aanraken. Eén hand ondersteunt mijn borst terwijl vingers van haar andere hand mijn borst onderzoeken. Met een ronddraaiende beweging betasten haar naakte vingers mijn borst. Haar andere hand die in eerste instantie alleen maar mijn borst ondersteunt begint nu langzaam mijn borst te kneden.

“Je hebt mooie en stevige borsten” complimenteert Lucy me.

“Dank je” breng ik iets wat onzeker maar trots uit.

“Zeker als je nagaat dat je toch aardige grote borsten hebt, zijn ze erg stevig en mooi geproportioneerd. Wat voor maat heb je precies?”

“75C” antwoord ik.

Tussen haar vingers pakt ze mijn tepel vast en rolt deze voorzichtig tussen haar vingertoppen. Dan begint ze aan mijn andere borst. Het lijkt wel of dat haar aanrakingen steeds meer weg krijgen van een minnaar dan van een dokter, denk ik bij mezelf. Of ligt dat nu aan mij?. Lucy laat mijn borst los en loopt naar het bureau waar ze een fotocamera pakt.

“Ik maak altijd foto’s voor mijn scriptie die ik moet inleveren” meldt ze mij. “Je hebt toch geen bezwaar?”

Ik schud nee, eigenlijk te verbaasd om er over na te denken. Lucy maakt foto’s van mijn bovenlichaam aan de voorzijde en van mijn zijaanzicht.

“Zou jij je handen achter je hoofd kunnen plaatsen?”

Ik neem de gevraagde houding aan en Lucy schiet nog een paar foto’s van mijn ontblote bovenlijf terwijl ik mijn handen in de nek heb. Ze legt de camera weer weg en begint nogmaals mijn borsten uitgebreid te “onderzoeken”.

Ik kan je vertellen dat dit zo langzamerhand zijn uitwerking op mij begint te krijgen. Haar warme handen kneden heerlijk mijn borsten, en haar zachte vingers spelen heerlijk met mijn tepels. Dan vraagt ze mij om achterover te gaan liggen en weer mijn handen achter in mijn nek te plaatsen. Weer maakt ze eerst een paar foto’s van mij en een paar close-ups van mijn borsten om daarna weer mijn borsten te betasten.

“Zo, dit gedeelte is klaar, gelijk maar door met het volgende.”

Ik kijk naar de klok die aan de muur hangt en zie dat we alweer een 3 kwartier bezig zijn.

“Zou je nu je slipje willen uittrekken?”

“Moet mijn slipje ook uit?” Komt het nu toch wel heel verbaasd uit mijn mond.

Ja” zegt Lucy “Hoe kan ik je anders verder onderzoeken?” En kijkt mij nu op haar beurt vragend aan. Dan valt bij haar kennelijk een muntje.

” O…sorry. Ik heb je natuurlijk niet van tevoren ingelicht? Ik ben met mijn studie bij het gedeelte waarin ik vrouwen onderzoek. Vandaar dat ik jou als model nodig had en niet bijvoorbeeld Hans. Je hebt er toch geen problemen mee dat we het onderzoek voorzetten want ik heb wel op je hulp gerekend. Ik kan me voorstellen dat je het wat ongemakkelijk vindt maar ik heb geen andere mogelijkheden. Ik kan nu niet tijdig meer een ander model regelen en zonder dit onderzoek kan ik mijn scriptie niet afschrijven dat ik vrijdag moet inleveren.”

“Nee hoor” hoor ik me zelf niet echt overtuigd zeggen. Ik kom overeind en klim van de tafel terwijl ik me bedenk in wat voor situatie ik ben beland. Ik durf geen nee tegen Lucy te zeggen, die heel erg op me rekent, maar gemakkelijk is anders. Mijn vingers haken achter het elastiek van mijn slipje maar wachten nog even voor ze de moed vinden om verder te gaan. Langzaam trekken mijn handen nu het slipje naar beneden tot over mijn bovenbenen waarna het als vanzelf naar beneden valt. Als ik uit mijn slipje stap zie ik tot mijn schrik dat er zich een nat plekje heeft gevormd. Ik kijk omhoog en zie dat Lucy dit ook ziet. Wat zal ze wel niet van me denken schiet het door me heen. Lucy vraagt me om op handen en knieën op de tafel plaats te nemen. Ik voldoe aan zijn verzoek en neem de vreemde houding aan.

“Ik ga je temperatuur rectaal opnemen” meldt Lucy, terwijl ze handschoenen aantrekt.

Lucy loopt even weg en komt terug met een grote glazen thermometer. Deze doopt ze in een pot met een doorzichtige substantie. Ze komt nu achter me staan en spreid met een hand mijn billen uit elkaar om daarna de koude punt van de thermometer tegen mijn anus te plaatsen. Het voorwerp glijdt vervolgens gemakkelijk bij mijn achterste gaatje naar binnen. De penetratie stopt als de thermometer zo’n 15 cm. in me zit.

“Waarom meet je mijn temperatuur daar en niet gewoon in mijn mond?” vraag ik Lucy terwijl ik me nu zeer ongemakkelijk voel met dat ding in mijn achterste.

“Dit geeft de meest accurate temperatuur. Ik zal het je wel even demonstreren.” Lucy loopt even weg om een digitale thermometer te pakken. Ze vraagt me mijn mond te openen en plaats de thermometer hierin waarna ik mijn mond weer sluit. Lucy gaat weer achter mij staan en verwijdert de thermometer uit mijn achterste. “37.6. Ik zal je ook laten zien dat er zelfs verschil in je temperatuur zit tussen anaal en vaginale temperaturen”.

Voor het tot me door dringt heeft Lucy alweer een andere, nog grotere glazen thermometer gepakt die ze ook in de pot doopt. Ik voel hoe zij haar vingers direct daarna mijn natte schaamlippen spreiden om vervolgens de koele punt van de thermometer tegen mijn kutje te plaatsen en voel ik hoe deze resoluut bij mij naar binnen wordt gedrukt. Terwijl mijn adem stokt baant het koude voorwerp zich een weg bij me naar binnen. Als Lucy de thermometer zo diep heeft ingebracht dat ze deze niet meer hoeft vast te houden stopt het inbrengen. Ook deze thermometer zit zeker zo’n 15 cm diep in me.

Lucy haalt nu de thermometer uit mijn mond en leest 37.2 graden. Terwijl zij begint uit te leggen hoe dit kan komt ze weer achter me staan en verwijdert na nog een minuut wachten tergend langzaam de thermometer uit mijn kutje. “37.7” zegt Lucy triomfantelijk omdat dit haar uitleg staaft.

“Als je nu op het uiteinde van de tafel op je rug gaat liggen en je knieën in de beugels wilt leggen dan gaan we naar het volgende onderdeel. Als je eenmaal zo ligt schuif je uw kontje net over/op de rand van de tafel”

Ik neem de gevraagde houding aan en voel me haast op een prettige manier tentoongesteld. Ik ben me er van bewust hoe ik er nu voor haar bij lig en dat Lucy zo een onbelemmerd uitzicht heeft op mijn meest intieme delen. Ik weet ook dat zij nu moet kunnen zien dat ik nat en opgewonden ben.

Lucy komt tussen mijn benen staan en bekijkt me eens goed op een manier die niet erg op een dokter lijkt maar meer weg heeft van een minnaar dat naar zijn of haar verovering kijkt Lucy vraagt me om mijn benen zo ver te spreiden als dat voor mij een gemakkelijke houding is. Ik doe wat zij me vraagt en hoor de vertanding van de beensteunen klikken als deze naar buiten bewegen en niet meer kunnen schanieren. Veel wijder dan noodzakelijk is spreid ik mijn benen en geef haar op die manier alle ruimte om me te bekijken en verder te onderzoeken. Dan maakt Lucy mijn benen vast met de riempjes die aan de steunen vast zitten net boven en onder mijn knieën.

Machteloos lig ik nu op de tafel terwijl Lucy nieuwe handschoenen aantrekt. Zij bekijkt mij nu onbeschaamd en haast brutaal. Als ik naar haar kijk kan ik duidelijk zien dat zij stijve tepels heeft.

“Ik ben blij dat je zo mooi glad geschoren bent. Scheer jij je poesje altijd kaal?”, vraagt Lucy op een enthousiaste, niet medische manier.

“Ja” klink ik schor.

“Dat komt goed uit voor de foto’s. Dat maakt het een stuk duidelijker om te zien.” En terwijl ze dat zegt pakt ze weer de camera en maakt een paar foto’s en close-ups van mij hoe ik er bij lig en van mijn poesje. Dan pakt ze een krukje en komt tussen mijn benen waardoor ze met haar hoofd op vagina hoogte zit. Zij legt de camera weg op een tafeltje dat vlak naast haar staat en waar wat spullen op liggen. Dan voel ik haar handen die mij aanraken. Eerst glijden haar vingers over mijn schaamheuvel om af te dalen naar mijn lipjes. Zachtjes streelt ze hierover terwijl ze alles goed bekijkt. Met twee vingers spreidt ze dan mijn lipjes verder uit elkaar en met een andere vinger gaat ze bij mijn clitoris langs. De zachte aanraking daar doet mijn vuur verder branden en ik begin enerzijds te verlangen om naar huis te gaan, zodat de brand die tussen mijn benen begint te ontstaan geblust kan worden, aan de andere kant geniet ik er op een haast bizarre manier van om me zo naakt voor Lucy tentoon te stellen en dat zij mij op deze manier op mijn meest intieme plaatsen kan bekijken en aanraken en wil ik niets liever dan dat zij doorgaat terwijl ik dit “moet” ondergaan.

“Ilse, in het belang voor het onderzoek en voor mij i.v.m. de studie is het belangrijk dat ik je wat vragen stel. Is dat o.k.?”

“Ja, natuurlijk hoezo?”, vraag ik.

“Sommige vragen kunnen intiem zijn maar zijn voor het onderzoek voor mij belangrijk om te weten zodat ik tijdens het onderzoek dingen kan vergelijken. Het is dan ook voor mij van belang dat je ook overal eerlijk antwoord op geeft.”

“O.k.”

Lucy begint me te ondervragen over de normale dingen die bij een vrouw horen. Hoe mijn ongesteldheid verloopt, of ik dan pijn in mijn borsten en of buik heb, of ik maanverband of tampons gebruik, of ik veel vloei, etc. Terwijl Lucy me ondervraagt spreidt zij mijn lipjes verder uit elkaar en ik voel hoe twee vingers bij me binnendringen. Haar vingers bewegen rustig in – en uit terwijl zij me aftast. In de tussentijd blijft zij me verder ondervragen alleen worden de vragen inderdaad steeds intiemer en meer op seks gericht.

“Hoe vaak bedrijf jij de liefde?”

“Ik denk gemiddeld één keer per week”

“Masturbeer je daarnaast wel eens?”

“Ja”

“Hoe vaak?”

“Gemiddeld 3 maal denk ik”

“Gebruik je ook wel eens hulpmiddelen?”

“Ja”

“Vibrator, dildo?”

“Ja” Terwijl Lucy me verder ondervraagt gaat ze staan en legt haar linkerhand op mijn buik. Zij duwt haar twee vingers die in me zitten zo diep mogelijk naar binnen terwijl zij met haar andere hand stevig op mijn buik drukt om me zo verder af te tasten.

“Heb je problemen met klaar komen?”

“Nee”

“Lukt dat zowel klitoraal als vaginaal?”

“Ja”

“Vind je het prettig om oraal te ontvangen?”

”ja”

“En te geven?”

“Ja”

“Doe je wel eens aan anale seks?”

“Nee,” Ik verbaas me over mijn eigen openheid naar Lucy terwijl ik mijn seks leven aan haar ontvouw.

Net na mijn laatste antwoord trekt Lucy haar hand terug. Ik voel een vinger, voor mijn inmiddels door mijn kutvocht natte anus, en één tussen mijn schaamlippen. Voorzichtig schuift Lucy haar vingers in mijn twee openingen tegelijk. Mijn anus geeft toe aan haar indringende vinger en laat hem helemaal binnen. Met twee vingers tegelijk ben ik nu aan Lucy’s onderzoek onderworpen en een vreemd gevoel maakt zich van mij meester terwijl ik feitelijk van twee kanten word genomen. Veel te snel al verlaten haar vingers mij weer. Ik denk dat het nu over is en ik vind het eigenlijk jammer.

“Je doet het uiterst goed, we zijn bijna klaar, nog zo’n 20 minuutjes en je kan je weer aankleden” Lucy pakt iets van het tafeltje naast haar.

“Ik ga nu een speculum bij je inbrengen voor het verdere onderzoek, heb je dat al eens eerder meegemaakt?”

“Ja, al een aantal keren” biecht ik eerlijk op terwijl ik vertel waarneer en waarvoor.

“Ik gebruik een groter model dan gebruikelijk is maar dan kan ik beter foto’s nemen.” En ze laat een inderdaad groter model zien dat ronduit fors is.

“Het is zeer belangrijk dat je goed ontspant want dan gaat het een stuk beter en sneller maar dat snap je natuurlijk wel.”

Ik knik en wacht af op wat komen gaat. Lucy bukt voorover tot haar gezicht vlak voor mijn poesje is. Ik voel haar ademhaling tegen mijn natte doosje Haar vingers spreiden mijn opgezwollen lipjes en ik voel een koud voorwerp hier tegenaan geplaatst worden. Dan glijdt één vinger in me en beweegt deze een beetje naar beneden om ruimte te maken terwijl het koude staal langzaam een stukje in me dringt. Als het voorwerp eenmaal goed voor mijn opening zit verwijdert Lucy haar vinger uit me en richt zij zich weer wat op. “Probeer je te ontspannen en adem diep in- en uit. Je zal zien dat het dan makkelijker gaat en dat het best mee zal vallen.”

Ik knik en kijk in Lucy haar ogen. In haar ogen zie ik een bepaalde schittering die ik ook wel in haar ogen zag als we alleen aan het klussen waren. Een ondeugende blik die me vertelt dat zij dit niet vervelend vindt om te doen en ik moet zeggen dat ik het diep in me hart ook fijn vindt om zo bloot voor haar te liggen, machteloos aan haar overgeleverd vlak voor het moment dat zij mij met dat voorwerp penetreren en compleet zal openen. Alleen is er tegelijkertijd de schaamte en het gevoel dat ik te ver ga, dat ik iets doe wat eigenlijk niet door de beugel kan. Ik ontwaak uit mijn overwegingen als ik het koude metaal naar binnen voel glijden en Lucy met haar prettige stem het inbrengen probeert te vergemakkelijken door zachtjes tegen me te praten en te begeleiden.

Mijn ademhaling kan ik maar moeilijk onder controle houden door het formaat, mijn opwinding en doordat het voorwerp metaalachtig koud is. Lucy bemerkt het en stopt met inbrengen.

“Sorry, helemaal vergeten. Zal ik hem eerst nog even opwarmen of wil je verder gaan, we zijn bijna al halverwege.”

“Ga maar door” breng ik half hijgend uit. Lucy duwt tegen de hendels en langzaam glijdt het verder. Haar andere hand legt Lucy nu op mijn schaamheuvel en ik voel hoe een vinger over mijn opgezwollen klitje begint te strelen.

“Dit zal je helpen te ontspannen.” Hoor ik Lucy zachtjes zeggen terwijl haar vinger rondjes draait rond mijn klitje en haar andere hand de eendenbek dieper en dieper in mij duwt. Hijgend lig ik op de tafel als ik het speculum tegen mijn baarmoederhals voel komen en haar hand die het inbrengt tegen mijn billen ten teken dat het helemaal in me zit. Dan voel ik de bladen uit elkaar bewegen en hoe mijn kutje wordt geopend. Nog steeds streelt Lucy mijn klitje en nog steeds praat ze zachtjes en bemoedigend tegen me. Door haar strelingen en hypnotiserende stem weet Lucy mij zover te ontspannen dat zij het speculum maximaal weet te openen en ik helemaal open lig uitgestald op de tafel. Mijn kutje voelt ook maximaal opgerekt en nog nimmer heeft mijn poesje zo’n groot voorwerp te verwerken gehad. Lucy laat het speculum los en pakt weer haar camera en een lampje. Diverse foto’s incl. close-ups maakt Lucy zo van mij en mijn kutje terwijl ik het allemaal geil onderga.

Alles verraad aan haar gedrag dat zij ook verschrikkelijk geil is. Als Lucy voldoende foto’s heeft sluit zij het speculum en verwijdert deze weer. Zij kijkt me ondeugend aan en vraagt me dan, “het laat je niet helemaal onberoerd hé? Zo’n onderzoek.”

Ik kleur nog verder rood maar beken.

“Maar jouw laat het ook niet koud of wel?” Lucy kijkt me ondeugend aan maar zwijgt. “Eigenlijk is het niet eerlijk dat ik hier helemaal bloot voor jou lig, jij me helemaal binnenste buiten keert en jij hier volledig gekleed rond loopt vind je wel?” Vraag ik ondeugend. Weer kijkt Lucy mij ontdeugend aan

“Dat is het nadeel als je model bent, maar wat zou ik daar volgens jouw aan kunnen veranderen.”

“Ik vind eigenlijk dat ik het recht heb om te zien wat dit met jou doet aangezien jij het bij mij ook hebt kunnen zien. Het is niet meer dan eerlijk dat je laat zien of die stijve tepels van jou van opwinding zijn of van de kou..”

Lucy zegt nog steeds niets maar maakt de knoopjes van haar jas los en doet hem uit zodat ze alleen nog in een wit lingerie setje voor me staat. Ik doe er nog een schepje bovenop en zeg.

“Zo kan ik het nog niet goed zien.”

Lucy laat hierop haar BH en slipje zakken, ik zie nu pas goed hoe mooi haar borsten zijn. Lucy komt naast me staan en ik streel met mijn hand over haar kontje. Ik laat mijn hand van haar kontje naar beneden glijden en bij het omhoog gaan kom ik tegen haar poesje wat minstens net zo nat is als het mijne.

Mijn opwinding heeft alle remmingen doen vervliegen en ik wil maar één ding en dat is haar tong op mijn kutje.

“Weet je het zeker.” Vraagt Lucy op een speelse manier.

“Ja, ik wil je nu voelen.” Lucy gaat tussen mijn benen staan en streelt mijn klitje en schaamlippen. Dan plaatst ze haar mond op mijn gaatje.

“Langzaam” fluister ik. Ze begint steeds grotere halen te maken met haar tong en stoot af en toe dieper in me. Mijn orgasme komt ineens heel snel opzetten en voor ik het weet wordt het zwart voor me ogen en kan ik alleen nog maar genieten. Het orgasme dat ik bereik sleept zeker nog een aantal minuten voort terwijl ik lig te trillen op de tafel. Ik denk dat ik nog nooit, maar in ieder geval in geen jaren zo intens orgasme heb gehad.

Naarmate ik meer en meer bijkom besef ik eigenlijk pas echt wat er is gebeurd.

Ook Lucy lijkt het enigszins te beseffen. Zwijgend maakt ze de riempjes los helpt me van de tafel.

“Zullen we samen douchen” vraagt zij me en ik stem er mee in. Tijdens het douchen overdenk ik de situatie en praat ik er met Lucy over en besluiten we dit maar onder ons te houden en niets tegen Hans te zeggen.

“Dus je wil nog wel een keer model voor me staan?”

“Als het zo uitkomt bel je me maar” antwoord ik terwijl ik haar een knipoog geef. Als we aangekleed zijn drinken we nog een bakje koffie om af te koelen al vorens ik naar huis ga.

Twee weken later komt Lucy bij me langs en verteld dat zij een acht voor haar scriptie heeft. Zij heeft het verslag van mijn onderzoek, dat ze op school heeft ingeleverd, bij zich en laat het me zien. Met rode wangetjes bladder ik het door terwijl ik enigszins geschokt ben door de expliciete foto’s die er van mij in staan. Lucy kijkt me af en toe aan en geeft me een knipoog. Ik merk dat ik ondertussen vochtig begin te worden. Het terug zien van de foto’s, het opnieuw beleven van het avontuur mist zijn uitwerking niet terwijl het voor mij eigenlijk eigenlijk wel een beetje vernederend is.

Dan vraagt Lucy of ik zeker weet dat ik nog een keer model wil staan voor haar tijdens een examen. Natuurlijk wil ik je nog een keer helpen, en terwijl ik dat zeg voel ik mijn poesje alweer lekken bij de gedachte dit allemaal nog een keer mee te maken.

Lucy vertelt me dat dit examen op school plaats zal vinden. In het bijzijn van haar leraar en een zuster en dat ze me de datum nog wel zal doorgeven.

Ilse

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onderaan het verhaal.

Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *