De thuiskomst

()

Het is 23.30. Nog geen berichtje. Ik had gevraagd om iets te laten weten als hij bijna thuis was. Vrijdagmiddag is hij op mannenweekend vertrokken. Tijd om hem op gepaste wijze welkom te heten. Ik kruip nog snel even onder de douche. Terwijl het water over mijn lichaam stroomt, denk ik al aan hem. Ik krijg al fluwelen benen bij het idee dat hij zijn handen over mijn lichaam laat glijden. Wat zal ik blij zijn als hij er weer is. Ik stap uit de douche en op het moment dat ik volledig ben afgedroogd, krijg ik een sms.

Over 10 minuten ben ik weer bij jou

Mijn hart maakt een sprongetje. Maar antwoorden doe ik niet. Uit de kast haal ik een zwart, kanten babydoll met de bijpassende string. Een bh lijkt me overbodig. Nadat ik deze heb aangetrokken, bekijk ik mezelf in de spiegel. Dit zal hij graag zien. Ik kruip in bed, het laken over 1 been. Op dat moment hoor ik de sleutel in het sleutelgat. De deur gaat open en ik sluit snel mijn ogen. Hij is duidelijk teleurgesteld dat ik al ‘slaap’. Ik voel hoe hij mij van top tot teen bekijkt. Volgens mij vindt hij het mooi. Hij kleedt zich uit en kruipt in zijn boxershort bij in bed. Hij legt zich op zijn zij en kijkt naar mij. Ik voel hoe één arm om mijn middel wordt gelegd. Ik draai me om en fluister.

“Je dacht toch echt niet dat ik zou slapen voor jij thuis bent.” Hij lacht en kruipt dicht tegen me aan. Mijn lippen vinden de zijne en we zoenen passioneel. Onze tongen strelen elkaar. Mijn handen gaan door zijn haar en over zijn rug, terwijl de zijne mijn huid strelen, zoekend naar mijn borsten. Zachtjes speelt hij met mijn intussen hard geworden tepels. Zijn handen vervolgen hun weg tot aan mijn kont. Hij neemt me stevig vast en draait zich op zijn rug zodat ik bovenop hem kom zitten. Hij steekt het licht aan zodat hij me goed kan bekijken.

Zijn handen blijven niet braaf. De babydoll wordt vooraan losgemaakt en mijn borsten worden zichtbaar. Hij zet zich recht en neemt een harde tepel in zijn mond. Terwijl hij zuigt en likt, voel ik zijn pik groeien in zijn boxershort. Dat maakt mijn kutje ook geil en nat. Ik neem met mijn handen zijn gezicht vast en kus hem zacht. De babydoll vliegt door de slaapkamer. Hij legt zich terug neer en dat is voor mij het teken om hem te verwennen. Een zoentje in zijn nek maakt hem al gek, maar de weg kusjes vervolgt zich naar beneden. Tot aan zijn boxershort. Mijn handen spelen nog even met de rand, maar al snel verdwijnt de boxershort. Een sexy, vooruitstekende pik is wat er overblijft.

Met het puntje van mijn tong lik ik het voorvocht van zijn eikel. Om dan mijn lippen aan zijn pik te zetten en steeds meer naar binnen te zuigen. Hij kreunt goedkeurend en de hand op mijn achterhoofd moedigt aan om verder te gaan. Met mijn rechterhand speel ik met zijn ballen, terwijl er in een hoger tempo wordt gezogen. Ik laat zijn pik even uit mijn mond glijden, kijk hem uitdagend aan en zuig enkel zijn eikel naar binnen. Zo ga ik nog wel even door tot ik merk dat hij bijna klaarkomt. Op dat moment stop ik. Hij kijkt me beteuterd aan, maar ik wil hem in mij voelen.

Ik ga naast hem zitten en probeer zo sexy mogelijk mijn string uit te doen. Hij kijkt naar mijn kaalgeschoren kutje en kan niet wachten om me te neuken. Ik kruip terug op hem en laat mijn kutje over zijn pik zakken. Heel langzaam zodat ik goed kan voelen hoe hij me opvult. Eens helemaal gevuld, berijd ik hem zachtjes. Hij steekt zijn armen onder zijn hoofd en geniet van de beweging en het uitzicht. Terwijl mijn heupen heen en weer wiegen voel ik mijn klitje telkens tegen zijn onderbuik schuren. Dit windt me zo op dat ik spontaan met m’n borsten en tepels begin te spelen.

“Mm…, nog” en “meer” is wat er naast gekreun nog uit zijn mond komt. Ik berijd hem met elke beweging een beetje sneller en het schuren van mijn klitje zorgt ervoor dat een orgasme niet meer veraf is. Ook hij zet zicht recht en neemt met stevig vast. “Nog, schat” is het laatste wat ik kan verstaan, want mij orgasme giert door mijn hele lijf. Ook hij houdt het niet meer en ik voel hem diep in mijn kutje klaarkomen. Uitgeput ploffen we allebei neer.

“Mijn God, wat heb ik jou gemist, lieverd!

In Love

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *