De verrassing

()

Ik was gaan trainen en had besloten om op tijd naar huis te komen. Hij ligt languit in de zetel naar de voetbal te kijken op tv. Hij kijkt naar me als ik binnenkom en doet teken om naast hem te komen liggen. Ik laat mijn sporttas van mijn schouder glijden en doe mijn jas uit. Ik kom naar hem toe en geef hem een zoen voordat ik me bij hem leg. “Zalig om je weer bij mij te hebben.” Zegt hij terwijl hij door mijn haren en langs mijn gezicht streelt. “Je ruikt weer lekker.” Hij geeft een zoentje op mijn voorhoofd en zegt zachtjes. “Ik heb een kleine verrassing voor mijn sportvrouwtje.” Ik kijk hem lachend en hoofdschuddend aan.

“Wat heb je……………………..glimlach?” Hij staat recht en zegt. “De verrassing is in de slaapkamer prinses. Maar daarvoor heb je net iets teveel kleren aan”. Hij neemt mijn hand vast en trekt me recht tot vlak voor hem. Ik krijg een zoen op mijn mond. Ik steek mijn handen in zijn achterzakken terwijl ik zijn zoen aanneem. Met mijn tong lik ik zacht over zijn lippen. “Hoeveel moet ik uitdoen?”

“Je ondergoed moet je nog aanhouden.” Hij opent lichtjes zijn mond. Zijn handen strelen mijn rug en één hand verdwijnt onder mijn T-shirt. De open mond beantwoord ik met een tongzoen. Voor de rest laat ik me verrassen. Hij neemt mijn T-shirt onderaan vast en trekt die langzaam over mijn hoofd uit. Opnieuw geeft hij me een tongzoen. Zijn handen strelen opnieuw mijn rug en zakken naar beneden om met de rand van mijn broek te spelen. “Mm…,” ik duw me dichter tegen hem. Heerlijk, die zachte aanrakingen. Ik word meer en meer benieuwd naar die verrassing. Ik moet nog heel eventjes wachten. Terwijl hij streelt met de ene hand, maakt de andere hand mijn rits los. Hij duwt de broek naar beneden en ziet een sexy string tevoorschijn komen. Het wordt stilletjes aan tijd voor de verrassing. Ik trap mijn broek uit. Ik kijk hem aan met mijn ondeugende blik.

Terwijl hij die zalige ondeugende blik beantwoord met een brede glimlach gaat zijn hand in zijn eigen broekzak en neemt er een blinddoek uit. Als hij die laat zien wordt zijn blik ook heel ondeugend. Mijn glinsterende ogen verraden dat ik er wel opgewonden van geraak. Ik laat me gewillig commanderen. Hij trekt de blinddoek over die glinsterende oogjes en geeft me meteen een lekkere tongzoen. Hij neemt mijn hand vast en begeleidt me richting slaapkamer. Nu brand ik van nieuwsgierigheid. Mijn hele lijf krijgt het warm. Al word ik stilaan echt geil. Hij wandelt tot vlak voor ons bed en komt vlak achter mij staan en zijn handen strelen mijn lichaam. Zachtjes langs mijn schouders, borsten en buik. Een beetje spelen met die string. Hij fluistert in mijn oren.

“Wil je je verrassing zien?” Ik knik, omdat ik door de aanrakingen er geen woord meer kan uitbrengen. Mm…, ik word echt geil. Op het bed heeft hij enkele witte handdoeken gelegd. Op de nachtkastjes, bed leuningen en voor het venster branden allemaal kaarsjes. Op de nachtkastjes ligt massage olie, een veer en een vibrator. Langzaam doet hij die blinddoek af.

“Wow, wat is dit?” Met grote ogen kijk de kamer rond. Er verschijnt een lachje op mijn gezicht. Hij ziet aan mijn gezicht dat ik tevreden ben. Hij vraagt me om te gaan liggen op het bed. Ik kruip op het bed maar kan het niet laten om met mijn kont naar jou te schudden………………..tonglikken.

“Hoe wil je me……………………..knipoog?” Vraag ik met een knipoog.

Hij geeft me een speelse klets op mijn sexy kont en vraagt om op mijn buik te gaan liggen. Ik kijk hem ondeugend aan en leg me op mijn buik in het midden van het bed. Hij gaat naast mij staan en doet nu langzaam de knopjes van zijn hemd los. Hij kijkt recht in mijn ogen terwijl hij dit doet. Zijn hemd vliegt de kamer door en hij kruipt op het bed. “Mmm, ik zal die broek ook maar losdoen.” Zegt hij.

Ik blijf hem met verlekkerde, geile ogen aankijken. Wat een heerlijk zicht. De verrassing is nu al goed. Maar lang niet compleet. De rits gaat naar beneden. Ik zie meteen hoe geil hij is. Hij trekt de broek uit maar laat zijn onderbroek nog aan. Hij streelt door mijn haren en neemt de massage olie. Mm…, ik geniet elke keer opnieuw van zijn aanrakingen. Ik blijf met die geile ogen naar zijn onderbroek kijken. Hij streelt over mijn rug en maakt mijn beha los. Hij kijkt me aan en ziet naar waar die geile ogen kijken. Hij besluit om me nog een beter zicht te geven. Hij doet zijn onderbroek uit en gaat naast mijn gezicht zitten. Ik bijt op mijn lip en wil een beetje dichter liggen. Hij buigt wat voorover en begint me in te wrijven met de olie. Zijn handen wrijven over mijn ganse bovenlichaam en masseert zachtjes mijn schouders, nek, boven-rug, en steeds lager.

Als hij bij mijn kont aankomt, zit er nog een string een beetje in de weg. Bij het uitrekken van de string merkt hij direct hoe nat die is. Ik kom een beetje recht en lik met mijn tong over zijn stijve en zuig zachtjes aan zijn eikel. Een heerlijk gevoel gaat door zijn lijf. Hij laat me doen. Zijn hand verdwijnt tussen mijn benen en wrijft lichtjes over mijn kutje. Ik kreun zachtjes en zet hem dan recht, zodat hij op zijn knieën voor mij zit. Ik zet me rechter en ga door met pijpen.

Met mijn ene hand trek ik hem af, terwijl mijn andere hand zijn ballen masseert. Hij vindt het zalig om zo verwend te worden. Zijn handen strelen m’n haren en een licht kreuntje ontsnapt hem. Niet alleen het pijpen is zalig. Ook mijn hand aan zijn ballen geeft een heerlijk gevoel. Ik blijf hem zo verwennen, maar verhoog het tempo. Ook mijn tong helpt nu bij de verwennerij. Af en toe zuig ik enkel aan zijn eikel. Het is echt puur genieten voor hem. Ik bijt af en toe op mijn lippen. Zijn pik wordt steeds gevoeliger. En niet alleen zijn pik. Heel zijn lichaam wordt gevoeliger en hij begint lichtjes te trillen. Ik ga nog even door en kijk hem ondertussen ondeugend aan. Zijn plan is helemaal mislukt. Hij wilde mij zalig verwennen, maar ik heb de rollen omgedraaid.

Hij begint luider te kreunen. Hij zit nu letterlijk met knikkende knieën voor mij. Hij probeert zo lang mogelijk zijn orgasme uit te stellen maar gaat nu toch overheerlijk klaarkomen. Ik blijf pijpen, want ik gun het hem om in mijn mond klaar te komen. Hij kan het niet meer houden en komt zalig klaar in mijn mondje. Hij zakt door zijn trillende knieën op het bed. Ik spuw alles in een handdoek en geef hem een zoen. Hij geeft me een lekkere tongzoen en al snel verdwijnt zijn hand weer tussen mijn benen. Ik trek hem dicht tegen me aan en laat me achterover op het bed vallen. Hij blijft me lekker zoenen. Zijn vingers wrijven over mijn klitje en plots duwt hij twee vingers in mijn kutje. Mijn heupen bewegen naar boven en een kreun blijft niet uit. Oh fuck! Mijn handen begraaf ik in de lakens.

“Jij bent echt goddelijk.” Met mijn heupen geef ik aan dat ik meer wil. Hij begint me nu te vingeren. Zijn twee vingers glijden steeds weer terug in en uit mijn kutje. Af en toe versnelt hij stevig, en dan weer even rustig of wrijvend langs mijn klitje. Zijn andere hand speelt met mijn tepels. Ik weet met mezelf geen blijf meer. Dit is hemels. Ik kan enkel kreunen.

“Ja, nog…” is al wat er uitkomt. Hij wil me proeven en haalt de vingers heel even uit mijn kutje. Hij likt zijn vingers en duw ze terug diep in mijn kutje. Hij voert het tempo snel op nu. Intussen geeft hij me opnieuw een tongzoentje. Ik wil wel terug zoenen, maar kreun gewoon te snel achter elkaar.

“Fuck, ik wil je in mij. Please neuk mij!” Hij draait zich nu bovenop mij en duwt zonder aarzelen zijn pik diep in mijn kutje. Steunend op zijn ellebogen duwt hij zijn heupen in een snel tempo heen en weer. Ik neem zijn gezicht vast, geef hem een zoen en rol ons om, zodat ik bovenop hem kom zitten. Ik berijd hem met een stevig tempo. Tegelijk speel ik met mijn borsten. Hij beweegt zijn heupen lichtjes mee op en neer op mijn tempo. Het is een fantastisch zicht om zijn sexy tijgerin zo bezig te zien. Ik hou het niet lang meer uit. Een kreun uitbrengen lukt niet meer. Een zalig orgasme is het gevolg. Ook hij houdt het niet meer en komt opnieuw zalig klaar. Hij sluit mij in zijn armen om heerlijk na te genieten.

“Zo mag je mij nog verrassen.

In Love

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *